Je, dobila je game.. A ovo ostalo necu ni komentirat..
Je, zbog 1000 golda i ovo jednog killa je dobila game. A to što su ovi na top i mid 3 lvl-a više od nas i što su uništili svoje laneove, što je teemo 6 lvl-a manje nema veze. Ja san kriv za izgubljenu partiju jer cait ima 35 cs-a više od mene. Bravo.
Vidin da su na ovom forumu isti kao oni s kojima igran svaki dan ovakve jadne partije. Sve sami mudraci i stručnjaci koji gledaju neke lige i stremanja, tako da ću rađe prestati s ovim besmislenim raspravama i otići odigrati i izgubiti ovu treću partiju u seriji što mi je ostala.
Primjer 1:
Cs moze dobiti match prije killova. Igrao sam jednu protiv fizza na midu, mislim da sam bio Cassiopeia. Igrao sam prvih 10 minuta samo pasivni farm. Tada je fizz poceo roamati, no da bi top i bot slusao kad kazem ss treba ih dobro išamarati. I tako lik oko 20-te minute ima 12/3 i 29 cs. Ja s druge strane imam 2/1 i 180 cs. Kaj mislis ko je imao vise golda? Taj match smo na kraju izgubili za dlaku. No u statsima sam sa 10 killova i 300 cs imao 3k golda vise od fizza sa 25 killova i 60 cs.
Primjer 2:
U petak sam imao uzasno tezak matchup na midu Lux protiv Talona. Nisam ni ja neki pro, ali jbg, ako imas takav matchup, i malo dijete shvaća da treba igrati defanzivno. Nakon 15 minuta i ja i talon smo imali 0/0, on je pokusavao doci do mene, ali kako sam stajao na poziciji da mogu brzo pobjec do turreta, a opet se sigurno farmati, par puta je riskirao death. I tak se mi farmamo, a ono Tristana protiv eza na botu ima 0/5 u 10 minuta. Nemaju wardove, stoje kod njihovog turreta, tristana ne zna last hitati... I onda im kazes neka igraju def, a djeca pisu na /all nek me svi reportaju za flame. Tad sam uspio zajedno sa solo Vi izcarryjati match i dobili smo, ali da se malo promijeni mentalitet istočnoeuropljana (nedaj bože da cuju konstruktivnu kritiku) mogli smo ih natjerati i na surr at 20.
Kad bi samo ljudi shvatili, a i ti isto, da cs moze nadoknaditi bilo kakvu kill razliku, ne bi se ni spominjao nikakav elo hell...
A sad cao, idem maknuti svoju lijenu guzicu iz "Elo hell"-a.