League of Legends

poruka: 1
|
čitano: 1.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
League of Legends Turnir

Zanima me koliko je ljudi spremno sudjelovati u posebno opremljenoj prostoriji koja se nalazi u gradu Zagrebu na LoL turniru? cijena sudjelovanja bi bila 100 kn po ekipi 5vs5 i 60 kn za 3vs3 ekipe. Nagrade bi bile ovisne o broju prijavljenih ekipa ali definitivno bi vrijedile nesto (najverojatnije neki LoL paketi), ovisno o osvojenom mjestu i naravno neke utjesne nagrade, tipa majice, privjesi ili nesto tog tipa...

Pa eto, ovo je cisto da vidim kakav ce odaziv ljudi biti. Vec sam kontaktirao neke firme i casopise u vezi turnira tako da ce biti i sponzora koji bi nam to sve izreklamirali i priznali pobjednike na svojim stranicama, casopisima.

Kao odgovor na temu bi samo molio -- zainteresiran/nezainteresiran + nekakav smisleni komentar ;)

p.s.
mislim da se nikad nisam ni predstavio, ali nadam se da cete mi to oprostiti. Inace, pratim temu LoL na bug.hr forumu vec skoro pa godinu dana i zelim se zahvaliti svima koji su mi pomogli ubiti dosadu na satovima, poslu itd.

ingame nick mi je mdrfaker pa ko zeli nek me doda... nisam neki pro kao haris ili slicna ekipa, ali gustam igrajuci a mislim da je to najbitnije :)

LoL
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 18:46 (Cockney).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice