League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
bullyq14 kaže...

ispali su s razlogom, isto kako je i fnatic tu s razlogom. love them or hate them, teamworkom, pekeom i uz malo sreće su došli do tud.

Ok što su ispali, nisam rekao da su trebali proć, jedino da mi nije drago što su ispali. 

No i dalje ne vidim zašto bi bio releventan razlog za podržavanje FNCa to što su s EU. 

16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Nevjerojatno. Svaki tim za koji sam htio da prode je do sada izgubio best of seriju.

GMB, OMG,GAM, C9, danas i NJS.

Sve mi se nekako čini da bih trebao favorizirati FNC, inače ce Royal ispasti.

Zato što ti je odabir timova za navijanje 0. Ja sam za C9 navijao samo da izbace fnatic, u finalu molim te navijaj za Royal, ne želim da mi najdraži tim ostane bez titule {#}

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Inače ne navijaš za fnatic ili ne navijaš za njih večeras? Čudno mi je da možeš/te navijati za Kineze večeras a igra europski predstavnik bez obzira koliko ga ne voliš/te. Ni meni nisu dragi ali EU <3.

Nije tu ništa čudno, jednostavno kao i ja, ne gotivim ih i ne želim da prođu jer s moje tačke gledišta ne zaslužuju titulu prvaka. Makar oni bili iz Bosne, ne, ne i ne.

15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Zato što ti je odabir timova za navijanje 0. Ja sam za C9 navijao samo da izbace fnatic, u finalu molim te navijaj za Royal, ne želim da mi najdraži tim ostane bez titule {#}

Ma bilo tko, previše su prošli.

Jok, od sad pila naopako. Tako da se sad navija za FNC. {#}

A onda ovisno o ishodu polufinala, ako prođe Royal, onda moram navijat za SKT.

12 godina
neaktivan
Bera kaže...

LMFAO Fnatic jedan od boljih timova na svijetu hahahhahah

Isto tako, ja nevidim nikakvu novu metu u njihovom playstyleu, sve su to vec iste taktike igrane prije pola godine na OGNU

Ne vidim sto je tu smjesno, znaci slucajno su dosli u polufinale worldsa? Ili su nekome platili da ih pusti? Ne kuzim.

Da pratis njihove gejmove vidio bi koliko se u Spring LCSu i Summer LCSu playstyle drasticno promjenio, sto zbog novog rostera, sto zbog prilagodavanja drugim timovima). Pa da pola godine furas jednu taktiku, prokuzili bi te prije ili kasnije. Ne pricaj gluposti. A mozda su drugi timovi losi, pa da nakon pola godine ne mogu prokuziti jednu te istu taktiku?

Al dobro ja sam silver, iako to ne zasluzujem jer ne mogu kerijati unranked igrace protiv Goldova. Ipak ti sa tier 1 runama samo sa ezrealom dolazis u Gold, pa ti ne mogu proturijeciti...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
17 godina
neaktivan
Keops kaže...

Inače ne navijaš za fnatic ili ne navijaš za njih večeras? Čudno mi je da možeš/te navijati za Kineze večeras a igra europski predstavnik bez obzira koliko ga ne voliš/te. Ni meni nisu dragi ali EU <3.

Nije tu ništa čudno, jednostavno kao i ja, ne gotivim ih i ne želim da prođu jer s moje tačke gledišta ne zaslužuju titulu prvaka. Makar oni bili iz Bosne, ne, ne i ne.

Po čemu ne zaslužuju titulu prvaka, a drugi zaslužuju?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Tko god osvoji worlds je definitivno zasluzio. Nisu tu slucajno, trebalo je nesto i napraviti da se dodje dovde. Osobno sam za Fnatic, ne jer su iz EU, nego jer ih pratim od pocetka. Ali ako netko drugi osvoji worlds nece mi biti zao. Zasluzili su, tko god da je. Tako da ove hejterske spike o nezasluzenome naslovu ostavite za drugdje.

Evo primjera. Igraju finale SKT i FNC. FNC pobijedi 3/0 i onda oni nisu zasluzili naslov? Pa zaboga razguzili su "velicanstvene" korejce, i onda je to nezasluzeno? Isto tako da SKT dobije 3/0, opet su zasluzili.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Bera, bolje beri kupine nekada umjesto da klikneš new post ^^

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Ne znam čemu to omalovažavanje fnatica, a to je tim koji je jedan od najboljih svjetskih timova od day 1 lige. 

I ja mislim da oni mogu pobijediti bilo koga bilo kada, ako se dovoljno pripreme i koncentriraju na igru. Mislim nije da su azijati na intelektualno višoj razini od bijelaca. Samo, eto, dečki žive taj život do kraja.

Btw di je SK sada? jbg, nemrem odoljeti :)

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 15:58 (guls).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Nevjerojatno. Svaki tim za koji sam htio da prode je do sada izgubio best of seriju.

GMB, OMG,GAM, C9, danas i NJS.

Sve mi se nekako čini da bih trebao favorizirati FNC, inače ce Royal ispasti.

joj samo se pazi da te sexpeke ne backdora dok budeš spavao {#}

16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Zato što počinju da budu ono što su TSM i CLG davno postali, komercijala. Sve im se svodi na novac, za fanbase ih boli qrac iako im donose novac, dok za SKT rijetko ko iz EU/NA čuo prije worldsa, a sami po sebi su > fnatic u svakom vidu igre.

intel97 kaže...

A možda i hoće, moram anal protector 2000 nabavit, ionako mi taj sexpeke malo gay izgleda {#}

16 godina
neaktivan
guls kaže...

Ne znam čemu to omalovažavanje fnatica, a to je tim koji je jedan od najboljih svjetskih timova od day 1 lige. 

I ja mislim da oni mogu pobijediti bilo koga bilo kada, ako se dovoljno pripreme i koncentriraju na igru. Mislim nije da su azijati na intelektualno višoj razini od bijelaca. Samo, eto, dečki žive taj život do kraja.

LMAO, koji prc {#}

13 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Zato što počinju da budu ono što su TSM i CLG davno postali, komercijala. Sve im se svodi na novac, za fanbase ih boli qrac iako im donose novac, dok za SKT rijetko ko iz EU/NA čuo prije worldsa, a sami po sebi su > fnatic u svakom vidu igre.

intel97 kaže...

A možda i hoće, moram anal protector 2000 nabavit, ionako mi taj sexpeke malo gay izgleda {#}

niko nije kriv sta ti i takvi ljudi nisu culi za SKT prije worlds-a , ja san cesto gleda njihove turnire i odavno se znaju ti teamovi to sta ljudima vole vise gledat streamove sa "boljon atmosferon" sta pruzaju komentarori to su vec neke druge price . Nemozes krivit fnatic sta imaju fanbase oni nisu u nikakon pogledu ka TSM i CLG , nezna odakle ti te price da in se sve vrti oko novca {#}

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze
15 godina
neaktivan
guls kaže...

Ja ih ne omaložavam, to što ja ne navijam za Fnatic i što ih ne gotivim je druga stvar, isto kao što sve manje i manje gotivim TSM ali to je sasvim druga priča.

Isto tako, nisam rekao da ne zaslužuju worldse ili čak štaviše i titulu prvaka, ali to ne mora značiti da ću ih gotiviti samo zato što su najbolji u evropi i svjetski prvaci (ako budu). Ja ti ne gledam po tome.

(Znam da se ovo više odnosi na Beru i Banned, ali morao sam reći i svoje mišljenje)

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
14 godina
League Of Legends

Sad me Solo Queue spojio s 3 Srbina i 1 Poljakom, i počnemo užasno gubit, svi se medjusobno flameamo jedino ovaj Poljak igrao Rengara, i lijepo smireno ubijao sve redom i izvlačio se bez deatha.

Da bi na kraju preokrenuli i pobjedili. {#}

64% win ratio. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Ja ih ne omaložavam, to što ja ne navijam za Fnatic i što ih ne gotivim je druga stvar, isto kao što sve manje i manje gotivim TSM ali to je sasvim druga priča.

Isto tako, nisam rekao da ne zaslužuju worldse ili čak štaviše i titulu prvaka, ali to ne mora značiti da ću ih gotiviti samo zato što su najbolji u evropi i svjetski prvaci (ako budu). Ja ti ne gledam po tome.

(Znam da se ovo više odnosi na Beru i Banned, ali morao sam reći i svoje mišljenje)

Sasvim ok lol, svako ima pravo na svoje mišljenje Smijeh

Da fnatic prođe u finale, bit će mi gadno napeto, nokte ću izgristi ako budu pobijedili ijedan game Šutim

15 godina
neaktivan

Mogli smo mi večeras gledati zajedno i navijati protiv njih? {#}

13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Sasvim ok lol, svako ima pravo na svoje mišljenje Smijeh

Da fnatic prođe u finale, bit će mi gadno napeto, nokte ću izgristi ako budu pobijedili ijedan game Šutim

ti gajis neku mrznju,srditost prema njima, pazi se to ti je smrtni grijeh :D 

16 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

ti gajis neku mrznju,srditost prema njima, pazi se to ti je smrtni grijeh :D 

Da, ja ti ne mogu dati nijedan validan argument vezan za moju mržnju prema fnaticu, kao što je slimy jr već razotkrio, jednostavno ih - mrzim.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

We in the Church of Lord Faker belive: Today the better team will win and later surrender to our Lord and his only son Piglet in the finals.

May your Qs be blessed by Lord Faker.

I nije mi jasna mržnja prema nekom teamu, kao da su vam nešto skrivli, može biti da ti se neki team ne sviđa, ali da ga mrziš...onda nisam siguran da znaš što znači mržnja.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

We in the Church of Lord Faker belive: Today the better team will win and later surrender to our Lord and his only son Piglet in the finals.

May your Qs be blessed by Lord Faker.

I nije mi jasna mržnja prema nekom teamu, kao da su vam nešto skrivli, može biti da ti se neki team ne sviđa, ali da ga mrziš...onda nisam siguran da znaš što znači mržnja.

Ne mrzim u doslovnom smislu riječi, ali mi je muka kad vidim hype oko njih i povraća mi se kad ih samo vidim.

15 godina
League Of Legends

evo Banned samo za tebe onda :)

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

dobio na poklon super teemo {#}

HOW ABOUT NO

2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

evo Banned samo za tebe onda :)

Dobar trailer, ali ja sam i u filmovima uvijek za Villaine navijao {#}

15 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/dZ9jPnC.jpg?1

GG Riot, took you long enough!

Currently Reading:Green Blood, Suicide Island,Vinland Saga,OP,WAITING FOR NEW BERSERK CHAPTERS(Damn u Miura)|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto, odigrao sam 3 partije sa forumašicom Ahriii (koja mi je posudila svoj account) i mogu vam reći da je bilo vraški zabavno ovako malo se opustiti i zajebavati :D

Nisam treću partiju uslikao (zaboravio -.-), ali je pala Penta sa Tristanom kao što se vidi na slici :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Eto, odigrao sam 3 partije sa forumašicom Ahriii (koja mi je posudila svoj account) i mogu vam reći da je bilo vraški zabavno ovako malo se opustiti i zajebavati :D

Nisam treću partiju uslikao (zaboravio -.-), ali je pala Penta sa Tristanom kao što se vidi na slici :D

LOOL

Stvarno je bilo zabavno... prvi game s Lulu sam doslovno umirala od smijeha a drugi game Cait i TF u bot... koji se nisu mogli maknut od turreta koji je to strah bio... na kraju su svi pobjegli u top  {#}

Nazalost nismo ni stigli do Nexusa surrendali su sva 3 gamea :(

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Prognoze:

15 Fnatic
15 Royal Club
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Blizek, kradeš moj posao :D

15 godina
League Of Legends

Pozz, nisam doma, u koliko je sati finale? 

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice