Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.303.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Guild Wars 2!

Meni jako kvari dozivljaj kad se traze dlake u jajetu.

Igra mi jos jednom radi odlicno, usao sam odprve sinoc, igrao sam normalno, isprobavao stvari, nije bilo laga, nije bilo delaya. Ventilator na grafulji se hoce potregat prilikom kreiranja lika i onih razgovora, vjerojatno jos nisu optimizirali dokraja (sto su i rekli da nisu gotovi), mozda se malo dulje ucitavaju mape prilikom prijelaza. To je to.

Igra mi je super, nisam naletio na neke novije bugove, a nisam ni na stare.

Ne znam jedino zasto dalje igrat betu... likove sam isprobao, ne zelim vidjet SVE prije nego igra izadje, ono sto sam vidio za sada mi se jako svidja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Guild Wars 2!
Rhodin kaže...

Meni jako kvari dozivljaj kad se traze dlake u jajetu.

Igra mi jos jednom radi odlicno, usao sam odprve sinoc, igrao sam normalno, isprobavao stvari, nije bilo laga, nije bilo delaya. Ventilator na grafulji se hoce potregat prilikom kreiranja lika i onih razgovora, vjerojatno jos nisu optimizirali dokraja (sto su i rekli da nisu gotovi), mozda se malo dulje ucitavaju mape prilikom prijelaza. To je to.

Igra mi je super, nisam naletio na neke novije bugove, a nisam ni na stare.

Ne znam jedino zasto dalje igrat betu... likove sam isprobao, ne zelim vidjet SVE prije nego igra izadje, ono sto sam vidio za sada mi se jako svidja.

PvP i WvWvW

Katawa Shoujo - GOTY 2012
16 godina

tak sam i sam krenuo.. trenutno igram pvp ... thief/mesmer su strasno zabavni u pvp ...

prije desetak dana sam stavio ssd... sad ucitava cca 10s izmedju mapa

jedino imam problem sa klijentom... svaki put kad ugasim komp iznova skida neki mini patch od 8 fajlova i cca 60mb 

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 12:37 (blankyboy).
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jedno malo glupo pitanje ;) kad nesto kupim na ah di ga preuzimam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bugzapper kaže...

Ma shit :-(, na poslu sam.

Jel jos uvijek radi samo na jednoj jezgri?

bump :-)

16 godina
Guild Wars 2!

45 min 1v1 pvp-a s jednim kolegom mesmerom.

Glava me boli od klonova više !

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

ne stignem igrati, pa poklanjam beta key. Valjda sam nekom pomogao :)

8DDL12-J9NL8-7LPW-PV1-4GW8JQB

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Guild Wars 2!

vec si ga je neko stigo ugrabit... -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

vec si ga je neko stigo ugrabit... -.-

Ovako netko poput mene bota!!

15 godina
Guild Wars 2!

grrrrrrrrrrrrr

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Jel ima netko za dat, prodat, posudit beta key/account? Cisto da probam ide li to na laptopu ili ne. Cisto da nije spam poruka, gw 2 ce biti odlicna igra, predosjecam. :)

EDIT: Ili zna neku stranice gdje se može kupiti samo beta key.

totus mundus agit histrionem
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 16:34 (SinCr0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Nitko pametan ti nece posudit account (osim eventualno nekog prijatelja) jer nema razloga da ga ti kasnije vratis. Iako se mozes osigurati od kradje, cemu riskirat.

Sa druge strane ako si ti pametan neces kupovati beta key sa lijevih stranica jer nema beta keyeva - nesto malo ih se dijelilo, ali vrijede samo jedan BEW i nitko ti ne moze garantirat da ces sa njime igrat u slijedecem. To je pod pretpostavkom da te ne scamaju nakon sto uplatis novce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

Nakon ehhh puno igranja (od pol 9 sinoc pa do prije nekih sat vremena) mogu rec da je bolja dosta igra u odnosu na prvi BWE.

Ovako po redu neka misljenja.

Minimap mi se svida, no trenutno se po njoj nemoze crtati (takticki penisi) ni pingati lokacija.

Vrlo cesto mi se zna dogoditi da nemrem naci zadnji PoI na mapi, mozda da naprave malo uocljivije kao ostale stvari na njoj.

Novi nacin otkljucavanja skillova mi se takoder svida. Po nekakvim tierovima slozeno.

Market je isto odlican, zbog nekog razloga sam imao 3500 gemova, pa sam to sve potrosio na glupe iteme. Ona vaznija strana storea, trade medu igracima, takoder odlicno radi. Zaradio sam dosta novaca prodajom, a i kupio dosta itema.

Koliko sam primjetio, igra mi radi na sve 4 jezgre, no jos uvijek u WvW steka kada ima puno ljudi na ekranu.

Sto se WvW tice, ANet mora malo bolje balansirati to. Pic related.

Takoder i levelanje. Jos uvijek mi se dogodi da zavrsim u podrucju gdje ce me likovi silovati, dok par koraka unazad ih ubijam bez problema. Isto mi se dogodilo da su u podrucju gdje sam spusten na 4. lvl ubili a ja sam bio 29 lvl samo zato sto su mi svi statovi smanjeni a 50 njih me napadne.
Laga je bilo oko 1 ujutro no i to je brzo nestalo tako da nemam neke prigovore na to.

PvP mi se jako svida, no nadam se da ce malo raznolikosti jos ubaciti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imam i ja lag kad dođe 10 igraca oko mene pa deri po aoe 

inace sad sam stuck na loading screen-u u lion's arch...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

nisi jedini zapeo s ucitavanjem. prominio lika i opet zapeo na drugom ucitavanju.

meni igra ide bolje nego na prosloj beti i do ovog ucitavanja nisam imo nikakvih laggova ni drugih problema.

odoh malo oci odmorit od ovoga pa se vratim kasnije valjda ce sfixat ucitavanje

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 18:32 (Astrais).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

Relogirajte se, mene je izbacilo kada je svima ostalima zastekalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chromadef kaže...

je8em ti sve zivo nece da se logira i tocka...

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
chromadef kaže...

je8em ti sve zivo nece da se logira i tocka...

Meni se logira ali me onda odmah za par sekundi baci van... Neigrivo trenutno.... 

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

napokon ucitalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni se crasha igra stalno čim se logiram. Ima netko sličan problem možda?? Popodne sam sasvim normalno igrao.... Sad ne mogu ništa.
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

Kako sam poceo novce tradeom zaradivati fino.

Prodajem sve gluposti sto dobijem i nadem, kupujem materijale i radim maceve koje prodam za vise nego sto su me materijali kostali. Ovo je zasada unosan biznis.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Jučer me kakalo van al danas sve super.

Koknil behemotha. Onak izbaci mi event kill behemoth i približavam se tom području i vidiš ga izdaljine kroz krošnje drveća kako pravi nered {#}

Krenio sam malo i pravit stvari i prodavat i tako, uzivam u igri. Evo par ss od danas s mojim Charr warriorom.

Sutra se hvatam lvlanja da mogu isprobat dg.

Evil Black Cat Evil Black Cat
Behe...malo previše refleksije Behe...malo previše refleksije
Naša nagrada Naša nagrada
Predobar event u norn području Predobar event u norn području
Isti event Isti event
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Još uvijek se može preorderat da imam upad na sljedeće eventove? 

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

evo nakon dosta detaljnijeg isprobavanja thiefa par komentara

klasa je dosta squishy. par udaraca neke bestije i gotov sam. velika vecina killova napravljenja sa dual pistols, ono sta se uspijem pribliziti u melee je vecinom koristenje spella flanking strike (sword+dagger). mislim da triba ili dignuti toughness ili hp, ne znam koje je vise korisnije po omjeru (mislim da je toughness). u prijevodu dizati  shadow arts ili acrobatics. moguce cak da cu i gledati koje mi je korisnije po passive spllovima. uz naravno critical strikes kao main. 

daggerx2 sam koristion, nije lose, ali posto nisam mogao naci boljih daggera (posto je vise sword-ova ispadalo osta sam na sword+dagger. shortbow mi se uopce ne svida. dobar je kao ako ali sta mi to vridi kad meta mora stajati fiksno na poziciji bar 5 sec da bi napravio puni effect. steta sto nema opcija sword+sword.

nadao sam se da ce stealth biti nekad i duzi, ali eto. steal mi je dobar samo kad uletim brzo u metu, maznem ga sa onim sta ukradem i to je sve.

sta se tice utility skillova, najvise koristim spider venom i signet of agility. mislim se koristit caltrops buduci da se dosta koristim dual pistols. od ostalih potencijalnih spellova zanimljiv je roll for initiative, smoke screen, haste i blinding powder, vcinom sve stvari da vise prezivim.

sta ce tice ostalog... laga imam manje osim kad ne dođe xy ljudi i svi pocnu sve zivo castati.

13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

kolinje

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Septah kaže...

Još uvijek se može preorderat da imam upad na sljedeće eventove? 

Da, ali ne preorder, nego pre-purchase. 

https://buy.guildwars2.com/ [ovdje]

https://buy.guildwars2.com/retailers [popis distributera pre-purchase igre]

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=152352 [u algoritmu su, očito, out-of-stock]

Prodajem GW2 beta key. http://bit.ly/LIPB0E
16 godina
Obi Wan kaže...

evo nakon dosta detaljnijeg isprobavanja thiefa par komentara

klasa je dosta squishy. par udaraca neke bestije i gotov sam. velika vecina killova napravljenja sa dual pistols, ono sta se uspijem pribliziti u melee je vecinom koristenje spella flanking strike (sword+dagger). mislim da triba ili dignuti toughness ili hp, ne znam koje je vise korisnije po omjeru (mislim da je toughness). u prijevodu dizati  shadow arts ili acrobatics. moguce cak da cu i gledati koje mi je korisnije po passive spllovima. uz naravno critical strikes kao main. 

daggerx2 sam koristion, nije lose, ali posto nisam mogao naci boljih daggera (posto je vise sword-ova ispadalo osta sam na sword+dagger. shortbow mi se uopce ne svida. dobar je kao ako ali sta mi to vridi kad meta mora stajati fiksno na poziciji bar 5 sec da bi napravio puni effect. steta sto nema opcija sword+sword.

nadao sam se da ce stealth biti nekad i duzi, ali eto. steal mi je dobar samo kad uletim brzo u metu, maznem ga sa onim sta ukradem i to je sve.

sta se tice utility skillova, najvise koristim spider venom i signet of agility. mislim se koristit caltrops buduci da se dosta koristim dual pistols. od ostalih potencijalnih spellova zanimljiv je roll for initiative, smoke screen, haste i blinding powder, vcinom sve stvari da vise prezivim.

sta ce tice ostalog... laga imam manje osim kad ne dođe xy ljudi i svi pocnu sve zivo castati.

mislim da nije dovoljno detaljno.. jer thief je poprilicno jak... nauci koristiti evade....  inace pve i pvp koristim shortbow/dual daggers...  i evo danas sam u pvp imao dvije runde da me doslovce niti jednom nisu uspjeli spustiti  ispod 50% healtha...

onaj poison cloud .. probaj pucati na svoju poziciju... jer te 95% neprijatelja pokusava uloviti prsa u prsa... i ak nista  biti ce 2x poison arrow a to je dobar dmg... skill pod brojem 6 za shortbowom.. onaj teleport na shot je preheben.. pogotvo ak si kao ja malo sporiji pa popusis dmg umjeto evade... a taman ti treba 10s do heala... 

od jutilitija :P  pravi muskarci koriste shadowstep :) pa da vidim castera koji ce pobjeci :P

erm... imam povremene DCe i crashove... ali nista pretjerano frustrirajuce..na mojoj konfi mape ucitave u maksimalno 15s i ovaj vikend nisam dozivio lag :=)

trenutno sam na underworldu... ako se nekome igra danas i sutra.. neka javi lokaciju... jer razmisljam o promjeni servera iz onako ciste znatizelje da vidim kak je u susjedstvu :P

14 godina
Guild Wars 2!

UPOZORENJE SVIMA KOJI SU IGRU KOPOVALI OD NEAUTORIZIRANIH PRODAVAČA (aka, razno-raznih site-ova):

Tisuće igrača su doživile u BWE2 Error Code 9, tj. poruku da njihovom accountu nije dozvoljen ulaz u betu. Svi su odreda uspješno ušli u BWE1 i stress test prije. ArenaNet je pokrenuo istragu i ovo se dogodilo:

(c/p)

Please be aware that a significant number of Error 9 messages are related to the disabling of a fraudulent Serial Code. Many unauthorized resellers have sold codes that were purchased using stolen credit cards. When we detect that situation, we disable the fraudulent code. This means that the account is no longer able to access the Beta Event.

Dakle, netko je kupio tisuće key-eva ukradenim kreditnim karticama, prodao ih raznim siteovima, a ti siteovi su ih prodavali dalje ljudima nesvjesni da preprodaju "ukradenu robu". Ja sam imao takvo iskustvo sa gamehuntercdkey.com (banan mi je account). Tražio sam povrat novca i dobio ga u roku od pola sata tako da sam ponovo key kupio sa službene stranice.

Moguće da ste sa takvih siteova dobili i ok key, no evo, postam ovo za one koji su eventualno zapeli na Erroru 9 i ne znaju šta bi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 0:27 (greysaint0).

0 0 hvala 0
17 godina
blankyboy kaže...

mislim da nije dovoljno detaljno.. jer thief je poprilicno jak... nauci koristiti evade....  inace pve i pvp koristim shortbow/dual daggers...  i evo danas sam u pvp imao dvije runde da me doslovce niti jednom nisu uspjeli spustiti  ispod 50% healtha...

onaj poison cloud .. probaj pucati na svoju poziciju... jer te 95% neprijatelja pokusava uloviti prsa u prsa... i ak nista  biti ce 2x poison arrow a to je dobar dmg... skill pod brojem 6 za shortbowom.. onaj teleport na shot je preheben.. pogotvo ak si kao ja malo sporiji pa popusis dmg umjeto evade... a taman ti treba 10s do heala... 

od jutilitija :P  pravi muskarci koriste shadowstep :) pa da vidim castera koji ce pobjeci :P

erm... imam povremene DCe i crashove... ali nista pretjerano frustrirajuce..na mojoj konfi mape ucitave u maksimalno 15s i ovaj vikend nisam dozivio lag :=)

trenutno sam na underworldu... ako se nekome igra danas i sutra.. neka javi lokaciju... jer razmisljam o promjeni servera iz onako ciste znatizelje da vidim kak je u susjedstvu :P

ma znam ja koristit evade, nego stvar je u tome kad ides pobit 2-3 moba odjednom. nema dovoljno evade-a. onda idem na to da dizem kasnije nesto sta ce mi produzit zivotni vijek.

16 godina
Guild Wars 2!

ne znam.. guardian i elementalist su jedine dvije profesije sa kojima sam donekle uspijevao gaziti po par mobova zajedno... tak da to smatram pogresnim pristupom...  cak sa thiefom mislim da bi islo.. ak koristis shortbow, jer svi spellovi su za 3 i vise mobova.. moguce da me nije islo zbog manjka skilla ali vidjeti cemo kak igra dise kad napokon izadje ;)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice