League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.547.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
pootzko kaže...

thnx. btw, gledam neki live match na own3d.tv i vidim da je komentator u biti 6. igrač.. kakva je to fora? jel tako riješen problem komentatora kao nekakav feature igre ili se stvarno može igrat 6v6 pa su jednog ostavili po strani?

Ovaj live match je natjecanje u LoL-u. Nema 6 igrača nego je jedan samo komentator.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
15 godina
Filip21 kaže...
pootzko kaže...

thnx. btw, gledam neki live match na own3d.tv i vidim da je komentator u biti 6. igrač.. kakva je to fora? jel tako riješen problem komentatora kao nekakav feature igre ili se stvarno može igrat 6v6 pa su jednog ostavili po strani?

Ovaj live match je natjecanje u LoL-u. Nema 6 igrača nego je jedan samo komentator.

2 komentatora  ( maloprije  phreak i colby su bili commentatori ) 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
neaktivan
pootzko kaže...

jel ima kakvih razlika u EU i US verzijama igre osim što su serveri postavljeni na drugim mjestima? mislim, jel sama igra drugačija po nečemu?

Ima gledam ja Boba kako igra ima ping 150 i 30 fps-a i igrica mu tece glaktko dok je meni ping 40 i 75 fps i opet nije nako nego lagga ;)

LoL-scarface797(EU)
15 godina
League Of Legends

Sinocni premade   s ljudima s foruma :) 

i moj trenutno IP count {#}

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ej, da kupim Morganu ili Malphite-a sada kada su smanjeni na 1350 IP-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

tu si se pokra killeva samo tako :)

EDIT: i scar također :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 14:53 (slimyyy).
16 godina

Jedno pitanje.Jel istina ako usred borbe napustim igru,da ću dobiti ban?

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedan score s Akali {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Rumble je predobar offtank/ap hybrid, mozda cak i najbolji uz mordea.. radi ogroman dmg, ima pun k cc-a sa rilays-om i tesko ga je ubit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Filip21 kaže...

ne igra ih 6, ali kod učitavanja se jasno vidi 'šesti' igrač, koji ostane u bazi i komentira. još se mora i pomaknut svake valjda 4 minute da ne bude afk.. to me zanima - kako ubace komentatora jel =)

...I put on my robe and a wizard hat...
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Još jedan score s Akali i Katarinom (btw. moj nice name je Iron13)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KokiDaKilla kaže...

Ej, da kupim Morganu ili Malphite-a sada kada su smanjeni na 1350 IP-a?

Oba dvoje su dobri. Malph je pre dobar tank daje užasan DMG, a Morgana je dobar/odličan mage barem meni :D

Ali nezz koji je tebi zabavniji lik meni su oba dva iako ja igram samo malpha.

17 godina
Iron13 kaže...

Lol, valjda misliš nickname?

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Iron13 kaže...

Lol, valjda misliš nickname?

Da krivo sam napiso.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Prva 2 game-a s Rumbleom i win :D Stvarno je champ jak,daje ogroman dmg,ima masivan slow i ogroman range na ultiju.Evo score i koje iteme buildam otprilike:

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 17:55 (KaMiKaZa).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

mene je scar iznervirao,pogledaj mi samo assiste a ja carry -.-

LoL EU : pr1mus
14 godina
neaktivan
makaweli kaže...
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

mene je scar iznervirao,pogledaj mi samo assiste a ja carry -.-

mene je iznervirao a ne makavelia xD

16 godina
puls4R kaže...

Rumble je predobar offtank/ap hybrid, mozda cak i najbolji uz mordea.. radi ogroman dmg, ima pun k cc-a sa rilays-om i tesko ga je ubit.

pa Rumble je stvarno predobar, neznan zašto ode na forumu ljudi govore da nevalja

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
puls4R kaže...

pa Rumble je stvarno predobar, neznan zašto ode na forumu ljudi govore da nevalja

Tako i svi moji frendovi su mi govorili da je on smeće i da ga ne kupujem xD a onda nakon sta sam ga kupio i kad su vidjeli sta radi u igri ostali su paf :D

17 godina
League Of Legends

Još jedna odlična, iako su me Ashe i LeBlanc stunale i silencirale u svakom fightu.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KaMiKaZa kaže...
slimyyy kaže...
puls4R kaže...

Tako i svi moji frendovi su mi govorili da je on smeće i da ga ne kupujem xD a onda nakon sta sam ga kupio i kad su vidjeli sta radi u igri ostali su paf :D

ja ti preporučan da neslušaš nikoga jer znan ja ljude koji su govorili da je LeBlanc beskorisna i tako pa ti je najbolje sam provat heroja

17 godina
League Of Legends

Jedna odlična tankerska sa Maokaiem, prezabavan tenkic za igrat. sa 200 i nesto sitno magic resistance prezivljavao sam swaina i vlada dok deru po meni jedno vrijeme, i još uspijevao pobjeci.

Sa ovolko assista svaki tenk bi bio ponosan {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Sa ovolko assista svaki tenk bi bio ponosan {#}

Imao sam ja tolko assista u jednoj partiji sa Shenom,ali u 40-minutnoj igri. Beat that {#}

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kako dobro imat sa Ezom na rankedu 8/0 i zavrsit sa 11/8 jer ti je tim retardir*n i lijepo izgubis dobivenu partiju...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel moguce promijeniti sa eu server na us server?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
E sad ...juce sam tako poludio na nobine da mi je totalni unistilo partiju...

Igram premade (ja ww jungle, shen, karma, kog maw, rumble) i dobijemo protiv sebe trolldamare,kassadin, shen,blitz i cate... likovi su imali 5 teleporta ... dominirali smo rundom po kilovima, ali cim smo krenili pusat njima se trojica portaju i backdoor... jednostavno tako ocajna runda... dok pokusavas spasit jedan turret oni se portaju na drugu stranu i propushaju do necus tureta dok se mi vratimo... doslovno odvratna runda u kojoj team fighta nije ni bilo jer uvijek il ulovimo jednog oni se masovno portaju uniste i pobjegnu...

E poludio sam na tu rundu i divio se kako im se da tako igrat...

Ne znam i da smo ostali u bazi cijelo vrijeme oni bi farmali a kad napadnu turret jedan mi ga branimo uvijek se portaju na onaj suprotan di smo mi...

Daj aj ima netko savijet kako povjedit ovo jer meni ne pada na pamet :D

5 fortify?...

16 godina
Frentt kaže...

Jel moguce promijeniti sa eu server na us server?

kako misliš? acc ili samo da igraš na US serveru sa EU clienton? ovo drugo je moguće, ima jedan EUtoUS switcher na netu, provaj potražit, neznan točno kako se zove

17 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...
Keiichi kaže...
E sad ...juce sam tako poludio na nobine da mi je totalni unistilo partiju...

Igram premade (ja ww jungle, shen, karma, kog maw, rumble) i dobijemo protiv sebe trolldamare,kassadin, shen,blitz i cate... likovi su imali 5 teleporta ... dominirali smo rundom po kilovima, ali cim smo krenili pusat njima se trojica portaju i backdoor... jednostavno tako ocajna runda... dok pokusavas spasit jedan turret oni se portaju na drugu stranu i propushaju do necus tureta dok se mi vratimo... doslovno odvratna runda u kojoj team fighta nije ni bilo jer uvijek il ulovimo jednog oni se masovno portaju uniste i pobjegnu...

E poludio sam na tu rundu i divio se kako im se da tako igrat...

Ne znam i da smo ostali u bazi cijelo vrijeme oni bi farmali a kad napadnu turret jedan mi ga branimo uvijek se portaju na onaj suprotan di smo mi...

Daj aj ima netko savijet kako povjedit ovo jer meni ne pada na pamet :D

5 fortify?...

Pa ono nije da u solo que svi uzmemo fortify jer ocekujemo teleport team ... :D ono nisam ocekivao tako gay game :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

Sta da vam kazem kada dode dio u partiji da im sa Kassadinom pustam killove vidite od 18 assaista mogo sam imati 15 killova ;)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Sta da vam kazem kada dode dio u partiji da im sa Kassadinom pustam killove vidite od 18 assaista mogo sam imati 15 killova ;)

iskreno meni je drago da si se ti lipo nafida jer mi je draže to nego kad plačeš :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice