Igra se zove samo Kung Fu. Na commodoreu 64,Segi i NES-u :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Motorhead - igrao davno
Slikica kao dokaz i nova igra:
Motorhead - igrao davno
Slikica kao dokaz i nova igra:
Pool tournament ?
world snooker championship - ne znam tocno koja verzija.
evo moj ako sam pogodio
nije Turok.
Ma nije Turok. On je 3D.
Samo nek vidim na gog.com
jurassic park
ne znam gdje si nabavio sliku te velicine, pretpostavljam da imas igru za emulator pa si napravio sreenshot. ono sto mi se ne svidja je cinjenica da je pola slike izrezano i citav igrin interface. stvarno ne znam sto je u tome fora? da ja sad uzmem neku sliku i izrezem je sumnjam da bi itko pogodio o cemu se radi. zar itko osim mene misli da bi slike trebalo stavljat potpuno i ne rezat ih do neprepoznatljivosti???
iduci zadatak:
(igra je za PS3 i razlog vise za kupiti istog, nista nije izrezano, radi se o nastavku sada vec legendarnog serijala)
God of War 3
Nije izašo.
To je neki horror?
God of War 3
Nije izašo.
ne znam gdje si nabavio sliku te velicine, pretpostavljam da imas igru za emulator pa si napravio sreenshot. ono sto mi se ne svidja je cinjenica da je pola slike izrezano i citav igrin interface. stvarno ne znam sto je u tome fora? da ja sad uzmem neku sliku i izrezem je sumnjam da bi itko pogodio o cemu se radi. zar itko osim mene misli da bi slike trebalo stavljat potpuno i ne rezat ih do neprepoznatljivosti???
iduci zadatak:
(igra je za PS3 i razlog vise za kupiti istog, nista nije izrezano, radi se o nastavku sada vec legendarnog serijala)
Viewtiful Joe 2 (prvi dio presao, u drugom sam zapeo na zadnjim levelima)
DOKAZ
http://ps2.gamespy.com/playstation-2/viewtiful-joe-2/567003p1.html
nova igra:
Uncharted 2: Among Thieves
tocno je, stavi sljedecu - nek bude nesto teeesko pliiiz...
stalker?
Area 51
Nije.
Half-Life