ovaj mi je must have na listi :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inače likovi koji ovako prebrutalno izgledaju, na kraju ispadnu loši...najbolji primjer su Kog Maw i Urgot, maksimalno opaki, maksimalno jadni.
I da ne zaboravim, Irelia.
Inače likovi koji ovako prebrutalno izgledaju, na kraju ispadnu loši...najbolji primjer su Kog Maw i Urgot, maksimalno opaki, maksimalno jadni.
I da ne zaboravim, Irelia.
Hm ovo sto si napisao je relativno jer sam vidio sva 3 lika da rade brutalne stvari u pravim rukama, pogotovo Kog . . .
Doxy ne sjecas se ovih stvari .Kako god kogmaw je najbolji carry u cijeloj igri pa nemozete reci da je los :D.
Nisi vidio bigfata kak igra s urgotom :D .
I na kraju isto sta se s ireliom moze uraditi ( k*rac izgubio sam ss :P )
Pa artwork od novog champa izgleda impresivno, jos jedan assassin aproaches!
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=1536873#post1536873
Super izgleda ovo ce izgleda biti lik slican Kassadinmu samo me zanima oce li biti dps ili ap.
niste ni vi neki profesionalci da sve znate raditi
ja nisan igra sa tebon ali izvini ja san profesionalac i ovu igru svaćan ozbiljno jer je to moj život i sve šta iman, nemoj tako ubuduće...
btw. ovaj novi je must buy :D
ja nisan igra sa tebon ali izvini ja san profesionalac i ovu igru svaćan ozbiljno jer je to moj život i sve šta iman, nemoj tako ubuduće...
Ironicno je to sto upravo oni koji su igrali sa mnom ne smiju da se jave..
Pa artwork od novog champa izgleda impresivno, jos jedan assassin aproaches!
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=1536873#post1536873
Super izgleda ovo ce izgleda biti lik slican Kassadinmu samo me zanima oce li biti dps ili ap.
Valjda će biti neki caster, AP. Dva za redom su bila DPS-a. =)
malo me podsjeća na soulstealer-a iz HoN-a
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Greetings Summoners! This week’s 10 free champions have been rotated.
Here are this week's free champions:
Week 35 (this week):
- Alistar
- Gangplank
- Jax
- Singed
- Morgana
- Tristana
- Kennen
- Garen
- Miss Fortune
- Swain
See you on the Fields of Justice!
Oo, tankish MF opet u akciji!
ja sam sad izgubio od jedne, 450 dmg, ftw, retardi u mojem timu, velim idemo na barona oni su tamo, vele idemo, ja krenem a ovi moji se razbjeze, jedan dolazi s mida, jedan s top lanea, a steram ih nakulac.. u prvih 20 minuta 6-1-2 s jarvanom, na kraju u 50 minuti sam imal 6-8-14, nasa mf sve stilala i nista nije mogla, a yi je bio pun sebe i sve soliral.. vise nemozes odigrati niti jednu postenu runud ako nemas premade team
btw igra ko s jarvanom? na kakav build?
Frozen mallet
Mercury
Atmas
Phantom dancer i take gluposti :D
Neznam zasto tako govorite o teemo-u one je men isuper champ za igrati i ako idete na ap i ad super je tak oja idem i jos imam 1.6 il ivise As-a.MAlo je squishy zato is kupim frozen mallet od mene svi bjeze itd.. mislim nemoze se mjerit s kassom on je meni main ko i ez kass kad se nafidam ownam.. a dost ase lak onafidam sa njim
Nije jarvan nego jaran xD
Ironicno je to sto upravo oni koji su igrali sa mnom ne smiju da se jave..
Sto se ne bi smio javiti igrali samo na pocetku vodili kasnije pusili i gotvo sta ti na nas ostal rageas kad ti je Weirdek srao da si los i ulti sa Ashe stalnno fulas.I meni je bilo hitno moro sam ici spremo se onda moro kucna vrata otvoriti dolsi mi frendovi jbg.
Neznam zasto tako govorite o teemo-u one je men isuper champ za igrati i ako idete na ap i ad super je tak oja idem i jos imam 1.6 il ivise As-a.MAlo je squishy zato is kupim frozen mallet od mene svi bjeze itd.. mislim nemoze se mjerit s kassom on je meni main ko i ez kass kad se nafidam ownam.. a dost ase lak onafidam sa njim
jedva san pročita šta piše xD
uglavnon teemo je ok heroj i sve to stoji u laning fazi al kad dođu team fightovi on postaje beskoristan, pogotovo ako ga buildaš na AP
Evo 6 zaredom sa 6 različitih championa... sad sam na +55 win/lose ratio xD
EDIT:Zapravo je 7 sa sedam različitih oO.
A u biti moze blindat protivnickog dpsa :D i toje sve xD
onda je isplativije ici support tima moze dati makar aure, u teamfightu blindat njihovog carrya , imas besplatne wardove :D
Evo ljudi samo da javim da sam nam nabavio TS3 server. Server je public znaci nema password pa mozete zvat prijatelje, server ima 25 slotova sta mislim da je dovoljno za jednu malo vecu ekipu. Napravio sam 3 glavna kanala : LoL, Black ops i cod2. U LoL kanalu ima soba za bug korisnike di cemo mi bit jer se vinet rusi, ovaj drugi ts3 uopce ne radi i ovdje sam ja admin. Ako neko oce mogu mu dat sobu.
IP: ts62.gameservers.com:9356
pass za bug.hr podkanal: scar (tradicija :D)
server je iz frankfurta tako da je ping nizak
TS trosi manje prometa i ne opterecuje toliko konekciju kao Skype, puno je modabilnij.
Hmmm, meni kad je ukljucen MaxTV, klinci na PS3 i ja na notebooku ping padne na 100-120 i jos da sam na Skype-u, neznam jel bi to bilo ok.
TS me izvrsno sluzi jer mi je frend takoder nabavio sobu na TS-u.
Hmmm, meni kad je ukljucen MaxTV, klinci na PS3 i ja na notebooku ping padne na 100-120 i jos da sam na Skype-u, neznam jel bi to bilo ok.
TS me izvrsno sluzi jer mi je frend takoder nabavio sobu na TS-u.
Pa ima BRDO besplatnih servera na TS. Samo se spojiš i kreiraš svoju sobu.
ece neko jednu da bacimo :D
sad dok jos tekma nije pocela
Mater im ebem u usta!
Ownam ko stoka s Olafom, i pickasti tim, teamfights 0 bodova, svi krenu, ja jedini ostajem....ovih 5 jedva mene krknu SOLO, ovi moji samo gledaju...došlo mi je da plačem.