Jel možda ovu temu otvorio neki policajac da nas može locirati ako posjedujemo piratske kopije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neki Space ForCe RoGUe Universe koji ne znam igrat.
Tenkići.
I mislim da je to to.
Sram te budi :D
Nije komplicirano kao neke teže space simulacije, samo trebaš znati 2-3 tipke napamet, igra je sasvim solidna.
Ja sam je kupio za 40 kn na kiosku. :D
I ja sam isto kupio na kiosku. Probao sam par puta igrati, ali nije to za mene. Mislio sam da je nesto drukcije..
Iskreno ti hvala, nisam vidio naziv teme
oni rade igru npr godinu dana, oni za to vrijeme prime 12 plaća, a ne veliki honorar kad dođe lova od igre...
Da, ali ako nitko ne kupuje nema zarade, ako nema zarade nema plaće, ako nema plaće ključ u bravu!
posto sam bc2 prodao ... sada imam jedino Prince of Persia Sands of Time za xbox360
ispravak .. nije Sands of Time nego The Forgotten Sands koju sam potpuno besplatno dobio od jednog forumasa s gameplay foruma
fanovi, ljudi koji imaju visak para... klinci koji nisu culi za piratice...
ja kupim ono u cem uzivam, a kad dosadi prodam i kupim nesto drugo.
Nula (brojem 0),niti jedan
Novih igara-pirata imam preko 300,ukupno piratskih samo igrica preko 1000,imao sam CS 1.6 original,koji se igrao preko steama,ali pošto sam imao kopiju,prodao sam orginal+kod za igranje na steamu
Jednostavno,uživam u piratima
Ovo je gore bilo za PC,za Xbox360 imam negdje oko 100 igara-pirata..
Novih igara-pirata imam preko 300,ukupno piratskih samo igrica preko 1000,imao sam CS 1.6 original,koji se igrao preko steama,ali pošto sam imao kopiju,prodao sam orginal+kod za igranje na steamu
Prvo si trebao pročitat naslov teme, a ne pisat ovakve gluposti..
Ja imam skromnu "kolekciju", Half life 1 i 2, Crysis, Lost planet, NFS Carbon i neki biljar kaj sam kupio u Interšparu
danas minus - MW2 multiplayer dobio ban (jedna igra manje) zbog mw2 liberationa (ko ga koristi detected je spašavajte se ko može)
0...i ponosan na to.
Call of duty MW
Call of duty MW2
Assassin's creed I
Assassin's creed II
0...i ponosan na to.
kak ste dosadni-.-
danas minus - MW2 multiplayer dobio ban (jedna igra manje) zbog mw2 liberationa (ko ga koristi detected je spašavajte se ko može)
Pa mogao si koristi kopiju da to igras! a ne original sad si bacio 400kn u vjetar ako si kupio kod nas!
Pa mogao si koristi kopiju da to igras! a ne original sad si bacio 400kn u vjetar ako si kupio kod nas!
još gore 500kn imao DLC stimulus AAAAAAAAA
ja imam par igrica za ps1 kupljenih prije 10 godina, jedna od njih je Teken 1, sada vise nedam novce za orginale, vec koristim torrentleech, jer mi je malo previse dati 300-400 kn,a za te novce se moze kupiti nesto drugo (npr. sat, mob...) :D
Tema je kolko ORGINALA imate! Ne kužim koji k se tu dođete hvalit kolko se pokrali. Ako ne kupujete orginale znači da nemate tu o čemu pisati pa ni nemojte.
0...i ponosan na to.
Evo budite ponosni i na karton!
Zar je tako teško pročitat naslov teme?!
godfather: the game
force of ressistance
heroes of might and magic V (+tribes of the east+ hammers of fate)
space force rouge universe
spore
witcher
tenkici :)
the elder scrolls IV: Oblivion
vijerovali vi ili ne imam i ja originalke :D
evo da i ja kazem dobio company of heroes sa patchevima sa grafickom to mi je oko 20 original, mah tu cu igru darovati svome kolegi, on meni posuditi mw2 steam acc, jer sam dozivio malu veliku nezgodu, koju mozete saznati sa prijasnjih postova gore...
velika nezgoda mi je kada mi pukne nokat
Da sumiram na kraju:
Operation Flashpoint (PC) - 2001
Operation Flashpoint Red Hammer (PC) - 2002
Operation Flashpoint Resistance (PC) - 2002
Half Life 2 (PC) - 2004. (Darovan neki dan)
Half Life 2 Deatchmatch (PC) - 2005.
Half Life 2 Lost Coast (PC) - 2005.
Call of Duty 2 (PC) - 2005
Quake 4 (PC) - 2005
Portal (PC) - 2006
World of Warcraft (PC) - 2005
Call of Duty 4 (PC) - 2007
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 (PC) - 2008
Na putu:
Left for Dead 2
Crysis
starcraft 2 jedina igra koju vrijedi kupit
Akcije na Steamu su jako isplative.
o;)
Kung - Fu najjača!
Evo mojih:
GTA IV
C&C3: Tiberium Wars
MotoGp07
Caesar 3
Caesar 4
Battlefield 2
NFS: underground
NFS:MW
NFS:Carbon
NFS:ProStreet
NFS:Undercover
NFS:Shift
Dirt
Dirt 2
Fuel
Grid
TM united
Battlestations Pacific
Battleforge
COD:MW2
CSS
i jos hrfa kopija naravno...
uz mw2 u kolekciju bude došao black ops. ali u obliku keya.