League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
tommy2103 kaže...

E da u pravu si, ta dva passiva uvijek mješam. {#}

Inače taj passive od ultija je Jaxovo naj jače oružje u kombinaciji sa E spellom sto stuna nakon svakog dodgea, praktički možeš iti 1 na 1 s bilo kim i pobijediti.

Jax je daleko najjaci 1v1 heroj.. heck 1v3 mu nije problem :D znam da sam za dorucak jeo Veigara, Kog-a i Garena sa full buildom u late gameu 1v3. Naprave mi ogroman dmg na pocetku al zato padnu za par sec nakon toga. Steta sta PD nema vise dodge, to je bio jedan od najboljih itema za Jaxa. Al eto rune su tu, ninja tabi isto tako..

IGN: weirdek (EU)
16 godina
Don Strongtoni kaže...
carcharodon kaže...

Lako se s njim fida zato je i glup champ mozes na spawnu igrati ne moras ici nigdje:)

Razbio te neki Karth pa sad malo se*es prtiv njega?

1. Do lvla 6 nemres doc na spawnu

2. Ne feeda se lako(osim ak protvnik nije tezi idiot), glavni skill radi 40dmga na pocetku, i nemres izravno pogodit protvnika neg moras gadat pod i cekat .5sec...

3. Banshee ne koristim na njemu

4. A eto nek stoji 4 tu xD

5. Nick u igri? :)

na banshee se misli  protiv njega :P 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina

Ma nabrzinu sam procito pa sam krivo nes...

Al opet nevidim kak moze nekom pomoc Banshee? Za pol sekunde maknem passive od njega bez ikakve stete mojoj mani/cdu spellovima...

U team fightovima i da svi protivnici imaju banshee sa w,e spam q kombom nebu izasli zivi, jel ljudi kad me roknu zaborave na moj passive i ulti s kojim im jeb*em mamu na drugom kraju mape... :)

Pa najcesce oni meni mamu, noob char and player, i takve stvari...

LoL nick: Strongtoni
18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
carcharodon kaže...

Lako se s njim fida zato je i glup champ mozes na spawnu igrati ne moras ici nigdje:)

2. Ne feeda se lako(osim ak protvnik nije tezi idiot), glavni skill radi 40dmga na pocetku, i nemres izravno pogodit protvnika neg moras gadat pod i cekat .5sec...

Ako bih smio samo na sekund otic u offtopic i ispraviti te

4.?????????

5. PROFIT !!!

:D

hhihiih anyway

smatram fartusa teskim champom za igranje :) igrao sam s njim i failao sam tako da ne nije lako igrat s njim :D a opet nekad bude jednostavno kada protivnici se malo pocnu bahatiti u laneu pa oh ovi tvoji stuku a ti samo poberes killove jer su ovi uspjeli doci pod turret :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
tommy2103 kaže...

E da u pravu si, ta dva passiva uvijek mješam. {#}

Inače taj passive od ultija je Jaxovo naj jače oružje u kombinaciji sa E spellom sto stuna nakon svakog dodgea, praktički možeš iti 1 na 1 s bilo kim i pobijediti.

Jax je daleko najjaci 1v1 heroj.. heck 1v3 mu nije problem :D znam da sam za dorucak jeo Veigara, Kog-a i Garena sa full buildom u late gameu 1v3. Naprave mi ogroman dmg na pocetku al zato padnu za par sec nakon toga. Steta sta PD nema vise dodge, to je bio jedan od najboljih itema za Jaxa. Al eto rune su tu, ninja tabi isto tako..

Nebi se složio s tobom :D....sad neku rundu sam iso 1 v 1...ja sam bio olaf protiv jaxa,a on je imao i vise killa od mene i pobjedio sam ga...upalis ult i nemoze te stunat,a kad te jax ne stuna on je sranje

LoL nick:CroDino (EU)
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ti stvarno svršavaš na njega {#}

18 godina
CroDino kaže...

Nebi se složio s tobom :D....sad neku rundu sam iso 1 v 1...ja sam bio olaf protiv jaxa,a on je imao i vise killa od mene i pobjedio sam ga...upalis ult i nemoze te stunat,a kad te jax ne stuna on je sranje

Hmm, jako čudno {#}  ja sam krsio olafa u late gameu, gdje sam ja zavrsio sa 11 killova a on negdje 13 mislim, bio je carry u njihovom teamu, a ja sam tek dobio zadnja 3,4 killa u zadnjih par minuta.

Valjda treba znati kad iskoristiti ulti da te spasi i daje ti prednost. al svejedno 1 na 1 fight takvih champa uvijek prezabavan :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
16 godina
neaktivan

skinuo sam onaj program replay i snimio sam  mec i sad kad bih ga htio pogledati nesto nejde...stisnem onu ikonu gdje pokrenes mec i samo mi ucita heroje ono loading i tako stoji nemogu nitti izac van neg moram restart komp

0 0 hvala 0
16 godina
CroDino kaže...

skinuo sam onaj program replay i snimio sam  mec i sad kad bih ga htio pogledati nesto nejde...stisnem onu ikonu gdje pokrenes mec i samo mi ucita heroje ono loading i tako stoji nemogu nitti izac van neg moram restart komp

moras sacekati loading kao da je normal game

edit : uf danas  je ESl 

opet ce phreak komentirati :D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 16:52 (hari85).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
CroDino kaže...

Jbt haris jel ti radis ista drugo osim igranje LoL-a i gledanje drugih kako igraju LoL na netu..

slimy veceras san slobodan oko 7 i nesto pa cemo bacit ranked koji

IGN: weirdek (EU)
16 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...
CroDino kaže...

Jbt haris jel ti radis ista drugo osim igranje LoL-a i gledanje drugih kako igraju LoL na netu..

a  dosadno mi xD  vikend a to sto samo to radim nije istina pitaj slimyya i ostale ne igram ni svaki dan samo vikendom i 1- 2 matcha radnim

16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo sad san odigra jednu sa twitchen da pokažen da još može ownat, prvo su me svi u champion selectu napali da je beskoristan i da ga ne uziman :)

par puta san umra bezveze kad bi slučajno u stealthu desnin klikon kliknia na njih i izaša iz stealtha među njih 3-4 :D

0 0 hvala 0
16 godina
slimyyy kaže...

evo sad san odigra jednu sa twitchen da pokažen da još može ownat, prvo su me svi u champion selectu napali da je beskoristan i da ga ne uziman :)

par puta san umra bezveze kad bi slučajno u stealthu desnin klikon kliknia na njih i izaša iz stealtha među njih 3-4 :D

nije scor nesto :P xD

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
puls4R kaže...
hari85 kaže...
CroDino kaže...

a  dosadno mi xD  vikend a to sto samo to radim nije istina pitaj slimyya i ostale ne igram ni svaki dan samo vikendom i 1- 2 matcha radnim

ahahhaha haris no lifer :D

15 godina
neaktivan
CoD2ProPlayer kaže...
hari85 kaže...
puls4R kaže...
hari85 kaže...
CroDino kaže...

ahahhaha haris no lifer :D

e da haris kad je ovo sranje esl??

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

1. ranked je

2. twitch je

16 godina
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

1. ranked je

2. twitch je

ahem da citiram 

"skoro nikad nemam manje od 15 killeva s njim " 

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

inače sa twitchen skoro nikad neman ispod 15 killeva i meni je prezanimljiv za igrat, slatki pacov :)

evo harise citiran ja sebe ponovo kad se već praviš pametan :)

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
CroDino kaže...

pa cekam ja al nista svima dođe loading do 100% i tako stoji

16 godina
League Of Legends

uf super je program zorzi 

za one koji neznaju ev ga 

http://lolcave.com/ss/

skines i mozes bez muke namjestavat off skinove kao custom naci nema muke namjestat 

slimyyy eto ti tvog brolafa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Umijeće Garena  

{#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

uf super je program zorzi 

za one koji neznaju ev ga 

http://lolcave.com/ss/

skines i mozes bez muke namjestavat off skinove kao custom naci nema muke namjestat 

slimyyy eto ti tvog brolafa :D

za kaj točno služi ovaj program?

tommy2103 kaže...

Umijeće Garena  

{#}

kul video a pjesma je zakon.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
16 godina
League Of Legends

@tommy jbg i za to treba imat skill {#}

@filip to ti je programcic s kojim mozes namjestit neki off skin  od riota kao tvoj custom bez da editujes fajlove ,vec samo kliknes sliku skina koji hoces i program ti namjesti .

edit: mali tf carnage :D

http://www.2shared.com/file/g-rcl1Us/replay_27-02-11_22-18-57.htm

(dodajte samo na kraju l sjeba se :P  )

jarvan ftw

http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-%E2%80%93-jarvan-iv-exemplar-demacia-0

DEMACIAAAAAAAAA !!!!!!!!

...................................................................................................................................

carry ez :D 500 at DMGa

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 2:42 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
League Of Legends

Evo napokon normalna 5v5 partija sa Shacom...

Ovih 5 deatha je jel su dosli do nexusa pa sam moro samoubilacke stvari izvodit :D

Al mi na kraju dobili...

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Don Strongtoni kaže...

Evo napokon normalna 5v5 partija sa Shacom...

Ovih 5 deatha je jel su dosli do nexusa pa sam moro samoubilacke stvari izvodit :D

Al mi na kraju dobili...

Sve super, sve ok, ali umjesto Lich Bane-a koji je potpuno beskoristan u tvom buildu, da si stavio Trinity Force ili još bolje Madred's Bloodrazor, bio bi puno puno jači, pogotovo s Bloodrazorom jer oni imaju likove sa puno hp-a.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
18 godina
League Of Legends

Evo zadnje 2 runde igrao sa Maokaiem, drvce mi se sve više sviđa u tankanju. Uvijek dobijem  4,5 killova, dosta za lijepe tenkić iteme a u jednoj igri sam čak nabacio oko 170 AP što je značilo dosta protiv squishija kao twitch.

Evo ovaj build je za ovu drugu od vrha, W ability je preodlican za fokusiranje carry i stunanje dok ga tvoji zatucu, a ima relativno mali cd, isto i Q, ima knockout effect za one koji su blizu tebe a u group fightima kad sa W uletim naravno da su svi oko mene, i jos nabacis ulti u group fightima i svi pocnu bjezati van, i onda ih je lako jednog po jednog riješiti.

Najdraže mi je bilo kad se Twitch otkrije i počne kršiti sa ultijem a ja sa W bam, bacim onog malog i onda još sa Q, ovaj mali eksplodira, jedan normal attack i twitch gotov. Sa ultijem i passivom je nevjerojatno kolko štete može primiti u group fightima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 11:08 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav svima, skupio sam 3150 Ip, pa se troumim između 3 heroja..naime, dosta mi se sviđa Jax, čini mi se odličan, također i Lux, a jako mi je zanimljiva Nidalee, pa što mi od ta 3 vi preporučujete ? ili možda nešto četvrto :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
carcharodon kaže...

1.Valjda se odnosi na iznad 6 lvl.

2.feeda feeda se lako ima dosta noobova koji neznaju kako sprjeciti ulti njegov.

3.Nikad mi nista taj nub hero nije napravio jer je beskoristan samo ove sto tek pocnu igrat ubija ne moze on nista kad imas banshee(ovo sam mislio  da kupujes kad igras vs karth ne kad igras s njim)

PS za one koji neznaju ako igras mid vs karthusa uzmes ashe i da vidis kartha kako viri iz rupice male i ne mrda,ne moze nista vs ashe:)

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 13:57 (carcharodon).
15 godina
neaktivan
Evo i ja sam poceo igrat... ProxyZero se zovem i u igri, pa nek me netko doda da zaigramo koju partiju
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice