League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Winchester01 kaže...
Don Strongtoni kaže...
Winchester01 kaže...
3. Cait nije napravila ništa unatoč tim famoznim cs-ima.

Je, dobila je game.. A ovo ostalo necu ni komentirat..

Je, zbog 1000 golda i ovo jednog killa je dobila game. A to što su ovi na top i mid 3 lvl-a više od nas i što su uništili svoje laneove, što je teemo 6 lvl-a manje nema veze. Ja san kriv za izgubljenu partiju jer cait ima 35 cs-a više od mene. Bravo.

Vidin da su na ovom forumu isti kao oni s kojima igran svaki dan ovakve jadne partije. Sve sami mudraci i stručnjaci koji gledaju neke lige i stremanja, tako da ću rađe prestati s ovim besmislenim raspravama i otići odigrati i izgubiti ovu treću partiju u seriji što mi je ostala.{#}

Primjer 1: 

Cs moze dobiti match prije killova. Igrao sam jednu protiv fizza na midu, mislim da sam bio Cassiopeia. Igrao sam prvih 10 minuta samo pasivni farm. Tada je fizz poceo roamati, no da bi top i bot slusao kad kazem ss treba ih dobro išamarati. I tako lik oko 20-te minute ima 12/3 i 29 cs. Ja s druge strane imam 2/1 i 180 cs. Kaj mislis ko je imao vise golda? Taj match smo na kraju izgubili za dlaku. No u statsima sam sa 10 killova i 300 cs imao 3k golda vise od fizza sa 25 killova i 60 cs.

Primjer 2:

U petak sam imao uzasno tezak matchup na midu Lux protiv Talona. Nisam ni ja neki pro, ali jbg, ako imas takav matchup, i malo dijete shvaća da treba igrati defanzivno. Nakon 15 minuta i ja i talon smo imali 0/0, on je pokusavao doci do mene, ali kako sam stajao na poziciji da mogu brzo pobjec do turreta, a opet se sigurno farmati, par puta je riskirao death. I tak se mi farmamo, a ono Tristana protiv eza na botu ima 0/5 u 10 minuta. Nemaju wardove, stoje kod njihovog turreta, tristana ne zna last hitati... I onda im kazes neka igraju def, a djeca pisu na /all nek me svi reportaju za flame. Tad sam uspio zajedno sa solo Vi izcarryjati match i dobili smo, ali da se malo promijeni mentalitet istočnoeuropljana (nedaj bože da cuju konstruktivnu kritiku) mogli smo ih natjerati i na surr at 20.

Kad bi samo ljudi shvatili, a i ti isto, da cs moze nadoknaditi bilo kakvu kill razliku, ne bi se ni spominjao nikakav elo hell...

A sad cao, idem maknuti svoju lijenu guzicu iz "Elo hell"-a. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 14:41 (GamerX9).
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Winchester01 kaže...
Don Strongtoni kaže...
Winchester01 kaže...
3. Cait nije napravila ništa unatoč tim famoznim cs-ima.

Je, dobila je game.. A ovo ostalo necu ni komentirat..

Je, zbog 1000 golda i ovo jednog killa je dobila game. A to što su ovi na top i mid 3 lvl-a više od nas i što su uništili svoje laneove, što je teemo 6 lvl-a manje nema veze. Ja san kriv za izgubljenu partiju jer cait ima 35 cs-a više od mene. Bravo.

Vidin da su na ovom forumu isti kao oni s kojima igran svaki dan ovakve jadne partije. Sve sami mudraci i stručnjaci koji gledaju neke lige i stremanja, tako da ću rađe prestati s ovim besmislenim raspravama i otići odigrati i izgubiti ovu treću partiju u seriji što mi je ostala.{#}

Primjer 1: 

Cs moze dobiti match prije killova. Igrao sam jednu protiv fizza na midu, mislim da sam bio Cassiopeia. Igrao sam prvih 10 minuta samo pasivni farm. Tada je fizz poceo roamati, no da bi top i bot slusao kad kazem ss treba ih dobro išamarati. I tako lik oko 20-te minute ima 12/3 i 29 cs. Ja s druge strane imam 2/1 i 180 cs. Kaj mislis ko je imao vise golda? Taj match smo na kraju izgubili za dlaku. No u statsima sam sa 10 killova i 300 cs imao 3k golda vise od fizza sa 25 killova i 60 cs.

Primjer 2:

U petak sam imao uzasno tezak matchup na midu Lux protiv Talona. Nisam ni ja neki pro, ali jbg, ako imas takav matchup, i malo dijete shvaća da treba igrati defanzivno. Nakon 15 minuta i ja i talon smo imali 0/0, on je pokusavao doci do mene, ali kako sam stajao na poziciji da mogu brzo pobjec do turreta, a opet se sigurno farmati, par puta je riskirao death. I tak se mi farmamo, a ono Tristana protiv eza na botu ima 0/5 u 10 minuta. Nemaju wardove, stoje kod njihovog turreta, tristana ne zna last hitati... I onda im kazes neka igraju def, a djeca pisu na /all nek me svi reportaju za flame. Tad sam uspio zajedno sa solo Vi izcarryjati match i dobili smo, ali da se malo promijeni mentalitet istočnoeuropljana (nedaj bože da cuju konstruktivnu kritiku) mogli smo ih natjerati i na surr at 20.

Kad bi samo ljudi shvatili, a i ti isto, da cs moze nadoknaditi bilo kakvu kill razliku, ne bi se ni spominjao nikakav elo hell...

A sad cao, idem maknuti svoju lijenu guzicu iz "Elo hell"-a. {#}

Jedan kill ti je oko 15 cs-a osin ako je shutdown ili fb. Necu komentirat to sta uzimas heal i barrier na adc-u bez flasha koji je vjerojatno najvazniji za pozicioniranje, a 90% uloge adc-a kasnije u gejmu je pozicioniranje. Nemoj se pravit pametan jer i sam vidis da ti svi pokusavaju pomoc sa savjetima, a ti opet po svome... Ja san tek zadnjih 5-6 miseci pocea gledat koje greske radin i fokusirat se na ispravljanje gresaka, a ne na krivljenje drugih. Prije san bia amo rec solidan al nakon sta san presta radit neke glupe greske u gejmovima puno san se poboljsa i iako jos uvik ne mogu rec da svaki game odigran odlicno jos mi se nije desilo da san izgubia bot lane otkad igran turnire, cro4lol itd. sa svojima. To ne znaci da san ja predobar igrac nego jednostavno ne radin greske koje moji protivnici rade i samo snowballan lane, al posto smo mi neuigrani desi se da ne dobijemo uvik game iako smo dobili lane.

Ugl. poanta je da se tribas fokusirat na sebe i na poboljsavanje cs-a, pozicioniranja, odluka sta se tice agresivnosti ili pasivnosti u laneu itd. 

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

@Winchester01

first world problems, stealaju ti cs na botu kad si ad na 900 eloa..

zasto uopce igras ad carrija ako si bronza, nauci igrat jungle ili mid pa roamaj.. dobro su ti rekli gore neznam sto se pjenis bzvz samo daju savjete i pokusavaju ti pomoc... valjda znaju bolje od tebe kad su na goldu/platu/diamondu nije ih sigurno team sam izcarijao do tamom, vjerovatno znaju sto pricaju.

kad se vec znas zalit na svoj team ovdje mozes i naucit prihvatit savjet pa ces mozda i izaci iz bronze..

Dobri su ovi što daju savjete (barem većina) ali idu mi na živce ovi što se prave pametni i stavljaju neke slike koje ih najbolje opisuju i govore engleski iako je ovo kad san zadnji put provjerio još bio hrvatski forum.

btw, dobio sam ovu zadnju u seriji i doša ponovo u broncu 3 po ko zna koji put. gubili smo 20-30 killova razlike i imali 5-6 turreta manjka i nije mi jasno kako smo dobili na kraju. {#} Sad ću opet ispasti nakon par partija kao i svaki put.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 16:08 (Winchester01).
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
NinjEEEk kaže...

@Winchester01

first world problems, stealaju ti cs na botu kad si ad na 900 eloa..

zasto uopce igras ad carrija ako si bronza, nauci igrat jungle ili mid pa roamaj.. dobro su ti rekli gore neznam sto se pjenis bzvz samo daju savjete i pokusavaju ti pomoc... valjda znaju bolje od tebe kad su na goldu/platu/diamondu nije ih sigurno team sam izcarijao do tamom, vjerovatno znaju sto pricaju.

kad se vec znas zalit na svoj team ovdje mozes i naucit prihvatit savjet pa ces mozda i izaci iz bronze..

Dobri su ovi što daju savjete (barem većina) ali idu mi na živce ovi što se prave pametni i stavljaju neke slike koje ih najbolje opisuju i govore engleski iako je ovo kad san zadnji put provjerio još bio hrvatski forum.

Misliš moj post gdje sam stavio sliku Red Formana sa "You're a dumbass" i citirao tvoj post gdje si baš ispao "Dumbass"? Oprosti što sam bio realan, isto to vrijedi i za drugi moj post.

EUW: MushRoomD
13 godina
League Of Legends

oh, the steals (snoopeh) :D

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Super flaeryy kaže...

Nije mi  jasno nikako , danas gledam stream LCS summer 2013 i ovim novim patchom  se dogodilo to da se vukovi,vjestice i golemi vise ne spawnaju u 1:40 , a sada moje pitanja dan 15.lipnja 23:30  ,kako se onda kada su krenuli junglati, njima se spawanli vjesitec, vukovi.. u 1:40?  ,kako je to moguce?

Jer se LCS i neki veci turniri igraju na predzadnjem patchu..

A zasto igraju na predzanjem patchu?

eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Don Strongtoni kaže...
Super flaeryy kaže...

Nije mi  jasno nikako , danas gledam stream LCS summer 2013 i ovim novim patchom  se dogodilo to da se vukovi,vjestice i golemi vise ne spawnaju u 1:40 , a sada moje pitanja dan 15.lipnja 23:30  ,kako se onda kada su krenuli junglati, njima se spawanli vjesitec, vukovi.. u 1:40?  ,kako je to moguce?

Jer se LCS i neki veci turniri igraju na predzadnjem patchu..

A zasto igraju na predzanjem patchu?

Zato što se te promjene ne stavljaju nikad u sred eventa. Igrači budu jednostavno nepripremljeni.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Facebook op xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Facebook op xD

Pa dobro mu je i rekao :D Ocelote suka ovaj vikend :D

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

About that da se moze carryjati sa malo pomoci tima i postenom farmom. Do 10/0/8 sam se jos nekako trebao potruditi za kill, nakon toga je bilo Q + W + R = instant double kill. Cak sam i zivot dao da moji dovrse nexus. Obozavam ovu zensku :D

Uzmite u obzir da je Rammus bio troll, a draven se morao vratiti sa 0/5 early game.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

Facebook op xD

Pa dobro mu je i rekao :D Ocelote suka ovaj vikend :D

Kolko sam vidio juce ne samo Oce xD cijeli tim saka xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Haha, bas citam na twitteru: Why is Ocelote in LCS? Because xPeke is hungry. Sigurno nije gladan nakon sto ga je jucer nafeedao {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao se ARAM sa pandom, lik nije htio završiti kada su svi bili mrtvi i skoro izgubili XD Cijeli tim njega krivi :D

A jadni Vayne iz protivničkog tima se pjeni cijeli game :D

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kolko mi se čini Nami je pickana u svakom EU LCS gameu ovog tjedna. A do sada je bila jako rijetko igrana. Zanimljivo...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Odigrao se ARAM sa pandom, lik nije htio završiti kada su svi bili mrtvi i skoro izgubili XD Cijeli tim njega krivi :D

A jadni Vayne iz protivničkog tima se pjeni cijeli game :D

cuj zavrsavat aram tko je to vidio :D

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

About that da se moze carryjati sa malo pomoci tima i postenom farmom. Do 10/0/8 sam se jos nekako trebao potruditi za kill, nakon toga je bilo Q + W + R = instant double kill. Cak sam i zivot dao da moji dovrse nexus. Obozavam ovu zensku :D

Uzmite u obzir da je Rammus bio troll, a draven se morao vratiti sa 0/5 early game.

Hipsteru Cool Inače je Orianna poznata po Q > R > W combo Belji se

15 godina
Blizek kaže...

Kolko mi se čini Nami je pickana u svakom EU LCS gameu ovog tjedna. A do sada je bila jako rijetko igrana. Zanimljivo...

Nije bila ni UP prije zadnjog buffa, on je bio previse. 1.5 sec stun na lvl 1 skillu, dobar sustain, ogromni mobillity buffovi za team i Dat ULT.

a man , a city and a lighthouse
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...

Nije bila ni UP prije zadnjog buffa, on je bio previse. 1.5 sec stun na lvl 1 skillu, dobar sustain, ogromni mobillity buffovi za team i Dat ULT.

Zahtjeva dosta puno vježbe. Izgleda da su je EU support igrači prepoznali ko sleeper OP i počeli je vježbati. Iako mislim da nije baš tolko jaka da bude najpickaniji/najbannaniji support nakon Thresha. Tanky supporti joj zadaju dosta problema, no oni su nekako u zadnje vrijeme sve manje i manje igrani.

Sutra Alternate i MYM igraju za prvo mjesto i 5-0 nakon prvog tjedna EU LCS-a. Tko bi to rekao prije svih ovih gameova?

16 godina
neaktivan
League Of Legends

e ljudi nisan bio doma, vidim sad na lolesport da pise da se ka treba igrat dns u 22:15 game izmedu lemondoga i gambita jel to odgodeno za sutra ili sta?
i di mogu vidit ljestvicu trenutacnog poretka? 

Come to the dark side.... we have cookies :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 22:57 (alias_noname).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alias_noname kaže...

e ljudi nisan bio doma, vidim sad na lolesport da pise da se ka treba igrat dns u 22:15 game izmedu lemondoga i gambita jel to odgodeno za sutra ili sta?
i di mogu vidit ljestvicu trenutacnog poretka? 

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1gfw3r/spoiler_week_1_day_2_eu_lcs_live_updatediscussion/

13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Facebook op xD

Čitao sam bio postove tog lika na našim grupama...lik je idiot.

13 godina
League Of Legends

Kaj nije taj lik neki diamond/challenger/votever high skillz we noobz gtfo i tako to?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Kaj nije taj lik neki diamond/challenger/votever high skillz we noobz gtfo i tako to?

Yeah, s grupom ostale balavurlije (koja riječ ftw) samo trolla po grupama i piše nebuloze, sere svima itd...barem dok sam ja gledao grupu par tjedana/mjeseca, i odlučio leavati jer nema smisla.

13 godina
League Of Legends

Koliko čujem, postoji tako jedna kritična masa profića koji samo seru drugima kada ih se nešto pita ili zamoli. Mislim, helou, oko mene je hrpa takvih svaki dan na poslu, kako onda ne bi bilo na lolu.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

jel se moze zaliti riotu da mi vrati lp jer u champ selectu izabarem championa i onda neki connection error blabla nemozes pickat i izbaci te kao da nisi pickao champ i oduzme lp...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

jel se moze zaliti riotu da mi vrati lp jer u champ selectu izabarem championa i onda neki connection error blabla nemozes pickat i izbaci te kao da nisi pickao champ i oduzme lp...

Nope 

Ne riot support ti ne moze vratiti LP.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 10:48 (Lord Nofak).
12 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Nope 

Ne riot support ti ne moze vratiti LP.

hvala no mislio sam jer je njihova greska bugovit i to no dobro necu umrijet zbog toga

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Keiichi kaže...

Facebook op xD

Undertakerst ako se ne varam , odličan igrač al teži idiot ovako. Igra za guru, što objašnjava puno {#}.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 11:33 (death_zombi).
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
X-Plosiv kaže...
Keiichi kaže...

Facebook op xD

Undertakerst ako se ne varam , odličan igrač al teži idiot ovako. Igra za guru, što objašnjava puno{#}.

Fu*k you xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
12 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

Dogodilo se mojem prijatelju par puta zaredom u nekih pola sata (3 ili 4 puta), zalio se na LoL support i dali su mu promotion sa bronze II na I. Znam da ne laze jer sam bio na Skypu s njim kad se to dogodilo. Jedina razlika je sto on nije mogao pickati. Banao je sve normalno, kad je trebao pickati sve su slike championa bile crne i nije nijednu mogao odabrati. Onda je pisalo dole u notifikejšne da igrac nije pickao i automatski nas izbacilo. I debil dobio promotion, haha...{#} 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice