Kako se zove igra? zaključana tema

poruka: 34
|
čitano: 13.405
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Kako se zove igra?
Ikarus01 kaže...
milanji kaže...

Igra je iz prvog lica, morate uz odredeni timing proci level, svodi se na to na skacete i trcite po kockama, sve je izgradeno od kocki..

jel možda Q.U.B.E

Možda Minecraft ako si igrao u nekom posebnom modu.

Nije Q.U.B.E. nego inMomentum po ovome kako zvuci. Q.U.B.E. nije na vrijeme.

Vigilo confido
16 godina
Sunburn kaže...
Ikarus01 kaže...
milanji kaže...

Igra je iz prvog lica, morate uz odredeni timing proci level, svodi se na to na skacete i trcite po kockama, sve je izgradeno od kocki..

jel možda Q.U.B.E

Jeste   inMomentum je , davno sam napisao post, pronasao sam je u međuvremenu ;)

13 godina
neaktivan
Sunburn kaže...
Ikarus01 kaže...
milanji kaže...

jel možda Q.U.B.E

Znam i meni je bilo čudno.Znam da QUBE nije s tajmerom al jedino je čega sam se mogao sjetiti.Gledam ovaj InMomentum i jako mi se sviđa probat ću ga.Netko bi trebao napraviti InMomentum mod za mirrors edge čini mi se da bi to super pasalo.Ova igra me ponajviše zbog muzike užasno podsjeća na Child of Eden.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 9:52 (Ikarus01).
16 godina
Kako se zove igra?

Tema postoji http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/ne-mozete-se-sjetiti-naziva-igre/42613.aspx   stoga   {#}

Softwer

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice