League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

NA LCS na 3.8 patchu.

Nunu bans incoming.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

Zelio bih znati kakva su vasa iskustva s ovime. Naime, svaki put kad kupim novog championa imam strasan win streak sa njime. Kupio Kassadina, 7 rankeda - 7 winova. Ahri 10 rankeda - 9 winova. Orianna 15 rankeda - 12 winova. Kha'Zix 9 rankeda - 8 winova.

ALI, nakon 30 game imam ogroman loss streak. Sa Zedom sam na prvih 15 rankeda imao 80% win streak. Sada imam oko 50 gameova i 46% win streak. To mi se dogodilo i sa Cassiopeiom. 90%, pa padne na 40% i sada na 70 gameova imam 56%.

Uglavnom, na pocetku je ultra visok win streak, pa jako padne i onda se nazad dize.

Pocetnicka sreca :DD

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Just Twitch chat.

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

cait ult just broken :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Just Twitch chat.

Haha i za ne falit DiskoVrucica iliti nas dragi Cro4LoL admin :D

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hahaha, ako je ovo onaj pomijac.. :D

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Aliser kaže...

Hahaha, ako je ovo onaj pomijac.. :D

Taj pomijac, koja je to budala :P

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
14 godina
neaktivan
League Of Legends

brzo pitanje, moze li vladimir ponistit ulitmu od Zeda sa W?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
shimeface kaže...

brzo pitanje, moze li vladimir ponistit ulitmu od Zeda sa W?

Šte se tiče marka, mislim da ne, da će i dalje mark napraviti dmg iako si u poolu.

Ali svejedno možeš pravovremenim poolom praktički smanjiti dmg na minimalan.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ok, fala

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam par pitanja za neke od vas koji su povezani sa Cro4LoL-om (Nofak?).

Moj prijatelj se sa timom zeli prijaviti za 5 v 5.

1. Kolika je dobna granica? Oni su svi izmedju 15 i 16.

2. Treba li jedan igrac cijele sezone igrati jednu poziciju ili moze jedan match igrati mid, drugi jungle, treci adc?

3. Ima li neke granice iznad koje mora biti u Rankedu (Oni su Silver).

4. Moze li ih biti samo 5 ili moraju imati jos jednog igraca za rezervu, znaci 6?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 13:37 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Imam par pitanja za neke od vas koji su povezani sa Cro4LoL-om (Nofak?).

Moj prijatelj se sa timom zeli prijaviti za 5 v 5.

1. Kolika je dobna granica? Oni su svi izmedju 15 i 16.

2. Treba li jedan igrac cijele sezone igrati jednu poziciju ili moze jedan match igrati mid, drugi jungle, treci adc?

3. Ima li neke granice iznad koje mora biti u Rankedu (Oni su Silver).

4. Moze li ih biti samo 5 ili moraju imati jos jednog igraca za rezervu, znaci 6?

1. nema dobne granice
2. mogu se minjat 100 puta ako zele
3. mogu bit bilo koja liga
4.minimalno 5 ljudi , dopusteno 10 ja mislin

EU West: slimyyy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jesam za ovaj izgubljen game ja kriv ili?

http://tinypic.com/view.php?pic=23igpjk&s=5

Znam da ima samo ss, ali jel dobro farmanje itd...

0 0 hvala 1
16 godina
SREC0 kaže...

120 farme u 45 min je i za junglera katastrofa.

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan

Ne možemo to znati iz ovog matcha. Ne znamo način tvog junglanja, da li si gankao laneove kako treba, da li si pushao, da li si counter-gankao/junglao, da li si davao red za adc, blue za mid..

Najbolje bi bilo da za jungle gameove staviš lolreplay pa ti onda tek možemo reći kako treba a ovako, slabo.

Edit: I još da dodam, ti slike možeš postaviti uz svoj post ovdje na forumu. Ispod ovog "boxa" za pisanje poruke imaš "Slike uz poruku" pa onda koristi "Dodaj sliku sa računala / Dodaj sliku s weba". Jednostavnije ti je da ovako postaviš sliku, nego da ideš na tinypic, uploaduješ tamo, pa ovdje daš link.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 15:02 (Aliser).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo 2 screenshota od mene početnika.

Znam da vi svi stavljate screenshotove iz Ranked matcheva, i svi ste 30. lvl, ali evo nešto i od mene, 15 level trenutno.

Sinoć odigrao, Gangplank i ja rasturili na topu Sinoć odigrao, Gangplank i ja rasturili na topu
Pobjeda 4vs5, Quinn igrao prvih 5 minuta i izašao. Pobjeda 4vs5, Quinn igrao prvih 5 minuta i izašao.
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
SREC0 kaže...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2naievaNB1qiybsao1_1280.png

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozz, ja sam do nedavno igrao na westu ali sada sam odlucio igrati na eastu, pa ako netko zeli levelati samnom il igrat normals neka me doda :"InSaint"

na westu sam bio gold V

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav. Imao sam prilike dosad igrati na raznim accovima na raznim divizijama na oba servera west/east i uvijek sam tvrdio da je razlika minimalna al dosadn nisa uspio nabavit niti jedan high elo acc da isprobam. Konačno danas uspio nabavit jedan diamond II acc da provjerim dal vrijedi taj mit da je diamond na eastu ko silver na westu  {#}. Očekivao sam da će bit određena razlika al sam se prevario. Praktički nema razlike,  jednako bi mogo igrat na oba servera na high elou. Doduše zasigurno je challenger west bolji od challangera east jer su ipak na westu proovi, al ovak malo niži high elo je jako sličan. Tak da stvarno neznam ko to širi taj mit da je west toliko bolji od easta, al eto konačno sam se sam uvjerio da generalno po skillu nema pretjerane razlike (izuzev challangera).

west diamond II west diamond II
lol [eu]east: Xz0mbieX

5 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Probaj usporediti Bronze V na westu i Bronze V na eastu pa nam javi rezultate. Diamond ce uvijek biti diamond, inace nismo svi diamond...

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Probaj usporediti Bronze V na westu i Bronze V na eastu pa nam javi rezultate. Diamond ce uvijek biti diamond, inace nismo svi diamond...

Ma kad je tu tolko ljudi s westa i određeni pojedinci imaju sličnu priču da imaju xy frenda koji je došo u 2 tjedna do diamonda il tak ensto na east a na westu se muci na goldu pa odlučih da podijelim svoje iskustvo.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 16:57 (death_zombi).
18 godina
SREC0 kaže...

Olaf i Ez mi izgledaju kao najveći krivci, najmanje assista, previše vremena su išli solo, a i Olaf ima preloš farm, u 45 minuti 2 itema završena, beskoristan u teamfightovima.

Al farm za junglera u 45 minuti bi trebao biti barem 200, ovisi kolko gankaš, i kolko su ti gankovi učinkoviti, al svakako čim više.

Ja inače igram 80 % vremena junglera, kad vidiš da su laneovi preteški za gankanje, i da gubiš dosta vremena na njih a bezuspješni su, koncentriraj se samo na farm.

Lako počneš zaostajati s levelom i farmom, i postaneš beskoristan.

A gankove u međuvremenu probaj iskombinirati. Inače zna biti teško naći neku sredinu između gankanja i farmanja, ja uvijek ak je gank uspješan, pokupim par kreepova u laneu

kao nagradu za kill koji sam dal :P

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 17:51 (tommy2103).
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Ne možemo to znati iz ovog matcha. Ne znamo način tvog junglanja, da li si gankao laneove kako treba, da li si pushao, da li si counter-gankao/junglao, da li si davao red za adc, blue za mid..

Najbolje bi bilo da za jungle gameove staviš lolreplay pa ti onda tek možemo reći kako treba a ovako, slabo.

Edit: I još da dodam, ti slike možeš postaviti uz svoj post ovdje na forumu. Ispod ovog "boxa" za pisanje poruke imaš "Slike uz poruku" pa onda koristi "Dodaj sliku sa računala / Dodaj sliku s weba". Jednostavnije ti je da ovako postaviš sliku, nego da ideš na tinypic, uploaduješ tamo, pa ovdje daš link.

Mozes li mi molim te objasniti kako se stavlja lolreplay, nisam nikad prije stavljao :)

Stavicu ga pa bolje pogledaj :D

12 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
SREC0 kaže...

Olaf i Ez mi izgledaju kao najveći krivci, najmanje assista, previše vremena su išli solo, a i Olaf ima preloš farm, u 45 minuti 2 itema završena, beskoristan u teamfightovima.

Al farm za junglera u 45 minuti bi trebao biti barem 200, ovisi kolko gankaš, i kolko su ti gankovi učinkoviti, al svakako čim više.

Ja inače igram 80 % vremena junglera, kad vidiš da su laneovi preteški za gankanje, i da gubiš dosta vremena na njih a bezuspješni su, koncentriraj se samo na farm.

Lako počneš zaostajati s levelom i farmom, i postaneš beskoristan.

A gankove u međuvremenu probaj iskombinirati. Inače zna biti teško naći neku sredinu između gankanja i farmanja, ja uvijek ak je gank uspješan, pokupim par kreepova u laneu

kao nagradu za kill koji sam dal :P

Hvala na odgovoru...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 19:39 (SREC0).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

napravil samsi novi acc i opće nemogu igrat 3 vs 3 ili 5 vs 5  samo mi je ponuđeni rank game

zna ko zašto?

0 0 hvala 0
17 godina

Nemoraš dupli post radit. Ima "Hvala" ikona.

Oni koji kažu da je west "bolji" od easta će na eastu igrat bolje radi toga što će oni (west igrači) u game-u mislit da su bolji od ostalih igrača (east igrača) i tako pobijedit . Vrlo jednostavno.

Ako radiš sve kak treba i razmišljaš da si bolji od svog protivnika pobijedit ćeš game.

@Ivan

Javi se supportu. Vjerovatno neka graška na tvom accountu.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 20:51 (AmonZero).
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Nemoraš dupli post radit. Ima "Hvala" ikona.

Oni koji kažu da je west "bolji" od easta će na eastu igrat bolje radi toga što će oni (west igrači) u game-u mislit da su bolji od ostalih igrača (east igrača) i tako pobijedit . Vrlo jednostavno.

Ako radiš sve kak treba i razmišljaš da si bolji od svog protivnika pobijedit ćeš game.

@Ivan

Javi se supportu. Vjerovatno neka graška na tvom accountu.

Ima nešto i u tome, kada je mentalitet "ne možemo ovo, gubimo" dosta često i izgubim.

Inače, jedan vrlo dobar champ za podizanje ELO-a, barem meni je Ezreal s blue forom (ili doublelift bloodthrister umjesto spirit elder verzijom)... http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

mene baš podiže kvalitetno {#} čak i kada ne ide dobro, čim dobiješ Iceborn i krene poke možeš uspostaviti dominaciju.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

nemozes igrat zato sto moras porci oba basic tutorijala i odigrat jedan game sa botovima. DOk to ne obavis nemres igrat normal PVP gamove. Bas sam ja danas iz fore napravio acc na NA i probao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice