League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
TomoRI kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Ovako ljudi, može malo bumpanja ovog posta?

Turnir se organizuje međutim invitation only je za početak. Trebaju mi 4 tima max koja su voljna za igrati i pojavit će se na turniru. Turnir će se održavati 15-16 februara (veljače).

dali se zna u koje vrijeme ce odprilike biti turnir, tesko da bi mogao igrati prije 4h

Eh, to je već problem, planirano je da game-ovi budu u razmaku između 1h i 5h poslijepodne. Možda vidim da stavim navečer, ukoliko je to ok s ostalima

www.twitch.tv/mushroomd
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
spartlanin kaže...

Može li mi tko preporučiti champione za 1350 i 3150 ip? Također kako da bulidam teemu? Igrao sam njega kao brzog championa s viskoim atack speedom a ne kao high ablity powerom.

Igram Teemo na TOP ovako.

Full attack speed rune, s masteries mi ispadne default AS 0.960, s njegovim pasivom dok se stealtha 1.26, znači bez itema na lvl1.

Tako izbjegavam trošak love na cipele, prvi item je Phage, pa ide u Frozen Mallet, tek onda Berserker Greaves.

Zatim šibam na Bloodthirster, pa Infinity Edge, onda Guardian Angel pa Trinity Force ako runda potraje. Ukoliko je stoka tenkasta, umjesto Guardiana pada Warmogs (da znam da djeluje glupo, al u praksi mi uvijek ispadne odlično).

ti njemu dajes napamet build pa  pola tih  itema na ide na teemo.. sve zavisi o situation ,ako igras vs ap sta neces ni 1 item uzeto mr? frazzen mallet da.. ali trnity ni ind. edge nikad nisam niti sam ikad vidio da itko builda .. reci covijeku neka bolj ode na mobafire ili solomid tamo ima boljih buildova ,a i masterie koje su dobre..

btw: ako  sam divizion 2 jeli ja iskljucivo igram vs divizion 2 ?

17 godina
League Of Legends

Top 3 sam, šta sada?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Top 3 sam, šta sada?

Pogledaj malo desno na slici i pise ti how to rank up :D i kad skupis tih 100 bodova, trebas 2 puta pobijediti da bi iso dalje u drugi division {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 22:26 (Iron13).
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Top 3 sam, šta sada?

Trebas imat 100 bodova da igraš best of 3 za promociju u visu diviziju.

A kad si u najvisoj diviziji i imas 100 bodova igras best of 5 za promociju u visu ligu.

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
League Of Legends

a može mi neko reć kako se pada u niže devizije?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neigranjem ili time što uzastopno dok si na 0 pts-a losas (jedno 5 otprilike).

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
League Of Legends

{#}

klik

www.twitch.tv/mushroomd
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 23:40 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

{#}

klik

Wat ?

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Wat ?

klik na smajlica (moze se staviti link u njih)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
hari85 kaže...

Wat ?

klik na smajlica (moze se staviti link u njih)

Pingu OP xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
League Of Legends

netko zna u cemu je problem?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Da, RIOT je pokrenuo imperijalističku kampanju osvajanja cijelog svijeta, prvi korak je da se nesmiješ nikad odlogirat sa clienta ili će ti RIOT policija upasti u kuću i uhititi te {#}.

To je neki bug.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...
win4crazzy kaže...

Da, RIOT je pokrenuo imperijalističku kampanju osvajanja cijelog svijeta, prvi korak je da se nesmiješ nikad odlogirat sa clienta ili će ti RIOT policija upasti u kuću i uhititi te {#}.

To je neki bug.

da stisnem ok? hoculi dobit neki punish, nisam leavao ni jedan game.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
win4crazzy kaže...
Blizek kaže...
win4crazzy kaže...

To je neki bug.

da stisnem ok? hoculi dobit neki punish, nisam leavao ni jedan game.

Izađi slobodno desilo mi se to već 2 puta i nedobijes nikakav penalty,kao što je rekao i kolega to je neki bug

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se jednako bodova dobije i oduzme za pobjedu i poraz i koliko?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Molim brzi odgovor za top/ponekad mid 

34 Kha Zix
4 Riven
(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Totalno ubijem garena u lejning fazi i outfarmam ga moj team jednostavno pocne vrijedat i govorit da smo svi noobovi da smo svi djeca i tako.

Dok je shaco gankao 15 puta u prvih 20 min ja u 40 min gamea nisam dobio nijedan gank nunua.

Srica pa nije bija ranked jer bi onda izgubija jos vise zivaca 

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Unseen kaže...

Ljudi imam problem s lolom. Stavio sam na njihov forum i na support, ali nitko ne odgovara...

Ovako... morao sam reinstall windows xp professional sp 2... i kad sam install sve drivere i sve potrebno htio sam skinit lol.. kad ga pokrenem ovo mi izbaci 

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=xu1wppj6bccvgq896qd.jpg

Kad stisnem 'yes' zasteka mi na ovom http://www.zaslike.com/viewer.php?file=ol14gb4t2vxn9hmwyasv.jpg

I onda izbaci ovo http://www.zaslike.com/viewer.php?file=rhymzvli20yt1cxn95h.jpg

Probo sam sve.. ne znam vise sta da radim. Skinio sam onaj 20mb file i onda je patch 2gb.. no medjutim meni nece skinit patch.. stane na 33%...

Mislio sam da sam nes krivo instaliro kod windowsa pa sam opet rusio i opet isto...

Ak neko zna u cem je problem molim za pomoc.. ovo mi se jos nikad nije dogodilo..

Moze ko pomoc s ovim? :S

16 godina
neaktivan
The Unseen kaže...
The Unseen kaže...

Ljudi imam problem s lolom. Stavio sam na njihov forum i na support, ali nitko ne odgovara...

Ovako... morao sam reinstall windows xp professional sp 2... i kad sam install sve drivere i sve potrebno htio sam skinit lol.. kad ga pokrenem ovo mi izbaci

Kad stisnem 'yes' zasteka mi na ovom  http://www.zaslike.com/viewer.php?file=ol14gb4t2vxn9hmwyasv.jpg

I onda izbaci ovo  http://www.zaslike.com/viewer.php?file=rhymzvli20yt1cxn95h.jpg

Probo sam sve.. ne znam vise sta da radim. Skinio sam onaj 20mb file i onda je patch 2gb.. no medjutim meni nece skinit patch.. stane na 33%...

Mislio sam da sam nes krivo instaliro kod windowsa pa sam opet rusio i opet isto...

Ak neko zna u cem je problem molim za pomoc.. ovo mi se jos nikad nije dogodilo..

probaj izbrisat pando media booster na kompjuteru i probaj ponovo instalirat lol onda,ak nit tad ne pomogne probaj ponovo skinut instalaciju od lola, ak ni tad neće raditi onda pojma nemam šta da dalje napraviš

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
neaktivan
Pardon na duplom postu 
lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 17:33 (death_zombi).
13 godina
League Of Legends

ovako igram lol kod kuće na kompu no preko tjedna nisam doma. imam neki stariji laptop 1.6 procesor i 512 mb rama. zanima me jel ce igrati lol na low postavkama i jel mi se isplati skinuti i isprobati???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Trazim neku ekipu za igrat normale i ranked team 5 vs 5. 30 lv 175 pobjeda, jes nisam niti u jednoj diviziji ali imam 1 v i 3 L. Najvise igram mid i jungle. javite se na pm.
dsfskdkl
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
oppopp kaže...
Trazim neku ekipu za igrat normale i ranked team 5 vs 5. 30 lv 175 pobjeda, jes nisam niti u jednoj diviziji ali imam 1 v i 3 L. Najvise igram mid i jungle. javite se na pm.

nemoj igrat rankirane molim te , ako imas samo 175 pobjeda

13 godina
League Of Legends

moze mi tko pomoci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

igraj ranked. tamo ces tek nauciti igrati kak spada.

some legends... never die

1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
TechArt kaže...

igraj ranked. tamo ces tek nauciti igrati kak spada.

zgazit ce ga svaku u rankiranima

17 godina
neaktivan
Zasto ne bi igrao? previse se pametuje za broj winova kao da je to omjer skilla :)
i opet vidjam likove s 200 winova kako facerolaju neke s 1000 stoga prestanite pametovat :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
The Unseen kaže...
The Unseen kaže...

Kad stisnem 'yes' zasteka mi na ovom http://www.zaslike.com/viewer.php?file=ol14gb4t2vxn9hmwyasv.jpg

I onda izbaci ovo http://www.zaslike.com/viewer.php?file=rhymzvli20yt1cxn95h.jpg

probaj izbrisat pando media booster na kompjuteru i probaj ponovo instalirat lol onda,ak nit tad ne pomogne probaj ponovo skinut instalaciju od lola, ak ni tad neće raditi onda pojma nemam šta da dalje napraviš

Probo sam sve to i opet nece... nezz sta da napravim vise :S

16 godina
Keiichi kaže...
Zasto ne bi igrao? previse se pametuje za broj winova kao da je to omjer skilla :)
i opet vidjam likove s 200 winova kako facerolaju neke s 1000 stoga prestanite pametovat :)

problem je u tome šta nekon ovih par soft elo reseta ljudi koji tek počmu igrat ranked mogu upast u game sa ljudima koji su prije bili gold, često nemoju dovoljno runa ni dovoljno heroja za ranked, evo naprimjer ja san jučer odigra 5-6 ranked partija prvi put nakon promjene ranked sustava i nemogu ni opisat šta san sve tamo vidija, doslovno svaki game smo izgubili radi individualnih grešaka ili zbog učestalog flejmanja, mene napadne lik sa 190 normal gameova da san ja noob, da san debil itd... i to bez razloga doslovno, drugi game je naša Elise na topu doslovno satrala GP-a i on je leava game, fala bogu Elise je počela pisat "I am better than you all, I am carrying this noobs itd...", počela je flejmat našu Ashe bez ikakvog razloga al zamislite vi tog filma u glavi, znači mi smo 4v5 i imamo samo rutinski to privest kraju ali moraju oni opet flejmat, tako je naša Ashe išla sama po mapi i farmala, rekla je da mora skupit 500 miniona, nakraju smo ipak uspili dobit nekako, a za kraj jedna legendarna izjava od Elise upućena Ashe "IE is useless, you should rush BT on Ashe" {#}

još jedna avantura iz drugog gamea, u champ selectu smo se svi dogovorili na koji lane idemo i sad je još osta last pick koji je triba uzet jungle i sad slušajte ovo, taj kralj, Einstein, taj genijalac od čovika nije ništa picka nego je pustija random pick, zašto? zato jer mi nismo rekli njemu šta da uzme, znači ta hodajuća inteligencija nije mogla zaključit da nama triba jungler, ma niti je on pita u chatu šta da igra, a uz to smo mu mi i rekli da igra junglera, sad mi je žaj šta nisan uzea SS jer ovo nebi ni ja povirova da nisan vidija al eto svašta se doživi, iman osjećaj da je ovo tek početak {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice