Ovako ja imam ovo performanse na racunalu...
RAM 1GB
Graficka Nvidia 7100GT
CPU: Intel(R) Celeron(R) 2,66Ghz 2,68Ghz (tako pise)
Zanimam me koje mogu dobre igre igrati s tim performansama...Javite Hitno dosadno mi...XD
Ovako ja imam ovo performanse na racunalu...
RAM 1GB
Graficka Nvidia 7100GT
CPU: Intel(R) Celeron(R) 2,66Ghz 2,68Ghz (tako pise)
Zanimam me koje mogu dobre igre igrati s tim performansama...Javite Hitno dosadno mi...XD
HAHAHAHAHA Istina glup si isto kao i sto pise u imenu
Mos igrat Contru. Emulator...
Psychonauts
Psychonauts
Kakva je to igra
Hvala
Pa sa ovim bi mogao igrat sve, evo ja npr. Igram COD4 i crysis na celeronu 1.8 ghz, ati radeonom 9600 i gigom rama, naravno sve na low...
probaj cod waw, battlefield 2
Ovako ja imam ovo performanse na racunalu...RAM 1GB
Graficka kartica 128MB
2,68GHz
Možeš: Warcraft 3, GTA: SA, Counter Strike 1.6, Team Fortress Classic, CoD 2, i dosta strategija tipa Rise of Nations itd. uostalom malo proguglaj i vidi što bi te moglo zanimati, a i ovdje imaš popis svih FPS, a oni stariji bi ti trebali raditi.
Half Life 2
Far Cry
fenomenalne igre ja sam ih igrao sa jos slabijom konfom i sve super
EDIT:
mogao bi ti preporucit puno toga ali sad neznam sto si igrao a sto ne i neznam ako trazis fps ili stratehije ili sto vec...
evo jos neke:
Ancient Wars Sparta
Bioshock
Dark messiah of Might and Magic
Flatout 2
Quake 4
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl + clear sky
Sniper Elite
SPORE
Graficka kartica 128MB
2,68GHz
Grafička koja??
Procesor koji??
Procesor: Desni klik na moje računalo, Svojstva(zadnje) i pise ti tu koji je procesor, vidi jeli pise Intel Pentium 4 @ 2.68 Ghz
Grafička: Desni klik na radnu povrsinu, svojstva, na visti je Display Settings(monitor) i pise ispod Ime monitora na Tu i tu Grafičku. (2 slike, na njima 1 i 2 ili A i B)
Eto kako nisi naveo koji su djelovi pa sam ti rekao kako da vidis jer nagađam da neces znat.
Evo par Igri koje bi skoro sigurno mogao igrat:
Pa sa ovim bi mogao igrat sve, evo ja npr. Igram COD4 i crysis na celeronu 1.8 ghz, ati radeonom 9600 i gigom rama, naravno sve na low...
sve na low i onda imas slideshow
sve na low i onda imas slideshow
Nije istina, cod4 redovno igram u multyplayeru i nema nikakvih problema, osim onog lagga prvih ~15 sekundi partije.
Ma skines s neta GBA program i halas Pokemone cijeli dan i noc. Imas mali milion verzija. Od najstarije zute pa do... Diamond (neznam koja je zadnja lol)
Graficka kartica 128MB
2,68GHz
Pošto ne piše koji su rami, koja je grafička i koji je procesor - moramo pretpostaviti najlošije.
Dakle ja bih reko da se radi o Pentiumu IV s 2.68 GHz. Taj ne paše na ploču s SDRam , tako da je memorija vjerojatno DDR.
Najslabiji ddr je 266MHz. Grafa AGP (P IV i stari DDR vjerojatno je i grafa AGP). Neka slaba s 128 MB ram,da vidimo, ajd uzet čemo nešt iz doba P IV i DDR...
GeForce 3 Titanium 128 MB. Možda čak i GeForce 4 MX... Pretpostavimo da je i Windows XP gore.
Da vidim, što se može na tome igrati? Pa recimo sve iz onog vremena.
Zaključak bi bio; možeš igrati sve igre izašle do 2002. godine i večinu onih do 2004.
ja sam s 512 mb rama, ati radeon x300 se 128 mb, i 1.81 ghz + 3000 AMD igral kaj got sam htio... sve do 2009 god... posle crysisu sve kaj su izasle nijednu... alsve do onda bez problema...
Ma skines s neta GBA program i halas Pokemone cijeli dan i noc. Imas mali milion verzija. Od najstarije zute pa do... Diamond (neznam koja je zadnja lol)
Nije najstarija Žuta. Najstarija je Plava. Ne daji čovjeku krive informacije.
Osim toga, rom-ovi su ilegalni ako nema original igre (dakle onu karticu za Game-boy).
ja sam svojom grafickom (na dugom kompu) ati radeon 9600 128mb nemogu igrat nista novije jer mi pise da trebam noviji pixel shader
a inace sam s tom grafom igrao sve najbolje igre i zato znam da nije stvar u grafici nego u gameplayu
ide Doom stari, Quake I,II,III, Solider of fortune 1, 2, Half life 1, Vietcong, Descent - the awakening, halo 1, MOH 1, 2, battlefield 1942, 1 ,2...to sve sam ja igro sa Bartonom, 512 RAMa i FX 5200 128MB.
Graficka kartica 128MB
2,68GHz
ako si isfurao sve starije poznate igre ...baci se na neki MMORPG ili na neki miltiplayer FPS kao CS ili COD2
Graficka kartica 128MB
2,68GHz
Mozes "dobre" pc igre iz 2003 lol
evo ti par:
Far Cry
Morowind
Gothic 2
Call of duty 1 & 2
Mafia
Gta 3, Vice city, San Andreas
NFS Undergoround 1 & 2, Most Wanted, Carbon
Medal Of Honor Alied Assault
Managera 2010.
Mislim da ti je dosta :D
Tomb Raider Legend
Tomb Rider Anniversary
NFS MW
NFS Carbon
Portal
HL2 EP 1 I EP 2
Fahrenheit
C&C Generals & Zero Hour
C&C Tiberium Wars
Možeš igrat sve gore navedeno na medium postavkama.
btw koji ti shader model ima grafa, 2.0 ili?
BUMP!
supermario
Do sada se nisam bas bavio igricama, nego programiranjem pa iskreno nisam ni nadogradjivao komp... Evo sad mi doslo da igram, a vi sto ste tako pametni tetris i supermario od*ebite u skokovima