u pravu si movie ,loan . Darn ' :).
jel netko ima ovog calvert - lewina? cini se bolji nego Kane 93.
99 heading 99 jumping 91pace.
u pravu si movie ,loan . Darn ' :).
jel netko ima ovog calvert - lewina? cini se bolji nego Kane 93.
99 heading 99 jumping 91pace.
koga da uzmem????? uezo rodryga na kraju jer sam zadovoljan sa clausom a i daje mi hard link na fofanu
ovo mi je momčad i jedino koga trebam je mbpape ali za njega nemam para 
Šta si Koundea prodao?
Ja ima fire Koundea i avion je naspram ovom panju Cozzi.
Znam da si ti imao ledenog Koundea pa mi je čudno da ti on ne igra?
koga da uzmem????? uezo rodryga na kraju jer sam zadovoljan sa clausom a i daje mi hard link na fofanu
ovo mi je momčad i jedino koga trebam je mbpape ali za njega nemam para 
Šta si Koundea prodao?
nisam ,sjedi u klubu od kad sam ubacio Cozzu ,vjeruj mi frajer mi je otkriće, puno bolje se pokazao nego Kounde ,evo nakon već 100 tekmi sa Cozzom on ostaje do daljnjeg.
morat ću si malo promjenit momčad čisto jer mi je dosadno 
nisam ,sjedi u klubu od kad sam ubacio Cozzu ,vjeruj mi frajer mi je otkriće, puno bolje se pokazao nego Kounde ,evo nakon već 100 tekmi sa Cozzom on ostaje do daljnjeg.
morat ću si malo promjenit momčad čisto jer mi je dosadno 
Ja sam ga složio i probao par utakmica i nije mi se svidio.
Kounde mi je tradable pa sam planirao prodati ga kad ovaj upadne u ekipu, ali kita.
Ne znam, možda ga malo testiram ovih dana?
I ja sad gledam market i kombiniram što da promijenim jer sam se zasitio lagano nekih igrača.
Kad prodam Neymara imat ću cca 2,6 milijuna coinsa.
Gledao sam ikone Vieiru ili Cantona... Cantona iz sentimentalnih razloga :)
Al relativno sam zadovoljan s kombinacijom Aouar i Guendouzi pa mi se taj par ne da dirat.
Ne znam, nešto moram uzet jer mi je glupo držat coinse bezveze.
Šta si Koundea prodao?
Kako su drugačija mišljenja o Cozzi. Frendu je katastrofa, panj, a meni daleko najbolji CB kojeg sam imao.
Cozza mi je bio izvrstan, ispao je na klupu samo jer sam dobio untradable plavog Rudigera.
Šta si Koundea prodao?
Kako su drugačija mišljenja o Cozzi. Frendu je katastrofa, panj, a meni daleko najbolji CB kojeg sam imao.
Meni je od zadnjeg patcha postao katastrofa. Do patcha je bio odličan cb, kimpembe, marquinos i ostala svita su ispali odavno iz ekipe, tj kad je cozza stigao. Ali zadnji patch, ko da ga je osakatio, eto tak igra, bolje reć ne igra. Tak da ono, tražio sam alternative, pa mi je uletio Ndicka ovaj novi, samo nisam ga još probao jer sam odigrao 8 winova u rivalsima, pa čekam sutra
Novi party bag mi se čini puno bolji sbc od onog jučer koji je bio čisti scam za 85+2totw. Za 84 squad od untradeablesa dobio WW Tierney-a. Ok i guess, čak izgleda kao upgrade mog gold Robertsona nakon 700 utakmica...
p.s. na PC-u izgleda idu 84-orke za 10k max bin trenutno, već sam ih par uvalio... :)
Šta si Koundea prodao?
Meni je od zadnjeg patcha postao katastrofa. Do patcha je bio odličan cb, kimpembe, marquinos i ostala svita su ispali odavno iz ekipe, tj kad je cozza stigao. Ali zadnji patch, ko da ga je osakatio, eto tak igra, bolje reć ne igra. Tak da ono, tražio sam alternative, pa mi je uletio Ndicka ovaj novi, samo nisam ga još probao jer sam odigrao 8 winova u rivalsima, pa čekam sutra
meni je cozza otkriće ,jer od kad sam ga složio praktički mi nije igrao sve dok nisam dobio francuze pa mi je morao ući u ekipu i od tad sam prezadovoljan s njim sve do sad kad sam složio ovog Salibu
sad njega moram isprobati pa ću vidjet koji će igrat
party bag Collins 
btw kaj se desilo da su overmarsa izbacili iz fife?nisam baš u toku
Slao je nekakve eksplicitne fotografije (svoj ponos) djelatnicama u klubu (koje su navodno slikane u prostorima Ajaxa), javno priznao, ispričao se, optužen za seksizam.
Ne znam, općenito mi je jako maloumno slat takve vrste fotografija, ali nekako pretpostavljam da nije slao nekoj osobi koja taj sadržaj nije htjela... U biti zbog toga su ga izbacili
Alex Moreno u party bagu.
DR neigriv. Na kraju sam krenuo ovog Chabolaha slagat. Tutnem ga u spicu na 2 chema. 2 gola i asist.
Al mislim da cu asist sa obranom morat u SBu odigrat.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Lik ima korner. Ja izbijem loptu glavom ali naravno samo do linije 16m. tamo stoji moj igrač koji neće izbiti loptu jer sam stisnio pucanje već je štopa na prsa. S leđa skače njegov igrač na mog koji pokušava štopati loptu iz samo njemu znanih razloga i u skoku pada preko mog igrača. Znači zaletio se na mog igrača s leđa. Kako rekoh pada preko mog igrača i dobije penal? I kaj da ja sada radim? Druga tekma, vodim 1-0 do 65 minute. Tada lik s nekih 35 metara opali finesse i zabije mi gol. Nakon toga mi se igra raspadne i zabije još dva. Usput mi obrani i penal i zabijem u 90 minuti kako bih ublažio poraz. Treća tekma, vodim 3-2 u 90 minuti. Lik cnetira na mog Varanea koji stoji na 5 metara i izbija loptu glavom na nekih 8m od gola. Lopta pada i lik fofanom zabija gol. Smiješno. Desni bočni presiječe loptu i hoću je dodati svom stoperu. Toty Dias ne želi primiti loptu već se čučne i lopta ga pogodi u guzicu i odbije se prema mome golu i lik samo pospremi loptu u gol. U jednoj tekmi De Gea dva puta brani ali lopta staje na gol crti. Svi moji igrači trče na loptu da je izbiju i padaju jedni preko drugih. Naravno, njegov lik sve ih preskače i zabija gol. To kaj se meni večeras događalo to je za šaljivi kućni video. Nakon zadnjeg patcha ova igra je kao iz cirkusa ispala. Nije EA ništa kriv, kriv sam ja debil kaj to smeće igram i skraćujem si život.
Nije EA ništa kriv, kriv sam ja debil kaj to smeće igram i skraćujem si život.
Tako je meni bilo prekjučer... svaki gol koji sam primio je bio blagorečeno komičan.
Sad rješavam ove tokene i Chalobaha pa igram SB mada mi SB ide na kurac jer mi je to dosadno, ali barem nije stresno :)
Nije EA ništa kriv, kriv sam ja debil kaj to smeće igram i skraćujem si život.
Tako je meni bilo prekjučer... svaki gol koji sam primio je bio blagorečeno komičan.
Sad rješavam ove tokene i Chalobaha pa igram SB mada mi SB ide na kurac jer mi je to dosadno, ali barem nije stresno :)
Chalobaha bi trebao bit jako jeben u sredini. Ja sam igral D1 sa njegovom 79 karticom. Stavio ga umjesto Kantea. Lik, osim dodavanja, nista nije lose napravio. Imam osjecaj da je 88 kartica show.
Koliko si skupio tokena? Ja ih imam 17. Mislim da su to svi do sada ali nisam ziher. Skupljam 20 za ultimate pack i 85+ pack. Drugo me ništa ne interesira.
Chalobaha bi trebao bit jako jeben u sredini. Ja sam igral D1 sa njegovom 79 karticom. Stavio ga umjesto Kantea. Lik, osim dodavanja, nista nije lose napravio. Imam osjecaj da je 88 kartica show.
Sjebali mu staminu. Da su bar CDM dali staminu od CB. Ostala mi još dva zahtjeva, ne znam hoću li ga završiti jer nemam u klubu niti jednog igrača engleske lige koji bi mogao zabiti gol u 10 tekmi.
Sjebali mu staminu. Da su bar CDM dali staminu od CB. Ostala mi još dva zahtjeva, ne znam hoću li ga završiti jer nemam u klubu niti jednog igrača engleske lige koji bi mogao zabiti gol u 10 tekmi.
Kupi zlatnog Gabriela Jesusa i nemas brige, golovi ko na traci...
Koliko si skupio tokena? Ja ih imam 17. Mislim da su to svi do sada ali nisam ziher. Skupljam 20 za ultimate pack i 85+ pack. Drugo me ništa ne interesira.
Moram pogledati kad dođem doma, ali nisam otvorio još token od Chalobaha i onaj isto iz zadataka, ali za njega mi treba još tri utakmice tako da ću to riješiti uskoro.
I ja sam gledao jučer što ću napraviti s tokenima i mislim da ću kao i ti otvarati packove jer ovo ostalo mi nema smisla.
Kak nemas. Imas Chabolaha. Ja ga drzim u spici na 2 chema, okruzen sa sudamericana igracima. 0rva tekma, dva gola glavom i asist.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Svako prolece na Zvezdu mirise...
I ja sad upalio i čudim se koja je pička materina.
Nema tjedna da nešto ne zajebu.
EA Sports investigating FIFA 22 Division Rivals unlimited rewards error - hrčak im se pregrijao pa pizdarije rade.
Koja jebeno usrana firma.
Svako prolece na Zvezdu mirise...