Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
DankoH kaže...

Kako sporo ovo ide sa RSC-a, pa jebote 300KB pa 80KB pa 400Kb... Pa kaj je to?!?!?

Ako ne mogu normalan downloader napravit kak bude igra onda radila ffs!

Steam Master Race 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima li tko torrent sa .rpf filovima da pustim i to da mi se skida?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

to ti ima retail gta5 torrent

16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Na Zavviu su skinuli cijenu s 38 na 35 funti a u košarici mi još stoji 38 a trebalo bi 35 zbog obećanja ako će se mijenjati cijena između preordera i datuma izlaska da će naplatiti po toj manjoj cijeni. Vi koji ste od tamo naručili što vam piše? Ima ta trgovina kakvi forum ili bilo gdje da se može raspravljati?

Meni je isto 37.99. Možeš pitat agente njihove, a za drugo neznam dal ima

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Skidam igru preko social kluba i stavim na pauzu , zgasim aplikaciju , i idem ponovo upalit da vidim jel ce ostat na mjestu i krene skidat ponovo od 10 gigi a skinuo sam ih 40. Jel ima jos neko problema s tim? Znaci ja bi trebo cijeli dan ostavit da se skida?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipica, ubacite se u Crew, pa ćemo da pucamo, rejsamo, igramo penisa itd.

http://rsg.ms/97893e1

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 21:44 (Danny_HR).

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matecro007 kaže...

Skidam igru preko social kluba i stavim na pauzu , zgasim aplikaciju , i idem ponovo upalit da vidim jel ce ostat na mjestu i krene skidat ponovo od 10 gigi a skinuo sam ih 40. Jel ima jos neko problema s tim? Znaci ja bi trebo cijeli dan ostavit da se skida?

Reddit - Found a fix for the Social Club download reset issues [x-post]

U biti idite u svoj rockstar folder i obrišite sve fileove sa istom veličinom. Ja sam sad upravo izgubio preko 20 gigabyti downloada jer sam imao 20 giga dupliciranih file-ova. RIP pc&internet, downloadam već 2 puna dana i tek sam na 11,7 GB a trebo bi bit već preko 40, bliže 50.

Citat mog posta sa prošle stranice. Drugim riječima:

1. Idi u rockstar folder gdje ti se nalazi GTA V i u njemu pogledaj imaš li više fileova sa ISTOM VELIČINOM (SLIKA)

2. Obriši sve file-ove sa istom veličinom!

3. Ne zaboravi obrisat i rpf.part i rpf.hash file-ove

4. Ponovno pokreni Social Club client i nastavi download od x gigabajti (u tvom slucaju 10)

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Son of a bitch Gimme gimme gimme.....

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
vrinho kaže...

Son of a bitch Gimme gimme gimme.....

nije za maloljetne, piše 18+.

Tak da nebi trebalo biti djece po serverima

http://www.youtube.com/user/Brzi559
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Uzeo nakraju preko steama :) Nije mi se dalo zezati sa sporim downloadima. Iako gledam brzina preko steama mi je 300 kb :/. Taman ce biti gotovo kad dodem sa posla u utorak... 

Nadam se da mi nece biti zao tolkih para, ipak je to igra koja se cekala jako dugo. Dns proveo cijeli dan u upgrejdanju wina na 8.1, podesavanju grafike da sve radi kako spada, i mislim da je kompjuter spreman. Iduci tjedan ide i klokanje proca za svaki slucaj :) U svakom slucaju, jedva cekam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Aha, znaci krenulo je :)

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
protjeran
Diazz72 kaže...

Fake!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako je fake onda je jako dobar fake u što sumnjam jer se jasno vide postavke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C4R3ON kaže...
Diazz72 kaže...

Fake!

?_?_? izvor?

--------------------------

Jao ja bi ovakvim klincima oduzeo svu tehniku4life.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Vechile umjesto vehicle, breif umjesto brief... misliš da bi se takva pogreška Rockstaru uspjela potkrast samo tako ?

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V PC

LOL, onda se fakat tip podrudio, ali i dobro zajebo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Čini se da je fake, raspored postavki je totalno drukčiji od onih koji su objavljeni prije koji dan. Moguće da je to neki prastari video pa reuploadan a vidim da su ga sad i ekspresno maknuli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako mi nitko ni iz Santa Domenice ni iz Svijet Medija ne odgovara, ima li netko od vas informaciju ako sada kod njih preorderam igru, hoću li dobiti onu bonus lovu u igri?

Svakako uzimam box pa me zato zanimaju te dvije trgovine pošto mi se sada ne ganja box izdanje iz vana, a ovo je igra koju svakako stavljam u svoju box kolekciju.

Inaće u većini slučajeva kupujem digital download, ali GTA V uzimam box iz osobnih razloga i još je dodatan plus onih 60GB koji mi se nikako ne skidaju...kako god bilo, samo mi box igra pa bi bio zahvalan ako netko ima info za box izdanje kod nas i taj bonus (može biti i neka druga trgovina kod nas (samo navedite koja) no da dobijem bonus).

Zahvaljujem!

P. S.

Ne nasjedajte na fejk gluposti oko igre i tzv. gameplaya jer ništa od toga još par dana.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diazz72 kaže...
C4R3ON kaže...
Diazz72 kaže...

Fake!

?_?_? izvor?

--------------------------

Klinac ili nisi,nemas oci.

Na pocetku se jasno vidi da koristi kontroler.

Usporedi sa ovim:

http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-graphics-options-in-full/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Uvijek sam bio osoba koja skida sa torenta, nisam nikad kupio igru skuplju od 5 dolara, medjutim posto sam dobro poslovao zadnji mjesec, kesa se otvorila, bilo je jace od mene. Jebiga, neko pusi cigare, neko igra igre, nismo svi isti.

I na toj kanti ( Moj PC ) po današnjim standardima misliš vrtit GTA V s igrivim fps-om?

14 godina
Diazz72 kaže...
 ...

Snimi kako skida , nabaci par debilnih komentara poput:

"Treba sad još da sačekamo taj crack koji se uploada"
"Imam jako jak net 60MB/s, nije da se kurčim nego gledam kad bi netko sad imao 10 MB/s VJEROVATNO bi mu duže skidalo"

700 prikaza, 33 lajka, 3 dislajka 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 23:23 (KiCo77).
13 godina
protjeran
win32 kaže...
Kako mi nitko ni iz Santa Domenice ni iz Svijet Medija ne odgovara, ima li netko od vas informaciju ako sada kod njih preorderam igru, hoću li dobiti onu bonus lovu u igri?

Svakako uzimam box pa me zato zanimaju te dvije trgovine pošto mi se sada ne ganja box izdanje iz vana, a ovo je igra koju svakako stavljam u svoju box kolekciju.

Inaće u većini slučajeva kupujem digital download, ali GTA V uzimam box iz osobnih razloga i još je dodatan plus onih 60GB koji mi se nikako ne skidaju...kako god bilo, samo mi box igra pa bi bio zahvalan ako netko ima info za box izdanje kod nas i taj bonus (može biti i neka druga trgovina kod nas (samo navedite koja) no da dobijem bonus).

Zahvaljujem!

P. S.

Ne nasjedajte na fejk gluposti oko igre i tzv. gameplaya jer ništa od toga još par dana.

Mislim da se dobije bonus , upravo sam odgledao onaj unboxing igre te je lik dobio letak sa giftovima u single modu i MP . 

15 godina

http://i.imgur.com/qkh4tQo.jpg?hc_location=ufi

kao da je iz gta izašao haha

14 godina
odjavljen
iAvenger kaže...
DarkoKwon kaže...

Uvijek sam bio osoba koja skida sa torenta, nisam nikad kupio igru skuplju od 5 dolara, medjutim posto sam dobro poslovao zadnji mjesec, kesa se otvorila, bilo je jace od mene. Jebiga, neko pusi cigare, neko igra igre, nismo svi isti.

I na toj kanti ( Moj PC ) po današnjim standardima misliš vrtit GTA V s igrivim fps-om?

To pod MOJ PC je napisano prije tri godine.

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

To pod MOJ PC je napisano prije tri godine.

Updejtaj to onda, gjde god se javiš za neki savjet/problem a ima veze sa pcijem svi će pogledat konfiguraciju pod "moj pc".

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako to radi sa fizickom kopijom igre ? Ja kada kupim CD dobijem Product Key koji aktiviram na steamu i onda ubacujem CD-ove ili ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tireN1337 kaže...

Kako to radi sa fizickom kopijom igre ? Ja kada kupim CD dobijem Product Key koji aktiviram na steamu i onda ubacujem CD-ove ili ? 

Ne, dobijes DVDove i key, ubacis DVD. instaliras i pri kraju ce te pitati key, uneses key, ulogiras se sa postojecim ili novim R* acc. i tjt.

12 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
tireN1337 kaže...

Ne, dobijes DVDove i key, ubacis DVD. instaliras i pri kraju ce te pitati key, uneses key, ulogiras se sa postojecim ili novim R* acc. i tjt.

A igra je vidljiva da igram na stimu ili ? Je l' ne znam je l rockstar povezan sa steamom, nikada nisam nistao kupovao od njih

12 godina
Grand Theft Auto V PC

evo jedno pitanje vec sam reako posto sada nemogu uzeti org. skinut cu pirata i vidjeti kako ce mi igra raditi,a onda u 5 mj. mislim uzeti orginal,znaci pitanje je dali je ikako moguce kasnije na pirata samo ubaciti orginal key? da ne moram opet skidati igru

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice