Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.114.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Car Damage

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Mislim da je GTA IV ispred sto se tice ostecenja, mogo se i jace sudarit, ali ne kuzim kak je branik jos uvijek gore.

Na GTA IV se bas lijepo vidla udubina.

http://isvijet.com.hr

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nisam se nada da će ovako dobro igra izgledat na xbox 360 konzoli a po prvi put je uzimam...good job....uzmimo u obzir koliko je star xbox 360....

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

E sad, jedno pitanje, off topic :P Ima li koji x360 emulator? :D

Sad on topic :D

Grafika očekivajuća, stvarno je impresivno koliko sam vidio, ova šteta na autima je isto zanimljivo, al najzanimljivije bi bilo da ga najave za pc :( 

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
DarkoKwon kaže...

Tunning auta!

Sada je upravo u tom videu rekao da je razlog tako slabog oštečenja na autu zapravo armor.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo sto kaze ovaj 93dani sto uploada videe.

Car handling is so perfect!!! i cannot describe it myself being better, just wait to play and see, dont judge by videos, i thought it was crappy till i played it!

Mislim da je potpuno u pravu.Ne moze se po videu vidjeti kakav je handling, nego se mora i isprobati

11 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

Ovo je stvarno neposteno prema nama koji moramo cekat jos ovih par dana...{#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ništa, morat ću neku konzolu sa oglasa upiknut, trebat će vremena za priviknut se sa kontrolerom igrat, ali bitno da se igra.

Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mene grafika nije impresionirala vidi se da je srezano do kraja da bi se moglo vrtit na konzolama.

15 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...
DarkoKwon kaže...

Tunning auta!

Sada je upravo u tom videu rekao da je razlog tako slabog oštečenja na autu zapravo armor.

znači svaki autu koji je dosad sudjelovau u sudaru da smo vidjeli je imao armor, čak i oni šta ih botovi voze?

možda taj armor brani od metaka ili explozija, ali da ti pretvori auto u željezni blok koji juri i razbija sve ostalo, a ostaje isti..

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
16 godina
Grand Theft Auto V

nisam bio na forumu 24h, i vidim DEVET novih stranica, mislim zapricali ste se o grafici, pc vs konzole i sl. kad ono LEAKOVI!

izhypean sam na maximum, neznam kako cu izdrzati dok ne izade za PC, ako uopce :(

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma neće izać {#}

16 godina
Grand Theft Auto V

Još ostalo 25 min do završetka downloada. Ako ne crkne link te ako ne bude pi*darija sa pokretanjem igre uskoro bi mogo slike počet ovdje kačit. Kad odradim onu prvu intro misiju ići ću u freeroam pa ako bude nekog nešta zanimalo stavite sve u 1 post pa budem probao. Valjda modovi se neće previše ljutit...

Moj PC  
7 1 hvala 5
17 godina
Grand Theft Auto V

evo izasla i ps3 verzija,navalite :D

Moj PC  
2 2 hvala 1
16 godina
St0ka kaže...

Još ostalo 25 min do završetka downloada. Ako ne crkne link te ako ne bude pi*darija sa pokretanjem igre uskoro bi mogo slike počet ovdje kačit. Kad odradim onu prvu intro misiju ići ću u freeroam pa ako bude nekog nešta zanimalo stavite sve u 1 post pa budem probao. Valjda modovi se neće previše ljutit...

cek sta mozes ici freeroam iako igra nije izasla (tj igrati bez misija?)

sorry, ali ne kuzim taj sistem kako se skida, pa onda jednom moze igrati sve...

16 godina
RuskeGTT kaže...
St0ka kaže...

Ja skidam "jogurt" verziju, tako da...

14 godina
odjavljen
zeroname kaže...

Mene grafika nije impresionirala vidi se da je srezano do kraja da bi se moglo vrtit na konzolama.

nije te niti trebala jer se vrti na starim konzolama 

U odnosu na GTA IV razlika je vise nego osjetna ,a i ionako se GTA ne igra zbog grafike 

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
zeroname kaže...

U odnosu na GTA IV razlika je vise nego osjetna ,a i ionako se GTA ne igra zbog grafike 

Pa mogu sa sigurnošću reći da GTA IV ima bolju grafiku na PC-u od GTA V na konzoli.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nemogu ni zamislit kako ce ovo izgledati na PC-u

R* pozuri molim te Q__Q

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
St0ka kaže...
RuskeGTT kaže...
St0ka kaže...

Ja skidam "jogurt" verziju, tako da...

na cemu? xbox ili?

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 20:36 (rookica19).

0 1 hvala 0
18 godina
ATI HD3870 kaže...

Ma neće izać {#}

samo se ti nadaj {#}

16 godina
Grand Theft Auto V

Jedna test slika, da vidim na šta bi to ličilo...nije baš vezano za V ali poslužit će...

Ova slika je 3.5 MB. Morati ću vjerojatno podesiti da to bude manje,

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
zeroname kaže...
Arnold Layne kaže...
zeroname kaže...

Pa mogu sa sigurnošću reći da GTA IV ima bolju grafiku na PC-u od GTA V na konzoli.

Mislim da je glupo i uspoređivati igre na konzolama sa igrama na PC-ju.Svi znamo da bilo koja igra izgleda bolje na PC-ju nego na konzoli.

To je jednostavno prednost PC-ja,ali da se vidi pomak od GTA IV vidi se.Igra zapravo izgleda iznenađujuće dobro s obzirom na ograničenja konzola.

Kad izađe za PC to će biti još nešto sasvim drugo.A kad krenu sa grafičkim modovima biti će skoro fotorealistično.Pogledajte što su napravili sa GTA IV .Sasvim druga igra.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zna li se točan datum izlazka sa PC? Hvala.

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
odjavljen
Marcuskac kaže...

Nemogu ni zamislit kako ce ovo izgledati na PC-u

R* pozuri molim te Q__Q

Pa biće mnogo bolja gustina saobraćaja, mnogo više pešaka, nešto bolje teksture, veći draw distance, veće rezolucije, AA... I to bi uglavnom bilo to, no siguran sam da konzolaši ni malo neće ostati zakinuti što se srži gameplaya tiče. Da hoće na ovoj mojoj kanti raditi kao što ovde izgleda, bio bih prilično zadovoljan. No po prirodi, mi PC igrači stalno fantaziramo malo više. {#}

16 godina
neaktivan

Ovaj My Blaine County je nevjerojatan video!Obavezno pogledajte gore pod lovely accommodations.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Zna li se točan datum izlazka sa PC? Hvala.

Ne drug!

Stefag40
13 godina
Grand Theft Auto V

Ja sam odavno prestao pratiti vijesti vezane uz GTA5,što više znam to sam nestrpljiviji tako da mi je bolje da ništa neznam. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 21:48 (Hrci).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Stiglo i na PS3. Ima cijelu noc da se skida. 

Moj PC  
0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice