Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 255.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The War Z
bornasepic kaže...

Dal se isplati uzeti igru onda ili ne?

Dvoumim se a ne želim bacit 20 dolara za ništa.

igra ima hrpu stvari koje treba ispraviti/popraviti/dodati, ali ovo je tek Alpha. kako će kasnije izgledati, nemam pojma. meni je zasada zabavna. btw, tražio sam refund sa cdkeyhunta.

cropunk, dodan si na Skype :)

13 godina
The War Z

Cak mi se i svida jednostavnost ovoga. Nisma stigo do prvog grada uopce, jer mi je izbacilo net. Ali za sada je ok. Vidit cemo kasnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Onda ču uzet pa šta bude bude{#}

Ako netko želi malo co-opa neka me doda na skype (bornase).

Edit:

Koliko igra zauzima?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 14:49 (bornasepic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

1.6 GB

g3AR

0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

evo jos malo od mene.za sad sve ide super skupio par oruzja,vode na bacanje,prve pomoci isto  ali hrane fali i to grozno. sad ili ja nemam srece ili stvarno tesko je nac.I da naravno fali mi veci ruksak.Sa zombijima uopce nema problema kad se ufura,kad cekic glavu cuva (trga), ali isto tako neki treba par dok neke doslovno maltis pol sata da krknu.Uspio ih par navuc na sebe ali nista sto puska nemre rjesiti hehe. Za sad super samo ubi to hodanje, nadam se da ce ubaciti s vremenom i neka prijevozna sredstva...sad picim u safe zonu nesto moram isprobat,pa ako ne krknem od gladi cujemo se hehe

eto tolko od mene za sad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Dali ima vozila u igri sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

trenutno ne , stizu do kraja godine

g3AR

0 0 hvala 1
17 godina
The War Z

dal ima negdje da su napisali sta se sve moze ocekivat u igri ?

evo nasel...

http://www.twzwiki.com/view/The_War_Z_Wiki_(TWZ_Wiki)
http://www.warzwiki.com/The_War_Z_Wiki 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 15:55 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Ne mogu vjerovati kako je pust Boulder city ili kako se vec zove. Ne vjerujem da toliko nema nista u njemu, da nema loota, da nema zombia, nista. A jos oni efekti sa onom vodom u donjem dijelu katastrofa. Nadam se da ce bit bolje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The War Z

ja za sad u svkaom gradu ako nista nasao zombije.... ali hrane ,katastrofa... ovo sve drugo na bacanje

a tek je alpha ima mjesta za popravak.... po meni stvarno smanjiti vrijeme cekanja nakon smrti.... idal zna netko kak se dize exp ili ce ga tek ubaciti ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 22:23 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Treba slozit da ako krepas, krepas a ne ovo cekanje poslije smrti. Izbaciti ovo sacuvanje inventory.a. KOlko sam vidio mogu se kupovati cuda mucnicije za lovu, znaci i to bi trebalo maknut. Trebalo bi to optimizirat. Da ja na medium vrtim 20fps.a LOL. 

Igra nije losa, dosta je jednostavna... ali ima za sada puno bugova. Je da je alpha ali neki jednostavni bugovi poput lezanja na travi i kada stisnes desni na zumiras on krene puzat na mjestu i takve stvari. Ajde 120kn sam bacio, barem imam cijelu igru pa mogu igrat kad god ocu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

odakle vam to da je igra u alpha fazi?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
The War Z

Igra je sad već u beti.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Glavna stranica, Alpha version support. Ako je ovo beta. God damn... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Glavna stranica, Alpha version support. Ako je ovo beta. God damn... 

Pa od 31.10 bi igra trebala biti u beti...

سمندری ڈاکو
13 godina
The War Z

Mislim da nije, bit ce kad oni  odluce. Gdje mogu bugove pisat? na forumu mi pise da imam restrikcije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Mislim da nije, bit ce kad oni  odluce. Gdje mogu bugove pisat? na forumu mi pise da imam restrikcije.

Od 31.10 su već 2x dijelili beta ključeve...

سمندری ڈاکو
13 godina
The War Z

Nemam pojma, ovo je po meni previse nedoradeno da bi bila beta. Kad vidim one efekte vode, pa izgubis oci. Gradovi su pusti. Zgrade su full ne doradene. UDes u zgradu a ono ogromne sobetine sa nicim unutra a bogami niti itema nema. Ajde uspio sam se opremit naso na ulici ( valjda neko popio metak ) pistolj, municije, large back pack i picim prema airfieldu, pa sta bude. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Nemam pojma, ovo je po meni previse nedoradeno da bi bila beta. Kad vidim one efekte vode, pa izgubis oci. Gradovi su pusti. Zgrade su full ne doradene. UDes u zgradu a ono ogromne sobetine sa nicim unutra a bogami niti itema nema. Ajde uspio sam se opremit naso na ulici ( valjda neko popio metak ) pistolj, municije, large back pack i picim prema airfieldu, pa sta bude. 

cek, cak su i airfieldove prekopirali lol

13 godina
protjeran
acca kaže...
SimeKZ kaže...

Da airfieldi su inace samo dio dayZ-a i njih nije moguce naci u drugima igrama a komoli u real lifeu :D

The king is back!
13 godina
The War Z

Jako jadno. Doso sam do airfielda i nista naso nisam. Niti jednu pusku, ma da bi naso municiju. Mislim loot je razmjesten po klima uređajima i prozorima. DOk je ostalo sve pusto i prazno. Frustrira kad ne mozes nista nac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

Bilo bi dobro pošto još nema nikakve integracije u igri za igrače da se nađemo recimo naprimjer na jednom serveru. Tipa eu 145. Pa da se malo organiziramo u grupu. Inače igram većinom solo i zna biti dosta zeznuto. Pa eto ako ste za bilo bi odlično, svedno u chatu nitko ne zna hrvatski :) Čast iznimkama xd

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Ima ko kakav TS server ili nesto da se nademo, bilo bi isto dobro. Ma meni pase bilo gdje, samo da nisam sam. Jer dok sam lutam poludim covjece. Jos pogotovo koliko to dugo traje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

Hrane kronicno fali, dok je vode previse. Zombije je poprilicno lako zatuci 1 na 1 ali kada me vise njih napadne onda brisem. Veliki gradovi su uglavnom pusti ali nadje se ponesto itema. Airfield sam jucer totalno opustosio, nasao m4 i dva shotguna. Takodjer na oonoj pilani istocno od airfielda sam puno toga nasao. Opcenito mi se cini da je to podrucje south-east najbogatije itemima. Igra mi je dobra zasad, bilo bi stvarno fora kada bi uveli neke bicikle i motore, al sumnjam,posto je sa trenutnom fizikom tesko i hodat. Uglavnom za onih 19$ sto sam platio, igra se vec sada isplatila...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Bilo bi dobro pošto još nema nikakve integracije u igri za igrače da se nađemo recimo naprimjer na jednom serveru. Tipa eu 145. Pa da se malo organiziramo u grupu. Inače igram većinom solo i zna biti dosta zeznuto. Pa eto ako ste za bilo bi odlično, svedno u chatu nitko ne zna hrvatski :) Čast iznimkama xd

145 it is :D

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
Masterpiece kaže...
acca kaže...
SimeKZ kaže...

Da airfieldi su inace samo dio dayZ-a i njih nije moguce naci u drugima igrama a komoli u real lifeu :D

aha, znaći totalna slučajnost da su airfieldovi bili centralne točke na dayz mapi, kewl story bro {#}

13 godina
The War Z

Zapravo vidim da je ovaj WarZ isto mod za onaj WarInc. samo sta je vec sve upakirano na engine i prodano kao igra. Jbg, imali su dobru podlogu od DayZ.a i to je to. Sada ako ne naprave dobar posao i ne uvedu prijevoz u igru i poprave ove jednostavne bugove, znaci da su nas dobro izmuzli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acca kaže...
Masterpiece kaže...
acca kaže...
SimeKZ kaže...

aha, znaći totalna slučajnost da su airfieldovi bili centralne točke na dayz mapi, kewl story bro {#}

jer negdje u svim tim citiranjima piše kako su airfieldi centralne točke? isto kao i svaki heli crash site, ambulance, police station, military station etc...

check your facts :P

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
igra je jos uvijek u alpha fazi, to je definitivno. sto se tice servera, ja sam na 41. btw, uzeo sam key sa official sitea. od cdkeyhunta nista.
14 godina
neaktivan
The War Z

Dajem 2 keya za ARMA:AO i dota2 invite na steamu i planetside 2 betu. :(

Makar se niko nece htjet mjenjat al moro sam probat lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice