- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Time crisis 1
Da ne duljimo... evo nova 
lol, ovo za soccer kid 7 sam bubnio , nikad u zivotu ju nisam vidio, baš mi je tako izledala , samo što sam malo pretjero sa 7 
Ne znate, evo hinta. Kao što vidite, neprijatelji su u full-motionu, a igra je izašla na Wiiju.
Gabe Newell
Da :D
Tko želi neka stavi novu sliku - trenutno sam bez inspiracije.
ok ja ću stavit sliku
Simpsons Hit & Run
ok ja ću stavit sliku
Simpsons Hit & Run
istina
Mislim da to nije ta igra, iako je "grafika" skoro ista.
Ako i jest ista, ja ju znam pod drugim imenom. Al 99% sam siguran da se ne radi o 25th Anniversary.
To bi mogla biti i Star Trek: Judgment Rites
Judgment Rites uses the same DOS gaming engine as the earlier Star Trek: 25th Anniversary
(Wikipedia)
To bi mogla biti i Star Trek: Judgment Rites
Judgment Rites uses the same DOS gaming engine as the earlier Star Trek: 25th Anniversary
(Wikipedia)
Ta je.
Stavi novu igru.
Freelancer?
Nisam siguran ili je X-Wing ili je Tie Fighter.
Pošto sam ja pogodio evo stavljam novu sliku (zadatak za Simpsons):
Ja sam bio siguran da je Star Trek: 25th Anniversary i rekao sam da netko drugi stavi. Stavio je Filip a ti si pogodio njegovu. Ali ispostavilo se da ja nisam bio u pravu i da treba ponovno pogađati Star Trek igru, dakle vraćamo se na početak. Star trek igru je pogodio Darkling (potvrđeno by postavljač slike), stoga pogađamo Darklingovu svemirsku simulaciju.
e jesam ga zakomplicirao
Pošto sam ja pogodio evo stavljam novu sliku (zadatak za Simpsons):
1. NiGHTS: Journey of Dreams
2. Ček, tko sad treba postavljat?
Decki ja malo promatram ovaj kviz i zaključujem DA VI NIKAD NISTE IGRALI IGRICU IZ 21st jebl... sebe pa samo stare igrice stavljete
hehe
da je malo teže pogoditi...
jer ipak igara ima više iz 20. nego iz 21. stoljeca
Decki ja malo promatram ovaj kviz i zaključujem DA VI NIKAD NISTE IGRALI IGRICU IZ 21st jebl... sebe pa samo stare igrice stavljete
Šta bi ti pogađao slike iz Red Faction Guerrilla ili Wolfensteina novog? lol
Šta vi ti pogađao slike iz Red Faction Guerrilla ili Wolfensteina novog? lol
pa...DA a ovu gore koju si stavio to ste vi igrali dok sam ja pokušavao skužit što je bolje tuta ili školjka
Nisam siguran ili je X-Wing ili je Tie Fighter.
Na dobrom si putu 
Iskreno, stare su i bolje (ne grafički naravno)...
BTW, koju sad pogađamo uopće?
Pa normalno kad je teže za pogodit -.-"
Hvala Bogu da ti neću stavit sliku iz Far Cry2 i ostalih...
I ne kaže se igrica, nego igra, jer isto tako ne kažeš "idem u kino gledati filmić".... Ispadaš krajnje noob i neozbiljan...