WW imam odavno, strogo AS rune...s većinom AD heroja na lvl 1 attack speed mi je uvijek oko 0,950...i FB je uvijek moj.
Pogotovo dok igraš Tristanu/TF/Teemo
WW imam odavno, strogo AS rune...s većinom AD heroja na lvl 1 attack speed mi je uvijek oko 0,950...i FB je uvijek moj.
Šta mislite o frozen malletu na Ezrealu?
on ti se broji s Q spellom, tj. ak pogodis, slowaš
Da znam to al vrijedi li ga uzimati?
ne baš
Hmm..mislio sam pocet to kupovati zbog dosta hp-a sto daje (700) i sto bi q spell slovao.
Pozzz
Jel se isplati kupovat RP bodove, i koja je njihova prednost u odnosu na IP bodove?
kogic
Pozzz
Jel se isplati kupovat RP bodove, i koja je njihova prednost u odnosu na IP bodove?
Prednsot je da lvl1 mozes otkljucat sve Champove, kupit sebi Xp boost da brze levelas, uzimat sebi IP boost ili nove rune page. . kupit skinove, mada bolje da igras pomalo i otkljucavas sve s IP bice ti sladje kad moras radit/skupljat za nesto.
Pa naj champ ak ga znas igrat, a ne samo spamat R, i prvi je po prosjecnim killovima
(moro sam to rec xD)
Šta mislite o frozen malletu na Ezrealu?
on ti se broji s Q spellom, tj. ak pogodis, slowaš
Da znam to al vrijedi li ga uzimati?
ne baš
Ja opcenito igram Eza
manamune
frozen mallet
banshee
i jos neki life steal item kao bloodthirster :D
Inace ne vidim poantu nabijat nasu dmga s herojem koji zamire kad ga bilo tko pogleda :D a ovako imam jako dobar omjer dmga i sanse za prezivljavanje :D
buuuut hey thats just me :D
Jucer kupio poppy-ja
Pre*eben champ.
Combo je predobar i rusi svakog carrija (pogotovo uz death fire grasp)
Upalim ulti>W>DFG>E>Q = Dead carry
3 must have intema na poppy:
Magic pen boots
Shen
DFG
Jucer kupio poppy-ja
Pre*eben champ.
Magic pen boots
Shen
DFG
poppy-ja ??????
poppy je zensko .
Jucer kupio poppy-ja
Pre*eben champ.
Magic pen boots
Shen
DFG
poppy-ja ??????
poppy je zensko .
Nije smak svita xD
Jucer kupio poppy-ja
Pre*eben champ.
Magic pen boots
Shen
DFG
poppy-ja ??????
poppy je zensko .
Znam da je zensko !!!
Sta da sam napisao popiju ?
Slimy jesi otkria ko ti je haxa acc?
Koliko vidin vas dvojica ste dali jedino Finze-u user i pw, bar tako kazete, i odjednom acc ne radi.. hm obvious?
wtf server unavailable .preko konami coda sam upao
ali situacija je ovo
Kakav je to konami cod daj mi ga daj u poruke da probam
Kad bi triba server postat dostupan?
Da li iko zna sta se radi na serveru,popravlja se nesto ili dodaju nove stvari?
Nadam se magma chamberu ^^
Da li iko zna sta se radi na serveru,popravlja se nesto ili dodaju nove stvari?
Nadam se magma chamberu ^^
Nista od toga to ce biti tek na kraju prve sezone koje se zavrsava 20.6 tek ce poslije toga nekada nova mapa.
Koliko vidin vas dvojica ste dali jedino Finze-u user i pw, bar tako kazete, i odjednom acc ne radi.. hm obvious?
pa e, on ga je hakira samo šta se pravi glup
btw. šta se tiče frozen malleta i ez-a, taj armor i HP koji će ti on dat je skroz neprimjetno u late game-u, ako te iko uvati ni to ti neće pomoć
serveri su on :D
pa e, on ga je hakira samo šta se pravi glup
btw. šta se tiče frozen malleta i ez-a, taj armor i HP koji će ti on dat je skroz neprimjetno u late game-u, ako te iko uvati ni to ti neće pomoć
a cuj iskustva su drugacija :) meni osobno taj build odgovara pa a i masu puta me spasio banshee i hp od malleta i plus slow od sigurne smrti :)
al u biti ako se ne varam ti rasturas Eza kolko sam vidio jednom prilikom kada smo igrali pa ono ti si navikao na taj svoj buildi to ti stima :) alkser u svakom slucaju probaj s malletom i bez njega pa vidi kako ti je bolje :)
serveri su on :D
Position in queue:Over 9000. Prvi put se to meni dogodilo,i to čim se server vratio online.
I ima li nesto novo na serveru?..:S
a cuj iskustva su drugacija :) meni osobno taj build odgovara pa a i masu puta me spasio banshee i hp od malleta i plus slow od sigurne smrti :)
al u biti ako se ne varam ti rasturas Eza kolko sam vidio jednom prilikom kada smo igrali pa ono ti si navikao na taj svoj buildi to ti stima :) alkser u svakom slucaju probaj s malletom i bez njega pa vidi kako ti je bolje :)
baš to, iman taj svoj build koji mi nikad nije baš isti nego buildan po potribi i meni je to ok, ovisi kako kome, možeš njega buildat na dosta načina :)
A dovraga invalid username i password -_-" opet taj error -_-"
Btw slimy sto se tice tvog acca. Jesu ti se javili ? i btw jesi pokusao ovo ? ja sam isto bio mislio da mi je netko mazno acc ali ovo je rijesilo stvar.
Btw slimy sto se tice tvog acca. Jesu ti se javili ? i btw jesi pokusao ovo ? ja sam isto bio mislio da mi je netko mazno acc ali ovo je rijesilo stvar.
ROFL
ma sigurno mi ga je neko (Fiinze) ukra jer se nemogu login ni na forum sa drugog browsera, a pošto san na chromu osta logan na forum mogu pisat i uć u my account ali nemogu minjat ni šifru ni mail i Riot naravno ništa ne odgovara
Meni je server busy ni logovat se nemogu :D
ma sigurno mi ga je neko (Fiinze) ukra jer se nemogu login ni na forum sa drugog browsera, a pošto san na chromu osta logan na forum mogu pisat i uć u my account ali nemogu minjat ni šifru ni mail i Riot naravno ništa ne odgovara
Seven veceras dolazi oko 9 pa ako vidi Fiinze-ta pitati ce ga.