Ajde neka netko organizira neki klan :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ime clana je ? :D Ne znam kako to funkcionira :D
daj sklepajte na forumu oglas za klan. možda naleti još ljudi...
uglavnom, čim mi igra dopusti ja radim klan. BRUTAL CROATS. ništa ozbiljno, čisto da se ekipa lakše skupi i zabavi(koja trenutno igra zajedno s nama, na našem TS-u, a i potencijalne novopridošlice).
Citat sa njihove stranice:
I want PAY FOR WIN! I have lots of money to spend!
Sorry pal, but this is the wrong game. Like in a real-world, post apocalyptic scenario, your money will mean much less than your natural survival skills, training and wits.
Odo napraviti klan:
Failed to create clan, code 7
Idem goolgeati sto znaci taj code i izbaci code7= no GC, kako mogu dodati GC? Moraš ga kupiti sa pravim novcem!
FAIL!
bi mogao je ovo igrat na svom laptopu a da bude koliko toliko ugodno za oci (reza je 1366x768)
Može netko poslati podatke o klanu/grupi na PM. Dosadno je sam igrat...
Thnx
Citat sa njihove stranice:
I want PAY FOR WIN! I have lots of money to spend!
Sorry pal, but this is the wrong game. Like in a real-world, post apocalyptic scenario, your money will mean much less than your natural survival skills, training and wits.
Odo napraviti klan:
Failed to create clan, code 7
Idem goolgeati sto znaci taj code i izbaci code7= no GC, kako mogu dodati GC? Moraš ga kupiti sa pravim novcem!
FAIL!
Dobit ces GC-a u petak,strpi se!
ma usrali su motku s tim klanovima, dobili GC ili ne dobili. pa jebote, nemožeš mi to naplaćivati. još koliko sam skužio, trebalo bi i slotove plaćati. mislim, nigdje nije bilo niti riječi o tome, i sad odjednom paf - plati za klan. igrat ću igru, i dalje ću čekat da vidim kojim će smjerom ići ali s ovim su mi se srozali u očima valjda za 50%.
Stvarno glupo. PA nije ovo F2P igra da moram kupovati in game novac. Koja glupost, pa platio sam igru što još ću sad još morati davati lovu za ingame novac. Nek se odluče onda ili će biti F2P ili ne.
bi mogao je ovo igrat na svom laptopu a da bude koliko toliko ugodno za oci (reza je 1366x768)
Ja igram na svom pa usporedi specifikacije i vidi dal ti je to slično
a kako igraš? detalji i to, trza li?
ima li tko guest pass?
ima li tko guest pass?
Igru ti optimiziraju kod svakog patcha. Trenutno u selu i po šumama igra radi jako ljepo, ali u velikim gradovima padne FPS ponekad čak i na 18.
ima li tko guest pass?
Sve je na low, uglavnom 35-40 FPS-a
Malo "šokantnih" informacija (rasprava na redditu):
http://www.reddit.com/r/Games/comments/13x8na/shocking_info_on_the_game_thewarz/
Osobno mislim da je malo prenategnuto, ali većina komentatora ozbiljno shvaća...
ne da mi se uopće čitati, jer vidim da rasprava počinje sa tezom onoga MODa Devina koji je odgovoran za pad foruma.
Navodno je cijela igra samo CASH GRAB i misle je ugasiti za 6 mjeseci ako im se ne poveća zarada.
I don't buy it, but...
meni je mapa oduvijek bila normalno čitljiva. nikad mi nije bilo jasno zašto se drugima ne vidi dobro :\
a ako DayZ bude bolji, ionako će ekipa otići tamo.
Nisam znao da se moze igrat na mobitelu.
..
Ova je bolja
jeste vec napravili klan ako jeste jer se mogu joinat??
jeste vec napravili klan ako jeste jer se mogu joinat??
???
ako neko prodaje warz pm me..
**Napravljen je klan u warz-u BRUTAL CROATS**