Mozda ce biti brat od Nocturna ko ce im znati
Mozda ce biti brat od Nocturna ko ce im znati
Ako nije immun na ignite onda neznam sta :D
Pa mislim da je maokai dosta dobar tenkić
Odličan čak
Sa full tank buildom nakupim prosječan broj kilova, puno puta nenamjerno, al dosadi ak igras par rudni zaredom.
Počneš fight sa W, bacis ulti gdje je glavni fight, pa Q, pa E, i onda samo spamas sto prvo postane dostupno, ak neko pokuša pobjeci nabacis W opet, i to je to.
ovaj ovi definitivno moj tip heroja,lud i on fire :D
imaš poprilično mali broj asista.... XD
junglo sam gotovo svaki match ovdje (jarvan olaf irelia ...)
Jel zna netko možda zašto nemogu na acc? Stalno mi govori da je username ili password invalid a ja sam 100% siguran da je točno.Otišao sam da promijenim password ali nedobivam mail uopće.Da li postoji mogućnost da mi je netko ukrao acc?? :S
EDIT: da,netko mi je ukrao acc...ja nevjerujem isuse,a uplatio 20 eura za riote i sad ovo :(( poslao sam sad riotu mail da mi pokušaju vratit acc
Jel zna netko možda zašto nemogu na acc? Stalno mi govori da je username ili password invalid a ja sam 100% siguran da je točno.Otišao sam da promijenim password ali nedobivam mail uopće.Da li postoji mogućnost da mi je netko ukrao acc?? :S
EDIT: da,netko mi je ukrao acc...ja nevjerujem isuse,a uplatio 20 eura za riote i sad ovo :(( poslao sam sad riotu mail da mi pokušaju vratit acc
Ja sam ti danas probao uci na tvoj acc ali nije htjelo..
Jesi davo ikom sifru,znam ima ih dosta takvih klosara koji te zajebu forom da ce ti dat rp i onda ti ukradu acc :S
Btw neznam dal se vi radujete novom champu ali ja ne jer ce mu pola spellova biti identicni kao od drugih champa samo sto ce promjenit efekt.
Jesi davo ikom sifru,znam ima ih dosta takvih klosara koji te zajebu forom da ce ti dat rp i onda ti ukradu acc :S
Btw neznam dal se vi radujete novom champu ali ja ne jer ce mu pola spellova biti identicni kao od drugih champa samo sto ce promjenit efekt.
znači ti već znaš sve spellove, jel možemo i mi znat?
oni vise nemaju ni ideja za nove spelove niti champione pa miksaju mikseve samo da obrću novce
oni vise nemaju ni ideja za nove spelove niti champione pa miksaju mikseve samo da obrću novce
Na to sam mislio :)
Samo sam FiinzE-u dao acc da proba lee sina i to je to,nikom više sa foruma
ma nebi ti niko sa forumu ukra acc, bar od ovih sa kojima ja igran, njih 10ak je igralo na mome acc-u i ja na njihovome...
a šta se tiče heroja, pa nije baš da su to neke velike kopije, nema se više šta dodat, čin neko ima neki snare/stun, knock up/knock back odma ga uspoređuju sa nekin drugin koji ima isto takve spellove, ima ih dosta sa iston vrston spellova ali sa skroz drugačijon namjenon...
Ovako se ranked igra alkser opet imam winning spree :D
Igraj sa mnom pa neces vise imat xD
Jel iko zna kada bi trebala rotacija?
inace je sa ponedjeljka na utorak... naravno ako pricas o rotaciji championa
ma nebi ti niko sa forumu ukra acc, bar od ovih sa kojima ja igran, njih 10ak je igralo na mome acc-u i ja na njihovome...
a šta se tiče heroja, pa nije baš da su to neke velike kopije, nema se više šta dodat, čin neko ima neki snare/stun, knock up/knock back odma ga uspoređuju sa nekin drugin koji ima isto takve spellove, ima ih dosta sa iston vrston spellova ali sa skroz drugačijon namjenon...
Samo me zivcira da svaki tanky dps iliti svaki dps ima iste stvari shield ,att speed boost ,ad boost ,dash ...
Samo me zivcira da svaki tanky dps iliti svaki dps ima iste stvari shield ,att speed boost ,ad boost ,dash ...
nema svaki nego svi imaju neke kombinacije ovoga šta si navea i opet ponavljan drugačije uloge spellova (dash, shield) al uostalon šta bi ti da dps ima, AP boost, dot?
nema svaki nego svi imaju neke kombinacije ovoga šta si navea i opet ponavljan drugačije uloge spellova (dash, shield) al uostalon šta bi ti da dps ima, AP boost, dot?
Gledaj na champvoe iz dote ni jedan nema slican spell
to je prva takva igra, covjek je imao slobodu, mogao je napraviti bilo što, ovdje se sad gleda ko kako ima, da nije mozda isto, ljudi će pljuvat zasto nije originalno itd.
Jel mi moze neko napisat sta da radim s ezom u late game jer ovako kako ja igram early game ubijam,a late game sam totalno beskoristan :S
ev jedna s ekipom :D
Zar nisi rekao da neces vise igrati sa scarface?
a ko je napravija te heroje nego par osnivača iz Riota (i još par njih šta se odvojilo)...
btw. šta se tiče ez-a u late game-u samo stoj sa strane jer padaš u sekundi, nije ti on baš idealni late game heroj, sa njin stojiš dalje od fighta i bacaš skill shotove i E nikad ne koristit za dmg, njega uvik čuvaš za pobić u kombinaciji sa flashon šta ja uvik uzmen ka summoner spell