- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo par slikica od mene
Di si našao onaj balon? Kako si zakaćio onog lika za helić? HVALA!
Evo par slikica od mene
Go to X:4249, Y:25990 coordinates to find a Bubble Gun. - Ovo su kordinacije na karti (F1) A lika zakači tako da drži F (pogodi lika) nanišani na helić, i onda pusti F (zakači helića) I tako je spojil čovjeka i helikopera, to je dual hook.
Ma nema to veze sa zahtjevnosti i štekanjem igre.
Jer je demo, samo komadić cijele igre.
Evo par slikica od mene
Go to X:4249, Y:25990 coordinates to find a Bubble Gun. - Ovo su kordinacije na karti (F1) A lika zakači tako da drži F (pogodi lika) nanišani na helić, i onda pusti F (zakači helića) I tako je spojil čovjeka i helikopera, to je dual hook.
Hvala puno!
Evo par slikica od mene
Jel ja mogu negdje upisat te kordinate pa da ih nađe ili ja moram ručno nač?
Otprilike mišem odredi koordinate
Jesam no nema slovo b a kamoli balona
De koji je to trainer? de mi daj link HVALA i meni te kordinate na sasvim desetom mjestu se nalaze
Igra je totalno opuštajuća i nerealna, podsjeća me na saint's row 2 koji sam igrao duuugo (zbog coop-a, a i ovdje bi dobro došao)
Što mislite, dali je ovo lakše igrati na tipkovnici i mišu ili sa joystickom od PS2?
Mislim da samo sa xbox360 kontolerom možeš igrati jer ti je on u options nemožeš birati.
s x360 joystickom :P
nego jel zna ko kakav čit za bombu zbugo sam se u onom cepelinu i nemogu van :S,moram sucide a opet nemam s cime :(
LOL
Ajme meni, pa ti znaš da u igri postoji padobran, u ovoj igri si slobodan u zraku ko ptica.
Pa baci se dolje, i otvori padobran. U ovoj igri se nemožeš zacvikati nigdje, ako nemožeš preko ograde onda koristiš kuku, ako si zapeo negdje na visini ili brdu baciš se dolje i otvoriš padobran.
Još ne mogu vjerovati da neku u ovoj igri može zapeti.
Rjesio sam ja taj problem samo sam izaso iz igre i opet uso i krenuo sam drugdje makar ja zadnji save tamo bio,ali to sam ti trebo slikat nemozes nigdje imo sam 2m oko sebe probo sam skakat s onom kukom svuda i opet nece to sam bar pol sata radio s tim da su texture tog bile nevdiljive pa ti pogadaj
ima li pomoci kako da pokrenem na mediumu?inace na konzolama sam cuo da su postavke low sve grafika je na low predivna ali ja bi na medium radi sjena i tih stvari ali jednostavno nece :S
Evo mojih remek djela xDDDD vojnike kao paukove svezo...ćak sam ih pokušo sve svezane za stup i te stvari teglit onim bagijem njihovim xDDD
Kako ispališ više tih sajli odjednom?
Ja kad s jednom spojim nešto i stisnem f ona se poništi.
Dakle trebao bih pomoć. Kad pokrenem igru dođe error : Not enough storage is available to complete this operation. Pomozite!
Evo mojih remek djela xDDDD vojnike kao paukove svezo...ćak sam ih pokušo sve svezane za stup i te stvari teglit onim bagijem njihovim xDDD
Uzmem jednom zakaćim lika opet ispalim na njega pa zakaćim drugog i tako u krug i onda ih zakaćim za zgrade stupove i onda me vojska ganja a ja fino one đipove zakaćim za kuče i onda oni stiskaju gas nejde i nejde to uvijek napravim prije nego ču radit kaos!
Dakle trebao bih pomoć. Kad pokrenem igru dođe error : Not enough storage is available to complete this operation. Pomozite!
restartaj komp nemas dosta rama slobodno
dali znate za one command lineove di se kucaju?
restartaj komp nemas dosta rama slobodno
Probao sam to ali ne radi. Pomoć!
onda mislim da je i nes zaigrat minimum je 2gb rama a ti imas 1gb (probaj pogasit neke procese mozda pomogne makar sumnjam)
nigdje odi u mapu i tam trazi runcno gore ti pisu kordinate pa kad nades oznaci si
Uzmem jednom zakaćim lika opet ispalim na njega pa zakaćim drugog i tako u krug i onda ih zakaćim za zgrade stupove i onda me vojska ganja a ja fino one đipove zakaćim za kuče i onda oni stiskaju gas nejde i nejde to uvijek napravim prije nego ču radit kaos!
Pa reci mu da koristiš trainera kao i ja.
Završio sam evo 2-3 misije. Ajme šta bih morao putovat da nemam trainera (stvorim si onog mlažnjaka)
dali znate za one command lineove di se kucaju?
netko?
Evo još malo remek djela šlepanje auta ali su povezani tako da je lik u sredini evo ss...igra mi je još bolja nakon ovoga!
Kako si to spojio sa tolko žice?
Meni uvije pukne žica kad idem drugog nekoga sa kukam hvatat.
meni ne radi taj trainer sa skidrow verzijom,uvijek ono game not accesiblle pomoc?
Pa reci mu da koristiš trainera kao i ja.
Završio sam evo 2-3 misije. Ajme šta bih morao putovat da nemam trainera (stvorim si onog mlažnjaka)
ma skoro uvijek u misiji koju završiš imaš negdje helikopter za lapnuti da se odvezeš gdje hoćeš, a i aviončići nisu skupi, a ako imaš helikopter i znaš upravljati nitko ti ništa nemože.
Kakvi traineri, pa to ubija igru, nema izazova nikakvog onda, a i ako trrebam negdje doći a daleko je a nemam love radije ću lapnuti neko vozilo i lijepo cestom nego varati trainerom.
Mislim da ću ovu igru dugoooo igrati :))) (sorry na dvostrukom postu-potkrala se greškica)