Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
The War Z

Ajde neka netko organizira neki klan :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: The War Z
Dodi kod nas u klan ima 6-7 aktivnih za sada.
13 godina
The War Z

A ime clana je ? :D Ne znam kako to funkcionira :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Casper127 kaže...
Dodi kod nas u klan ima 6-7 aktivnih za sada.

daj sklepajte na forumu oglas za klan. možda naleti još ljudi...

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
The War Z

uglavnom, čim mi igra dopusti ja radim klan. BRUTAL CROATS. ništa ozbiljno, čisto da se ekipa lakše skupi i zabavi(koja trenutno igra zajedno s nama, na našem TS-u, a i potencijalne novopridošlice).

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Citat sa njihove stranice: 

I want PAY FOR WIN! I have lots of money to spend!

Sorry pal, but this is the wrong game. Like in a real-world, post apocalyptic scenario, your money will mean much less than your natural survival skills, training and wits.

Odo napraviti klan: 

Failed to create clan, code 7

Idem goolgeati sto znaci taj code i izbaci code7= no GC, kako mogu dodati GC? Moraš ga kupiti sa pravim novcem!

FAIL!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 9:42 (VandaL.pr!).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The War Z

bi mogao je ovo igrat na svom laptopu a da bude koliko toliko ugodno za oci (reza je 1366x768)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The War Z

Može netko poslati podatke o klanu/grupi na PM. Dosadno je sam igrat...

Thnx

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
VandaL.pr! kaže...

Citat sa njihove stranice: 

I want PAY FOR WIN! I have lots of money to spend!

Sorry pal, but this is the wrong game. Like in a real-world, post apocalyptic scenario, your money will mean much less than your natural survival skills, training and wits.

Odo napraviti klan: 

Failed to create clan, code 7

Idem goolgeati sto znaci taj code i izbaci code7= no GC, kako mogu dodati GC? Moraš ga kupiti sa pravim novcem!

FAIL!

Dobit ces GC-a u petak,strpi se!

The king is back!
14 godina
The War Z

ma usrali su motku s tim klanovima, dobili GC ili ne dobili. pa jebote, nemožeš mi to naplaćivati. još koliko sam skužio, trebalo bi i slotove plaćati. mislim, nigdje nije bilo niti riječi o tome, i sad odjednom paf - plati za klan. igrat ću igru, i dalje ću čekat da vidim kojim će smjerom ići ali s ovim su mi se srozali u očima valjda za 50%.

1 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Stvarno glupo. PA nije ovo F2P igra da moram kupovati in game novac. Koja glupost, pa platio sam igru što još ću sad još morati davati lovu za ingame novac. Nek se odluče onda ili će biti F2P ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 10:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
kapitalizam i retardirana igra... super... os klan napravit moras platit. Pa u wow.u ne moras placat za guild... u two moons nisi moro placat a bitno da se ovdje treba... a srednja zalost...
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

bi mogao je ovo igrat na svom laptopu a da bude koliko toliko ugodno za oci (reza je  1366x768)

Ja igram na svom pa usporedi specifikacije i vidi dal ti je to slično

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
odjavljen

a kako igraš? detalji i to, trza li?

ima li tko guest pass?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

ima li tko guest pass?

Igru ti optimiziraju kod svakog patcha. Trenutno u selu i po šumama igra radi jako ljepo, ali u velikim gradovima padne FPS ponekad čak i na 18.

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ima li tko guest pass?

Sve je na low, uglavnom 35-40 FPS-a

14 godina
Ajde decki napravit cu ja brutal croats clan imam ja para ipak sam legend
12 godina
neaktivan
The War Z

Malo "šokantnih" informacija (rasprava na redditu):

http://www.reddit.com/r/Games/comments/13x8na/shocking_info_on_the_game_thewarz/

Osobno mislim da je malo prenategnuto, ali većina komentatora ozbiljno shvaća...

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ne da mi se uopće čitati, jer vidim da rasprava počinje sa tezom onoga MODa Devina koji je odgovoran za pad foruma.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The War Z

Navodno je cijela igra samo CASH GRAB i misle je ugasiti za 6 mjeseci ako im se ne poveća zarada.

I don't buy it, but...

0 0 hvala 0
13 godina
polijepili su md na warinc. Bolje da je sve otislo u dayz... bilo bi puno bolje. Ovako ce ovo uvijek biti polovican poso. Otvore cijelu mapu a treba ti cijeli fcking dan s jedne strane na drugu a mapa je takve rezolucije da niti ne znas kako se koji grad zove.
14 godina
The War Z

meni je mapa oduvijek bila normalno čitljiva. nikad mi nije bilo jasno zašto se drugima ne vidi dobro :\

a ako DayZ bude bolji, ionako će ekipa otići tamo.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
 Otvore cijelu mapu a treba ti cijeli fcking dan s jedne strane na drugu a mapa je takve rezolucije da niti ne znas kako se koji grad zove.

Mapa

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
SimeKZ kaže...
polijepili su md na warinc. Bolje da je sve otislo u dayz... bilo bi puno bolje. Ovako ce ovo uvijek biti polovican poso. Otvore cijelu mapu a treba ti cijeli fcking dan s jedne strane na drugu a mapa je takve rezolucije da niti ne znas kako se koji grad zove.

Nisam znao da se moze igrat na mobitelu.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 13:19 (KiCo77).
14 godina

..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 13:29 (Casper127).
16 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
SimeKZ kaže...
  Otvore cijelu mapu a treba ti cijeli fcking dan s jedne strane na drugu a mapa je takve rezolucije da niti ne znas kako se koji grad zove.

Mapa

Ova je bolja

http://warz.neon-gaming.de/#3

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 13:39 (Šef).
12 godina
neaktivan
The War Z

jeste vec napravili klan ako jeste jer se mogu joinat??

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xD_evil kaže...

jeste vec napravili klan ako jeste jer se mogu joinat??

???

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
neaktivan
The War Z

ako neko prodaje warz pm me..

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

**Napravljen je klan u warz-u BRUTAL CROATS**

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: