I na game.co.uk je isto to. Ali mislim da ću i ja sa zavvija uzet
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I na game.co.uk je isto to. Ali mislim da ću i ja sa zavvija uzet
Gdje piše, ja ne vidim.
ovdje gdje mi je kolega s foruma linkao
Na kinguinu je 45€ tj 347kn, uz kupon THEHUNTBEGINS je 42.71€ tj 329kn, vidim da svaki tjedan pomalo pada cijena, pa se vjerojatno moze naci od polovice 3 mjeseca za 300kn.
a porez? to si zaboravio
Što se tiče tog poreza tj. VAT-a. Ako naručim boxed verziju iz UK da li moram plaćati dodatno još taj porez? Nešto sam čitao da su to uveli od 1.1.
Da li plaćaju svi to, samo oni koji su izvan EU ili samo oni koji su u EU?
Cisto za informaciju, ako ja dobijem GTA V kao gift od kolege Scrappy-ja i dalje dobivam preorder bonuse?
Cisto za informaciju, ako ja dobijem GTA V kao gift od kolege Scrappy-ja i dalje dobivam preorder bonuse?
da
I ja sam uzeo od Scrappya. Nemate brige, legit GTA 5 key sa trenutnim preorder bonusima (znači ingame lova). 350kn i nemate brige 
Sad čekati...
ovdje gdje mi je kolega s foruma linkao
Hvala na linku, igra stoji u libraryu od prije 10 minuta :D
a porez? to si zaboravio
nisam nista platio pisalo mi vat 0%, osim ako ste vi mjenjli iz koje ste zemlje kada su oni slali mail da morate staviti iz koje ste zemlje zbog vata.
Hey Scrappy probao sam te dodati na steamu ali ovo Sentinel2016 ne nalazi......
Sub-Total: 42.55€
Paypal Fee: 1.53€
Total: 44.08€
339,42 kn :D 

Je li itko kupovao preko GMG s ruskim IPom?Jos imate popust 20℅ što vas dođe oko 170kn.
Je li itko kupovao preko GMG s ruskim IPom?Jos imate popust 20℅ što vas dođe oko 170kn.
Koji točno popust? Ima neki voucher ili?
EDIT: Vidim sad. Skočio mi na sred ekrana 
svida mi se kako svi preorderate igru na nevidjeno
kao da ce po izlasku igre nestati keyeva..
i onda kad izadje, i ako bude neoptimizrana kao GTA4 ili online ne bude radio kao kod npr Diablo3, ce biti plakanja i kukanja
nema smisla preoderati. samo idete na ruku publisherima koji dobivaju vase novce bez obzira na kvalitetu isporucenog proizvoda
i onda kad izadje, i ako bude neoptimizrana kao GTA4 ili online ne bude radio kao kod npr Diablo3, ce biti plakanja i kukanja
nema smisla preoderati. samo idete na ruku publisherima koji dobivaju vase novce bez obzira na kvalitetu isporucenog proizvoda
nasa stvar, dali smo svoje novce ne tvoje.
nasa stvar, dali smo svoje novce ne tvoje.
ni ne bunim se, bar cu na temelju vasih iskustava znati u roku od 5min po izlasku jer to valja sta ili ne
zato sam i rekao da mi se svidja sto preoderate
samo nastavite ^^
Budi uvjeren da rockstar nece napraviti istu gresku dva puta.
Da je to neka druga igra vjerovatno se nebi tolko preorderalo, ali ipak to je GTA, to se mora imat pa makar i da ne mogu igrat.
Da je to neka druga igra vjerovatno se nebi tolko preorderalo, ali ipak to je GTA, to se mora imat pa makar i da ne mogu igrat.
Ma da... 400kn da imas 3 reda rijeci u Steam Library, samo zato jer se to mora imat... :D
Nije stvar sto je GTA, nego je stvar u tome da ce nuditi more i more mogucnosti i da ce biti prva Sanbox igra poslije San Andreasa koja ce biti sposobna oduzeti tisucu sati igracima.
Ako ne bude optimizacija ala GTA IV... onda nas ocekuje 1000 sati igranja.
Ma da... 400kn da imas 3 reda rijeci u Steam Library, samo zato jer se to mora imat... :D
Jbg, GTA fanboy. 
I ja sam, igran svaki do sad + DLCovi koji su moguci za PC. Al sam veci fanboy novcanika :D
Ja vjerujem da ce igra biti super, ali mi je sad glupo raditi preorder, npr. to sam napravio sa BF4, beta mi je bila super, a ono kada je igra izasla, bas sam se razocarao u dosta stvari, tako da od sada uvijek rade cekam da cujem iskustva.