Koliko trosi prometa igranje mp-a?

poruka: 47
|
čitano: 25.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Koliko trosi prometa igranje mp-a? HITNO.

Imam 10GB prometa i zelio bih igrati neku igru u multiplayeru i sad me zanima posto nemam flat koliko to odnosi prometa?

Frend mi je rekao da je to kao da sam normalno nainternetu npr.bugovom forumu jeli to istina ja mu nevjerujem.

Molim pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Koliko trosi prometa igranje mp-a? HITNO!

Otprilike 1h 40-50mb.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Koliko trosi prometa igranje mp-a? HITNO!
pirat kaže...

Otprilike 1h 40-50mb.

Jeli to za svaku igru tako ili?

17 godina
neaktivan

Ak se ne varam, što više ljudi sudjeluje u igri, više prometa ždere (znači nije isto dal igraš 1v1 ili 10v10)

Kao što je rekao kolega iz drugog posta, računaj oko 40-50 MBa, varira taj podatak

A ovaj vic da je igranje troši prometa kao piskaranje na forumu LOL...

Can't find a better Jam!

4 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Koliko trosi prometa igranje mp-a? HITNO.
SUPER :) kaže...

Frend mi je rekao da je to kao da sam normalno na internetu npr.bugovom forumu jeli to istina ja mu nevjerujem.

I nemoj da mu vjeruješ :)

www.clan-cya.com
17 godina
neaktivan

Prvo ne troši puno,a drugo skini neki program za kontroliranje prometa

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da COD4 troši dosta, nisam siguran koliko ali znam da nije malo... instaliraj neki program za mjerenje prometa pa baci jedan sat preko neta neku igru i pogledaj koliko si potrošio MB-a...

Mislim da se sa NetLimiterom to može isto pogledati, nisam siguran.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imam program za mjerenje prometa a jeli battlefiled 2 trosi puno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovisi od igre do igre, npr. counter Strike Source ako ga igras puno trosi i do 15GB mjesecno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Ovisi od igre do igre, npr. counter Strike Source ako ga igras puno trosi i do 15GB mjesecno...

Evo dobro ti je Fowix napisal,ovisi od igre do igre.Pogledaj u priručniku od igre kolko troši ili na stranici od izdavača igre.Tam ti je sve opisano.

16 godina
neaktivan

meni cod 4 pojede oko 20-ak GB mjesečno a igram ga otprilike 150h na mjesec

0 0 hvala 0
17 godina

Imam program za mjerenje prometa a jeli battlefiled 2 trosi puno?

Kad je igram BF2 meni ti ide oko 15 Kb/s download i nešto sitno upload.

Kad to preračunaš ispadne nešto više od 50 Mb po satu.

Bit će!
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Mislim da COD4 troši dosta, nisam siguran koliko ali znam da nije malo... instaliraj neki program za mjerenje prometa pa baci jedan sat preko neta neku igru i pogledaj koliko si potrošio MB-a...

Mislim da se sa NetLimiterom to može isto pogledati, nisam siguran.

RPG vs TENK kaže...

meni cod 4 pojede oko 20-ak GB mjesečno a igram ga otprilike 150h na mjesec

Sta je vama dvojici?

Kakvih 20 Gb prometa?! LoL....

CoD4 po satu igranja "trosi" 40-50 Mb najvise.

CoD2 pravi vise prometa do nekih 20% od CoD4, malo cudno ali istinito.

Primjetio sam da strategije "trose" manje prometa, CoH mi je u sat vremena oko 30 Mb.

Pali net, pali CoD4, odigraj sat vremena, gasi igru i pogledaj download/upload...

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
17 godina
neaktivan

Mogu potvrditi ovo što je boxer napisao. Imam paket od 10 GB, provjeravao sam i istina je, CoD4 u MP-u troši oko 50 MB po sat vremena, s time da sam primjetio još jednu stvar. Ako recimo uđeš jednom u MP i igraš 5-6 h otići će ti manje, nego da uđeš igraš 1 h, izađeš, pa opet ponovno ulaziš i tako. Manje će otići kad jednom uđeš i igraš recimo 5 h , nego da više puta ulaziš i izlaziš iz igre u dotičnom vremenskom razdoblju.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

CoD 4 je trošio 45mb po satu kad sam ga igrao na serveru sa 30-40 igrača

WoW troši oko 10-20mb po satu

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 17:37 (leo_819).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
warcraft dota na b netu 5-6mb po satu
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina

idi u Optimu pa napravi ADSL Traffic 70kn=25gb i ne moraš razmišljati o 10gb dali imaš dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam 10GB prometa i zelio bih igrati neku igru u multiplayeru i sad me zanima posto nemam flat koliko to odnosi prometa?

Frend mi je rekao da je to kao da sam normalno nainternetu npr.bugovom forumu jeli to istina ja mu nevjerujem.

Molim pomoc.

najbolje bi ti bilo da uzmeš flet i bez brige si.

to ti je 20 kuna skuplje od tvog paketa od 10 gb

16 godina
protjeran
car kaže...

Molim pomoc.

najbolje bi ti bilo da uzmeš flet i bez brige si.

to ti je 20 kuna skuplje od tvog paketa od 10 gb

Tek sam jucer stavio 10GB

17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
warcraft dota na b netu 5-6mb po satu

hmmm, jesi siguran za ovo?

Nekako mi se ovo čini premalo... :/

Ja bi rekao da je barem 20-25 mb/h (5v5, garena)

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan

ja sam nedavno uspio napraviti cca 600MB prometa igrajući AA3 u jednom danu na serveru s 26 igrača, što bi bilo dosta za oko 17 dana, ne igram tako puno svaki dan ali mislim da bi opet mjesečno protrošio 8-9 GB a možda i više samo na AA3, pa ono flat je po meni obavezan ako hoćeš malo više igrati, a kad se jednom navučeš teško je stati prvih par mjeseci

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo kako funcionira npr MMORPG ti imaš igricu instaliranu i igra je povezana sa netom u igrici koja je na tvm HDD-u je sva tekstura i svi likovi i kombinacije itd...tvoj frend dok na svom kompu igra i klikne da te namlati ti kodovi mislim binarni npr 1010011101001 oni dođu do tvog PC-a preko neta i PC tvoj uradi ono što je tvoj frend naredio svom liku i krepaš

Tvoj komp ---101001110---server---10110101---frendov komp

server je ovdje samo da prenosi na sve PC-e naredbu korisnika

tako funkcionira MMO tako da nikako ne može igra trošit 20 GB

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 18:24 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

evo kako funcionira npr MMORPG ti imaš igricu instaliranu i igra je povezana sa netom u igrici koja je na tvm HDD-u je sva tekstura i svi likovi i kombinacije itd...tvoj frend dok na svom kompu igra i klikne da te namlati ti kodovi mislim binarni npr 1010011101001 oni dođu do tvog PC-a preko neta i PC tvoj uradi ono što je tvoj frend naredio svom liku i krepaš

Tvoj komp ---101001110---server---10110101---frendov komp

server je ovdje samo da prenosi na sve PC-e naredbu korisnika

tako funkcionira MMO tako da nikako ne može igra trošit 20 GB

evo neki server administrator kaze da za igranje recimo ArmA 1 treba brzina 32kb/s (16kb/s DL i 16kb/s DL) dakle to ti je:

(32kb/s*60*60)/1024 = 112.5mb/h

znaci 2048mb/112.5mb/h ~ 182h a mislim da nekim velikom entuzijasti za ovu igru ovo i nije tako puno, dakle 20gb prometa je čisto lako moguće

a vjerujem da ce ArmA II trošiti još više

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan

Jel ima veze u potrošnji prometa, ako si ti host(ti kreirao i igraš)? Jel to onda troši više prometa nego da samo regularno igraš?

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koliko trosi prometa igranje mp-a?
Gunner_V kaže...

Jel ima veze u potrošnji prometa, ako si ti host(ti kreirao i igraš)? Jel to onda troši više prometa nego da samo regularno igraš?

AKO SI TI SERVER ONDA TI DOĐE DOSTA UPLODA

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan

ja sam prosli mjesec imao 10giga prometa, a nisam radio nista osim igranja cod2 i surfanja po bugu!!!

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 21:01 (Maxy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koliko trosi prometa igranje mp-a?
Gunner_V kaže...

naravno, npr. ako kreiraš server za 10 igrača ti moraš promet jednog igrača primiti i poslati na još 9 mjesta i tak od svakoga posebno, pa mislim da se toga prilično zbroji

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 21:23 (ZC_Someone).
16 godina
protjeran

A koliko trosi MP od Far cry-a 1?

Jel MP dobar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene zanima koliko troši Americas Army 3 u jednom satu igranja. želio bih sada pod praznicima potrošiti slobodno vrijeme da ne sijedim samo pred računalom kao kreten a da ne znam što da radim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A najbolje je uključiti AA 3, igrati 1h na full serveru, restartat ruter (ili ugasiti konekciju), otiči na User.t-com.hr i vidjeti koliko si potrošio u tih 1h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice