Hardcore Game kviz

poruka: 32
|
čitano: 6.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hardcore Game kviz

Jazz i Spaz iz Jazz Jackrabbita (predzadnji red na kraju)

Onaj mali iz Braida

Ima puno tipova iz Lega

Sub Zero iz Mortal Kombata (desno od Prototype-a)

Luigi - Super Mario (predzadnji red gore)

Mala žena - Tekken

Julia - Tekken

Nina - Tekken

koji je ovaj tip, mislim da sam to igrao pred dosta vremena koji je ovaj tip, mislim da sam to igrao pred dosta vremena
A life? Cool! Where do I download one of those?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Hardcore Game kviz
Paolo2612 kaže...
paintb0x kaže...

Ja bih rekao da je maskota PSa Solid Snake...

Službena maskota playstationa je bila Polygon man, ali su na kraju odustali od njega. Sony je kasnije odlučio da će maskota biti neki lik iz  nauspješnih igri. Što je na kraju bio Crash Bandicoot (službeno)

Solid Snake nije iz 3 razloga:

1. Metal gear igra je izašla gotovo 2 godine nakon Crash Bandicoota - kada je on već bio poistovjećivan s PS
  2. Solid Snake nije Playstation ekskluziva (metal gear je prije izlazio na MX2 i NES sustavima)
  3. Nije crtani i lik za dječje igre - previše odskače od Maria i Sonic Hedhoga, a Crash im je puno sličniji

Malo sam isao istrazivat i dosao sam do ovog podatka:

Polygon Man was the trash-talking mascot for the original PlayStation. Polygon Man was dropped before the launch of Sony’s first console and replaced by a series of popular game characters starting with Sofia from Battle Arena Toshinden.

Znaci originalna Sonyeva je maskota je bila Sofia, da samo znate po kakvim stranicama sam morao surfat dok nisam slucajno naletio na sliku, ako sam ikad sumnjao sad vise ne dvojim - Japanci nisu normalni  Smijeh

Crash je u citavu pricu, uletio sasvim slucajno jer su ga njegovi kreatori radili po uzoru na likove kao sto su Mario i Sonic.

Btw Top 25 Video Game Hotties - meni osobno je najbolja TOP20 Nariko, premda ni prva nije losaNamigiva

polygonman polygonman
Sofia Sofia
jos malo Sofie jos malo Sofie
Crash Crash
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice