Ne znam točno koja igra, ali moj gaming je počeo sa nekom šrotavom konzolom, zvala se Rambo TV Games (lol) a to je bio negdje početak 90ih.
Čak i wikipedia ne zna ništa o ovom, jedino konkretno što sam našao je ovaj članak.
Malo poslije sam dobio Super com (fejk Super Nintendo, imao je one kazete sa npr 10000 igara koje su se kupovale na placi :D
Naravno to je u biti bilo 5 igara samo su drugi leveli bili. :D
Ali su igre bile odlične, Super Mario Bros kojeg sam najviše rasturao, žuljeve dobijao..
Negdje paralelno s tim igram neki hand-held tetris sa 100 vrsta tetrisa i sličnih igara kojeg je stara dobila u prašku za rublje ^^
Sredinom devedesetih je uletio Game Boy (ne Colour, onaj prastari debeljko), pa "pravi" Super Nintendo i tako dalje..
Ta konzola se zvala Atari 2600,a najvjerovatnije je da je malo kao kromirana edicija rambo tv games.
Nije to atari, nego kopija.
Pucanje na patke sa pištoljem, na nekoj konzoli sa tržnice.To je mislim bila prva od 500 ponuđenih igara :D
to sam i ja igrao prvo, te nekakve tenkove na toj konzoli. inace konzola je ova, imam ju dan danas. imam i gun takoder
Pokraj današnjeg kina Tuškanac (nekad Sloboda) ranih 80-ih je bio salon s automatima za igre na žetone. Jedna od tih mi je bila prva, možda je bio Quasar, možda neka trka, tko da se sjeti.
Što se tiče osobnog računala, vjerojatno Frogger na Commodore 64. Eto koliko sam star.
Pucanje na patke sa pištoljem, na nekoj konzoli sa tržnice.To je mislim bila prva od 500 ponuđenih igara :D
to sam i ja igrao prvo, te nekakve tenkove na toj konzoli. inace konzola je ova, imam ju dan danas. imam i gun takoder
Hahaha,ja sam igrao nes slicno samo sa kaubojima...isto se igra s gunom i na toj konzoli,to mi jedna od prvih igra,al prvi bi bio super mario koliko me sijecanje sluzi :D
To je bila prastara inačica tenisa na nekoj konzoli :
ja sam prvu igru u životu igro (bar mislim da je ) super mario na nekoj konzoli.... mislim da je nitendo ili tako nekaj
Prve igrice se ne mogu sjetiti, jer igram se od svoje 2. godine. Sijećam se da mi je jedan susjed dao igrice na disketama tipa supaplex i commander keen, a commander keen je bila prezahtjevna za moju staru kantu
Mislim da je i meni bila Super Mario. Igrica je bila dobra, samo nikad dosta upravljača.
Forsaken......neznam jel to baš netko zna......
International Superstar Soccer na SNES-u
Ah...to su bila vremena...
Quake III (Arena), Unreal Tournament neznamkoji, malo kasnije GTA III :D.....Na mobu na SE T630 Neki covjek koji skace i puca i oni auti.....Komp tad bio P4 cca2.7GHz, 1GB RAMa DDR400, ati x600 grafika 64MB dedicated, naajanje noname 300W :D
Ako se ne varam Unreal Tournament sad postoji browser verzija u Flashu (naravno onda i offbrowser), neznam za multiplayer na bas toj ali genijalno je :D....Znal netko za multi? Nisam igro vec to jedno 3mj.
Među prvima su bile roller coaster tycoon 1 & 2 i caesar 3...e to su bile igrice..;))
Zna li itko za nekog Batman-a u kojem ste samo vozili Batmobil na Play Station-u 1?
prvu igra koju sam igrao je Prehistorik 2. sjećam se ko da je bilo danas
bilo je to vrijeme comodorea 64 i igra se zvala Pirates
Doom II i Gta 2!
Chicken Invaders I. Došo sam do 71 levela
Neke setlerse , doom .
Nemogu se sjetit kako se zvala ja mislim KEN 1,2,3,4 ima sam ih an disketama
neki akimbo warrior
Ne znam točno koja igra, ali moj gaming je počeo sa nekom šrotavom konzolom, zvala se Rambo TV Games (lol) a to je bio negdje početak 90ih.
Čak i wikipedia ne zna ništa o ovom, jedino konkretno što sam našao je ovaj članak.
Malo poslije sam dobio Super com (fejk Super Nintendo, imao je one kazete sa npr 10000 igara koje su se kupovale na placi :D
Naravno to je u biti bilo 5 igara samo su drugi leveli bili. :D
Ali su igre bile odlične, Super Mario Bros kojeg sam najviše rasturao, žuljeve dobijao..
Negdje paralelno s tim igram neki hand-held tetris sa 100 vrsta tetrisa i sličnih igara kojeg je stara dobila u prašku za rublje ^^
Sredinom devedesetih je uletio Game Boy (ne Colour, onaj prastari debeljko), pa "pravi" Super Nintendo i tako dalje..
Ta konzola se zvala Atari 2600,a najvjerovatnije je da je malo kao kromirana edicija rambo tv games.
To piše i u članku, da.. svejedno hvala. :D
Ma općenito je konzola bila grozne kvalitete, joystici su odlazili ko blesavi..ono, rok trajanja max 2 dana.
Na kraju sam dobio neki kvalitetniji koji je držao dok se cijela konzola nije pokvarila, pa je valjda u smeću završila.
Svejedno, ostala mi je u lijepom sjećanju..
..to je bilo davno...imao 10 godina
Komp: slavni Sinclairov ZX Spectrum
Igre: Aufwiedersehen Monty, Jetpack, Head Over Heels...
..ne sjećam se više svih igara..za ovog Monty-ja se sjećam da mi je bio ok
Kasnije sam otkidao na Lemmings-e na Amigi Zakon igra!!
Prva igra je bila na Galaksiji ...neki pra pra pra djeda arkanoida
Kasnije
Spectrum 48k...Jet Set Willy
Amiga
.
.
.