Naravno da ne jos uvijek ce bit dobar, a i imam sve competive karte tak da mi nista niti netreba.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos uvijek je jak i djubre. Mali nerf IMHO. ali ne dovoljan da bi ga nešto zamijenilo.
Nemam ga
Glatkih 0:3 u Areni
Nemam ga
Glatkih 0:3 u Areni
Postajem bolji
1:3
Bilo bi vise, da je bilo malo vise srece kod nadolazenja karti
Danas 3-3 najbolja arena ikad :P
Mrzim Deathwinga
Zanima me s kojim likom je ok za početi i koji je dobro izbalansiran?

Digni ih sve do 10 da otključaš sve basic karte, a onda nastavi s onim koji ti najviše paše.
Inače, Warlock i Hunter su ti najjeftiniji za složit neke malo kompetitivnije deckove.
Sad ti je najbolje igrat zoo kad su ubili UTH huntera ako se oces brzo penjat. Ja osobno igram priesta jel je sad cist ok nakon naxxa a i zabavam je a imas i druida koji je uvijek jedna od najacih klasa.
Poz, poceo sam skoro igrati i u prosjeku imam 5-6 pobjeda u areni i polako gubim lovu. Da li neko zna gdje mogu naci neke opsirnije guide-ove sto se tice arene jer nemam mnogo vremena da gledam streamove ili youtube. Ne bih zelio da dostignem cifru od 0 golda i da onda moram grindati jer mislim da bih tada batalio igru.
pa prosjek od 5-6 je cist solidan ako si tek poceo. 7+ ti pocne arena bit isplativa,u smislu da je bolje igrat nego da si samo pack za 100 uzeo.
arena je nekad zahebana jer ono...kak te potrefi,ali neke karte uvijek su value pick...to su ti uglavnom 2 for 1 karte tipa harvester golem itd...recimo Yeti je odlican. 4 mane 4/5. em ga priest nemre rijesit,em je 4/5,uglavnom dobis povoljan trejd iz njega.
Probaj se vodit prvo logikom kod picka u areni ,a onda kad si vec na nekoj 15oj karti picka gledaj i mana curve,i to uzmi u obzir. Nekad je neki pick mrvicu bolji od drugoga,ali moras imat i ideju kako bi taj dek igrao,za što ti sluzi koja karta i najbitnije koliko ih imas.
Recimo polymorph je super,al ak imas samo jedan nes ga sigurno na sludge belchera potrosit. ako imas 3 imas lufta i siguran si da ce naletit još koji...bitno je da kad slozis arena deck dobro se zagledati u njega i vidjeti koja ti je taktika i s koliko cega raspolazes. Sve ti bude lakše mnogo nego da si odma uskocio i igrao.Onda doslovce ovisis o tome šta ces iduce povuć,s taktikom sve je lakše
Ja se sejčam početka kad je još beta bila. Ja pratio stream (dok nisam dobio svoj beta ključ) i naučio malo iznad prosjeka igrat i svaki put sam skoro do max win išao
6-7 winova to je sasvim solidno. Ja uvijek igram s klasama koej meni odgovaraju u areni tako da zbog toga lako skupim extra golda.
Poz, poceo sam skoro igrati i u prosjeku imam 5-6 pobjeda u areni i polako gubim lovu. Da li neko zna gdje mogu naci neke opsirnije guide-ove sto se tice arene jer nemam mnogo vremena da gledam streamove ili youtube. Ne bih zelio da dostignem cifru od 0 golda i da onda moram grindati jer mislim da bih tada batalio igru.
A sta bi ti? To je super ja sam uspio imat konstano 7+ (tu i tamo je i slabije nes znalo uletit)tek kad sam igro po 10h denvno. Sumnjam da ces ti do toga dogurat ako neces gro igrat, i neznam kojim cudom gubis golde, ja u zadnje vrijeme uzasno malo igram pa se nakupi golda samo od questova.
Do sad sam imao 4x glatkih 0:3 i jednom sam cini mi se odigao 4:3
Daily Grind FTW
igrajuc arenu najlakse naucis igru igrat,a i kako sastavit deck (ne skinut deck list s neta i igrat ko muva bez glave)
igrajuc arenu najlakse naucis igru igrat,a i kako sastavit deck (ne skinut deck list s neta i igrat ko muva bez glave)
Slazem se, ali pomazu razni vodici i guideovi gdje ti bar daju hint koje su karte dobre za Arenu.
Kao npr. sto je kolega iznad spomenuo Yetija.
Slazem se, ali pomazu razni vodici i guideovi gdje ti bar daju hint koje su karte dobre za Arenu.
twas me :)
twas me :)
Ma odusta sam od arene ja, ponovo samo radim misije i kupujem pakove :D
Casual igrač :D
Šta igrate u constructedu?
Ja trenutno Deathrattle Hunter-a. Deck totalno rula. Nevjerojatno koliko ne fale Buzzard i UTH.
Priesta treba golden heroja dobit.
Igram svaki dan arene kad imam vremena i reko nisam dugo dobio Legendary. I mislim si to je sigurno zato što više ne koristim onaj Red card back (Koristio sam onaj zeleni od nax i onaj plavi). I Promijenio opet nazad na crveni back i u prvo packu odma Al Akir
Ne odvajam se više od najljepšeg card backa ikad
Hvala.
Hvala.
Ta opcija će ti biti ponuđena samo ako imaš 3 iste karte. Npr 3 Azure Drake-a te će ti onda ta opcija biti omogućena i pritiskom na nju će se jedan Azure Drake disenchantat, a dva će ti ostat u kolekciji.
Hvala.
Ta opcija će ti biti ponuđena samo ako imaš 3 iste karte. Npr 3 Azure Drake-a te će ti onda ta opcija biti omogućena i pritiskom na nju će se jedan Azure Drake disenchantat, a dva će ti ostat u kolekciji.
nemozes disenchantat basic karte koje imaš.
Hvala.
To mozes samo ako imas 3 ili vise karte ako imas dvije i oces neku dishchantat onda moram otici tocno na tu kartu i dole na njoj stisnut dishant, druga stvar je da ti se ne broje zlatne npr ako imas dvije normalne + 1 zlatnu istu kartu neces imat pod dischant extra cards nista al naravno mozes rucno dishcantat ono sta oces. I da basic/naxx karte nemozes dishcantat.
Endless fireball trolling... trolled until fatigue... lol. Y U NO SURRENDER?
Ultimate troll deck?