League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.544.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo linka od paysafea Hrvatske....

http://www.paysafecard.com/hr/placanje/igre/
I na toj stranici nize napisite za vas prijedlog league of legends....cim vise nas posalje zahtijev vece mogucnost ce biti da se uvede paysafe u Hrvatsku.
Hvala svima ! {#}

Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Je li mi može netko dati nekakav dobar tutorial za Elisu sa novim patchem? Nju sam kupio kad je izašla ali mi je jako teška, dok mi je u isto vrijeme zabavna i sada ne znam što bi od muke. Što više igram bolji sam, nemam nekakve lude negativne scoreove kakve sam imao u početku, znam par comboa, ali to nije to. Tko je dobar u tim tutorialima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Trazio bih nekakav lol acc, imam mw2,portal i css, kakav bi mozda acc mogao dobiti za te igre sve?

I moze procjena jednog mog smurfa.

1200 ello, west, 55 champa,4 pune rune stranice, skinovi: piltover customs blitz, glacial maplh, battle bunny riven, crvenkapica warwick, frozen shen, noxus popy. S time da je još na accountu ostao jedan refund, tako da mozete refundati skin osim popy i shena jer sam njih prije godinu dana uzeo lol.

Nema nikog zainteresiranog? Trazim acc (euw ili eune nebitno) bitno da ima samo puno champa i proper rune. Ponude u pp.
Trejdam SC2 za WoW gametime
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Bera kaže...

Trazio bih nekakav lol acc, imam mw2,portal i css, kakav bi mozda acc mogao dobiti za te igre sve?

I moze procjena jednog mog smurfa.

1200 ello, west, 55 champa,4 pune rune stranice, skinovi: piltover customs blitz, glacial maplh, battle bunny riven, crvenkapica warwick, frozen shen, noxus popy. S time da je još na accountu ostao jedan refund, tako da mozete refundati skin osim popy i shena jer sam njih prije godinu dana uzeo lol.

Nema nikog zainteresiranog? Trazim acc (euw ili eune nebitno) bitno da ima samo puno champa i proper rune. Ponude u pp.

A sta ce ti uopce acc ako ti je smurf taj koji si napiso xDD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends
^^To mi je smurf na westu, zamjenski acc, nekada i buraz zna nabaciti kad smo u premade-u. Uglavnom vise mi netreba, a volio bi acc na eune, bitno mi je sam da ima puno champa i proper rune stranice, elo bas nije bitan, no volio bi da bude barem 1200-1100.
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Izborih se za svoja prava preko ISP-a, da li s ovime mogu fino u miru streamati, da stream ne laga i da mi je ingame ping uredu?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Izborih se za svoja prava preko ISP-a, da li s ovime mogu fino u miru streamati, da stream ne laga i da mi je ingame ping uredu?

kolko para daješ za takav speed ?

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
15 godina
neaktivan

Trebalo bi ti biti dovoljno.

Baci link kad budeš stream-ao.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 15:16 (Lord Nofak).
13 godina
neaktivan

Haha ovo ne da ti je dovoljno nego mozes u 1080p strimat :D

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
16 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

65 KM cijeli paket sa televizijom, telefonom i internetom, internet sam oko 30-35 maraka. To je oko 126 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 15:23 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

65 KM cijeli paket sa televizijom, telefonom i internetom, internet sam oko 30-35 maraka. To je oko 126 kuna.

heh,blago tebi, ja plaćam 180kn samo za internet uz brzinu od 3mb( sretan sam ak i toliko dostignem) i 0.2mb upload :D .

Probaj svakak stremat pa stavi link, baš me zanima koliko ćeš moći dostići kvalitetu streama bez da ti lagga.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Probaj svakak stremat pa stavi link, baš me zanima koliko ćeš moći dostići kvalitetu streama bez da ti lagga.

E sad, bih rado da mi hoće početi streamati na twitchu, od prije 20-ak dana kad sam promijenio sa twitcha na owned da se smanji lag na strimu (bio je veci na twitchu), twitch ne radi, tj aktivan je u xsplitu ali nema slike na twitchu, samo crno, pa ako ima neko rješenje da znate bio bih zadovoljan. Neću da streamam na own3d jer mi iz nekog razloga fps dropa sa 120 na 50.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 16:01 (BannedOnThisForum).
17 godina
neaktivan
Kak su rekli stream zavisi i o hardveru :D pa ako igras na losijem hardveru don strimas u igri ces ima fps drop xD netko id strimera je jednom spomenio da koriste i7 jer su jedini dovoljno jaki da se ne osjeti lag u igri dok je strimaju :/ e sad dunno kolko je to bila istina, a koliko promicija intela xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
League Of Legends

Jel postoji način da mi frend uplati rp-ove ako on nema lol client, ili baš mora imati lol laucher ?

Ako može bez launcher, molom da mi kažete kako.

hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas odigra 2 partije na rankedu sa Dravenom, totalna katastrofa. Ne znan više ni koji build bi napravio kad su ubacili 100 novih itema.{#}

0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

E sad, bih rado da mi hoće početi streamati na twitchu, od prije 20-ak dana kad sam promijenio sa twitcha na owned da se smanji lag na strimu (bio je veci na twitchu), twitch ne radi, tj aktivan je u xsplitu ali nema slike na twitchu, samo crno, pa ako ima neko rješenje da znate bio bih zadovoljan. Neću da streamam na own3d jer mi iz nekog razloga fps dropa sa 120 na 50.

Probaj OBS open broadcasting software,on ti je odlican i strimaj preko twitcha,mislim da ce ti bit dobro ;)

16 godina
vOLT kaže...
death_zombi kaže...

Probaj OBS open broadcasting software,on ti je odlican i strimaj preko twitcha,mislim da ce ti bit dobro ;)

Ovaj vodič za OBS je netko nedavno bio stavio na LoL reddit, pa valjda će ti pomoć...

16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Danas odigra 2 partije na rankedu sa Dravenom, totalna katastrofa. Ne znan više ni koji build bi napravio kad su ubacili 100 novih itema.{#}

Redom:

Boots > bloodthirster > phantom dancer > ie/lw > guardian angel > ie/lw .

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Čovječe, gledam ovaj champion spotlight... pa ovaj Thresh će biti najbolji support ikada!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Morgotth kaže...

Čovječe, gledam ovaj champion spotlight... pa ovaj Thresh će biti najbolji support ikada!

Neće on biti najbolji support, nego njegov W je totalno broken...

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Kak su rekli stream zavisi i o hardveru :D pa ako igras na losijem hardveru don strimas u igri ces ima fps drop xD netko id strimera je jednom spomenio da koriste i7 jer su jedini dovoljno jaki da se ne osjeti lag u igri dok je strimaju :/ e sad dunno kolko je to bila istina, a koliko promicija intela xD

Kad su koristili XSplit koji je teze smece i ubije CPU. OBS je puno bolji i fokusira se vise na graficku, a i stabilniji je i vecina streamera se pocela pribacivat na njega. 

Sta se tice Elise, build ti zavisi protiv kakvog tima igras al uglavnon joj je ovo core build: Sorc. boots, haunting guise > liandry's kasnije, sunfire, abysall, rilay's i void staff. Umisto rilay's ili sunfire mos zhonyu. Masteries 9-21-0 a rune Mpen mark, armor seal, ap/lvl ili mr glyphs i mpen quints. AP quints su useless early game na njoj jer q skalira od hp-a a w ces rijetko koristit za harasanje.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 18:16 (puls4R).
15 godina
neaktivan
Ma nije meni problem buildat. Problem je što ja nju ne znam igrati. Zato me je zanimalo postoji li kakav tutorial jer najbolje učim kad gledam što rade.
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ma nije meni problem buildat. Problem je što ja nju ne znam igrati. Zato me je zanimalo postoji li kakav tutorial jer najbolje učim kad gledam što rade.

Moj savjet ti je samo vjezba,vjezba i vjezba a mozes tu i tamo pogledat koji video al neces videom puno naucit samo puno igraj i naucit ces ;)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.twitch.tv/mushroomd

Provjerio sam stream, meni sve super radi, usput ako neko hoce da igramo full premade: MushRoomD - euw

Streamat cu game ~

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 19:57 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Provjerio sam stream, meni sve super radi, usput ako neko hoce da igramo full premade: MushRoomD - euw

Streamat cu game ~

Mozemo sutra upravo pokusavam slozit usrani hitman 5 pa nmg-u.

EDIT : Heh jesu vas naownali xD

na kojim komponentama strimas?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 20:49 (Tkalle).
17 godina
League Of Legends

Ahahaha, dobar stream, jesam se nasmijao na komentare i raegove xd

edit: slika solidna i na full screen

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 20:48 (tommy2103).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Streamat cu game ~

btw: reci kada strema u koliko sati ? da znam nekad kada budem imao vremena pogledati ,bas me zanima jeli steak itd. ;) samo onako okvirno reci kada igras da znam nekad pogledati na link ;)

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Mozemo sutra upravo pokusavam slozit usrani hitman 5 pa nmg-u.

EDIT : Heh jesu vas naownali xD

tommy2103 kaže...

Ahahaha, dobar stream, jesam se nasmijao na komentare i raegove xd

edit: slika solidna i na full screen

Hvala na feedbacku xD

Ma slimi fider

Btw, smanjio sam sa 1080p na 720p, fps ingame je padao na 50 zbog full hd.

15 godina
neaktivan

Streamat cu game ~

Solidna slika,zabavno za gledat :DDD

two camels in a tiny car
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice