u PVE dok nas ima 4-5 30-35, a kad su eventi malo steka i ima oko 20.
Na kompu s Athlonom II 3x3.2GHz, 4gb DDR3 i radeon HD6850 radi na ultra PVE ko urica(nisam gledao FPS)
WvW nisam jos igrao.
u PVE dok nas ima 4-5 30-35, a kad su eventi malo steka i ima oko 20.
Na kompu s Athlonom II 3x3.2GHz, 4gb DDR3 i radeon HD6850 radi na ultra PVE ko urica(nisam gledao FPS)
WvW nisam jos igrao.
WvW je ok, ali samo dok ne dode do 30+ igraca sa svake strane... tada pocinje slideshow
Meni nije problem slideshow jer ga uglavnom nemam (rijetko mi padne ispod 25 fps-a), veci problem je delay izmedju trenutka kad dodjes u rng neprijatelja i trenutka kad ih vidis. To obicno bude 2-3 sekunde i uglavnom umrem ako su u punom trku jer kad ih jednom vidim skuzim da stojim izmedju njih 10ak.
Slicno mi se dogadjalo u ancient karka eventu.
Normalno da češ moči. Ja igram na Core i3 ( Sandy Bridge ) 2100 mislim na 3,2 Ghz, 4 GB RAM na 1333 Mhz i na HD2000 grafičkoj. Nemam para za grafu još uvijek :(
Mjenjam wow acc za guild wars 2 acc. Javite mi se na pp
Na akauntu se nalazi 85 warlock (main) dk, i rogue.
warlock ima 9k achivova, 83 mounta, dosta rare tipa fl hc mount. Lock ima late game gear i spreman je za mop.
Acc je neaktivan od 9mj, imam sve podatke od akaunta.
GW2 je fakat bolji WoW od WoWa.
GW2 je fakat bolji WoW od WoWa.
nije jos ali polako ide prema tome ^^
fraktali su dobri ali moraju nesto napraviti s tim lvl-om
nas 4 ide lvl 7 npr i sad ako imamo lika u guildi lvl 1 ne mozemo radit lvl 7 nego moramo lvl 1. a logicno je kad jednom prijedes jedan lvl da se neces vracat na nizi. ne znam zbilja kako ce to izvesti.
Meni igra nazalost nije sjela :( jos stariji comp pa vrtim na low pa izgleda uzasno,znam da nije mjesto ali ako je netko zainteresiran prodajem acc kupljen sa stranice njihove za 200 kn ili mijenjam za nest diablo 3 npr.da se rijesim i toga malo jako igrano...
Ok imam sve jumping puzzlove napravio sam eternity, imam dva full exotic armor seta vecinu dyeva i minija te upravo dobio ovaj novi back item. Jel ima smisla opce ov igrat vise? spvp me ne zanima dok ne balansaju a na gandari je WvW ocaj.
koliko si para skrsija za napravit eternity?
Imam jedno njub pitanje,jel se moze iz stacka izvadit jedan predmet?
alt + mouse drag
Postoje li neki free trial za igru? Mislim da bih sad mogao kupiti igru ali bih prvo volio isprobat da vidim je li mi odgovara. Na stranici nisam nasao, ali znam da je postojala ova mogucnost kod starog gw a nude je sad i ostali mmoi poput tere
Postoje li neki free trial za igru? Mislim da bih sad mogao kupiti igru ali bih prvo volio isprobat da vidim je li mi odgovara. Na stranici nisam nasao, ali znam da je postojala ova mogucnost kod starog gw a nude je sad i ostali mmoi poput tere
Kolega ergo proxy malo ste zakasnili. Prošli tjedan su se pozivnice dijelile za free trail (na 3 dana se mogla igra isprobat).
:/ steta... Kakva je sad situacija na serverima? Vidim da topic na forumu vise nije toliko aktivan, pa me zanima da li i dalje ima aktivnih igraca online
Ok imam sve jumping puzzlove napravio sam eternity, imam dva full exotic armor seta vecinu dyeva i minija te upravo dobio ovaj novi back item. Jel ima smisla opce ov igrat vise? spvp me ne zanima dok ne balansaju a na gandari je WvW ocaj.
Nekako mi se čini da nisi mislio na loading bug, pa mi molim te objasni što je to u sPvP-u toliko loše da se ne može igrati prije nekakvog balansiranja?
:/ steta... Kakva je sad situacija na serverima? Vidim da topic na forumu vise nije toliko aktivan, pa me zanima da li i dalje ima aktivnih igraca online
U ovom mom guildu od nekih 25 ljudi gotovo više nitko ne igra. Neki su isp!zdili na živce zbog bugova, drugi jer ne podnose da ih igra krade konstantno, treći jer nemaju namjeru grindat kao mulci, četvrti jer je igra u globalu razočaravajuća pa su otišli na Rift, Pande ili SWTOR.
u njegovom guildu (picard/riker slika)
kod mene bas suprotno, svako malo novi ljudi dolaze i malo po malo se izgradila ugodna zajednica.
inace non stop igram WvW, teski junkie po tom pitanju, ali fraktali su mi fenomenalni, nakon pocetnih 2,3 lvla caki i pug runovi postaju brzi i efikasni.
malo po malo lvlam elementalista... d/d build sa traitovima u earth/water ... te condition gearom. bleeding je totalna zabava. +10 stackova na protivniku i onda ples :D
prestalo se pistati jer cim netko pocne sa konstruktivnom raspravom dodju trolovi sa svojim kakojegw1bioboljisevdalinkama
Condition gear na eleu? LOL, dvije Picard/Riker slike i još jedna s onom iznerviranom mačkom. L2P fanboy, ktxhbai.
a gle...bar ne placem da je elementalist nerfan,nego prilagodim se i uzivam u izazovu koji klasa pruza. poprilicno me tesko downaju(ako uopce uspiju u tome). tako da ocito nesto radim kak se spada.
cak sam i nasao super ekipicu koja zna sto radi, i ovi novi fraktali su taman izasli, i paf... nista, odigrao 2-3 veceri i dalje vise nemam volje. postao sam obican consumer :) sve sto izadje procesljam u dan/dva, nesto u sat/dva... i onda zaboravim na to. gw2 me drzao kao mmo ali cisto jer ti daju posla do max levela kroz grind questova i mobova. ili smo postali prerazmazeni, ili igre visu nisu kao sto su nekada bile. cak sam postao toliko lud da si planiram wii ui uzeti, barem cu mahati ispred tv.a sa boljom polovicom. nekako mi se to sada cini vise zabavno od ovog svega... ^^
Jedan prijatelj je lijepo rekao: "Umro je MMORPG u meni."
Na neki način je u pravu, nakon brojnih levela i kvestova, malo toga ostaje neproživljeno, a još ako u jednadžbu ubacimo 40 godina, ženu i dvoje djece, čudno bi bilo da nije i prije.
ja sam uzeo break na neodredeno... ac3 mi je puno bolji...
a gle...bar ne placem da je elementalist nerfan,...
Da si iole pažljivo pratio, primjetio bi kako nitko nikada nije rekao da je ele nerfan. Ako išta, malo smo se poveselili buffanju koje je - zapravo - bilo ispravljanje zbugiranih stvari na profesiji. Ali hej, da bi sve to mogao - morao bi imat i malo mozga s kojim ćeš i moć zaključit neke malo naprednije stvari od "idem za svim ovcama pa ću bit kul". Isto tako bi skužio i sarkazam.
Ribica.
sorry.. kroz sav plac te nisam razumio. opcenito trkeljas da se sa elementalistom ne da igrati, da nista ne valja. Samo pokusavam reci da si u krivu, te da je elementalist u pravim rukama ubojit poput thiefa. Mozda nema one button smash(imam thiefa nije bas tako,al jel da ti malo pojednostavima poantu) poput doticnog,ali sa pravom kombinacijom traitova, opreme, oruzja , te dobrim izmjenama attunnementa i skillova moze srediti svaku klasu. Problem je u tebi sto nemas volje zelje, a po odgovorima gledajuci niti maste da isprobas kombinacije koje bi urodile plodom.
ovo pisem za pvp... wvw tocnije. pretpostavljam da si vecinom u pve segmentu, ali ako ja sa svojim tridesetak lvla debelim charr elementalistom uspijevam konkurirati daleko bolje opremljenim 80ticama(moze biti da imam srece pa nailazim na ljude slicne tebi po skillu) .... tesko mi je vjerovati da netko(cak i ti) ima problema sa par veteran mobova u pve segmentu igre.
Na neki način je u pravu, nakon brojnih levela i kvestova, malo toga ostaje neproživljeno, a još ako u jednadžbu ubacimo 40 godina, ženu i dvoje djece, čudno bi bilo da nije i prije.
Nemoj tako, nas u ekipi ima 3-4 takvih ali još nije umro MMORPG u nama iako je sve slično i prežvakano te nismo ni daleko od toga
Neko je spomenio Nintendo Wii U, a i ja ga mislim kupiti pa mahati zajedno sa dicom i ženom pa di odleti ta sprava za mahanje
Nemoj tako, nas u ekipi ima 3-4 takvih ali još nije umro MMORPG u nama iako je sve slično i prežvakano te nismo ni daleko od toga
Neko je spomenio Nintendo Wii U, a i ja ga mislim kupiti pa mahati zajedno sa dicom i ženom pa di odleti ta sprava za mahanje
nadam se za tvoje dobre da to ne bude televizor :)
HITNO prodajem Guild Wars 2 nisan ga igra samo aktivira . ponude na pm