League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.544.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
Tkalle kaže...
matej101 kaže...

ja sam novi igrac...12 lvl...EU West...jel ima neko da ga dodam...da igram nekada sa domacima...dosadno mi nemam nikoga odavdje

Ako volis igrati s gay anus penentratorima dodaj hajru (Tarnhelm ako se ne varam ) {#}

Volim samo zenske guze {#}

ye ye ye right... Mozda su jos transvestiti u prici al zene? a-a

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pravim anus pentratorima anus je anus, nije bitno jel muski ili zenski. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

El clasico upravo pocinje, misljenja?

5 CLG
11 TSM
Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
League Of Legends

slabo igram lol ove godine, sto zbog obaveza sto zbog faksa
uglavnom da ne budem bas previse u zaostatku, recite mi rune za adc, tocnije vayne {#}

i kakva je to promjena s spellovima, uzeo sam barrier i svi su me vrijedjali ahah 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Na ADC-u se sad uzima Heal/Flash.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
League Of Legends

Karma FOTM incoming :Kappa:

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

je*eni poljski retardi :) http://prntscr.com/3bm4s8

p.s Sritan Uskrs ekipa

EUW: AlcoholicManiac

1 6 hvala 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Konačno!!!

...
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako ima koja dobra dusa da mi da pokoji savjet kako vise izici iz bronze,uvijek dobivam neke lose igrace u tim,kao da jedini znam igrat,vecinu gejma ownam ali nemogu sam,na koji sistem oni biraju teamove neznam

EUW LOL: frenkySTYLE
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

ako ima koja dobra dusa da mi da pokoji savjet kako vise izici iz bronze,uvijek dobivam neke lose igrace u tim,kao da jedini znam igrat,vecinu gejma ownam ali nemogu sam,na koji sistem oni biraju teamove neznam

Dok shvatiš da ne dobivaš uvijek loše igraće u teamu neg si i ti loš će već biti prvi korak prema izlazu iz bronce :) . Treba učit na vlastitim greškama, naučiti pravilno igrat, buildat, wardat, farmat, pickat champione koji su korisni itd. Bronca je lagana liga, sam treba malo razmisliti o svojoj igri i poboljšati prethodno navedene faktore. I uvijek je dobro igrat broken champione. Ili si nađi neka 2-3 champa koji ti odgovaraju i spamaj ih čitavo vrijeme u rankedu. Pogledaj malo streamove, buildove/rune/masterije sa probuilds.com i nemoj se previše živcirat oko poraza.

Btw. Sretan Uskrs svima :) .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 18:42 (death_zombi).
14 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

50 kn psc /2x mistery gift.

I izaso si iz bronce bez imalo napora {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 19:26 (Tkalle).
16 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Konačno!!!

Samo nastavi, uskoro ces mozda moci i na Dotu preci {#}

15 godina
ToMisLaW kaže...
bibi007 kaže...

Konačno!!!

Samo nastavi, uskoro ces mozda moci i na Dotu preci {#}

Jel #REALLIFE iznad dote?

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ako neko ima bronze acc da ne igra ili od ove ekipe sto je u bronzi a nemoze izaci nek mi posalje u pm acc ako hoce, pa cu ja odigrat malo...nesto mi se neda tryhardat na mom acc d4

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Pentalift! ;)
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
studos kaže...

ako neko ima bronze acc da ne igra ili od ove ekipe sto je u bronzi a nemoze izaci nek mi posalje u pm acc ako hoce, pa cu ja odigrat malo...nesto mi se neda tryhardat na mom acc d4

Ma da...

11 godina
neaktivan
League Of Legends

mainam katarinu, mid.

29 sam level, skupio sam 27 000 IP-a

da kupim rune, ako da, koje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxy123 kaže...

mainam katarinu, mid.

29 sam level, skupio sam 27 000 IP-a

da kupim rune, ako da, koje?

Specifično za Katarinu preporuka: 3x Movement Speed Quint, 9x Magic Pen marks, 9x scaling health seals, 9x scaling ability power glyphs

Ako planiraš igrati nešto drugo na midu pored katarine, onda idi klasiku (za AP champove): 3x flat AP quintove, 9x magic pen (ili hybrid pen) crvene, 9x scaling hp žute, 9x scaling mr/flat mr plave (ovisi ko je enemy midlaner)

EUW: iPLAY Murloc
11 godina
neaktivan
League Of Legends

hvala :)

ako netko ima jos koji prijedlog slobodno neka napise

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

poslusao sam te, samo sam umjesto speed uzeo ability power quintestences

0 0 hvala 0
12 godina
League Of Legends

NAPOKON nakon silvera prosle sezone, uspio doc do GOLD 5 {#}

napokon gold5 napokon gold5
TempName486471 (EUNE)

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
viksaur kaže...

NAPOKON nakon silvera prosle sezone, uspio doc do GOLD 5 {#}

To je zato kad sam ti ja pozelio srecu {#}

15 godina
League Of Legends
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

sta mislite o ovome {#}

1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

sta mislite o ovome {#}

Covjek govori istinu al taj rage se gubi s time kako ides gore... Imali smo karma top, karma jungle itd i nitko nije ni zucnuo..Ljudi su valjda vise opusteniji u tim vecim divizijama nego sto su ovi scrubovi dolje {#}

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
exorc1st kaže...

sta mislite o ovome {#}

Covjek govori istinu al taj rage se gubi s time kako ides gore... Imali smo karma top, karma jungle itd i nitko nije ni zucnuo..Ljudi su valjda vise opusteniji u tim vecim divizijama nego sto su ovi scrubovi dolje {#}

Čekaj kad se približiš Diamond 5, Plat 1/2 su vjerojatno 2 najgore divizije po rageu ( dobro možda je B5 gora ) jer bi ljudi u diamond i onda nakon greške počne masivni rage.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Čekaj kad se približiš Diamond 5, Plat 1/2 su vjerojatno 2 najgore divizije po rageu ( dobro možda je B5 gora ) jer bi ljudi u diamond i onda nakon greške počne masivni rage.

Ma to pretpostavljam da bu tak al eto zivi bili pa vidili...

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Istina je ovo za D5..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

IMO najgore su niske divizije visokih liga.

Pocne od Gold V, tamo su svi nakurceni kako su izasli iz silvera blablabla, kad se dodje u Gold II, I tamo pocne tryhardanje za plat, po meni dvije najugodnije divizije u kojima sam bio (prosao sam sve od B5 do P3).

A kad dodjes u Plat V, IV, nema matcha u kojem barem jedan tim nema trolla ili afkera. Igram protiv D3 igraca na CLL-u i dobijem ih bez problema, ali se iz Plat V, IV nisam pomaknuo vec 200 gameova.

Da, sad ovo zvuci, bronca sam, al igram ko Diamond, al jbg cinjenica je da tamo dobijam takve matchupe, a ovdje se ne mogu dici vise od Plat IV. Najzalosnije je sto D5 sa 55% winrateom igra duo sa Gold V 45%, ja dobijem diamonda na midu, a Plat III izgubi na topu od ovog G5. Ovo nazalost nije kao Bronca gdje ako si sposoban za vise, razguzis lane, odes u drugi pokupis par killova i mozes 1 v 5 lagano jer ce ovi hodati u krug umjesto da te napadnu. Tu ljudi vec znaju sto rade i dolazi do izrazaja da je ovo 5 v 5, a ne single player. Ako nisi D1/Challenger, ovo je tesko izvest sam.

Cekam Plat II ili I da vidim jel se tamo tako tryharda za Diamond kao u Goldu. Nadam se da je tako.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 19:36 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

IMO najgore su niske divizije visokih liga.

Pocne od Gold V, tamo su svi nakurceni kako su izasli iz silvera blablabla, kad se dodje u Gold II, I tamo pocne tryhardanje za plat, po meni dvije najugodnije divizije u kojima sam bio (prosao sam sve od B5 do P3).

A kad dodjes u Plat V, IV, nema matcha u kojem barem jedan tim nema trolla ili afkera. Igram protiv D3 igraca na CLL-u i dobijem ih bez problema, ali se iz Plat V, IV nisam pomaknuo vec 200 gameova.

Da, sad ovo zvuci, bronca sam, al igram ko Diamond, al jbg cinjenica je da tamo dobijam takve matchupe, a ovdje se ne mogu dici vise od Plat IV. Najzalosnije je sto D5 sa 55% winrateom igra duo sa Gold V 45%, ja dobijem diamonda na midu, a Plat III izgubi na topu od ovog G5. Ovo nazalost nije kao Bronca gdje ako si sposoban za vise, razguzis lane, odes u drugi pokupis par killova i mozes 1 v 5 lagano jer ce ovi hodati u krug umjesto da te napadnu. Tu ljudi vec znaju sto rade i dolazi do izrazaja da je ovo 5 v 5, a ne single player. Ako nisi D1/Challenger, ovo je tesko izvest sam.

Cekam Plat II ili I da vidim jel se tamo tako tryharda za Diamond kao u Goldu. Nadam se da je tako.

Raise ur dongers and Hail TkaŁŁe who u used to "carry" to plat now hes palt3 hue hue soz..

No salu na stranu.

Ja jos tih iskustva nisam imal i iskreno? do sad sam winao al eto zalomio mi se prvi lose nakon kojih 10 game-ova...

Probaj ne forsat taj ranked neko winaj 2 na dan i ostavi ga se za taj dan.. idi boostaj, trollaj na normal bilo kaj samo nemoj forsat ranked jer ako forsas,

vecinom mislis samo na win, pa onda rage-as/nisi tolko opusten (makar sumnjam da je ova prva opcija al eto ako se netko nadje u prvoj... zao mi je). 

Ja osobno.... danas nisam bil tolko opusten i stalno sam si ponavljal u glavi, ovaj zadnji game, "moram ovo winat" tak da odma mi je spear hit spustio se na kojih 60% sa kojih 80%...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice