Dođi k meni na igranje radi mi na high =)
super...! =)
da ne otvaram novu temu ... ako moze ko se razumije nek odg ... kada pocnem download s utorrentom speed mi je 200 - 250 kb/s a a kada dode do 40 - 50 % to se smanji na majušnih 3 - 4 kb/s !!! ima li neko ideju zasto ?
a jel imas sp3 ili sp2 ?
Na dnu u rorrenta ti je traka i tam ti pise DHT ako pise enabled iskljuci desnim klikom !
a jel imas sp3 ili sp2 ?
jesam dalje
dalje moras ponovo pokrenuti u torrent
EDIT:I stopiraj pa ponovo pokreni skidanje!
DHT je ?
edit : de el imas xf il msn da te dodam ?
nemam sad na visti installanog...=( neznam ti ja nist drugo, to napravi i valjda bu islo brze !
a jel imas sp3 ili sp2 ?
Ma nije da se prevari nego samo promijeni informacije to jest samo brojku! A u bios-u ostaje SP2 ili vec koji je!
ja sam imao istu tu graficku i isto se dogodilo.Skoro isto ,meni se vidio samo dio od auta.
Ako ti je tako tako je nemoš to prominit ustvari ima naćina ali zaboravio sam i možeš li mi reći koji ti je internt i koja ti je brzina i imaš li flat....mogu li se vratit na gta4 help....ovako nemaš šanse da ti upali gta4 sa 512 mb ram ja imam 8gb rama-i imaš veću grafićku od rama meni je grafićka 2gb radi mi gta4 na sve do kraja i sve na high ja ti živim u kaštel novom moš doć kod mene igrat na xboxu i pc-u i moš pritrćat iz našica do kaštela ako si debel il tako nešto moga bi smršavit za koji gram...hihihihihihihihi šalim se...pozzz
Ako ti je tako tako je nemoš to prominit ustvari ima naćina ali zaboravio sam i možeš li mi reći koji ti je internt i koja ti je brzina i imaš li flat....mogu li se vratit na gta4 help....ovako nemaš šanse da ti upali gta4 sa 512 mb ram ja imam 8gb rama-i imaš veću grafićku od rama meni je grafićka 2gb radi mi gta4 na sve do kraja i sve na high ja ti živim u kaštel novom moš doć kod mene igrat na xboxu i pc-u i moš pritrćat iz našica do kaštela ako si debel il tako nešto moga bi smršavit za koji gram...hihihihihihihihi šalim se...pozzz
OMG Neigra ti veliku ulogu kolicina memorije od graficke u mene 256 pa ide gta4 bez problema sve na hig!Najbitni ti je model!
koji si ti car...256 je minimum za četvorku, a tebi radi na high?!?!na 1920x1200, pretpostavljam..
OMG Neigra ti veliku ulogu kolicina memorije od graficke u mene 256 pa ide gta4 bez problema sve na hig!Najbitni ti je model!
Ubuduce provjeri prije nego pises gluposti po raznim temama.
Ubuduce provjeri prije nego pises gluposti po raznim temama.
Eeeeeeee ljudi veliko sorry! Brat mi se docemo pasworda od neta! Nisam ja pisao Sorry jos jednom!
koji si ti car...256 je minimum za četvorku, a tebi radi na high?!?!na 1920x1200, pretpostavljam..
Ma od brata mastarije nemoj te obradjat paznju na ove gluposti!
OMG, šta ti pišeš. Ej..!!!!! Šta ti sve bljezgariš u postovima!! Dali ti to namjerno ili šta? Tu si jedan dan i obilježio si Hall Of Shame kao nitko do sada.
Stvarno ne razumjem.
Ako tebi GTA IV sa 256 MB RAM-a bez pronlema radi na high ja sam otkrio novi oblik života u svemiru i teoriju putovanja kroz crne rupe unutar raznih galaksija.
OMG, šta ti pišeš. Ej..!!!!! Šta ti sve bljezgariš u postovima!! Dali ti to namjerno ili šta? Tu si jedan dan i obilježio si Hall Of Shame kao nitko do sada.
Stvarno ne razumjem.
Ako tebi GTA IV sa 256 MB RAM-a bez pronlema radi na high ja sam otkrio novi oblik života u svemiru i teoriju putovanja kroz crne rupe unutar raznih galaksija.
Sad sam rekao docepao mi se prat PW-a od neta! Jos jedno sorry