Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.301.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
AmonZero kaže...

Imate određeni dio podforuma u kojemu se prodaju igre i ostale stvari.  Odite tamo otvorite temu i ko hoće će uzet igru. 

Taj dio je ugasen vec duze vrijeme.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Guild Wars 2

Krenio igrat s elementalistom. ODUŠEVLJEN klasom.

Vidim da treba dosta tuda uložit da bi se savladala ova klasa, što me raduje {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Krenio igrat s elementalistom. ODUŠEVLJEN klasom.

Vidim da treba dosta tuda uložit da bi se savladala ova klasa, što me raduje {#}

Definitivno jedna od ako ne i najbolja klasa u GW2. Samo treba skilla. {#}

GW2 nick - arkulin.3421 *** UplayUbisoft - Arkulin *** Steam - Sysop
17 godina

ja ga jos uvik smatram najjadnijom klasom...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Kad ne znaš igrati s njim. {#}

Npr. ja ne znam igrati Dragon Age I s Warriorom, ali zato ne smatram da je to "najjadnija" klasa ili ne znam igrati Mass Effect 2 sa Soldierom, ali zato ne samtram da je to "najjadnija" klasa. Zato, pripazi malo na to "najjadnjie".

Svrha ljudskog postojanja je: Živi i pusti umrijeti...
17 godina
zwizz kaže...
Obi Wan kaže...

Npr. ja ne znam igrati Dragon Age I s Warriorom, ali zato ne smatram da je to "najjadnija" klasa ili ne znam igrati Mass Effect 2 sa Soldierom, ali zato ne samtram da je to "najjadnija" klasa. Zato, pripazi malo na to "najjadnjie".

igrao sam ja elementalista i znam o cemu govorim... hvala na soljenju pameti

17 godina
Guild Wars 2

Meh... dobar je u PvP... ima problema u dungeonima sa single target dps-om. Ne kazem da je los, ali 10 puta radije bi 2 thiefa nego elementalista i thiefa. Samo primjer.

Padne mi mrak na oci kad vidim fire elea sa stafom u 100% dungeona i osjecam se ko da nekoga runam besplatno. Ne kazem da je to jedino kak se moze igrat ele, kazem da na to uglavnom naletim...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 16:58 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
zwizz kaže...
Obi Wan kaže...

igrao sam ja elementalista i znam o cemu govorim... hvala na soljenju pameti

I drugi puta.

Svrha ljudskog postojanja je: Živi i pusti umrijeti...
13 godina
protjeran
knight kaže...

@gwammz0r

Mozda ti raspravljas argumentirano, ali razlog zbog kojeg dobijas TD-ove nije to sto nemas argumentaciju, nego sto mislim da je ovdje vecina ipak dosla da razgovara o igri i razmjenjuje savjete, iskustva i sl., a ne da se raspravlja.

Ok, nisi zadovoljan s igrom, ne svidja ti se i to je to, pa ne moras je igrati.

Označeno zelenim se i naziva rasprava. Na moja iskustva i argumentirane prigovore igri se odgovara napadima na mene osobno, a ne na igru o kojoj bi se trebalo pričati. Recimo, ja napišem kako je GW2 korak nazad u odnosu na jedinicu, argumentiram to činjenicama da je dodan ogroman gear grind i da se ideja o uklanjanju trojstva pokazala promašenom jer se traže točno određeni heal/support buildovi. Konstataciju o zaglupljivanju igre argumentiram činjenicom da se u GW2 pinga gear i da se traži točno određeni gear level, a da se u jedinici pingalo skillbar. Na kraju zaključim da GW2 nije obećana MMO revolucija, već samo podilaženje masama, pokušaj uzimanja dijela WoW igrača i pljuska u lice svemu dobrom što je napravljeno u GW. Odgovori ekipe ovdje su "l2p", "butthurt", "don't feed the troll" i hrpa anonimnih TD-ova. Sve ovo ti govori kakva škvadra ovdje obitava i najviše galami. Sad su fraeri, a prije par godina su tražili MM build za Augury Rock.

17 godina
Guild Wars 2

Označeno zelenim se i naziva rasprava (...) Sad su fraeri, a prije par godina su tražili MM build za Augury Rock.

Htio sam reci svadja, precizinije. Ali nebitno, ne moras se ponasati kao nek istroseni i zapostavljeni MMO veteran. :D

Meni licno kod GW 1 se nije svidjelo nepostojanje otvorenog svijeta i to me je odbilo.

2 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Meni u gw1 to nije falilo. Glavna zamjerka mi je bila sto nisam mogao skocit, vjerovali ili ne. Dosta dugo sam igrao igru i nekoliko puta ju presao (vise likova, u konacnici i na 2 razlicita accounta silom prilika) - nevjerojatno su bili frustrirajuci dijelovi kad imas malo ogradicu koju bi se moglo prekoracit, a ti trcis okolo jer tu prolaza nema. Neko vrijeme imali smo teoriju o nepostojanju z-osi, medjutim visinski polozaj je itekako bio bitan u toj igri, te je to nakraju u stvari bila jedina prava zamjerka.

Da u gw1 nije bilo farma takodjer nije istina, bilo ga je, ali bio je opcionalan, za razliku od dvojke gdje je obavezan (ascended gear i fraktali opcenitu, a i nadalje mislim da ce biti tako) i postoji gear progression, a to je cak i developerima bilo nedopustivo kao ideja... do fraktala. Stvari se ipak mijenjaju da bi se zadovoljila masa koja se u medjuvremenu vratila pandama, a mi koji smo ostali dobijemo takvu pljusku.

Vec sam reko da je dodatan minus sto sa warriorom nafarmam fraktale do lvl 17, onda ulazim sa eleom i moram od nule krenut -> oduvijek su poticali igranje vise likova, cak i kad su u GW1 uveli heroje, sa svima si ih morao kroz pricu otkljucat i opremit, ali otkljucani skilovi su bili account bound, imao si odmah buildove koji su ti trebali. Da ne kazem da si prelazio pricu i completao storyline/mapu, a ne grindao jedan te isti set fraktala za gear koji MORAS sakupit, a RNG je uvjetovan.

Sa dosta stvari se nisam sa gwammom slagao, i on to zna jer sam direktno njemu reko, ali po pitanju fraktala je u potpunosti u pravu. To je fail i ascended gear i grind uz koji je vezan su fail.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Guild Wars 2 Wintersday: The Wondrous Workshop of Toymaker Tixx

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
knight kaže...

Htio sam reci svadja, precizinije. Ali nebitno, ne moras se ponasati kao nek istroseni i zapostavljeni MMO veteran. :D

Za svađu je potrebno dvoje, zar ne? Budući da ja smireno i argumentirano pišem i odgovaram, svađa ne postoji. Bar što se mene tiče.

Zeleno - Popustio si pod pritiskom pa si i ti krenuo u dijagnostičarske vode. Šteta.

15 godina
Guild Wars 2

Može preporuke za guild? Bio sam jedno vrjeme u CM no zbog neaktivnosti sam izbačen. Sada sam se ponovno vratio pa me zanima kakvo je tamo stanje u guildu. Ili ako imatre kakav dobar da mi preporučite. Nije obavezno da bude domaći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

[Gandara]Gilda Zbregov – traži nove članove koji vole igru i dobro društvo. Guild je nov, još u izgradnji tako da svi mogu aktivno sudjelovati u njegovom rastu i napretku. Raditi će se zajednički dungeoni, jumping puzzlovi, pvp turniri itd. .

Želimo aktivne članove, a pod tim mislimo na ljude koji će igrati minimalno 2-3 sata tjedno. Prihvaćamo bilo koga bez obzira na vjeru, naciju itd.

Postoje i dodatna pravila u guildu koja će vam dodatno pojasniti guildmaster.

Javite se na PM pa se možemo dogovoriti.

e sad da vas nesto pitam nevezano u vezi ovog gore : Koje oruzje koristite warrioru u pvp-u i što mislite o greatswordu ? kako sam počeo igrati paid turnire sve mi se više čini da je useless posebno zbog W spella .

DeaathDealer
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 20:08 (MasterOdisasteR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MasterOdisasteR kaže...

[Gandara]Gilda Zbregov – traži nove članove koji vole igru i dobro društvo. Guild je nov, još u izgradnji tako da svi mogu aktivno sudjelovati u njegovom rastu i napretku. Raditi će se zajednički dungeoni, jumping puzzlovi, pvp turniri itd. .

Želimo aktivne članove, a pod tim mislimo na ljude koji će igrati minimalno 2-3 sata tjedno. Prihvaćamo bilo koga bez obzira na vjeru, naciju itd.

Postoje i dodatna pravila u guildu koja će vam dodatno pojasniti guildmaster.

Javite se na PM pa se možemo dogovoriti.

e sad da vas nesto pitam nevezano u vezi ovog gore : Koje oruzje koristite warrioru u pvp-u i što mislite o greatswordu ? kako sam počeo igrati paid turnire sve mi se više čini da je useless posebno zbog W spella .

GS je usless. Je da on ima velik dmg s HB ali tebi meta mora biti na mjestu dok koristiš skill. Isporbavao sam neke kombinacije hammer+GS, ali brzo se zasitiš toga i dosta je lako izbjeć to.

Meni je u pvp trenutno must have Axe main hand. Dmg (autoatk) vrlo sličan HB, ali se možeš kretat. Eviscarate također dobar dmg i cripple. Sva ostala oružja su tvoj izbor jer ne znam koju ulogu ti igraš na turnirima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 11:02 (AmonZero).
17 godina
Guild Wars 2

Ja sam igrao dosta GS (ili GW kako amon kaze) i nije toliko lose, cak i bez hammer/GS kombinacije ima dosta stunova, imobilizea i slicno, ali je problem sto nekad stvarno, iako imas CD za HB moras cekat da ti se posloze stvari da ga zadrzis na mjestu i landas HB.

Ima situacija kada HB mozes iskoristit na 2-3 lika odjednom, ali to je rijetko... jako rijetko.

U zadnje vrijeme cesto turnire igram sa double axe + rifle - double axe je super, axe main hand kako je reko amon je obavezno, a offhand mi je dobar radi dodatnog dmg, pogotovo AoE skill koji je 360° i jako dobar rng pa kad svi stanu u krug cesto 2-3 ostecujes, a desilo mi se i po 4-5 odjednom.

Burst skill je takodjer bolestan.

Problem mi je samo kod mog builda, jos trazim koje rune koristit. Isao sam na full berserker's sa rage runom, to je bolestan DPS, ali ako te CC-aju i nemos pric, ni puska ti ne pomaze puno, a brzo padas. Divinity runa nije losa, cak ni dps ne pada puno (iako je fury upkeap onda problem).

Jos se trazim.

Longbow mi je dosta los, nikad ga ne koristim, hammer takodjer jer mi je glavno na hammeru burst skill sa kojim bi se onda priblizio meti i stun aoe napravio, ali opet nije toliki rng, bolji mi je burst od axe valjda 100 puta i opet mi se puska pokazala korisnijom radi boljeg rng.

Ima ljudi koji koriste sword + shield za priblizit se, disableat metu i block po potrebi, ali nekako mi ni to nije idealna kombinacija.

Kazem, jos se trazim... koristio sam neko vrijeme i GS + double Axe za sve ovo skupa opisano, GS za cripple i priblizit se, ako landam HB je ok, ali nije toliko korisno jer su traitovi poslozeni za double axe, ipak nije ni u potpunosti beskorisno.

Bitno je samo dobro poslozit build (traitove) i gear i znat kako i kada koristit skillove. Vidio sam warriore koji koriste hammer/GS i siluju jer dobro citaju protivnicke pokrete i znaju kad iskoristit koji skill, vidio sam ih koji su 100% nemocni protiv thiefa ili necra, cak i ele je dosta veliki problem. Guardiana kad ga vidim u spirit weapon buildu izbjegavam u risokom luku jer ga nemrem ubit, nemre ni on mene bas brzo, pa nekad ako ne kontrolira point ga znam zezat po 2-3 minute, nemre ga on capturat, nemrem ni ja, ali oba tima gube po 1 igraca i control point na taj nacin... ako smo mi u prednosti i kontroliramo 1 ili cak 2 preostala pointa to nije lose.

PvE igram sa GS + longbow, ponekad na bossu prebacim na rifle, ponekad sam u double axe + longbow ondnosno rifle.

WvW obavezno GS + rifle, za siege prebacis na longbow.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A jesam panj, kaki GW {#}

Na GS (Greatsword) sam mislio.

Ispravio {#}

Također jedan dobar trik kako uspješno landat HB je taj da si uključiš trait da nakon svakog cripple-a radiš root od 1 sec. Tako prije nego ćeš iskoristit HB iskoristiš 4. skill koji ga imobilizira i kad sword ide prema protivniku i kad se vraća tako da imaš vremena da ja pogodiš s cijeli skilom. 

Hammer-GS combo: Full adrenalin+ F1 hammer i instant switch na GS i udri HB (dobri igrači će ovo lako izbjeć).

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 11:07 (AmonZero).
17 godina
Guild Wars 2

Ma da... imao sam i bulls charge i onaj imobolize skill, hammer...

Sve to dosta ovisi o CD-u skillova, dodge sposobnosti protivnika i slicno.

Na axe moram samo biti blizu, a ovo sve eventualno pomaze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Nezz baš moram još vidjet recimo ja sam jedno vrijeme korisitio GS + Longbow radi stuna sa 5. spellom 

Ali sad je wintersday tako da trenutno ne igram uopće obični pvp ,trenutno baš uživam u igri :) ...btw jeste li vi u kojem guildu jel izgleda da ovaj naš polako propada :S ...dosta je članova neaktivno pa bih se htio prebaciti u neki drugi

DeaathDealer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam u CM od početka igre i zadovoljan sam. Jedino zamjerka je to što nas ima 500 u guildu, a nas 15-20 samo na TS svakodnevno. Mislim koja je svrha bit u guildu ak ti sve ideš solo radit.

17 godina
Guild Wars 2

Svrha je da imas dodatni LFG chat. Takodjer radi bonusa poput gathering, mf, karma gain i slicno.

U biti sve se toliko lagano puga da nema nekih posebnih bonusa/razlika osim navedenog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ja sam u CM od početka igre i zadovoljan sam. Jedino zamjerka je to što nas ima 500 u guildu, a nas 15-20 samo na TS svakodnevno. Mislim koja je svrha bit u guildu ak ti sve ideš solo radit.

Jel bi me mogao ubacit u CM ,jel ja trazim guild gdje cu stvarno s nekim nešto radit a ne da sam samo u guildu ,znaci skype ts i derat po pvp-u dungeonima i ostalom za sta uopce guild i sluzi ...

DeaathDealer
17 godina

sve nesto gledam hoce li promijeniti nesto sa tim fraktalima ali kako stvari stoje nema pomaka nikakvog. ne znam. kako stvari stoje trenutno me gw2 uopce ne privlaci (jos pritom cipam fm)

a prema svemu sudeci nece oni to niti prominit. 

steta.

16 godina
MasterOdisasteR kaže...
AmonZero kaže...

Jel bi me mogao ubacit u CM ,jel ja trazim guild gdje cu stvarno s nekim nešto radit a ne da sam samo u guildu ,znaci skype ts i derat po pvp-u dungeonima i ostalom za sta uopce guild i sluzi ...

http://www.croatian-maniacs.com/forum/

Prijavi se i čekaj na red.

17 godina
Guild Wars 2

Kako ste zadovoljni do sada sa wintersdayom?

Meni je nekako OK, iako mi se cini da ce sve instance/dungeoni biti vise-manje iste.

Vec imam vecinu titula, fali mo jos ova 3 grada i onaj survival event.

Iskreno opet nista nije pretesko, jumping puzzle mi je dapace dosta lagan. Sviranje moze ovisit o tome koju poziciju se dobije, grudanje je fora, ali nista revolucionarno. Ipak skillovi su dosta zabavni pa sve skupa nije toliko lose.

Ono cime sam najvise razocaran su recepti... mislim ko ce ikad koristit te insignie? Za armor runa nije nuzno katastrofa, ali toughness, condition, boon duration?

200 carapa kosta exotic recept ko tradera, kupio sam ga na TP-u za 1s i nekih 20 coppera, drugi i manje.

I jel netko skuzio cemu sluze kaputi i kape? Ili to tek dolazi.

Zna li se oni mystic  kotacici? Imam 200, veceras ce to biti 300, ako dobro racunam sa svih 5 gradova to ce biti 500 odnosno dovoljno za 2 figurice. Hoce li se moci i kasnije doci do njih, zna li netko? Ako bude 100 svaki dan onda cu i skupit za svih 5.

Skinovi za oruzja su mi katastrofa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

mislim se dal se logirat ili ne al po komentaru gosn rodina cini se da ne

16 godina
Guild Wars 2

I ja sam očekivo malo više od wintersdaya... dg- u kojem treba bojat lutkice i mlatit biljke. I na kraju ćemo pravit mini petove koje uopće ne koristim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

I jel netko skuzio cemu sluze kaputi i kape? Ili to tek dolazi.

Isto možeš mijenjat za giftove, skinove i recepte. Imaš više tabova.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Trenutno lvl 16-17 sa human mesmerom i tražim ljude za igrat zajedno. MOžda imate neki guild za preporučit? 
Ali ne samo za lvl 80. Netko s kim bi levelao zajedno do tog 80-og levela. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice