http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1oeyux/update_on_crs_situation_for_anyone_that_is/
Malo je reći da mi se Curse zgadio.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1oeyux/update_on_crs_situation_for_anyone_that_is/
One step closer to Gold. Ajmo to proci pa da imam 2 i po tjedna za Gold :)
Wish me luck!
Iz mog iskustva, Silver 1 daleko najgora divizija koja postoji, trebalo mi je 50 gejmova da pređem u gold V...
bitch please, bio sam u silver 1 oko 300 gejmova
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
"That is so counterlogic."
One step closer to Gold. Ajmo to proci pa da imam 2 i po tjedna za Gold :)
Wish me luck!
Iz mog iskustva, Silver 1 daleko najgora divizija koja postoji, trebalo mi je 50 gejmova da pređem u gold V...
bitch please, bio sam u silver 1 oko 300 gejmova
Tako nešto i ja, a onda praktički preskočio cijeli gold u dva gejma ^^
Izgubio i drugi game. Ne mogu vjerovati da u prosla 4 dana imam 15W/4L kad mi tako reci nije toliko trebalo, dodjem u promo, jedan game 3 AFK, jedan game 2 AFK. Natrag na 68 LP. GG. 
EDIT: Da ne pisem drugu poruku. Moze neka preporuka za rune opcenito jungle. Znaci ne za odredjenog junglera, nego da moze na sve, igram vecinom Heca, J4, Vi.
Polako. Samo guraj naprijed. Ostalo je još dva tjedna.
Izgubio i drugi game. Ne mogu vjerovati da u prosla 4 dana imam 15W/4L kad mi tako reci nije toliko trebalo, dodjem u promo, jedan game 3 AFK, jedan game 2 AFK. Natrag na 68 LP. GG. 
EDIT: Da ne pisem drugu poruku. Moze neka preporuka za rune opcenito jungle. Znaci ne za odredjenog junglera, nego da moze na sve, igram vecinom Heca, J4, Vi.
flat armor
mag resist per lvl
dmg
armor pen
------------
to ja koristim za j4 i vi
Evo jedan strasno tezak gejm. Opet sam u promo za S1. Ne gledajte farm, uzeli mi oba buffa na pocetku. Nisam imao early game, ko da sam afk bio. 
imam neki osjecaj da ces sad dobit 2 gejma za redom i uci u s1
Prvi sam izgubio. Dodjem kao treci pick. Napisem, mid plz, dont ban zed. Ovaj first pick napise F**K YOU IDIOT, I AM MID i banna zeda. Uzme Veigara protiv Ahri, a mogao je counterat jer je njihov first pick bio Ahri i napravi 1/5. Cijeli game pise report Heca feeding, a bio sam 2/1 dobar dio gejma, dok je ovaj do 15. imao 0/5... Osim toga mi je cijelo vrijeme pisao da ce me ubit, i moju familiju. Surrendamo, nakon toga pise, "people like this heca ruin the community." A ja samo tiho cijeli gejm i slusam kako sere. 
Haha nekad se pravo nasmijem kakvih budala ima, kao sto ima ekipe kad nesto dobro napravis napisu ''gj'' al cim sljedeci put umres i to ne zato jer si zahebo nesto neg eto desi se neki vrag, onda si noob idiot itd. xD
Najbolje mi je kad junglam, i sad recimo top stalno ispusan na njihov turret i moj top laner dominira, i ne trazi gank niti ista jer nemres sad ni genkat bas kad protivnik ljubit turret, i sad moja budala ide dajvat i umre i onda napise report jungler no ganks, ja neznam u takvom trenutku volio bi šakom kroz monitor pobrat tu budalu u glavu :D
Mislim da bi se morali dogovoriti da se prestanu pisati jadikovke na forumu, jer svi imamo svaki dan nešto.
Evo danas mi invade napravili, naš Jarvan započeo s 4/0/1 (jungler jarvan) i onda izgubili sve. I to u Plat 1, ne silver/bronze. Užasni throw.
Trebali bi prestati pisati kako imamo uvijek problema :(
... 
OK. ZNAMO SVI KAKAV YOLO QQ MOZE BIT I SVI SMO TO VECINOM PROSLI.... ZATO MOLIM VAS DA NE MORAM LEDAT OVAKVE POSTOVE OVDJE.
Prvi sam izgubio. Dodjem kao treci pick. Napisem, mid plz, dont ban zed. Ovaj first pick napise F**K YOU IDIOT, I AM MID i banna zeda. Uzme Veigara protiv Ahri, a mogao je counterat jer je njihov first pick bio Ahri i napravi 1/5. Cijeli game pise report Heca feeding, a bio sam 2/1 dobar dio gejma, dok je ovaj do 15. imao 0/5... Osim toga mi je cijelo vrijeme pisao da ce me ubit, i moju familiju. Surrendamo, nakon toga pise, "people like this heca ruin the community." A ja samo tiho cijeli gejm i slusam kako sere. 
Pošto mi vrag nije dao mira
moro sam se sam uvjerit i malo lažeš, anyway bot i top su krivi zato što ste izgubili.
stvarno me nervira ovaj mečmejking, po kojoj logici može spojit ovakve timove.
FOR DEMACIAAAAAAAAAAAAAA 
Ja sam danas igrao game.
Bilo je super, nitko nije rageao i bilo je zabavno.
Sretan sam sad.
Ajmo svi pisati o svojim gameovima.
Danas sam imao Uhvati me ako možeš...
hidden passive kad jinx igra protiv vi/cait da ti ne objasnjavam sve pogledaj ovdje http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Easter_eggs/Hidden_Passive
Po kojoj logici je ovo, bio bronze 1 na Westu, prebacio se na East, kao unranked, odigram jednu ranked, pobijedim, i stavi me u bronze 2 
Po kojoj logici je ovo, bio bronze 1 na Westu, prebacio se na East, kao unranked, odigram jednu ranked, pobijedim, i stavi me u bronze 2 
MMR ti je na razini bronze 2 zato te je tamo i prebacilo
EUW bronze 1=EUNE bronze 2 koliko se sjecam do sad je bilo EUW bronze 1=platinum EUNE
gg wp
EUW bronze 1=EUNE bronze 2 koliko se sjecam do sad je bilo EUW bronze 1=platinum EUNE
gg wp
Ne nego EUW službeno ima za jednu divizju gore ladder zbog većeg broja igrača, tipa Gold V eune= Silver 1 euw. Isto tako zašto si se transferao sa Westa na east?
Ne nego EUW službeno ima za jednu divizju gore ladder zbog većeg broja igrača, tipa Gold V eune= Silver 1 euw. Isto tako zašto si se transferao sa Westa na east?
Pa zar po toj logici nebi trebao imati višu diviziju ak se prebaciš sa westa na East, mislim, kolko sam skužio na westu su veći zahtjevi za određene divizije, pa bi na eastu morao ostali barem isti ak niš drugo.
Al mislim da je Aliser u pravu, mmr je ovdje odlučio, ah, nije da previše i marim za to.
Prebacil sam se, jer sam saznal da dosta frendova iz srednje igra na Eastu, s kojima se nisam dugo čuo, pa sad većinom igramo skupa, i puno zabavnije je naravno tak, dok sam na westu igral 90 % sam, i nisam već imal volje za tak. Plus, konstantni problemi na westu nisu pomogli :D nemam puno vremena za igrat, i onda kad imam, neda mi se zahebavati sa log in queue pol sata, pa štekanje chata itd.
sry na off topicu, ali evo sta mi prvo padne na pamet kad vidim da tommyev avatar
ugl kao sto sam ti poslo na pm, dodaj me pa dok ove boostam da i tebe boostam do silvera :)
.
Ima li itko u silveru da ide po gold do kraja mjeseca ? Ili bar da bi probao ? Za duo EUNE ako ima netko zainteresiran nek me PM