Elegy mi je bio jedan od najdražih auta u SA. Tada je to bio R32/R33/R34, stalno sam ga vozio :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima li neki vlogger koji komentira i igra gta 5 na yt ako znate ili ovdije
Smoove7182954 (Chris Smoove)
Iako je Šomi napisao da će igra pokušati iskoristiti moderni hardver, svejedno će moći biti postavke kakve su na konzolama?
Zanima me zato jer namjeravam kupiti igru, a ne znam hoće li mi raditi.
I sada nemojte srati o vidovnjaštvu i zahtjevima, nego ako netko ima suvisli odgovor, neka kaže svoje mišljenje.
Bilo bi jako glupo da igra podržava samo DX11, kao Crysis 3 na primer. Neki sa uber grafičkom tipa HD4870X2, koja je inače DX10, mogu igrati sve na Maksimumu, i da sada trebaju da kupuju mrtvu 5550, koja ima DX11, ali sve će štekati i na very low. Mislim da Rockstar neće ići na ovakav potez. Ne kažem da neće ubaciti podršku za DX11, ali će isto tako ostaviti i za DX9,10. Nebi bilo logično. Ono sa Crysisom 3 je čisto kur*enje. Metro Last Light možda izgleda i bolje, a opet može na DX9,10,11.
Iako je Šomi napisao da će igra pokušati iskoristiti moderni hardver, svejedno će moći biti postavke kakve su na konzolama?
Zanima me zato jer namjeravam kupiti igru, a ne znam hoće li mi raditi.
I sada nemojte srati o vidovnjaštvu i zahtjevima, nego ako netko ima suvisli odgovor, neka kaže svoje mišljenje.
Bilo bi jako glupo da igra podržava samo DX11, kao Crysis 3 na primer. Neki sa uber grafičkom tipa HD4870X2, koja je inače DX10, mogu igrati sve na Maksimumu, i da sada trebaju da kupuju mrtvu 5550, koja ima DX11, ali sve će štekati i na very low. Mislim da Rockstar neće ići na ovakav potez. Ne kažem da neće ubaciti podršku za DX11, ali će isto tako ostaviti i za DX9,10. Nebi bilo logično. Ono sa Crysisom 3 je čisto kur*enje. Metro Last Light možda izgleda i bolje, a opet može na DX9,10,11.
To se nadam da ce biti, tako da i npr. ja sa ovim magarcom mogu igrati. :)
Lijepo napraviti raspon od: Trulja do Zmaj
CONSOLES FTW!!!
Možda zato što želimo raspravljati o igri? zato i postoji opcija za spoiler.
Dali u na kraju morao ubiti jednoga protagonistu ?
Da, umru sva trojica i na kraju možeš samo free-roamat sa Chopom.
Da, umru sva trojica i na kraju možeš samo free-roamat sa Chopom.
možeš li onda grist ljude??
Dali u na kraju morao ubiti jednoga protagonistu ?
Nek si ti to pitao bez spoilera....
Imaš da umre ili michael ili trevor ili da sva 3 preživite.
Da, a ''special ability'' je kratko prikazan u jednoj od ranih misija. 
Može li mi neko reći kako se fakin priča sa strancima po mapi? 1000 videa a nigdje da kažu kako...
Može li mi neko reći kako se fakin priča sa strancima po mapi? 1000 videa a nigdje da kažu kako...
Dodjes do nekoga i stisnes na gamepadu desnu strelicu(jednom ili 2puta tapnes),tako barem kod mene na PS3.
Sami kraj ti ne može odati ništa što se dešava prije samog kraja, tako da stop with the bullshit.
Please, stop bithcing.
Tko te tjerao da čitaš.
sta pratis temu znaš da je igra vani da ju dosta ljudi igra pa je normalno očekivati spoilere
sta ce vise spoil alert? igraica je izasla pred dva tjedna, ko je presao presao, ostali mogu, a ne moraju citati...
Istina, ali nije neki problem stavit spoiler bar na glavnu pricu. Dosta ljudi koji su imali preorde su igru dobili dosta kasnije i ne igraju ju tak dugo. Ja ju npr igram od dana izlaska i jos ju nisam preso imam par misija, neko npr. igra tak da odigra jednu misija onda se par sati vozi i istrazuje mapu...
ma da, kuzim ja to, al glupo mi je da se neko nervira zbog toga. postoji i gorih stvari u zivotu, nego da ti tu neki balavac od 17-18 godina namjerno ide otkrivat radnju jer mu je eto dosadno u zivotu. ne treba im dat gusta ;)
ma da, kuzim ja to, al glupo mi je da se neko nervira zbog toga. postoji i gorih stvari u zivotu, nego da ti tu neki balavac od 17-18 godina namjerno ide otkrivat radnju jer mu je eto dosadno u zivotu. ne treba im dat gusta ;)
To nije poanta, smrt michaela/trevora/nekog lijevog uopšte ne otkriva radnju...
neki drugi forumi imaju posebno odvojenu temu sa spoilerima gdje sudjeluju igraci koji su prosli igru..
neki drugi forumi imaju posebno odvojenu temu sa spoilerima gdje sudjeluju igraci koji su prosli igru..
Eh, ovo nije takav forum.
Eh, ovo nije takav forum.
nista vas ne sprecava da otvorite takvu temu