League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.534.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mozda ce biti brat od Nocturna ko ce im znati {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ako  nije immun na ignite onda neznam sta :D 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Ma sta god da je ovaj put ne kupujem RPom xD il ce bit op il ce bit sranje :D sredine nema
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa mislim da je maokai dosta dobar tenkić

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Odličan čak {#}

Sa full tank buildom nakupim prosječan broj kilova, puno puta nenamjerno, al dosadi ak igras par rudni zaredom.

Počneš fight sa W, bacis ulti gdje je glavni fight, pa Q, pa E, i onda samo spamas sto prvo postane dostupno, ak neko pokuša pobjeci nabacis W opet, i to je to. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 12:14 (tommy2103).

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ovako se ranked igra alkser opet imam winning spree :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj ovi definitivno moj tip heroja,lud i on fire :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaš poprilično mali broj asista.... XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 12:40 (noodle).
15 godina
League Of Legends

junglo sam gotovo svaki match  ovdje (jarvan olaf irelia   ...) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel zna netko možda zašto nemogu na acc? Stalno mi govori da je username ili password invalid a ja sam 100% siguran da je točno.Otišao sam da promijenim password ali nedobivam mail uopće.Da li postoji mogućnost da mi je netko ukrao acc?? :S

EDIT: da,netko mi je ukrao acc...ja nevjerujem isuse,a uplatio 20 eura za riote i sad ovo :(( poslao sam sad riotu mail da mi pokušaju vratit acc

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 13:01 (KaMiKaZa).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

Jel zna netko možda zašto nemogu na acc? Stalno mi govori da je username ili password invalid a ja sam 100% siguran da je točno.Otišao sam da promijenim password ali nedobivam mail uopće.Da li postoji mogućnost da mi je netko ukrao acc?? :S

EDIT: da,netko mi je ukrao acc...ja nevjerujem isuse,a uplatio 20 eura za riote i sad ovo :(( poslao sam sad riotu mail da mi pokušaju vratit acc

Ja sam ti danas probao uci na tvoj acc ali nije htjelo.. 

LM bro
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 13:13 (FiinzE).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jesi davo ikom sifru,znam ima ih dosta takvih klosara koji te zajebu forom da ce ti dat rp i onda ti ukradu acc :S

Btw neznam dal se vi radujete novom  champu ali ja ne jer ce mu pola spellova biti identicni kao od drugih champa samo sto ce promjenit efekt.

0 0 hvala 0
16 godina
NoobCrusher kaže...

Jesi davo ikom sifru,znam ima ih dosta takvih klosara koji te zajebu forom da ce ti dat rp i onda ti ukradu acc :S

Btw neznam dal se vi radujete novom  champu ali ja ne jer ce mu pola spellova biti identicni kao od drugih champa samo sto ce promjenit efekt.

znači ti već znaš sve spellove, jel možemo i mi znat?

15 godina
neaktivan

oni vise nemaju ni ideja za nove spelove niti champione pa miksaju mikseve samo da obrću novce

̿ ̿ ̿̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ everybody chill the fu*k out i got this
14 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

oni vise nemaju ni ideja za nove spelove niti champione pa miksaju mikseve samo da obrću novce

Na to sam mislio :)

16 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...

Samo sam FiinzE-u dao acc da proba lee sina i to je to,nikom više sa foruma

16 godina
KaMiKaZa kaže...

ma nebi ti niko sa forumu ukra acc, bar od ovih sa kojima ja igran, njih 10ak je igralo na mome acc-u i ja na njihovome...

a šta se tiče heroja, pa nije baš da su to neke velike kopije, nema se više šta dodat, čin neko ima neki snare/stun, knock up/knock back odma ga uspoređuju sa nekin drugin koji ima isto takve spellove, ima ih dosta sa iston vrston spellova ali sa skroz drugačijon namjenon...

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ovako se ranked igra alkser opet imam winning spree :D

Igraj sa mnom pa neces vise imat xD

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel iko zna kada bi trebala rotacija?

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

inace je sa ponedjeljka na utorak... naravno ako pricas o rotaciji championa

I’m the juggernaut b*tch.
15 godina
slimyyy kaže...
KaMiKaZa kaže...

ma nebi ti niko sa forumu ukra acc, bar od ovih sa kojima ja igran, njih 10ak je igralo na mome acc-u i ja na njihovome...

a šta se tiče heroja, pa nije baš da su to neke velike kopije, nema se više šta dodat, čin neko ima neki snare/stun, knock up/knock back odma ga uspoređuju sa nekin drugin koji ima isto takve spellove, ima ih dosta sa iston vrston spellova ali sa skroz drugačijon namjenon...

Samo me zivcira da svaki tanky  dps  iliti svaki dps ima  iste stvari  shield ,att speed boost ,ad boost ,dash ...

16 godina
hari85 kaže...

Samo me zivcira da svaki tanky  dps  iliti svaki dps ima  iste stvari  shield ,att speed boost ,ad boost ,dash ...

nema svaki nego svi imaju neke kombinacije ovoga šta si navea i opet ponavljan drugačije uloge spellova (dash, shield) al uostalon šta bi ti da dps ima, AP boost, dot?

15 godina
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

nema svaki nego svi imaju neke kombinacije ovoga šta si navea i opet ponavljan drugačije uloge spellova (dash, shield) al uostalon šta bi ti da dps ima, AP boost, dot?

Gledaj na champvoe iz dote ni jedan nema slican  spell

15 godina
hari85 kaže...
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

to je prva takva igra, covjek je imao slobodu, mogao je napraviti bilo što, ovdje se sad gleda ko kako ima, da nije mozda isto, ljudi će pljuvat zasto nije originalno itd.

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
League Of Legends
LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Noob pwnanje se nastavlja  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi moze neko napisat sta da radim s ezom u late game jer ovako kako ja igram early game ubijam,a late game sam totalno beskoristan :S

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ev  jedna s ekipom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ev   jedna s ekipom :D

Zar nisi rekao da neces vise igrati sa scarface?

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
hari85 kaže...

a ko je napravija te heroje nego par osnivača iz Riota (i još par njih šta se odvojilo)...

btw. šta se tiče ez-a u late game-u samo stoj sa strane jer padaš u sekundi, nije ti on baš idealni late game heroj, sa njin stojiš dalje od fighta i bacaš skill shotove i E nikad ne koristit za dmg, njega uvik čuvaš za pobić u kombinaciji sa flashon šta ja uvik uzmen ka summoner spell

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice