Ma ja vec u 7 pocinjem sa LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGI LOGIN LOGIN YEEEEEEEEEEEEE
Ja zato sad kodiram do 8 ko navinuti kreten tak da mogu od 8 lupat po Login batnu.
Ma ja vec u 7 pocinjem sa LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGIN LOGI LOGIN LOGIN YEEEEEEEEEEEEE
Ja zato sad kodiram do 8 ko navinuti kreten tak da mogu od 8 lupat po Login batnu.
Skodiraj si onda neku skriptu da lupa, a ti se zavali i čekaj.
Samo malo, dal će onda biti neki event ili?
Ne znam na sta mislis ali stress test je veceras od 20:00 do 03:00...
Ljudi bjeze od stresnih situacija a vi hrlite prema stresu :)
Hehe, li ovo je stress za servere, a to je uvijek dobro prije releasea :D
hebeni labos iz el. strojeva...nadam se da cu ga dovrsit do 8
Ma kakav labos :P
Salim se, ucite ljudi, ovo je stress test, traje 7 sati, nebute nis pametnije nakon toga, pitanje sto i kako planiraju sve testirat i hoce li uopce biti igrivo. To je vise pomoc njima 8iako se moze igrat, naravno) nego sto je ideja ovoga da se shvati ko beta
ma joj ti labosi su takvo smece...na fax idem samo da ubijem vrijeme do izlaska GW2 xD
Svi koji smo napravili pre-purchase mozemo pristupiti stress testu?
Svi koji smo napravili pre-purchase mozemo pristupiti stress testu?
Da
Probao sam se ulogirat u stress event (znam da sluzbeno pocinje u 8, ali i beta je pocinjala tako da se u stvari moglo sat vremena ranije vec uci u igru) i javlja mi da nema zakazanog eventa. Zna li nesto netko o tome? Hoce li se to naglo promijenit kroz 45min?
Probao sam se ulogirat u stress event (znam da sluzbeno pocinje u 8, ali i beta je pocinjala tako da se u stvari moglo sat vremena ranije vec uci u igru) i javlja mi da nema zakazanog eventa. Zna li nesto netko o tome? Hoce li se to naglo promijenit kroz 45min?
mozda je u pitanju onaj drugi dio gdje ti account nije authoriziran da pristupis testu ^^ aaa...nemos rec da nije trta xD
nego jest spremni za paradoks da ce slijedecih 7 sati pocevsi od 20:00 veceras proletit brze nego ovih 40 min do 8 xD
mozda je u pitanju onaj drugi dio gdje ti account nije authoriziran da pristupis testu ^^ aaa...nemos rec da nije trta xD
nego jest spremni za paradoks da ce slijedecih 7 sati pocevsi od 20:00 veceras proletit brze nego ovih 40 min do 8 xD
Hehe, upravo tako.
Iako, u ponoc krece D3... ne znam sto cu... vise bih htio GW2 naravno, ali sa druge strane ovo je "samo" stress test i nakon njema mislim da ide wipe.
Do ponoci-1 sigurno igram GW2 stogod da se desilo :D
zasto radje ne ostanes na gw2 do kraja testa a na diablo se bacis taman 3 sata nakon pocetka, dok se serveri smire :D to bih ja uradio, kad bih imao dilemu uopce :D
Odgovor supporta na upit jednog korisnika GW2.
Obratiti pažnju na dio s "access to three Beta Weekend Events"
Dali ti znači da nas samo još 2 BWE dijele od službenog izlaska igre ? Budemo vidjeli
zasto radje ne ostanes na gw2 do kraja testa a na diablo se bacis taman 3 sata nakon pocetka, dok se serveri smire :D to bih ja uradio, kad bih imao dilemu uopce :D
Pa ko kaze da nece tako biti? Ovisi koliko cu biti pospan. Hocu vidjet D3 veceras, a fakat me zanima jos probat ele...
jos 15 min...
Pa ko kaze da nece tako biti? Ovisi koliko cu biti pospan. Hocu vidjet D3 veceras, a fakat me zanima jos probat ele...
shvatio sam te da ces do ponoci igrat gw2 a onda na diablo :P
Nemrem znat sad... a i igram sa frendom koji ce igrat isto ko ja... bit ce stvar dogovora :P
EVO GAAAAAAAAAAAAAA
upao iz prve ^^
Upo sam :D
im in :-)))
ma kakva klikanja login-a.
upad iz prve
im in :-)))
vec servers high... pobogu
ides miki jos mi ucitava.
ja na 95%:-) ucitava mapu...i stoji
da i meni stalo na 95% kad sam se iso prebacit u LA. sad sam prekino to i pokreno ponovo igru
vratilo me u BG i tu mi odmah sve ucita a kad idem u LA sranje.
a nista pvp-at cu pa kasnije probam