League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Pozdrav, imam acc na euWESTU 30 lvla, oko 45 champova, 3 rune pagea, ako tko hoće mjenjat za nešto neka se javi, zamjena za neki drugi key ili nesto:P Imam još i cod2 org cb acc i tak nest

Bitch please
16 godina
neaktivan
ilvk9696 kaže...

Pozdrav, imam acc na euWESTU 30 lvla, oko 45 champova, 3 rune pagea, ako tko hoće mjenjat za nešto neka se javi, zamjena za neki drugi key ili nesto:P Imam još i cod2 org cb acc i tak nest

Ako je ranked netaknut našao si mušteriju.

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
ilvk9696 kaže...

Ako je ranked netaknut našao si mušteriju.

Neznam iskreno ove godine nisam igrao ni jedan game xD Javi se na pm

Bitch please
15 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo vam još, nije samo Pooksie griješnica :)

2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

fali KneeColeslaw

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi hoćemo li mi igrati večeras? Da znam dal da dolazim ili ne :D

5 Da
12 Ne
5 Možda
'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

jel se moze di u hrvatskoj nabavit teemo kapica? 

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 3 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

jel mi moze netko objasniti sustav za ranked za teamove? npr na solo q 9 win 1 lose gold V a na 3 vs 3 cetiri wina jedan lose silver IV

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ranked Team 5v5 nije isto kao Solo Q, jer solo Q samo se uzima u obzir tvoj rating, a kod tima se zbrajaju svi ratingi od igrača u ranked teamu koji igraju. Npr sad se okupi 5 diamond igrača i dobiju 4/5 i stavi ih u plat, no mogu isto tako i silver V igrači koji pobjede sad 4/5, pa ih place-a u bronze 3.

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 19:40 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Bera kaže...

Ranked Team 5v5 nije isto kao Solo Q, jer solo Q samo se uzima u obzir tvoj rating, a kod tima se zbrajaju svi ratingi od igrača u ranked teamu koji igraju. Npr sad se okupi 5 diamond igrača i dobiju 4/5 i stavi ih u plat, no mogu isto tako i silver V igrači koji pobjede sad 4/5, pa ih place-a u bronze 3.

malo glupo al dobro...

17 godina
League Of Legends

Što onda stvarno ništa danas (a i čini se ubuduće onda) custom 5vs5?Niko nema volje?

Meh, jesmo dugo izdržali :P

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Što onda stvarno ništa danas (a i čini se ubuduće onda) custom 5vs5?Niko nema volje?

iako san ja pocea ovu tradiciju sa jos par ljudi iskreno mi se neda nastavljat , zbog toga jer mi se neda cekat 30min do sat vrimena da se pojave ljude i onda ispadnu troll , nezabavni gameovi kakvih je sve vise nazalost 

EU West: slimyyy
15 godina
Anzulolz kaže...
tommy2103 kaže...

iako san ja pocea ovu tradiciju sa jos par ljudi iskreno mi se neda nastavljat , zbog toga jer mi se neda cekat 30min do sat vrimena da se pojave ljude i onda ispadnu troll , nezabavni gameovi kakvih je sve vise nazalost 

A sta bi ti ? Igrao zeda svaki game kao da je ranked, dolan pls {#}

a man , a city and a lighthouse
15 godina
League Of Legends

jeb*ga dugo je trajalo 

bilo je dobrih rundi, smijesnih(nidalee op), bilo je nedjelja kad je sve bilo trulo i dosadno ali sve u svemu meni je bilo lijepo :D

valjda cemo se moci okupiti jos koji put svi zajedno kad zavrsi skola 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

jeb*ga dugo je trajalo 

bilo je dobrih rundi, smijesnih(nidalee op), bilo je nedjelja kad je sve bilo trulo i dosadno ali sve u svemu meni je bilo lijepo :D

valjda cemo se moci okupiti jos koji put svi zajedno kad zavrsi skola 

Škola, šta je to? Jel' to neko jelo? {#}

15 godina
Anzulolz kaže...

Ma to je bila odlicna stvar, samo 2 stvari se trebaju promjenit, treba se dolazit na jbno vrijeme, a ne sat vremena kasnije i treba se prije gamea dogovrit jel se tryharda ili se zaj*bava..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
League Of Legends

uvijek mozemo nastaviti ovo, samo se trebamo dogovoriti kako spada

ajmo reci da su ovo dosad bile pripreme jer to dosad nismo radili pa je trebalo vremena da se uhodamo

kad bi pokusali ponovno ovo raditi ali malo organiziranije dali bi dolazili

23 DA
0 NE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Posto nisam dugo pisao u ovoj temi, ali je citam redovito ja bih rado dosao samo da mi laptop radi kako spada, a eventualno mogu jedan game odigrat. Ako budem mogao nalteit cu i samo ovaj kome da se obratim za game?

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

O_o

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

uvijek mozemo nastaviti ovo, samo se trebamo dogovoriti kako spada

ajmo reci da su ovo dosad bile pripreme jer to dosad nismo radili pa je trebalo vremena da se uhodamo

kad bi pokusali ponovno ovo raditi ali malo organiziranije dali bi dolazili

A trebalo bi opet u 8 bit .... vise nas je bilo u 8 ... Jer onda i ako neko kasni opet nije prekasno...(Ali vjerojatno ce bit drugacije cim skola prestane jer meni nije pasalo u pola 10 kad u 5 se dizem u sk :S)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
hari85 kaže...

O_o

Jax {#}

17 godina
League Of Legends

Ajmooo, još jedan kup....za sad ima 12/16 momčadi, imate još cca 40min najviše da se priključite :)

KUP LINK

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Trebamo mi oraganizirat neki 1vs1 BUG Cup za west igrače (naravno samo bez nagrade, bitna je titula {#})

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 19:46 (AmonZero).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

evo i ja nabavio EUW acc 30 LVL tako da i ja mogu igrati ove bug matcheve, koga bi trebalo dodati od vas i kad se igra?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RE: League Of Legends

rd i sd su predobri modovi, ali dosta lose ako ima u ekipi losijih igraca pa onda nemogu pickati nesto sto znaju igrati ;)

15 godina
mrtvo_tjelo kaže...

Posto nisam dugo pisao u ovoj temi, ali je citam redovito ja bih rado dosao samo da mi laptop radi kako spada, a eventualno mogu jedan game odigrat. Ako budem mogao nalteit cu i samo ovaj kome da se obratim za game?

definho kaže...

evo i ja nabavio EUW acc 30 LVL tako da i ja mogu igrati ove bug matcheve, koga bi trebalo dodati od vas i kad se igra?

TommyGavin ili mene (yishtar) obojica smo vecinom tu ali za svaki slucaj ako netko od nas dvojice bude falio 

12 godina
protjeran
League Of Legends

fuck east platinum players

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

fuck east platinum players

Tako je, fuck slimyyy {#}

Btw, nisam pratio da li je bio link

3.8 patch preview

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g7fGVemnkJw

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:11 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

This must be the definition of WORTH!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice