Pozdrav, imam acc na euWESTU 30 lvla, oko 45 champova, 3 rune pagea, ako tko hoće mjenjat za nešto neka se javi, zamjena za neki drugi key ili nesto:P Imam još i cod2 org cb acc i tak nest
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, imam acc na euWESTU 30 lvla, oko 45 champova, 3 rune pagea, ako tko hoće mjenjat za nešto neka se javi, zamjena za neki drugi key ili nesto:P Imam još i cod2 org cb acc i tak nest
Ako je ranked netaknut našao si mušteriju.
Ako je ranked netaknut našao si mušteriju.
Neznam iskreno ove godine nisam igrao ni jedan game xD Javi se na pm
Evo vam još, nije samo Pooksie griješnica :)
fali KneeColeslaw
Ljudi hoćemo li mi igrati večeras? Da znam dal da dolazim ili ne :D
5 | Da |
---|---|
12 | Ne |
5 | Možda |
jel se moze di u hrvatskoj nabavit teemo kapica?
jel mi moze netko objasniti sustav za ranked za teamove? npr na solo q 9 win 1 lose gold V a na 3 vs 3 cetiri wina jedan lose silver IV
Ranked Team 5v5 nije isto kao Solo Q, jer solo Q samo se uzima u obzir tvoj rating, a kod tima se zbrajaju svi ratingi od igrača u ranked teamu koji igraju. Npr sad se okupi 5 diamond igrača i dobiju 4/5 i stavi ih u plat, no mogu isto tako i silver V igrači koji pobjede sad 4/5, pa ih place-a u bronze 3.
Ranked Team 5v5 nije isto kao Solo Q, jer solo Q samo se uzima u obzir tvoj rating, a kod tima se zbrajaju svi ratingi od igrača u ranked teamu koji igraju. Npr sad se okupi 5 diamond igrača i dobiju 4/5 i stavi ih u plat, no mogu isto tako i silver V igrači koji pobjede sad 4/5, pa ih place-a u bronze 3.
malo glupo al dobro...
Što onda stvarno ništa danas (a i čini se ubuduće onda) custom 5vs5?Niko nema volje?
Meh, jesmo dugo izdržali :P
Što onda stvarno ništa danas (a i čini se ubuduće onda) custom 5vs5?Niko nema volje?
iako san ja pocea ovu tradiciju sa jos par ljudi iskreno mi se neda nastavljat , zbog toga jer mi se neda cekat 30min do sat vrimena da se pojave ljude i onda ispadnu troll , nezabavni gameovi kakvih je sve vise nazalost
iako san ja pocea ovu tradiciju sa jos par ljudi iskreno mi se neda nastavljat , zbog toga jer mi se neda cekat 30min do sat vrimena da se pojave ljude i onda ispadnu troll , nezabavni gameovi kakvih je sve vise nazalost
A sta bi ti ? Igrao zeda svaki game kao da je ranked, dolan pls
jeb*ga dugo je trajalo
bilo je dobrih rundi, smijesnih(nidalee op), bilo je nedjelja kad je sve bilo trulo i dosadno ali sve u svemu meni je bilo lijepo :D
valjda cemo se moci okupiti jos koji put svi zajedno kad zavrsi skola
jeb*ga dugo je trajalo
bilo je dobrih rundi, smijesnih(nidalee op), bilo je nedjelja kad je sve bilo trulo i dosadno ali sve u svemu meni je bilo lijepo :D
valjda cemo se moci okupiti jos koji put svi zajedno kad zavrsi skola
Škola, šta je to? Jel' to neko jelo?
Ma to je bila odlicna stvar, samo 2 stvari se trebaju promjenit, treba se dolazit na jbno vrijeme, a ne sat vremena kasnije i treba se prije gamea dogovrit jel se tryharda ili se zaj*bava..
uvijek mozemo nastaviti ovo, samo se trebamo dogovoriti kako spada
ajmo reci da su ovo dosad bile pripreme jer to dosad nismo radili pa je trebalo vremena da se uhodamo
kad bi pokusali ponovno ovo raditi ali malo organiziranije dali bi dolazili
23 | DA |
---|---|
0 | NE |
Posto nisam dugo pisao u ovoj temi, ali je citam redovito ja bih rado dosao samo da mi laptop radi kako spada, a eventualno mogu jedan game odigrat. Ako budem mogao nalteit cu i samo ovaj kome da se obratim za game?
uvijek mozemo nastaviti ovo, samo se trebamo dogovoriti kako spada
ajmo reci da su ovo dosad bile pripreme jer to dosad nismo radili pa je trebalo vremena da se uhodamo
kad bi pokusali ponovno ovo raditi ali malo organiziranije dali bi dolazili
A trebalo bi opet u 8 bit .... vise nas je bilo u 8 ... Jer onda i ako neko kasni opet nije prekasno...(Ali vjerojatno ce bit drugacije cim skola prestane jer meni nije pasalo u pola 10 kad u 5 se dizem u sk :S)
O_o
Jax
Ajmooo, još jedan kup....za sad ima 12/16 momčadi, imate još cca 40min najviše da se priključite :)
Trebamo mi oraganizirat neki 1vs1 BUG Cup za west igrače (naravno samo bez nagrade, bitna je titula )
evo i ja nabavio EUW acc 30 LVL tako da i ja mogu igrati ove bug matcheve, koga bi trebalo dodati od vas i kad se igra?
rd i sd su predobri modovi, ali dosta lose ako ima u ekipi losijih igraca pa onda nemogu pickati nesto sto znaju igrati ;)
Posto nisam dugo pisao u ovoj temi, ali je citam redovito ja bih rado dosao samo da mi laptop radi kako spada, a eventualno mogu jedan game odigrat. Ako budem mogao nalteit cu i samo ovaj kome da se obratim za game?
evo i ja nabavio EUW acc 30 LVL tako da i ja mogu igrati ove bug matcheve, koga bi trebalo dodati od vas i kad se igra?
TommyGavin ili mene (yishtar) obojica smo vecinom tu ali za svaki slucaj ako netko od nas dvojice bude falio
fuck east platinum players
fuck east platinum players
Tako je, fuck slimyyy
Btw, nisam pratio da li je bio link
3.8 patch preview
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g7fGVemnkJw