League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.530.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel netko također ima velike oscilacije u matchmakingu?Jedanput mi je cijeli tim silver1-2,a nekad su mi svi gold5-4?Koji bi bio razlog tome?

Nekak najviše volim ranked igrati između pola 3 i 6, dok nadobudni keyboard warrior dječaci spavaju,nema flejmanja i gejm protječe u najboljem redu :D

EDIT:Tek sad vidim da sam fejl pickao bootse,trebao sam uzeti boost of mobility al jbg.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 2:57 (Hobbss).

1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends
Navodno dolaze novi klijent i patcher :)
Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
guls kaže...
Navodno dolaze novi klijent i patcher :)

Novi patcher da, klijent ne. Mada izgleda da je i klijent u naprednoj fazi.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Jel netko također ima velike oscilacije u matchmakingu?Jedanput mi je cijeli tim silver1-2,a nekad su mi svi gold5-4?Koji bi bio razlog tome?

Nekak najviše volim ranked igrati između pola 3 i 6, dok nadobudni keyboard warrior dječaci spavaju,nema flejmanja i gejm protječe u najboljem redu :D

EDIT:Tek sad vidim da sam fejl pickao bootse,trebao sam uzeti boost of mobility al jbg.

Mobi su ti za early game, znači do kojih 20 minuta, točnije, dok još uvijek laning faza traje da možeš bolje gankat, a poslje ih zamjeniš u neke obrambene čizmice.

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
15 godina
neaktivan
Hobbss kaže...
...

Nisam mogao ne zamjetiti {#}. Nemožeš imati malo veće ikone na desktopu? {#}

14 godina
neaktivan
Osa kaže...
Hobbss kaže...
...

Nisam mogao ne zamjetiti {#}. Nemožeš imati malo veće ikone na desktopu? {#}

Ćemo ovaj LAME? Ako čovijek tak želi i može, nek ima, toe isto koda meni neko kenja kaj nemam ni jednu ikonicu...

17 godina
neaktivan
@Blizek

Kolko sam procitao na redditu patcher je priprema za novi klijent :) stavio bi prtscr al sam na mobu xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
League Of Legends

Ma to sam i ja pročitao, na surrender20, da je u biti patcher samo uvertira u novi super mega kul klijent. Gdje nećemo imati problema sa west serverom i ping nam neće random skakati na 500 tijekom gejma :D

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Eh sad mi je vec lagano i zao covjeka :/

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako igrat protiv Dariusa ako je kayle ima ban?Uzmimo u obzir da se igra standardni top laner(renekton,shyvana,irelia,mundo itd u get my point) i da jungler opće ne dolazi(gold soloq)?Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja bi rekao sustain lane ili AP. Vladimir mi se cini dobar izbor protiv Dariusa.

Darius ti mora biti u facu da ti napravi dmg, znaci pickas nekog kome to odgovara, npr. zasto je Renekton jako dobar protiv leeja na topu. Lee ti mora skocit u facu, a Renekton samo ceka da napravi WQ kad mu neko skoci.

Tu je recimo Vlad, Kennen (mora ti uci u ult ak te zeli ubiti), Nidalee(AD)...

Gledaj da ima escape za pull, da te ne moze sa QWR ubiti(ne pre-squishy) i da radi damage sa safe distance, znaci da ga mozes lagano prcit, a da on nema odgovor na to.

Bojim se da od standardnih topova nema pravog countera. Shyvana i Irelia bi trebale biti solidne, Renekton gubi, Mundo gubi ako ovaj uzme ignite...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 16:56 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Kolko sam zasad uspel videti, ovaj novi patcher i client izgledaju slično korenaskome, prilično sam zadovoljan.

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Eh sad mi je vec lagano i zao covjeka :/

pao u D3 nakon toga game :) Jbg nejde me ove dane, mozda i nije to tak lose, svi supportovi sa kojima inace duoam su mi d3-d5 pa da nebudem predaleko od njih {#}

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Neki su i Platinum, što ne (nofak wink wink)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Cloth+5 health pots+ x champion=dostojan laner protiv Dariusa

A ovako, ja bi preporučio Nidalee s ignajtom i all in na lvl 3

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz , prodajem account 150kn  trenutno gold1  (bio sam p5 ali pao zbog neaktivosti) , puno championa , oko 10 skinova,   samo iz zagreba ljudi  nalazimo se uzivo ( ne zelim nikakve bonove) za ostalte detalje u pp  ,ako je ozbiljan kupac dali bi se spustit za 100kn :DDD +  moze castit nekom cugom haha

eune : Flaeryy
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 2:04 (Super flaeryy).

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Orianna support,69lp {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Orianna support,69lp {#}

i u gold diviziji leaver...? :)

weedafuqyee
14 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...
Hobbss kaže...

Orianna support,69lp {#}

Kao što smo već govorili, sve su divizije takve, uvijek se nekome može desit neki debilni razlog pa mora leavat.

Samo u vama je problem što toga livera tolko osobno doživljavate i gubite živce zbog njega.

Evo npr, danas sam ja taj bil, U očitavanju meča, naš dragi HEP, mi je spucal struju i kasnil sam 15 minuta u meč.

Dok sam došel ispričal sam se i nakraju smo winali jer me niko nije flejmal i ostavili mi pokoj kill, jer naravno dok ubiješ nekog, ko je dosta veči level, tvoj level skoči i to drastično.

Svi mi imamo ljude koji se dc-aju i slično, jedan meč ni sim ni tam, nekad pobjediš zbog toga, nekad izgubiš....

12 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Orianna support,69lp {#}

Uvijek mi je drago vidjeti da osim mene jos netko igra Oriannu :)

16 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...
Hobbss kaže...

Orianna support,69lp {#}

ima ih i u diamondu koliko te volja

EUW: iPLAY Murloc
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Hobbss kaže...

Orianna support,69lp {#}

Uvijek mi je drago vidjeti da osim mene jos netko igra Oriannu :)

Kod mene je uvijek contested pick, ili ona ili ziggs

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Trenutno pokušavam forsirati samo Oriannu jer mi je predobar champion,budući da Nidalee izbjegavam igrati :D

Ha čuj svugdje ima throwera i leavera,ali jedina razlika između bronze(u kojoj sam bio fala bogu 150gejmova) i golda5-4-3(600 gejmova) je u tome da za bronzu znas da budu trollali i oni to uvjek naglase,a u goldu kolko god se ti trudio stvoriti prednost,makar imate 20 5 teamscore i trebate finishat gejm,uvijek JEDAN(u mojem slučaju)otiđe solo,ubiju ga,ace nas i winaju gejm.Eto moje mišljenje o gold elo.Valjda budem za 4 mjeseca došel u Plat5,to mi je cilj za ovu sezonu :D

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja ju vidim u prosjeku svakih 10 gejmova. Al dosad nisam vidio nekog ko bi ju dobro odigrao. A jaka je i mogu bit siguran da je nece nerfat bas iz razloga jer ju nitko ne igra pa ljudi niti ne placu zbog nje. Imam 67% winrate u 90 gejmova s njom, znaci 60/30 tak nekak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 14:29 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ja ju vidim u prosjeku svakih 10 gejmova. Al dosad nisam vidio nekog ko bi ju dobro odigrao. A jaka je i mogu bit siguran da je nece nerfat bas iz razloga jer ju nitko ne igra pa ljudi niti ne placu zbog nje. Imam 67% winrate u 90 gejmova s njom, znaci 60/30 tak nekak.

{#}

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Vjeruj mi, vecina dia 1+ mid mainova bi je dobro odigrali.

14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...

Ja ju vidim u prosjeku svakih 10 gejmova. AL NEKO JU JEDNOSATVNO NEZNA IGRAT.. A jaka je i mogu bit siguran da je nece nerfat bas iz razloga jer ju nitko ne igra pa ljudi niti ne placu zbog nje. Imam 67% winrate u 90 gejmova s njom, znaci 60/30 tak nekak.

{#}

E sad si se mogel nači. 

Heheheheheh

12 godina
neaktivan
League Of Legends

How to carry games as Ori. {#} S druge strane mi je drago, na prvom Fizzovom roamu nisam followao i Lucian spama "trash ori sell that skin". 10 minuta kasnije ja sam 8/0, a on 1/6 :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 18:34 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

How to carry games as Ori. {#} S druge strane mi je drago, na prvom Fizzovom roamu nisam followao i Lucian spama "trash ori sell that skin". 10 minuta kasnije ja sam 8/0, a on 1/6 :)

E vidiš iako neki kažu da je Orianna dosta teška za igrati, ja ju baš i ne smatram tako jako teškom ( možda je nekima problem pratiti poziciju lopte, al neznam ja nikad s tim nisam imo problema ). Jest da moraš pogoditi ulti, ali i bez toga imaš jako puno powera. Isto tako, iznimno je lako farmati s njome i može se protiv bilo koga laneat pa ni tu nema problema. Ona mi je trenutno čak i najdraži mid ( zapravo s njom sam prekinuo 5 loss streak ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam ja ovdje odavno isflejmao solo q igrače bez mozga.

Dakle situacija

Mi smo Thresh/Tristana protiv Lucian/Alistar. Na levelu 1 moj Thresh prođe do miniona da ih targona, fuli 2 zaredom (nema veze naspram sljedeceg fejla), vidi da Alistar ulazi u newardani grm pored njega i on ni habera. 2 sekunde kasnije, Alistar ga W-a prema njihovom turretu, Thresh primoran da flasha, ostalo mu 100 hp i ignite-an, Lucian u range da ga ubije, ja moram flash+heal da budala preživi. Na šta ja popi*dim gdje on kaže "chill man, I don't even play support". PA ZAR ZA OSTALE ROLE-OVE NE TREBA COMMON SENSE????

Negdje u mid gejmu ga ja spasim tako što ja kao Tristana ultam četvoricu dalje od njega, on se debil sa 200 hp-a okrene nazad prema njima....

Na svu sreću Kata i ja smo kerijali, ali uz nepotreban dodatni napor. Nekad mi bude grehota kerijati ovakve tipove u viši mmr...

That's mid-diamond for you. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice