League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jewsu ga buffali ali je jos tesko igrat snjim. Ja igram build na damage, tako pojacavam s damage-om prvu magiju (zraka koja ide u jednom smjeru, mali CD, i kad pogodis CD ti se smanji za 1 sec), tako da je to glavni skill, + k tome life steal + manamumu (ili kak se vec zove item)...

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

match history-u (10 matcheva ja mislim da vidis)- imam 8 s ez-om, 6 pobjeda i 2 poraza.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Eh evo ogirao 2 runde HoNa :/

mape su mi sranje :S prenisko mi je trerenu i nisam navikao na tako sto :S minioni su mi svi isti i  j***s mi sve ako ja znam koji su moji koji su njihovi :S shop je tako koplicirano previse napravljen da je to strasno :S da nadzem nesto traje mi stoljece sto je isto po meni sranje cisto :D ima heroja na pretek i ok al da dvojicu heroja lvl 5 pojede u par spelova neki zmajcek s mida lvl 7 il 8 koji je bio vec mi je pretjerano :S

Sve u svemu ne planiram uopce vise HoN igrat jer mi je cisto nepregledno sranje :) ok ima i dobrih stvari poput charova koji mogu drvece uzimat kao toljage :) ili prolazit kroz drvece ruseci ih i oni neutralni shopovi di mozes kupiti neke stvari i sve u svemu minion deny :) to mi se svidza, al ovako generalno mi je LoL bolji visestruko :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

to je samo stvar navike. kamera je poprilicno nisko ali to nije losa stvar (skillshotovi su tu stvarno skillshotovi). shop je, istina, gori od onog iz lola, al kako ces znat di je sta kad si odigrao samo 2 runde? al si u lolu znao sve odma pohvatat? zmajcek je valjda plague rider, da znas sta mu ulti radi ne bi ubio ni jednog - isto ko i kad, npr. fiddlesticks pwna n00bove... hon je odlicna igra, ali nije za svakoga. lol je dosta opustenija, jednostavnija za igrat i greske nisu toliko naplacene ko u honu, al kad se naviknes na hon, stvarno ne mozes reci da je igra losija. jedina stvar koja mi je u lola bas bolja je cinjenica da likovi imaju pasive

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
minko kaže...

to je samo stvar navike. kamera je poprilicno nisko ali to nije losa stvar (skillshotovi su tu stvarno skillshotovi). shop je, istina, gori od onog iz lola, al kako ces znat di je sta kad si odigrao samo 2 runde? al si u lolu znao sve odma pohvatat? zmajcek je valjda plague rider, da znas sta mu ulti radi ne bi ubio ni jednog - isto ko i kad, npr. fiddlesticks pwna n00bove... hon je odlicna igra, ali nije za svakoga. lol je dosta opustenija, jednostavnija za igrat i greske nisu toliko naplacene ko u honu, al kad se naviknes na hon, stvarno ne mozes reci da je igra losija. jedina stvar koja mi je u lola bas bolja je cinjenica da likovi imaju pasive

De reci koji je heroj ok za njubove :D

I pobogu igrao nekog soulstilera il sta je vec ima jednu auru, neki pasiv, ulty koji mu ne kontam ni sta radi i pobogu q spell koji ima 3 pod spela i kao udaraju najblizeg enemija ispred tebe :D sve u svemu taj q mi nije udario nikad nikoga ispred mene neg se jednostavno pojavi bezveze negdi ispred :S totalno glupog chara sma izabrao pa to je strasno :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Keiichi nije HON za svakog :D

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

soulstealer je brutal, naravno ako ga znas igrat!

Prva magija je da u određenom rangu baci aoe magiju 200,400,600 range (mislim) , onda imas da ubijas creepove te dobivas damage, ako te ubiju prepolavljase, onda imas da oduzimas armor u 800 range svima, i ulta je da ima 2 sec prepare i onda casta, i cim blize je netko soul-u to vise damage.

on ima malo armora, i malo hp-a, nema spela za pobjeci, tako da trebas kupiti ili item za nevidljivost ili item da se portas 1200 range naprijed, cd 12-15 sec.

Bild neznam, jer ga nisam previse igrao.

jako je tesko igrat hon, ako prije igras LoL, i jos k tome nisi ni DotA-u igrao. Trebas puno iskustva i igranja, jer se tesko zaradjuje, nema free porta, nema free 2 spella+ 1 passive, ima gubljenje golda kad umreš, itd.

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 18:16 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

HoN i LoL
igre su na istu foru ali gameplay je totalno drugaciji
za Hon ti treba dosta vremena za skuzit osim ako nisi igrao dotu

nakon bar 50 gejmova bi se trebao ufurat u hon mozda cak i vise zavolit od LoL-a, jedino sto ne volim kod hona nebalansirani team fight zbog razno raznih range skilova od ponekih heroja
HoN ti je vise takticka igra, a LoL je vise team play igra pa ti sad vidi sta ti bolje pase
osobno preporucam LoL {#} zato jer je vise chill igra

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ope sam malo igrao :D vrag mi neda mira nego da potrosim ovih 10 gameova :D

slucajno klikno na neki zemsku Nym*?* pitaj boga sta :D neki teski support sa stunom teleportom kao ulty itd :d malo se vec navikao na ovo sve iako me ovo s itemima totalno zbunjuje :D

slucajno klikno na neki zemsku Nym*?* pitaj boga sta :D neki teski support sa stunom teleportom kao ulty itd :d malo se vec navikao na ovo sve iako me ovo s itemima totalno zbunjuje :D

vjeruj nemam pojma sta nevidljivost ni teleport ni sta a ni di je to :D al et imao sam speed i ulty ako sam trebao bjezat s ovom vilenjakusom :D tako da et sve u svemu ok game iako smo izgubili :D

vjeruj nemam pojma sta nevidljivost ni teleport ni sta a ni di je to :D al et imao sam speed i ulty ako sam trebao bjezat s ovom vilenjakusom :D tako da et sve u svemu ok game iako smo izgubili :D

budem jos malo probavao ovih 7 gameova sto imam jos :)

Huhuhuhuuh bugov forum je u banani sto se tice edita i quotea :) enivej ajd necu vise spemat o honu u lol topicu :) ako ima neka hon tema di pricate o tome aj dajte pmajte naziv teme na ju nadzem :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 19:34 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hon ti je imba igra jer imas likove koji te doslovno pojedu u 1 sec sa 2 spella, i mageovi tj intelligence heroji ti idu na ad i at speed osim sta uzmu par bitnih int. itema da ti poveca mana pool.. U honu je stvarno bitna pokretljivost jer nemas ghost ni flash kao u lol-u inace si beskoristan. Eo npr imas lika koji skoci na vas, stuna na 2.5 sec, upali ult i deala pun k dmg-a i onda ima skill da se stealtha na 40 sec i dok je nevidljiv deala dmg okolnim neprijateljima. Takav je potreban timu
IGN: weirdek (EU)
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
hon ti je imba igra jer imas likove koji te doslovno pojedu u 1 sec sa 2 spella, i mageovi tj intelligence heroji ti idu na ad i at speed osim sta uzmu par bitnih int. itema da ti poveca mana pool.. U honu je stvarno bitna pokretljivost jer nemas ghost ni flash kao u lol-u inace si beskoristan. Eo npr imas lika koji skoci na vas, stuna na 2.5 sec, upali ult i deala pun k dmg-a i onda ima skill da se stealtha na 40 sec i dok je nevidljiv deala dmg okolnim neprijateljima. Takav je potreban timu

wow za ovog lika, daj mi reci kak ces onda napravit kontru takvom liku i mozes mi molim te rec kak se zove da ga isprobam.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne bi da "samaram" ali vi pricate o HON-u u LOL temi, previse ste off-topic otisli

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Sutite vise o Honu u ovoj temi,i ja sam mislio reci nesto o njemu ali sam se suzdrzao i stisnuo sam TU za ono sta se slazem ko je nesto pisal o honu.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

pinc prica on o scoutu vjerovatno

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Lol kakav scout :D nema stun nikakav a tek od 2.5 sec.. nezz stvarno kako se zove lik.

Sorry za off-topic, sad malo o LoL-u :D evo ponovo igram mog najdrazeg heroja - Garena. Uglavnom ga buildam ko hybrida jer je steta ostavit njegov E skill na suhom tako da ga najcesce ovako buildam:

Masteries 9-21-0

Rune: 90HP, 15% Crit. chance

Build:

Boots of Swiftness (Ako imaju puno CC-a onda mercury's)

Sunfire Cape - Odlican dmg u kombinaciji sa E skillom

Spirit Visage - Drasticno povecava health regen u kombinaciji sa Garenovim pasivom

Youmuu's Ghostblade - A sto rec, odlican item za Garena, kao stvoren za njega. Ima cdr, armor pen. i dmg plus super active. Sa spirit visageom ima masovan cdr sve skupa.

Thornmail 

Guardian Angel

Ovo je moje misljenje za dobar Garen hybrid build, ima odlican dmg sa e skillom (koji mu se uz rune jos povecava jer E skill skalira takoder sa crit. chanceom) ima dosta cdr-a, HP-a ima preko 3,3k i ogromne kolicine Armora i MR-a.

Ako su uglavnom casteri u timu zamijenio bi thornmail sa FoN-om ili Aegis of the Legionom

17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

imas u lolu lika koji ima aoe ulk koji ubije sve zivo, moze postat nevidljiv i najbolji je tank u igrici... lol pa sta ti pricas, ti su u tom retku pomjesao scouta (40sec invis), madmana (stalk), nighthounda  i nekog stunnera... valjda si mislio na madmana (ima stealth od 4 sec, stun je imao od 1 ili 1,5 sec intelligence, vise nema) heroji uglavnom idu na iteme za kontrolu, doduse, reci intelligence heroj je presirok pojam da mozes rec oni uzimaju to i to... imas int gankere, support, nukere, pushere, cak i tankove i carrye.... uglavnom, jesi ti igrao hon?

sad stvarno dosta o honu :P

18 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Lol kakav scout :D nema stun nikakav a tek od 2.5 sec.. nezz stvarno kako se zove lik.

Vjerojatno je riječ o Chronosu kaj se tiče navoda u citatu.... 

A evo SS-a od runde maloprije, naravno izgubio sam živaca i živaca jer je to solo q, ali sam uspio pobjediti. 

Master Yi, played as it should be... Master Yi, played as it should be...
BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
18 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

A evo SS-a od runde maloprije, naravno izgubio sam živaca i živaca jer je to solo q, ali sam uspio pobjediti. 

16 godina
neaktivan
minko kaže...
puls4R kaže...

imas u lolu lika koji ima aoe ulk koji ubije sve zivo, moze postat nevidljiv i najbolji je tank u igrici... lol pa sta ti pricas, ti su u tom retku pomjesao scouta (40sec invis), madmana (stalk), nighthounda  i nekog stunnera... valjda si mislio na madmana (ima stealth od 4 sec, stun je imao od 1 ili 1,5 sec intelligence, vise nema) heroji uglavnom idu na iteme za kontrolu, doduse, reci intelligence heroj je presirok pojam da mozes rec oni uzimaju to i to... imas int gankere, support, nukere, pushere, cak i tankove i carrye.... uglavnom, jesi ti igrao hon?

sad stvarno dosta o honu :P

Hm ne? nisam ja reko da ubije sve zivo ko prvo nego da ima pristojan dmg i dug stun. I da, q skill je taj aoe stun, w skill je da 40 sec ode u stealth al ako se pomakne ode stealth a za to vrijeme deala dmg i ima nelos ult. Ne znam stvarno kako se zove, zaboravio sam al uglavnom to su mu skillovi

sto se tice LoL-a ne vjerujem da lik sa 1004 pobjede sad ima 0-7 s olafom. Sta je s ovim igracima ??! Imo sam osjecaj kao da su 10 lvl po stilu igre

18 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

17 godina
neaktivan

aaaa ispričavam se. sad kad si rekao da izađe iz stealtha kužim o kome je priča i da, on ima stun, stealth da deala dmg, i ult koji radi ogroman dmg - ali on nije ni približno op, ovisi o itemima previše i užasno teško je castat i namjestit ult (isto ko kod fiddlea samo 10x teže). riječ je o magmusu.

on topic...

...

mmmm.... gangplank ima kuburu...

18 godina
puls4R kaže...

sto se tice LoL-a ne vjerujem da lik sa 1004 pobjede sad ima 0-7 s olafom. Sta je s ovim igracima ??! Imo sam osjecaj kao da su 10 lvl po stilu igre

Možda je neki frend igro s njegovim accountom. :D

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
17 godina
neaktivan
minko kaže...

aaaa ispričavam se. sad kad si rekao da izađe iz stealtha kužim o kome je priča i da, on ima stun, stealth da deala dmg, i ult koji radi ogroman dmg - ali on nije ni približno op, ovisi o itemima previše i užasno teško je castat i namjestit ult (isto ko kod fiddlea samo 10x teže). riječ je o magmusu.

on topic...

...

mmmm.... gangplank ima kuburu...

Gangplank je jedan od heroja kojeg mnogi ne razumiju i ne shvaćaju. On je support caster. Za one koji misle da je melee carry,neka ponovo razmisle. On može carryat tek u late gameu kad si kupi infinity edge + phantom dancer + lifesteal item. Ljuti me kada mi u liniji kažu da sam n00b jer Parrrleyom ne harrasam već ubijam minione.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja mislim da prica o valkyrie

0 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

18 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Master Yi - The way its meant to be played :D Master Yi - The way its meant to be played :D
16 godina
League Of Legends

unimatrix wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Master Yi - The way its meant to be played :D Master Yi - The way its meant to be played :D
16 godina
League Of Legends

tvojih 7 postova proslih ima isti text onaj o chronosu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Vjerojatno bug.. i ne nije valk neg magmus, pise ti gore

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice