Koje igre idu na mojem računalu?

poruka: 29
|
čitano: 11.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
???Koja igra???

Ovako ja imam ovo performanse na racunalu... 

RAM 1GB

Graficka Nvidia 7100GT

CPU: Intel(R) Celeron(R) 2,66Ghz 2,68Ghz (tako pise)

Cool

Zanimam me koje mogu dobre igre igrati s tim performansama...Javite Hitno dosadno mi...XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 21:43 (pero1111).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
???Koja igra???
Tetris

hahahahhaha

4 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ???Koja igra???
Robert-Je-Glup kaže...
Tetris

hahahahhaha

HAHAHAHAHA Istina glup si isto kao i sto pise u imenu

16 godina
neaktivan
???Koja igra???

Mos igrat Contru. Emulator...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
???Koja igra???

Psychonauts

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Psychonauts

Kakva je to igraNeodlučan

17 godina
neaktivan
???Koja igra???

LINK

Uglavnom, jako zanimljivo i duhovito :)

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala

16 godina
neaktivan

Pa sa ovim bi mogao igrat sve, evo ja npr. Igram COD4 i crysis na celeronu 1.8 ghz, ati radeonom 9600 i gigom rama, naravno sve na low...Izlanuo se

Life taker and heart breaker
15 godina
neaktivan
???Koja igra???

probaj cod waw, battlefield 2

ich liebe cod...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 17:58 (Gamer71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pero1111 kaže...

Ovako ja imam ovo performanse na racunalu...RAM 1GB

Graficka kartica 128MB

2,68GHz

Cool

Zanimam me koje mogu dobre igre igrati s tim performansama...Javite Hitno dosadno mi...XD

Možeš: Warcraft 3, GTA: SA, Counter Strike 1.6, Team Fortress Classic, CoD 2, i dosta strategija tipa Rise of Nations itd. uostalom malo proguglaj i vidi što bi te moglo zanimati, a i ovdje imaš popis svih FPS, a oni stariji bi ti trebali raditi.

Who sent all these Babies to fight?
16 godina
neaktivan
???Koja igra???

Half Life 2

Far Cry    

fenomenalne igre ja sam ih igrao sa jos slabijom konfom i sve super         

EDIT:

mogao bi ti preporucit puno toga ali sad neznam sto si igrao a sto ne i neznam ako trazis fps ili stratehije ili sto vec...

evo jos neke: 

Ancient Wars Sparta

Bioshock

Dark messiah of Might and Magic

Flatout 2

Quake 4

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl + clear sky

Sniper Elite

SPORE

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 18:03 (xnight_hunterx).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
pero1111 kaže...

Graficka kartica 128MB

2,68GHz

Cool

Grafička koja??
Procesor koji??

Procesor:  Desni klik na moje računalo, Svojstva(zadnje) i pise ti tu koji je procesor, vidi jeli pise Intel Pentium 4 @ 2.68 Ghz
Grafička: Desni klik na radnu povrsinu, svojstva, na visti je Display Settings(monitor) i pise ispod Ime monitora na Tu i tu Grafičku. (2 slike, na njima 1  i  2  ili A i B)

Eto kako nisi naveo koji su djelovi pa sam ti rekao kako da vidis jer nagađam da neces znat.

Evo par Igri koje bi skoro sigurno mogao igrat:

- veoma zabavna igra sa autima, sudaranju i sl.
  - Drugi svjetski rat, najbolje igre tog žanra, 2-ca se i dan danas vrlo dobro igra,FPS
- vrlo dobra igra, od nje je nastao Crysis, igra je donjela dobar napreak, FPS

Eto ti par dobrih vrlo populari igri, koje i dan danas imaju dobru grafiku i pogotovo dobar gameplay s obzirom na njihove nastavke,  a ima jos igri to je zapocetak dok nekazes koja ti je konfa.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 18:34 (markoal).
16 godina
neaktivan
The Geek kaže...

Pa sa ovim bi mogao igrat sve, evo ja npr. Igram COD4 i crysis na celeronu 1.8 ghz, ati radeonom 9600 i gigom rama, naravno sve na low...Izlanuo se

sve na low i onda imas slideshow

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
protjeran
probaj Bejewelled hahahhaha, ali neznam i da bi li ti to moglo radit hahahhaha

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
The Geek kaže...

sve na low i onda imas slideshow

Nije istina, cod4 redovno igram u multyplayeru i nema nikakvih problema, osim onog lagga prvih ~15 sekundi partije.

Life taker and heart breaker
15 godina
neaktivan

Ma skines s neta GBA program i halas Pokemone cijeli dan i noc. Imas mali milion verzija. Od najstarije zute pa do... Diamond (neznam koja je zadnja lol)

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pero1111 kaže...

Graficka kartica 128MB

2,68GHz

Cool

Pošto ne piše koji su rami, koja je grafička i koji je procesor - moramo pretpostaviti najlošije.

Dakle ja bih reko da se radi o Pentiumu IV s 2.68 GHz. Taj ne paše na ploču s SDRam , tako da je memorija vjerojatno DDR.

Najslabiji ddr je 266MHz. Grafa AGP (P IV i stari DDR vjerojatno je i grafa AGP). Neka slaba s 128 MB ram,da vidimo, ajd uzet čemo nešt iz doba P IV i DDR...

GeForce 3 Titanium 128 MB. Možda čak i GeForce 4 MX... Pretpostavimo da je i Windows XP gore.

Da vidim, što se može na tome igrati? Pa recimo sve iz onog vremena.

Zaključak bi bio; možeš igrati sve igre izašle do 2002. godine i večinu onih do 2004.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
16 godina
protjeran

ja sam s 512 mb rama, ati radeon x300 se 128 mb, i 1.81 ghz + 3000 AMD igral kaj got sam htio... sve do 2009 god... posle crysisu sve kaj su izasle nijednu... alsve do onda bez problema...

In love with motorbikes and computers.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Koje igre idu na mojem računalu?
TopGun kaže...

Ma skines s neta GBA program i halas Pokemone cijeli dan i noc. Imas mali milion verzija. Od najstarije zute pa do... Diamond (neznam koja je zadnja lol)

Nije najstarija Žuta. Najstarija je Plava. Ne daji čovjeku krive informacije.

Osim toga, rom-ovi su ilegalni ako nema original igre (dakle onu karticu za Game-boy).

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
16 godina
neaktivan

ja sam svojom grafickom (na dugom kompu) ati radeon 9600 128mb nemogu igrat nista novije jer mi pise da trebam noviji pixel shader

a inace sam s tom grafom igrao sve najbolje igre i zato znam da nije stvar u grafici nego u gameplayu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ide Doom stari, Quake I,II,III, Solider of fortune 1, 2,  Half life 1, Vietcong, Descent - the awakening, halo 1, MOH 1, 2, battlefield 1942, 1 ,2...to sve sam ja igro sa Bartonom, 512 RAMa i FX 5200 128MB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pero1111 kaže...

Graficka kartica 128MB

2,68GHz

Cool

ako si isfurao sve starije poznate igre ...baci se na neki MMORPG ili na neki miltiplayer FPS kao CS ili COD2

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
16 godina
neaktivan
pero1111 kaže...

Graficka kartica 128MB

2,68GHz

Cool

Mozes "dobre" pc igre iz 2003 lol

16 godina
neaktivan

evo ti par:

Far Cry

Morowind

Gothic 2

Call of duty 1 & 2

Mafia

Gta 3, Vice city, San Andreas

NFS Undergoround 1 & 2, Most Wanted, Carbon

Medal Of Honor Alied Assault

Managera 2010.

Mislim da ti je dosta :D

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tomb Raider Legend
Tomb Rider Anniversary
NFS MW
NFS Carbon
Portal
HL2 EP 1 I EP 2
Fahrenheit
C&C Generals & Zero Hour
C&C Tiberium Wars

Možeš igrat sve gore navedeno na medium postavkama.
btw koji ti shader model ima grafa, 2.0 ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

BUMP!

Tko je to tamo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

supermario

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Do sada se nisam bas bavio igricama, nego programiranjem pa iskreno nisam ni nadogradjivao komp... Evo sad mi doslo da igram, a vi sto ste tako pametni tetris i supermario od*ebite u skokovima

Tko je to tamo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice