Warcraft 3
The Witcher
GTA: San Andreas, Vice City
Warcraft 3
The Witcher
GTA: San Andreas, Vice City
zasada...METAL GEAR čitav moguć serijal...a onda God Of War serijal i Gears Of War serijal
doduše, malo gledam, dosta je glasova za Mafiu; nju još nisam igrao ali kako svi kažu da ima dobru priču, probat ću je nabavit
Definitivno GTA: San Andreas.
Puno preokreta i neočekivanih događaja.
Mass effect, kotor 1 i 2, homeworld 2, st: bridge commander,cod 4,st legacy
Rekao bih i starcraft ali nisam nista skuzio od price???
Uff. Teško je reći, a posebno poredat ih po mjestima pa ću samo navesti igre koje su me TOTALNO uvukle u priču.
Advent Rising (pun klišeja ali fenomenalno i, usudim se reći, maestralno izveden), Mass Effect, svi Half-Life dijelovi, Deus Ex, Martin Mystere, novi Alone In The Dark, Poslanik, Homeworld svi dijelovi, Myst serijal, CLive Barkers Undying, Bioshock, Call Of Juarez, System Shock serijal. Ima ih još puno, samo ko će se sad svega sjetit.
Zasad nej vise glasova imaju Resident evil 4 half life2 i ep1,GTA san andreas,Crysis...
Molim da svi pisete po 3 igre
Hmmm, Morrowind i Mafia ...
Morrowind i main quest i svi moguci side questovi ... Jednostavno neponovljivo ...
Devil May Cry 3
Warcraft 3
Resident Evil
Final Fantasy 8 i Metal Gear Solid 1,2,3( 4 nisam igrao )
Dreamfall: The longest journey (i prvi dio uključen)
Still life
Prince of persia Trilogy (metamorfoza iz razmaženog derišta u psiha)
Clive Barker's Jericho (igra je smeće, al je priča dostojna romana)
GTA 4 ima po meni najbolju priču samo mi se ne sviđa to što njegov narod( mislim Nike bellica) , srbi, ispadaju žrtve i svetci, a Hrvati i Bošnjaci zločinci i pokvarenjaci.usto najbolju priči po meni ima resident evil 4 i san andreas
Star wars serijal IV, V, VI na Super Nintendu!
Kotor 1 i 2
Mass Effect
Half Life 2
Splinter Cell Chaos Theory
1. Mass Effect- fakat super priča
2. Mafia
3. Max Payne
4. Hitman BM
Suffering!
ko cemo o pricama sad koliko sam igro nemogu izbaciti niti jedan silent hill jel sam ih presao sve a na kraju opet nemozete tako lako skuziti sve jel je pre komplicirano i pre bolesno meni je fora ni san andreas nije za odbaciti a i falolout 2 kojeg sam presao 4 puta
1, Broken Sword (1 i 2)
2. Grim Fandango
3. Monkey Island
Fahrenheit ima isto dobru pricu
Devil May Cry 4
Moj glas ide ovim igrama:
1. Max Payne
2. Grim Fandango
3. Jedi Knight: Jedi Academy ( znam priču napamet jer igra ima nevjerovatan replay value )
Mislim da jos niko nije reko ali Sam and Max sve sezone i episode te Hit and Run
MAFIA definitivno
Mafia, GTA IV i SA, Resident evil 4
Metal Gear Solid serija.
Iskoristio sam malo ovog slobodnog vremena pa prešao dvojku na PC-u ponovo. Jedinicu prešao davno na PSX-u.
Sad lupam glavom od zid jer ne mogu odigrat ovaj novi . PS3 mi je još uvijek skup
pa mi ga se zbog jedne igre ne isplati kupovat.
Mafia i Bioshock.
Biosock
DMC
......
0. System Shock II
1. Deus Ex
1. Fahrenheit
3. KOTOR (1 i 2)
4. StarCraft
5. Mass Effect
6. Fallout serijal
7. Homeworld