Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.113.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Rockstar sada sam sebi sere u usta, eto im zbog piratstva neće na PC odmah, a ljudi na konzolama igraju već tjedan dana, nabijem ih.

46 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
TrollHunter kaže...
razermario kaže...

evo 3 slike slikano sa web camerom :P 

Druga slika, lik stao ko Rambo :D

Prije bi rekao kao Ronaldo..:D

14 godina
odjavljen
Wicked_Sick87 kaže...

Rockstar sada sam sebi sere u usta, eto im zbog piratstva neće na PC odmah, a ljudi na konzolama igraju već tjedan dana, nabijem ih.

pazi sad tu njih par igra sa foruma ,a kolko bi ih igralo da je pc verzija leakana ?

14 godina
Grand Theft Auto V

Jel jos netko narucio sa zavvi

Zanima me kada bi igra trebala doc od jucer pise despatched 

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitko. Ako bi igra bila na Steamu, 90% je da nitko ne bi mogao igrati jer su datoteke u teškim enkripcijama i svačime nečime, koliko si puta vidio da na PC-u netko igra, recimo, novi Call of Duty kao što igraju na konzolama, tri - četiri dana prije nego što igra izađe?
Ako ne izađe ove godine, neću ju niti kupiti, a niti piratizirati...
14 godina
Arnold Layne kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

pazi sad tu njih par igra sa foruma ,a kolko bi ih igralo da je pc verzija leakana ?

Ovo nisu jedini ljudi na svijetu sa internetom i modifikacijom na konzoli. DObro je kolega napiso da seru sami sebi u usta...

14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...
Arnold Layne kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Ovo nisu jedini ljudi na svijetu sa internetom i modifikacijom na konzoli. DObro je kolega napiso da seru sami sebi u usta...

govorim za forum 

nema veze ,ako nebi bilo leakova ,al opet kolko bi ljudi igralo piratsku verziju u odnosu na orginal ovdje ? 

13 godina
neaktivan
PESgen kaže...
TrollHunter kaže...
razermario kaže...

evo 3 slike slikano sa web camerom :P 

Druga slika, lik stao ko Rambo :D

Prije bi rekao kao Ronaldo..:D

Haha ima veze, možda rambo prije treninga i prije steroida :D

16 godina

A znaci po tebi,to sto igraju pirat na konzoli to je u redu nije problem, ali kad je rijec o PC/u onda seres na sva usta, sta ti je dvolicnost {#}

13 godina
NFSPredator0010 kaže...
Diazz72 kaže...

Ja upravo završio ;), sve u svemu odlično. . .vožnju su naspram četvorke totalno usavršili.

Mislis li da bi mogla biti GOTY?

BTW http://gtaforums.com/topic/590552-graphics-are-insane/

Nema sumnje. . .Kad ovo probate, gta iv ce biti windows vista. . .ili me.

Stvarno sam uzivao u svakom momentu igre.  .  .

Mislio sam da ce ovo cudo od igranja sa tri charactera biti s****, no ubiti pravo je osviježenje. . .stvarno ne opisivo iskustvo, dok se ne proba ;).

Necu puno u detalje da nebi spoilao nekokme neso. . .

Jednostavno, UZIVAJTE :)

Ne mogu docekati da mi 18-19 stigne igrica da isprobam i MP mod ;)

13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
NFSPredator0010 kaže...
Diazz72 kaže...

Ja upravo završio ;), sve u svemu odlično. . .vožnju su naspram četvorke totalno usavršili.

Mislis li da bi mogla biti GOTY?

BTW http://gtaforums.com/topic/590552-graphics-are-insane/

Nema sumnje. . .Kad ovo probate, gta iv ce biti windows vista. . .ili me.

Stvarno sam uzivao u svakom momentu igre.  .  .

Mislio sam da ce ovo cudo od igranja sa tri charactera biti s****, no ubiti pravo je osviježenje. . .stvarno ne opisivo iskustvo, dok se ne proba ;).

Necu puno u detalje da nebi spoilao nekokme neso. . .

Jednostavno, UZIVAJTE :)

Ne mogu docekati da mi 18-19 stigne igrica da isprobam i MP mod ;)

Kolko Misija ima igra? Nisi mogo Prije proci..

Stefag40
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

u vožnji se gas dodaje sa R2 ... i koliko ja vidim ne može se promjenit... smješno... i nakom 4 sata igranja nema šanse da se na to priviknem...totalno bezveze

28 R2
4 X
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Okidaci?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...

u vožnji se gas dodaje sa R2 ... i koliko ja vidim ne može se promjenit... smješno... i nakom 4 sata igranja nema šanse da se na to priviknem...totalno bezveze

To je i meni bilo bezveze kad sam igrao IV na PS3,ali kad se navikneš bolje je jer možeš fino dozirati gas.Možeš i sa X jer je i to dugme analogno ali sa R2 je puno preciznije.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ovo jeste malo čudno jer svaka GTA igra je se pojavila i na PCu osim ove ali šta je tu je. Izuzet ću naravno GTA Chinatown Wars ili kako se već zove ali šta se može. Naravno da je razočarenje za ljude koji nemaju konzole i za PC gamere ali tu se ne može ništa promijeniti. Ali možda izađe za PC ne treba gubiti nadu jer uzmimo u obzir ovu moju prvu rečenicu.

0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Netko je bio stavio link na imgur. sa svim vozilima u igri (slikama iz onog guidea ili čega već), ima netko link? Ovdje stranice toliko brzo idu da već nemam pojma gdje je. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamingfan kaže...

Ovo jeste malo čudno jer svaka GTA igra je se pojavila i na PCu osim ove ali šta je tu je. Izuzet ću naravno GTA Chinatown Wars ili kako se već zove ali šta se može. Naravno da je razočarenje za ljude koji nemaju konzole i za PC gamere ali tu se ne može ništa promijeniti. Ali možda izađe za PC ne treba gubiti nadu jer uzmimo u obzir ovu moju prvu rečenicu.

Većina posljednjih GTA igara su izašle za PC tek nakon par mjeseci.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

{#}.

Stefag40
Moj PC  
42 4 hvala 4
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Ja nisam ni znao da se na PS3 mogu pirati igrati. Što se tiče ove slike gori, ljudi jednostavno imaju problema s egom. Jebe se tog gore lika hoće li netko piratizirati igru, jadan rockstar sigurno će propasti ako se GTA pojavi na piratebay.
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Pa kako opce ocekuju da ljudi na pc-u kupe npr. gta 4, kad je izasao kao ispljuvak, neoptimizirano smece, ko je to kupio, gadno je popusio. Da je igra valjala, ljudi bi kupili, ali ovako, nitko nece smece. I sada im zbog ovog kasnjenja pola igraca nece kupit pc verziju kad izade... kao niti ja npr.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 14:11 (MARKOcVp).
Moj PC  
10 6 hvala 0
16 godina
stefagtx kaže...

{#}.

e sad piratizacija i isplativost konzola, sve je to tek-tako - da se ima šta kenjat malo po pc-u malo po konzolama. bitan od svega će bit multi za koji je potreban orginal i to je jedina računica rocstara, možda i nove konzole jer neće bit odma piratskih igrica.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Najgori su mi ovi što se bune protiv PC verzije. Čemu? Izašla je na tvojoj dragocjenoj konzoli budi zadovoljan,zašto želiš drugima da ne mogu uživati isto kao i ti?

Samo zato da se osjećaš superiorniji jer znaš da će PC verzija biti bolja? Ljudi rade takve gluposti,a ti idioti i ne shvaćaju da će se novac od prodaje PC verzije također koristiti za proizvodnju nastavka omiljene im franšize.

BTW http://i.minus.com/ibqhmFyw46BuMI.gif

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 14:23 (NFSPredator0010).
Moj PC  
34 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Najgori su mi ovi što se bune protiv PC verzije. Čemu? Izašla je na tvojoj dragocjenoj konzoli budi zadovoljan,zašto želiš drugima da ne mogu uživati isto kao i ti?

Samo zato da se osjećaš superiorniji jer znaš da će PC verzija biti bolja? Ljudi rade takve gluposti,a ti idioti i ne shvaćaju da će se novac od prodaje PC verzije također koristiti za proizvodnju nastavka omiljene im franšize.

BTW http://i.minus.com/ibqhmFyw46BuMI.gif

Omg, koja atmosfera, grmljavina, sve tmurno i valovi, pre dobro. {#}

Sada jedva cekam da odem malo se provozat po moru kada dode igra.

SpyGi je mato.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Onaj osjećaj kad imas 500 kuna u ladici, i samo cekas taj dan *_*

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PS3Maniac kaže...

onaj osjecaj kad ovo sve citas i gledas uzbudjen a uopce nemas ps3 :( :( 

sup
14 godina
neaktivan

onaj osjećaj kad tih 500 kn možeš potrošit na pametnije stvari u životu....

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 15:14 (ATI HD3870).
13 godina
neaktivan
hexx kaže...
PS3Maniac kaže...

onaj osjecaj kad ovo sve citas i gledas uzbudjen a uopce nemas ps3 :( :( 

Ne brigaj brate i za pc ce izac da svi mozemo uzivat ;)

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Skinuo sam igru sinoc i ostao bez teksta. Odavno nisam nista igrao 5 sati u komadu. Sto je najbitnije, u tih 5 sati nisam uopste igrao "pricu" vec sam obilazio grad, nasao najvecu planinu i popeo se na nju da vidim kakav je pogled, divio se vodi, navratio u pokoji strip klub... Stvarno je nevjerovatno da se sve to vrti na "konzolicama". X360 nema (i vjerovatno vise nece ni imati) tako veliku igru koja tako fantasticno izgleda. Zao mi je sto nemam potrebnu aparaturu da izvucem koji screenshot, toliko toga interesantnog sam vidio i napravio a tek sam zagrebao po povrsini. Ipak su mi slatki ovi jeleni sto kazu "pa to je odvratno, nema trave" i sta ja znam... k'o da se igre igraju zbog proucavanja kvaliteta trave, c c c. Znam da jos ima vremena ali mislim da je ovo igra godine (s travom ili bez trave).

Prije nego sto me neko napadne, imam dvije konzole. Jtag-ovan X360 i "legit" PS3 pa na jednoj isprobavam sto mi djeluje interesantno a za drugu kupujem sto znam da cu igrati. Isto vrijedi i za GTA5 - ovo vrijedi novca samo zbog online komponente kojoj se jako radujem. Pored toga, Rockstar zasluzuje svaki euric, ako ova igra ne vrijedi trazene cijene onda ne znam koja vrijedi.

7 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Nabavio sam plejku samo zbog GTA 5 {#}

Mislio sam da u utorak izlazi, al rekli su mi da mogu već sutra kupit..

9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jos igra nije izasla a vec neki dosli do kraja znaci igra se moze doc do kraja za dva dana a ja mislio barem dva tjedna{#}

5 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice