Ja svaki put kad zaigram s novim herojom nikad nisan faila ZASAD 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji je tvoj nick i na kojem serveru igraš?
Ma skoro pa i neigram više , bacim jednu dvi , jer uvik noobovi mi sjebu match.
Nick : SerialDemon , Na europskom?
Da si Chuck pa da ti neko ovo i povjeruje. . .
haha znaš da me boli k* nemoraš ako nećeš, bolje ti je ne pričaj gluposti.
haha znaš da me boli k* nemoraš ako nećeš, bolje ti je ne pričaj gluposti.
Kultura je ukaz u necij odgoj i inteligenciju. . ., tvoja je bas na "nivou" 
Nema nista bolje nego kad ovako neki padobranac uleti s "svi vi sto bacite oko na guide ste luzeri ja sam pro" spikom welcome kid. . .
Bolje pogledat guide i otprilike unaprjed znati mane/prednsoti championa, ili procitati neki savjet nego srljat ko grlom u koprive pa ga testat ingame, gdje ces failat pa onda optuzivat sve ostale kako su noobivi jer su ti upropastili partiju. . .
Ponovo nerfaju Vlada od Ryze su odlucili smanjit CD na sve spelove. . ., lol @ LOL
Hhahahah nemogu da vjerujem koji idioti evo sad sam bas gledo onda ocekujem da ce vlad biti 1350 ip sta mu rade.
Btw. pogledajte ovo http://eu.leagueoflegends.com/news/quadrakill-showcase-series-featuring-four-europe%E2%80%99s-top-teams
Hhahahah nemogu da vjerujem koji idioti evo sad sam bas gledo onda ocekujem da ce vlad biti 1350 ip sta mu rade.
Ma iskasapise lika u potpunosti, da su Renektona pustili na njega bolje bi prosao
Prvo su mu nerfali ulty, pa sad blood pool da ga nemozes koristit ko escape mehanizam, jos samo da dignu CD na Q i taman da pozalim sto sam bacio RP na skin.. .
A i stvarno su nerfali Ramusa, smanjenje speed efekta na Q je presudno bilo taunt od 3 sekunde uopste nije. . ., ko sto rekoh lol @ LOL
Ma iskasapise lika u potpunosti, da su Renektona pustili na njega bolje bi prosao
Prvo su mu nerfali ulty, pa sad blood pool da ga nemozes koristit ko escape mehanizam, jos samo da dignu CD na Q i taman da pozalim sto sam bacio RP na skin.. .
A i stvarno su nerfali Ramusa, smanjenje speed efekta na Q je presudno bilo taunt od 3 sekunde uopste nije. . ., ko sto rekoh lol @ LOL
A da prvo q onda r,w pa sada opet w tamam kad sam kreno igrati sa njim shit.
vidi siona....:D...ahhaha :PP
ma AP ezreal je beskoristan, najbolje ga je igrat AD i hybrid
ahahha, pa covjece Ryze je bio op sa samo 3,4 killa, a sad mu povecali range i smanjili cd, ne mogu vjerovat, jedva cekam da vidim razliku u igri :D
D3ViL kad dodes javi se trebam te nesto pitati biti cu na nekom ts-u.
ma AP ezreal je beskoristan, najbolje ga je igrat AD i hybrid
Potpisujem
ahahha, pa covjece Ryze je bio op sa samo 3,4 killa, a sad mu povecali range i smanjili cd, ne mogu vjerovat, jedva cekam da vidim razliku u igri :D
slažen se, onaj ulti je ionako bija pre jak i ima pre mal CD, baš me zanima kako će sad to sve skupa izgledat
slažen se, onaj ulti je ionako bija pre jak i ima pre mal CD, baš me zanima kako će sad to sve skupa izgledat
Mislim da se vraćaju stari dani Ryzove slave kad je bio OP, kad je igra tek izašla, Ryze i Jax su bili OP2 , a ovo je dobar buff za Ryze-a koji ga možda vrati u stanje kad je bio OP, ili barem blizu...., u svakom slučaju, treba čekati i vidjeti.
haha igro sam jednu rundu s kassom i malzahar na midu govorio da hackam a owno sma ga ko picu kaze on kako sam mu mogo dodgeat ulti svaki put xD scor mi btw bio 13/0/4
Evo da se malo opet brat pohvali sa gp-om.
Ajde hvala bogu,konačno ga je kupio. Ova zadnja je trajala 50 minuta,a imo je 21k golda earned. Glavno da je 5 minuta prije partije ez reko da su svi gp-ovi u free weeku njubare, pa je netko livo i onda je igro protiv tog eza. Rageo je cijelu partiju i govorio da je gp noob champ. Istina,malo jest pussy champ dok se ne nafarma,ali mu poslije toga nema ravnog. Mislim da je on vrlo underrated champion.
P.S. Ako ga tko želi probati,neka pročita http://leaguecraft.com/strategies/guide/124-heat-n-serve-s-advanced-gangplank-gameplay-discussion.xhtml
Što je najbolje kupiti gtangplanku, novi sam iskustvo iz dote puno pomaze tako da mi skor uvijek za bar 5 u plusu i sto je ability power?
Što je najbolje kupiti gtangplanku, novi sam iskustvo iz dote puno pomaze tako da mi skor uvijek za bar 5 u plusu i sto je ability power?
Što se tiče itema,pročitaj ovaj guide. A AP pojačava snagu većine spellova,kao što AD pojačava snagu tvojih napada,a i nekih spelova,kao što je Volley od Ashea ili Parrrley od ovog Gangplanka.
Nemoj se hvalit sa time...botovi su veci izazov nego igrači na lvl 1 ;)
evo da se malo pohvalim 3v5, dva leavera
DRAGONofBOSNIA
mali zaheb...evo sad je citirano :)
comment gore :P
tek igram dva dana i nisu lvl1, nego oko lvl10 i nemorate odmah sra* po noobu
Vježbam malo Corki-a..
Sad sam igro jednu rundu (prelošeg teamplaya :D), minimalno deathova je svatko imao 10, a prosjek 12. :D
Bar sam uspio složit bolesnog Corki-a, ako me ne fokusiraju ubijem ih autoattackom u par sekundi po trojicu, 1 autoattack = ode trećina ili pola HP-a.
Jednostavno niti jedan spell osim E se ne isplati koristiti u fightu jer puno više dmg-a napravi sami auto attack, spell samo pauzira to. I onda skinem dvojicu, ostali počnu bježat, sa W ih stignem i ipak ubijem. :) Garen je igrao DPS, topio se gore od Teema...
Prvi put da sam uspio napravit veći dmg nego sa Tryndamereom, a još uz to je i Range!! 
Jel ima neko neki dobar build za AS/AD Siona i neke preporuke.
Jel ima neko neki dobar build za AS/AD Siona i neke preporuke.
phantom dancer, black cleaver, bloodthirster?
Vježbam malo Corki-a..
Sad sam igro jednu rundu (prelošeg teamplaya :D), minimalno deathova je svatko imao 10, a prosjek 12. :D
Bar sam uspio složit bolesnog Corki-a, ako me ne fokusiraju ubijem ih autoattackom u par sekundi po trojicu, 1 autoattack = ode trećina ili pola HP-a.
Jednostavno niti jedan spell osim E se ne isplati koristiti u fightu jer puno više dmg-a napravi sami auto attack, spell samo pauzira to. I onda skinem dvojicu, ostali počnu bježat, sa W ih stignem i ipak ubijem. :) Garen je igrao DPS, topio se gore od Teema...
Prvi put da sam uspio napravit veći dmg nego sa Tryndamereom, a još uz to je i Range!! 
ma Corki je jedan od najboljih cary-a u igri samo mi se gadi koliko su mu Q spell nerfali, sad je doslovno beskoristan
Eto ja kupio Xin-a napokon, zasad mi je odličan, ne obazirite se na build jer sam u svakoj rundi isprobao drukčiji build, ali mogu reći da sa Lanternom napuni hp na minionima začas, zbog drugog skilla koji skida cd, ulti imam stalno. Mah predobar mi je sad heroj, najbolja investicija IP-a u zadnjih 2 mjeseca.
PS. Puls4r, Teemo je zakon, ali ima ih puno koji failaju na AP jer nemaju ništa osim blinda. Iako vidim da tebi ide dobro s njim. Teemo je jako koristan u timu, besplatni "wardovi" koji rade opak dmg s AP-om, blind na AD carryja i veoma iritantan poison.