a ko je tenk bio devil? :P rammus FTW :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ko je tank bio :P rammus FTW :)
jbte -_- uvik u k**** ovi serveri.. dosadila mi igrica radi ovoga... 
E da i zašto nisi uzeo Infinity Edge umjesto Starksa? Nekako mi se čini da je to puno bolji item uz toliko mnogo critical chancea ( Infinity edge + phantom dancer ).
P.S. Hmmm,ideja da počnem direktno sa Phantom Dancerom uopće nije loša! Uz samo taj item i masteriese za movement speed imam solidnih 363 movementa! Još si kupim jeftini Zeal koji mi služi kao bootsi i imam 388 movementa.
jer mi nije bia potriban, starks mi je triba za life steal i speed, da nisan ima starks bilo bi puno teže ić 1v1 jer bez brzine i life steala bi teško preživia
Pozdrav ekipa
Evo doso sam do 30 lv-la i ocu si uzet nekog novog champa... dvoumim se izmjedju paehtnona i ezreala
Nakon svih o patch-eva zanima me dali je ez jos uvijek jedan od najjacih champova u igri (jer ga u zadnje vrijeme rijetko vidim)?
Znam da je ezreal duplo skuplji od pantha pa me zanima dali se isplati stedit za njegali i da si uzmem phanta (trenutno imam 3k poena)
nemas najjace najslabije ovisi kako znas igrat s njima
imas one koju su u tom trenutku OP prema ostalim champovima i najvjerovatnije ce dobit nerf... ali naravno najbitniji je igrac...
IGN: weirdek (EU)
Prvi sam hehehe http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5694002 (novi champ) 
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Ajme nije valjda opet žensko -_-
Ja bi radije neki novi tank...
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
E da i zašto nisi uzeo Infinity Edge umjesto Starksa? Nekako mi se čini da je to puno bolji item uz toliko mnogo critical chancea ( Infinity edge + phantom dancer ).
P.S. Hmmm,ideja da počnem direktno sa Phantom Dancerom uopće nije loša! Uz samo taj item i masteriese za movement speed imam solidnih 363 movementa! Još si kupim jeftini Zeal koji mi služi kao bootsi i imam 388 movementa.
jer mi nije bia potriban, starks mi je triba za life steal i speed, da nisan ima starks bilo bi puno teže ić 1v1 jer bez brzine i life steala bi teško preživia
Brzine bi nešto malo izgubio,a life steal ovisi o snazi tvog napada,tako da ne bi izgubio skoro ništa hilanja,ali bi zato znatno jače udarao.
Ajme nije valjda opet žensko -_-
Ja bi radije neki novi tank...
Žensko je, ipak je to Riot.
dali ima tko Irelia-u? Preporuka? Kak ide, itd.
Super champ imas odlican dmg ability su odlicni ja otprilike vako idem
Onaj fenjer za lifesteal armor i dmg
Beserkers Greaves
Tirinty Force
Black Clever
sada ako uzmes vampiric scepter mozes solat barona sto je meni najdraze :)
onda uzmes blood thirster
pa infinty edge i ako imas jako dugu partije prodas fenjer i uzmes Madreds bloodrazor.
Nekada umjesto Beserki mozes uzeti mercury treads zato sto odlicno idu sa passivom jos ako protivnicki team ima puno cc.
Sto se ability tice q koji je dash i applying on hit effecte i ako ubijes cilj cd ti se refresha i dobijes pola mane
W skill ti passivno vraca hp na svakom udarcu postp nije lifesteal vraca ti hp i kada udaras turrete a aktivno ti daj true dmg na 6 sec ovisni o lvl.
E skill radi najveci dmg i usporava cilj na 1.75 sec,ali ako protivnik ima vise % hp od tebe onda ga stuna na 1.75 sec
R ili ulti joj ima mali cd meni je oko 44 sec na prvom lvl a hela te za 20% od ucinjenoga dmg tako da mozes jako dugo ostato na lane.Meni kasnije sa blue buff cd bude na 27 sec znaci koristi ga cesto i za farmanje velkih minon valova
http://www.paysafecard.com/uk/promotions/lol?nlid=LeagueofLegends_UK_promo_0111
Evo pokusajte zaradit riot points. Seven mi je bas ovo poslao na msn pa reko da i vama dam link :P
e kak od ato zaradimo sta moram uradit?
Ezreal je jedan od najboljih i najzabavnijih heroja za igrat, jer terbas imati skilla da ti pogodis sa Q i W magija, zato ja vec imam preko 150 mečeva s njim i jos mi nimalo nije dosadan. Tko god igra tog heroja, nega igra na AD i Lifesteal jer je njemu glavna Q magija, koja radi onda puno damage-a i mali CD. On je zabavan zbog tog "skill shota" i zato nedosadi, jer jednostavno trebas malo upotrijebiti mozak jer ako se lik kreće ti moras gađati ispred njega a u isto vrijeme imati na umu kako brzo ide Q shot. Ovo što kažete za nerfanje, da to je bilo 2-3 patcha za redom, ali opet on je predobar, na pocetnim team fightovima treba se držati iza tenkova i pokupiti pokoji kill, te poslje sve ide po "loju". Uglavnom, mislio sam napisati guide za njega, ali jednom i sigurno hoću.
Prvi sam hehehe http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5694002 (novi champ) 
ne svida mi se nesto vidit cemo sta ce spotlight reci
Sigurno će biti kombinacije već postojećih heroja. Kada će izmisliti nešta full novo. :(
Ezreal je jedan od najboljih i najzabavnijih heroja za igrat, jer terbas imati skilla da ti pogodis sa Q i W magija, zato ja vec imam preko 150 mečeva s njim i jos mi nimalo nije dosadan. Tko god igra tog heroja, nega igra na AD i Lifesteal jer je njemu glavna Q magija, koja radi onda puno damage-a i mali CD. On je zabavan zbog tog "skill shota" i zato nedosadi, jer jednostavno trebas malo upotrijebiti mozak jer ako se lik kreće ti moras gađati ispred njega a u isto vrijeme imati na umu kako brzo ide Q shot. Ovo što kažete za nerfanje, da to je bilo 2-3 patcha za redom, ali opet on je predobar, na pocetnim team fightovima treba se držati iza tenkova i pokupiti pokoji kill, te poslje sve ide po "loju". Uglavnom, mislio sam napisati guide za njega, ali jednom i sigurno hoću.
Onda ezreal neka bude xD
Nadam se da ces postat guide vamo kad bude gotov ;)
Sigurno će biti kombinacije već postojećih heroja. Kada će izmisliti nešta full novo. :(
zar furry nije nešta novo
ova mi nova smrdi na supporta i to onog gravitation champa
ova mi nova smrdi na supporta i to onog gravitation champa
....nisu jos napisali ni abbiltije niti je izasao spotlight ni nista a tebi je vec s*anje..
http://www.paysafecard.com/uk/promotions/lol?nlid=LeagueofLegends_UK_promo_0111
Evo pokusajte zaradit riot points. Seven mi je bas ovo poslao na msn pa reko da i vama dam link :P
e kak od ato zaradimo sta moram uradit?
Pa samo popunis svoje podatke tu i onda submit, ako te izvuku javit cej ti na mail.
Dobro i da je support
Dobro da nije nesto kao trundle
Sta je trundle uopce
To je nekakav pristavi trol koji mlati stapom oko sebe,cemu to sluzi
jel se isplati kupovat lux...svaki krvavi put kad igram protiv nje bude bolesna...trenutno sam 14 lvl iam 4000 ip...za nekih 2-3 mj mozda kupim RP...pa pitam dal da kupim ili da cuvam za rune???
Jesmo Seven i ja legende xD
Pricamo nas dvojca na skajpu pitam ja njega sta ima novo na league of legends on kaze: ne radi chat. Ja reko "pitao sam sta ima novo a ne staro" xD
jel se isplati kupovat lux...svaki krvavi put kad igram protiv nje bude bolesna...trenutno sam 14 lvl iam 4000 ip...za nekih 2-3 mj mozda kupim RP...pa pitam dal da kupim ili da cuvam za rune???
sad svaki put kad igram protiv lux dere nas ko male piliće.
Pricamo nas dvojca na skajpu pitam ja njega sta ima novo na league of legends on kaze: ne radi chat. Ja reko "pitao sam sta ima novo a ne staro" xD
Ma još ste jači kad si ti reko da ste legende.. 
To mi je jedan od najdrazih champova jer ako dobijes koji kill u early game kasnije deres a odlican je suport dupli snare,slow,stit i ulti koji je cd meni kasnije 24 sec :) i da svakako se isplati uzmiati.
Ma još ste jači kad si ti reko da ste legende.. 
Tako mi zovemo jedno drugog :P
Brzine bi nešto malo izgubio,a life steal ovisi o snazi tvog napada,tako da ne bi izgubio skoro ništa hilanja,ali bi zato znatno jače udarao.
izračunaj malo, taj dmg od infinity-a mi apsolutno ništa nebi značia ako bi izgubia 20% speeda i 20% life steala, jer isti dmg mogu napravit sa starkson radi brzine kojon tučen (2.5)
btw. ovaj novi heroj mi se niti malo ne sviđa, pogotovo ona slika modela, pari da su ga radili priko ku*ca, loše zasad :/