Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.415.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne kužim kak su ljudi prezadovoljni ako igra radi na high fluidno na grafičkoj od 3000kn. Pa neg kak bi trebala radit?

Dobra optimizacija je ako radi dobro na mid range kompovima, sa grafama poput R9 270X i sličnima.

9 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
sliver kaže...

Ne kužim kak su ljudi prezadovoljni ako igra radi na high fluidno na grafičkoj od 3000kn. Pa neg kak bi trebala radit?

Dobra optimizacija je ako radi dobro na mid range kompovima, sa grafama poput R9 270X i sličnima.

A R9 270x je 2000kn. To nije puno?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 3:51 (FrEaK94).
14 godina
neaktivan
sliver kaže...

Evo ako želiš radi usporedbe sa gta IV, ja sa ovom svojom konfiguracijom na max gta IV imam 20fps, dok je u gta V na max settings + advanced setings sve na max najniže sam imao 40fps.

Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
FrEaK94 kaže...
sliver kaže...

A R9 270x je 2000kn. To nije puno?

Ima ih od 1500kn već novih, ali shvaćam poantu. Većina strojeva ima i slabije od toga.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Odvratno. Sa ovim kompom pod "moj pc" bi po njihovim minimalnim requirmentsima trebao pokretati sve na najslabije kako ide bar sa 30fps, no, kada sam vani u gradu, imam od 22 do 32 fps-a, a igram sve na normal (normal je najmanje) i rezom od 1024x768. Ogrmoni mouse lag i sve u svemu ja sam razocaran s tim. ajde da su stavili zahtijevnije minimalne requirmentse onda nebi ni kupio igru. Jedino se jos mogu nadati da ce optimizirati s updateovima..

I always tell the truth, even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Onda na mojoj grafi i procu nebi moglo na medium ici ... lol

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Oj što narod igra.

Be Water My Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

za sada je katastrofa sve sve koji nemaju high end grafičke kartice. Čeka se patch i hebal ih restart nakon skoro svake postavke grafike 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ajde spat...dosta po GTA V

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Igra je B R U T A L A. Radi k'o podmazana. Vrijeme je za krpe :) 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

meni je bio prebrutalan na početku ono 60 fps-a konstantno, nakon kaj sam otišao u grad di je više auti ljudi mačaka pasa itd. Onda mi je postao malo manje zanjimljiv, ali svejedno ću odigrat da vidim priču i da vidim što sve pruža, a na kraju  ću smanjiti rezoluciju i ostale postavke pa da igra leti :D a možda i prije :P

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 5:20 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja igram GTA fluidno na q9450 i nvidea Geforce 9800gt, 4gb ram. Picim sve na low, bitno je da se igra.

Darko

6 0 hvala 0
14 godina
Kolko vidim ekipa s nVidia-ama ima puno bolji fps i to na jačim postavkama od AMD-a, nadam se da driveri budu brzo osvanuli za AMD, meni trenutno na 30Gb skinulo...
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Dakle, tko je danas na bolovanju?

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
14 godina
Razlog bolovanja - konjuktivitis :)
12 godina
Friday kaže...

Dakle, tko je danas na bolovanju?

ja cu bit na bolovanju kad me zena dohvati...vec mi se 3 puta dere iz sobe da se nederem u taj mic na ts-u

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
Jim Carrey kaže...

za sada je katastrofa sve sve koji nemaju high end grafičke kartice. Čeka se patch i hebal ih restart nakon skoro svake postavke grafike 

a sta si ocekivao s nabrijanim tamagočijem

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

koja debilana, sve ispočetka moram skidat jer mi nestalo mjesta na ssdu.

bilo je cca 20GB slobodno nakon preloada, krenuo mi skidat patch, zbloko se i vidim 3MB free.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
R4ck0 kaže...

bilo je cca 20GB slobodno nakon preloada, krenuo mi skidat patch, zbloko se i vidim 3MB free.

I meni se desio isti problem. Uzmi i prekopiraj cjeli steam folder na drugi disk koji imas na racunaru, a taj na SSD-u izbrisi. I nastavi enkriptovati igru sa tog diska. Ja sam to uradio i evo igram GTA V uveliko. Mislio sam na pocetku da cu morati skidati sve iz pocetka, ali nakon sto sam ovo pokusao sve je islo po planu.

Darko
11 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
R4ck0 kaže...

I meni se desio isti problem. Uzmi i prekopiraj cjeli steam folder na drugi disk koji imas na racunaru, a taj na SSD-u izbrisi. I nastavi enkriptovati igru sa tog diska. Ja sam to uradio i evo igram GTA V uveliko. Mislio sam na pocetku da cu morati skidati sve iz pocetka, ali nakon sto sam ovo pokusao sve je islo po planu.

e jbg već sam ga dilito :D al hvala svejedno

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ja sinoć odigrao jedno pola sata i to nakon što sam se poešteno izjebo dok se nije inst jer nisam imao dovoljno mjesta na disku...čak sam i bf morao micati na drugu particiju.

Uglavnom prezadovoljan sam kako radi. Default postavke su mi bile na high/very high, pogasio sam AA i te gluposti, u advanced graphics sam sve nafrljio do kraja i najmanji fps koji sam primjetio da je u jednom trenutku bio je 52 dok sam se naganjao po gradu. Ostatak vremena je pristojno iznad 60 FPS. Čak sam razmišljao da upalim V-sync.

Jedva čekam da dođem s posla danas pa da rokam dalje. :)

BF Nick: Xtreme_Switch
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel tko probao napraviti transfer GTA Online charactera sa ps3 (ili ps4) verzije igre na PC ? Jel ima kakvih problema s time, da se ne zaletavam... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel se na taj update odnosi ovih 300tinjak MB?! :)

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Išao sam pokrenuti preko steama i pisalo je an error has occured, content still encrypted.

Šta da radim?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

HD postavke high texture sve ostalo na normal (slideri na 0) pizdarija je što se mora resetirati nakon svake postavke igra... ali izgleda da igra na 4gb rama radi na knap neznam imam nekakav čudan stuttering bit če da je zbog procesora i manjka rama... ali igrivo je....

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 7:52 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

HD postavke high texture sve ostalo na normal (slideri na 0) pizdarija je što se mora resetirati nakon svake postavke igra... ali izgleda da igra na 4gb rama radi na knap neznam imam nekakav čudan stuttering bit če da je zbog procesora i manjka rama... ali igrivo je....

Gledam par youtube linkova i ne vidim neko povecanje u broju automobila tj.traffic density i pedestrian,jesi ti slidere stavio na max ?

Jel ima vise od PS4 verzije ?

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ma jel ga još ikome ne želi pokrenit? Samo GTA has exited unexpectedly i odjebe me i ne mogu uopće u igru uć, WTF?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Stavio sam ih i na pola i na minimum i nisam primjetio razlike... sad taj stuttering malo kvari igru... nije valjda da se mora imati i5 ili fx x6 za ugodno igranje.... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ma igra dere guzove. Malo sam se ja zajeb. sto sam igro Sleeping Dogs prije nje, pa sam onu misiju s autima ponavljao 10 puta jer sam ih sve stuko u lijevoj traci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice