League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dota 2 će bit besplatna ipak to radi iceFrog {#}, ali će imat neke iteme i dodatke koji će se moči kupiti i tako će Valve zarađivat samo se nadam da to neće pokvariti igru i da neće bit u velikoj prednosti ti igrači koji igru plaćaju neg da bude kao u doti 1 svi su jednaki :D.

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: League Of Legends
slimyyy kaže...

dokazano je da besplatne igre sa mikrotransakcijama zarađuju više nego one koje se plaćaju (osin WoW-a kojemu niko ništa nemože), lord of the rings online je nedavno posta F2P sa cash shopon i od tad mu je zarada porasla za 200%, isto tako i dungeons and dragons online kad je posta besplatan zarada mu je porasla za 500%

znam ja to dobro, to kupovanja jeftinog je droga - jednom kad krene nema povratka{#}

ja bi radje njima iskrcao par € i mirna bosna, nego igrao "besplatno"...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 14:20 (dado8).
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...
slimyyy kaže...

dokazano je da besplatne igre sa mikrotransakcijama zarađuju više nego one koje se plaćaju (osin WoW-a kojemu niko ništa nemože), lord of the rings online je nedavno posta F2P sa cash shopon i od tad mu je zarada porasla za 200%, isto tako i dungeons and dragons online kad je posta besplatan zarada mu je porasla za 500%

znam ja to dobro, to kupovanja jeftinog je droga - jednom kad krene nema povratka{#}

ja bi radje njima iskrcao par € i mirna bosna, nego igrao "besplatno"...

a slušaj, meni to nesmeta, daju ti besplatnu igru, a ako baš želiš nešto iz cash shopa kupiš :)

otišli smo malo offtopic :P

btw. weirdek jel to tebi danas rođendan? :)

sritan ti rođendan, sve najbolje i želin ti šta veći ELO :D

18 godina
dado8 kaže...

vidim ja da si ti u Doti bio topovsko mesu pa si se prvom prilikom prebacio na ovaj LoL{#}{#}

Vidim ja da ti patiš od istog sindroma ko 70% svih igrača dota žanra.

Za tvoju informaciju DoTA-u sam igrao svega par puta i u to vrijeme mi se takva vrsta igre nije ni dopadala.

Sad mi reci da sam noob/bot ili što već i odi lječit komplekse negdje drugdje.

Poserem ti se na tipkovnicu trolersku. {#}    

@Aliser:

Nek me taj tvoj frend doda pa da se ujedinimo:  Ferinus, ili ti meni pošalji njegov nick.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 15:08 (zv'jer2).
16 godina
neaktivan
je rodendan mi je ;p ma dosta je meni 1800 elo :D
IGN: weirdek (EU)
18 godina
neaktivan
O sve najbolje wirdek :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

dabogda ti elo bio veci broj od ove godine ^^

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Botino sretan rođendan i sve najbolje! Svako dobro i zelim ti da dobijes stabilan net ^^

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

a šta smo skromni :)

evo jedna sa Caitlyn, 2 puta san umra radi Malphitovog ultia + udyr stun :P

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
dado8 kaže...

vidim ja da si ti u Doti bio topovsko mesu pa si se prvom prilikom prebacio na ovaj LoL{#}{#}

Za tvoju informaciju DoTA-u sam igrao svega par puta i u to vrijeme mi se takva vrsta igre nije ni dopadala.

Poserem ti se na tipkovnicu trolersku.  {#}   

@Aliser:

Nek me taj tvoj frend doda pa da se ujedinimo:  Ferinus, ili ti meni pošalji njegov nick.

On vise nece da igra ovu igru uopste a ja sam mu dao svoj acc (Alkser) jer je njegov izbrisan.

Edit: Happy birthday weirdek sve najbolje ;)

Edit 2: Sad mi javlja frend da je odigrao zadnju partiju sa Aniviom, i izgubio jer je cijeli njihov tim fidao ovog krokodila. Rezultat im bio 10/5x

Et toliko o solo partijama i nubovima -.- Kad sam ja poceo igrat (swain tad bio free) bilo je duplo zanimljivije i bolje - nema fidera,afk-era,nema livera..a sad..

LoL nick: Alkser (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 15:42 (Aliser).
18 godina
slimyyy kaže...

a šta smo skromni :)

evo jedna sa Caitlyn, 2 puta san umra radi Malphitovog ultia + udyr stun :P

Evo i meni prva runda sa Caitlyn ikad i baš potrefim neki noob team...

Match-making at it's best. :D:D

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 16:12 (zv'jer2).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

sretan rođendan i sve najbolje weirdek :D

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
je rodendan mi je ;p ma dosta je meni 1800 elo :D

I sta kazes na moj prijedlog {#}

Btw ja idem jos ovaj tjedan i onda 2 tjedna ne idem u skolu da bi se sprijecio sirenje gripe znaci nolifanje :)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

malo novih glasina razmislja ocito riot vratiti stari malady vec u item shopu ak kliknes na vampiric scepter pod build opcijama se vratio malady

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lol scar al ti nije bilo dosta nolifanja za ovu sezonu? ja cekam uskrs :)
16 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
dado8 kaže...

Poserem ti se na tipkovnicu trolersku. {#}    

vidim mamica te pustila na kompjutercic...strasno kakvih sve likova ovdje ima...

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Decki smirite tenzije da nebi morao prijavljivat nekoga. HoN fanboys, imate svoju temu i držite se nje. Ugl Sivir rulz! :D

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

malo pwn xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 2:34 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako pošto mi je hon polako opet postao dosadan krecem u lol. no neda mi se opet na low levelima biti, pa cu napisat ovako trazim lol acc di bar ima 50% heroja otkljucanih i da nije low ranked acc tak da mogu igrat sa dobrim igracima.. ugl za taj acc mogo bi ponudit mozda nesto ugl mozemo se dogovorit preko pp-a.

znam ja da je igra besplatna i da acc nebi trebao vrijedit nista, ali ipak je netko u njega ulozio neki trud i svoje vrijeme.. pa eto ako ima netko kome se neda vise igrat lol i da bi htio dati acc nekom ko zna i ko ga nece upropastit nek mi se javi pa cemo vidjet sta mozemo.

Hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

treba ti 2 tjedna da dodjes na lvl 20-25 jbt..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

neda mi se..

ocu igrat kad mi si bude htjelo da imam vecinu heroja. nemam vremena visit po cijele dane za lolom

edit: iako bih mogo sam malom "lizalicom" poppy igrat zadnji match na lolu sam imao sa njome 17-5-5

kak izbjec to prokleto sporo skidanje patchave? ima neka fora ili sta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 8:45 (toxic).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
NSRkić kaže...

neda mi se..

ocu igrat kad mi si bude htjelo da imam vecinu heroja. nemam vremena visit po cijele dane za lolom

edit: iako bih mogo sam malom "lizalicom" poppy igrat zadnji match na lolu sam imao sa njome 17-5-5

kak izbjec to prokleto sporo skidanje patchave? ima neka fora ili sta?

Ne znam po cemu sporo? Meni je brzina skidanja kao i na torrentima. Sve uredno skine i instalira, jedino sta se nekad dogodi onaj error na 90% kopiranja fileova.

Jedna s novim champom, i moram priznat da je ubojica zesci. W skill sa 50 furyja je vjerojatno najjaci dps skill u igri. Sa +90 od bloodthirstera i youmuu's taj skill na petom lvl-u radi 620 dmg-a, applija on-hit, 3 puta tako udre za tih 620 i stuna za 1.75 sec a cd je oko 6 sec. Q skill je isto odlican, al bit je da svaki put morate napunit 50 furyja da biste radili veci dmg sa skillovima. A onaj double dash je predobar :D ak bjezis od nekog samo se dashas u njegove creepove jednom i ak ih pogodis dashas se jos jednom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 9:08 (puls4R).
15 godina
protjeran
toxic kaže...

Ovako pošto mi je hon polako opet postao dosadan krecem u lol. no neda mi se opet na low levelima biti, pa cu napisat ovako trazim lol acc di bar ima 50% heroja otkljucanih i da nije low ranked acc tak da mogu igrat sa dobrim igracima.. ugl za taj acc mogo bi ponudit mozda nesto ugl mozemo se dogovorit preko pp-a.

znam ja da je igra besplatna i da acc nebi trebao vrijedit nista, ali ipak je netko u njega ulozio neki trud i svoje vrijeme.. pa eto ako ima netko kome se neda vise igrat lol i da bi htio dati acc nekom ko zna i ko ga nece upropastit nek mi se javi pa cemo vidjet sta mozemo.

Hvala

o cem pricas zas nebi trebao vrijediti nista?? -.-""

R.I.P
18 godina
neaktivan
EAZY-E kaže...
toxic kaže...

Hvala

o cem pricas zas nebi trebao vrijediti nista?? -.-""

pa ne vrijedi nista, nitko ti nece dati nit lipu za lol acc, tj nemozes ga prodat jer je igra besplatna. jasno? ali eto ja sam sirokih ruku pa mogu nes ponudit

15 godina
protjeran
League Of Legends

ahahah zujis decko ja sam svoja 2 acc prodao -.-" na lvl 30 sa 600 i nes win puno championa.a drugi isto lvl 30 sa nekoliko championa runa itd

R.I.P
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
EAZY-E kaže...

ahahah zujis decko ja sam svoja 2 acc prodao -.-" na lvl 30 sa 600 i nes win puno championa.a drugi isto lvl 30 sa nekoliko championa runa itd

za kolko para?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
protjeran
League Of Legends

ovaj sa manje winowa mijenjao za org cod 4 ovaj drugi za 150 kn

R.I.P
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
EAZY-E kaže...

to si vjerojatno dobio od ljudi kojima se nije dalo iz pocetka kao ni meni.

inace ti accovi ne vrijede bas ništ..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
protjeran
toxic kaže...
EAZY-E kaže...

to si vjerojatno dobio od ljudi kojima se nije dalo iz pocetka kao ni meni.

inace ti accovi ne vrijede bas ništ..

nazalost danas nema djabe ni u stare babe{#}

16 godina
neaktivan
ja bi svoga mogao za masne pare nekom uvalit, iam sve heroje i oko 65 skinova te. cca 600 pobjeda s 4 dovrsena rune page-a. to bi te doslo vise od 1500kn a ja sam dobio rp zbog referala i mogo bi prodat acc za vise od 200kn.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice