FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 542.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 22

Zadnji put je bio upgrade drugi dan 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Mid icon.... Potrošio 180.000 coinsa i apsolutno sve 84+ foddere iz kluba.

Igram s francuzima, 4312, bez krila, već dugo i paše mi baš takva igra nakon 2-3 godine igranja s krilima i 41212, i sad ću se izgleda opet prebacit na tak nešt zbog malog brazilijanca.

Valjda mi se isplatilo 'prodat kuću' za taj sbc večeras

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2022 0:03 (jopis).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 22
jopis kaže...

Igram s francuzima, 4312, bez krila, već dugo i paše mi baš takva igra nakon 2-3 godine igranja s krilima i 41212, i sad ću se izgleda opet prebacit na tak nešt zbog malog brazilijanca.

promjeni mu poziciju u LM i stavi ga u vezu

17 godina
Jack Sparrow kaže...
jopis kaže...

promjeni mu poziciju u LM i stavi ga u vezu

Ma imam slatke probleme. Uz Garrinchu, uletio mi je i crveni Messi, onaj 94 iz 86+ red pick upgrejda.

I sad bi ja nekak njih oba ukomponirao u momčad di su francuzi. Jedan mora bit na 7chema da ga jebesh.

A šta je najbolje, kontao sam garrinchu na desnog ST, a messija na cam-a ingame. Aaaali, probam sinoć messija na desnom st par tekmi, džizus krajst. Onaj njegov finesse sa 25m s desne strane, ulazi 9 od 10x. I Garrinchu sam držao tu tekmu na RW cijelu tekmu, to je to, krilo par ekselans. Ali onda mi Fekirac ispada iz kombinacija, a 500 tekmi je već bog i batina u ekipi... Lud sam

16 godina
FIFA 22

Ne kužim nakon 3-0 mi opet lik ode i ne dobijem bodove za promociju, već 3. puta danas. 

Dođe mi da više nikad ne igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

ma nema mi gore nego iskoristim token draft i onda na početku prve frajer izađe van i prekine mi draft ,kao odigrao sam ga i tako već brat bratu 5 puta

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma nema mi gore nego iskoristim token draft i onda na početku prve frajer izađe van i prekine mi draft ,kao odigrao sam ga i tako već brat bratu 5 puta

Ako si na PC ništa novoga bojim se, draft je vec godinama leglo cheatera i totalno besmisleno igrat imho.

13 godina
FIFA 22

Nije mi dobro... loto krv ti jebem... nije dobro...

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ti sad sljedećih 5 godina nema da pisnes vezano za pakete  😂

13 godina

10g igranja. Prva 2m+ kartica. Da bi jedva dobio ovakvu tekmu.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ja nakon 11 godina igranja još uvijek čekam bilo kakvu icon karticu u packu da osjetim taj gušt.

17 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja nakon 11 godina igranja još uvijek čekam bilo kakvu icon karticu u packu da osjetim taj gušt.

Pa složi mid sbc, šta si se stiso, ti si stari trejder, da nemoš zaradit za 400k foddera

16 godina
FIFA 22

Opet igra baš ponekad želi da izgubiš i to će se desiti. Moji igrači promašuju sa 5 metara cijeli gol, a ono što ide gore u kut Maignan brani. Obranio je takva čudesa da ti baš digne živac, i onda za kraj pokloni njemu jedan penal gdje već opali i promaši gol, al eto daje mu penal iz jednog prekršaja kojeg sam napravio, a nisam ni tackle stisnuo haha

Pitam se zašto imam igrače od 88 naprijed sa 90 shootingom ako promašuju sve, a golman koji je po ratingu slabiji od Handanoviča brani bolje od njega i dobije ocijenu 10.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2022 11:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Pa složi mid sbc, šta si se stiso, ti si stari trejder, da nemoš zaradit za 400k foddera

Govorim o packu. Neki u jednoj sezoni dobiju dvije icone, ja u 11 godina niti jednu. Do sada sam slagao dva puta i dobio dva smeća ratinga 85 Deco i rating 86 Keane. Rekao sam da više neću bezveze trošiti coinse jer znam da bolje od ovog ne mogu dobiti. Nema smisla. Dati 400k coinsa za iconu vrijednu 80k coinsa i nije neki posao. Kaj da radim s govnom osim da se dodatno razočaram. No u packu bih volio dobiti i govno samo da skinem junf na icone.

10 godina
FIFA 22

Ne znam šta se danas dešava, ali odigrao sam jednu tekmu i splašio se nastavit da nebi bilo živčanog sloma.

Ugl. sve šta sam pukno prema golu, ali doslovno sve je ulazilo. Iz okreta sa Ibrom sa 25m - gol, Dybala na 25m prima loptu prsima, igrač mu na leđima, a dvojca stopera ispred, trčim prema autu i iz očaja puknem desnom nogom da ne bude kontre - gol, Brozović iz kosa sa 20-tak metara - gol, da ne nabrajam dalje i to sve u prvom poluvremenu, a protivnik je izašao pri 5:0. Mislim da bi i ja quito jer je lik pogodio 2 prečke i 3 stative, a Handanovič je obranio 2 zicera.

Doslovno su me častili do te mjere da sam izašao iz igre poslije te tekme jer znam šta slijedi...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Neki kurac su čačkali 100% jer u zadnje vrijeme mi se događaju iste pizdarije kao u prošlim FIFAMA.

Ja slažem šansu na šansu i nikad to nisu udarci sa 30m nego uvije unutar šesnaesterca i promašujem.

Lik dođe do mog gola, prvi šut iz bilo kakve pozicije i udaljenosti i popijem gol.

Jučer situacija - nakon što sam promašivao sa 10-15m šuteve ili je golman branio, odigram akciju da sigurno zabijem gol.

Uđem s Mbappeom s lijeve strane, prođem mu sve obrambene, nisam htio pucat mada bi Mbappe vjerojatno zabio, htio sam biti siguran da ću zabiti gol.

Dodam loptu Benzemi na 5m koji stoji malo desno od sredine gola, opalim u desnu stranu i Courtois obrani.

A taj isti Courtois je trenutak prije bio na lijevoj strani gola, čuvao gol od Mbappea.

Žao mi je što nisam snimio jer ta obrana bila abnormalna.

S druge strane pak je najnormalnije da lik opali bezveze u mog Llorisa, a ovaj radi kao neku paradu samo da mu lopta može proći ispod tijela.

Takve golove dobivam da to nisu istine, a s druge strane kako god pucam, gdje god, protivnički golmani skidaju čudesa.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Neki kurac su čačkali 100% jer u zadnje vrijeme mi se događaju iste pizdarije kao u prošlim FIFAMA.

Ja slažem šansu na šansu i nikad to nisu udarci sa 30m nego uvije unutar šesnaesterca i promašujem.

Lik dođe do mog gola, prvi šut iz bilo kakve pozicije i udaljenosti i popijem gol.

Jučer situacija - nakon što sam promašivao sa 10-15m šuteve ili je golman branio, odigram akciju da sigurno zabijem gol.

Uđem s Mbappeom s lijeve strane, prođem mu sve obrambene, nisam htio pucat mada bi Mbappe vjerojatno zabio, htio sam biti siguran da ću zabiti gol.

Dodam loptu Benzemi na 5m koji stoji malo desno od sredine gola, opalim u desnu stranu i Courtois obrani.

A taj isti Courtois je trenutak prije bio na lijevoj strani gola, čuvao gol od Mbappea.

Žao mi je što nisam snimio jer ta obrana bila abnormalna.

S druge strane pak je najnormalnije da lik opali bezveze u mog Llorisa, a ovaj radi kao neku paradu samo da mu lopta može proći ispod tijela.

Takve golove dobivam da to nisu istine, a s druge strane kako god pucam, gdje god, protivnički golmani skidaju čudesa.

Eto upravo izašao dosta mi je. Lik me vodi 1-0. Ima 2 crvena i njegov golman obranio 15 prilika opet. Doslovno 1 na 1 i Pandev koji ima 90 shooting fula gol.

5 minuta prije kraja opalim sa ruba 16 metara golman ruku povuče gore u rašlje, ruka izgleda izgleda veća nego on.

Ide kontra. 2 na 1 lik sa Benzemom sa 30 metara opali, moj Handanovič se baci na pod i gol za 2-0. Doslovno alt+f4 i izbrisao igru. Nema smisla više kolko igra sere danas. Svaki put imam 60-65 posto posjeda preko 20 udaraca i expected goals oko 6. A lik sa 4 udarca mi zabije, i to zabije isto ono što ja pucam samo što moj golman ko retardiran sa baci na pod. A njegov ko superman leti na sve strane.

Nešto su 100% izdrkavali po igri opet. Isto sam i jučer s kolegom 3 friendly bacio. Sam je komentirao kolko šansi imam i kako ništa ne ulazi. A on iz mrtvog kuta meni zabija.

Evo sa poluvremena s tim likom. Ono što golman nije obranio, moji promašuju. Pitam se zašto imam igrače s dobrim statistikama u igri kad je sve tolko random. Lik mi k tome zabio iz kornera, gdje opet sve tolko random da to nisu istine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2022 11:56 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
FIFA 22

ma na pcu je trenutno leglo čitera i to očitih ,svi igraju high presing ,obranu bez upravljanja i igrači im imaju turbo u nogama ,ja evo neznam što se dešava ali u današnjih 10 tekmi rivala svi do jedan igraju na taj način

i svi koriste manje više 4-1-2-1-2 ili 4-1-3-2 ,pa što se to dešava

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma na pcu je trenutno leglo čitera i to očitih ,svi igraju high presing ,obranu bez upravljanja i igrači im imaju turbo u nogama ,ja evo neznam što se dešava ali u današnjih 10 tekmi rivala svi do jedan igraju na taj način

Kao da proživljavam film Beskrajni dan dok igram jebenu FIFU - svaka partija je identična.

Ovo za presing nisam ni sam načisto da li je čit ili mehanika igre, ali da svi tako igraju, to je istina.

Super mi je kad lik ne dira obranu nego me prati sa veznima i onda kad trebam proći obrambenog on sam ide u blok i oduzima loptu.

Meni to smrdi na mehaniku igre jer i moji ponekad to rade, pogotovo kad izletim s njima i kad se sami vraćaju na poziciju, ako im je igrač s loptom blizu, oni sami idu u oduzimanje lopte.

Po mom mišljenu, to je idiotarija jer ako sam ja krivo odigrao i ispao s igračem, a on nakon toga sam radi bez da ja upravljam njime, onda sam ja ustvari stekao prednost s krivim odigravanjem umjesto da budem kažnjen.

O Kimpembeu i njegovom istrčavanju i neprelaznosti neću ni trošiti riječi... sve se razmišljam da ga vratim u ekipu umjesto Varanea.

Meni još više od automatske obrane smeta dirven dodavanje preko cijelog terena - to mi nije jasno zašto ne pečiraju i naprave da dodavanja naslijepo ne budu savršena kao što je sada slučaj.

Likovi zbog toga igraju kao roboti.

Oduzmu loptu, i bez gledanja driven dodavanje preko cijelog terena na napadača.

Nauče dvije finte i jedanput će im proći da zabiju gol.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
FIFA 22

ma neki kurac je jer svi igraju identično, evo 80% igrača u prvoj diviziji koristi 4-1-2-1-2 taktiku high presing čak sam i malo rekao

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kao da proživljavam film Beskrajni dan dok igram jebenu FIFU - svaka partija je identična.

Ovo za presing nisam ni sam načisto da li je čit ili mehanika igre, ali da svi tako igraju, to je istina.

Super mi je kad lik ne dira obranu nego me prati sa veznima i onda kad trebam proći obrambenog on sam ide u blok i oduzima loptu.

Meni to smrdi na mehaniku igre jer i moji ponekad to rade, pogotovo kad izletim s njima i kad se sami vraćaju na poziciju, ako im je igrač s loptom blizu, oni sami idu u oduzimanje lopte.

Po mom mišljenu, to je idiotarija jer ako sam ja krivo odigrao i ispao s igračem, a on nakon toga sam radi bez da ja upravljam njime, onda sam ja ustvari stekao prednost s krivim odigravanjem umjesto da budem kažnjen.

O Kimpembeu i njegovom istrčavanju i neprelaznosti neću ni trošiti riječi... sve se razmišljam da ga vratim u ekipu umjesto Varanea.

Meni još više od automatske obrane smeta dirven dodavanje preko cijelog terena - to mi nije jasno zašto ne pečiraju i naprave da dodavanja naslijepo ne budu savršena kao što je sada slučaj.

Likovi zbog toga igraju kao roboti.

Oduzmu loptu, i bez gledanja driven dodavanje preko cijelog terena na napadača.

Nauče dvije finte i jedanput će im proći da zabiju gol.

to je najluđe, želiš odigrati jednostavnu loptu ili baciti u mu u for, lopta će ili biti prekratka ili otići predaleko da ju golamn ili obrambeni uhvati.

Ali zato kad iz obrane nafilaš ubačaj do kraja tolko je perfektan da ti se bradavice ukrute.

Baš nikakve logine nema igra. 

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma neki kurac je jer svi igraju identično, evo 80% igrača u prvoj diviziji koristi 4-1-2-1-2 taktiku high presing čak sam i malo rekao

Ja igram 41212 sa visokim bekovima i cdm na drop. Igram ju od fife 18.

Guenduzi WW je jebeno cudo kartica. Lik melje sve kad igram protiv njega.

12 godina
neaktivan

Ja ne znam bi se prebacio na to, jer igram 352, ubacujem Acunu sa LWB u srednjeg veznog, znaci pomijesana mi je strasno mocad, bilo bi mi lakse sloziti 41212 sa tom taktikom, jedino me muci isprobavao sam je na pocetku i uvijek se vratim na 352, jer mi je 41212 nekako puno vise kontra formacija i pocnem igrati dosta jednolicno, dok u 352 zabijam i sa apsolutno svima na terenu, osim golmana naravno hahah

13 godina
Mic_zap kaže...

Ja ne znam bi se prebacio na to, jer igram 352, ubacujem Acunu sa LWB u srednjeg veznog, znaci pomijesana mi je strasno mocad, bilo bi mi lakse sloziti 41212 sa tom taktikom, jedino me muci isprobavao sam je na pocetku i uvijek se vratim na 352, jer mi je 41212 nekako puno vise kontra formacija i pocnem igrati dosta jednolicno, dok u 352 zabijam i sa apsolutno svima na terenu, osim golmana naravno hahah

Ako si poslozis ekipu kak treba, sa 41212 mozes igrati 352. Samo je puno drugacije zbog postavka PIa. Izgleda dosta ofanzivno, jer to i je. Za sada mi je jedina slaba tocka SIF Barella i Chiellini... njih moram zamijeniti za nekaj. Mozda Renato sanches i Marquinhos ili Kimpembe, tako da zaokruzim desnu stranu. Uz njih bi promijenio i Thea Hernandeza. Al' sve to sa 650k nejde. 

EDIT: Ovako nekako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2022 14:09 (SimeKZ).
14 godina
neaktivan
FIFA 22

nije mi vrag dao mira i išao sam malo pregledati youtube ,nema tu previše filozofije, meta taktika je 4-1-2-1-2 defence width 35 depth 70 balanced, offence fast build up ,balance width 30 i isprobao sam je i mogu reći da je to ono šta sam spominjao

s njom zasada imam 4-0 u rivalsima elite divizija

fora je u tome da cdm ide na stay back ,dok ostala dva cm idu na go forward ,bokovi stay back i ostalo se praktički ništa ne dira

i onda se dešava da imate po 5-6 igrača u napadu konstatno , meni je iskreno ovog muka ,ali kad igram svaki jebeni put ekipa igra isto... 

ja inače igram 4231 ovo sam složio čisto da isprobam ovo sranje od meta taktike

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Dobro, ali ja ne kužim jednu stvar. Probao sam par tekmi odigrati tako i nakon 60 minute moji igrači ne mogu hodati. S druge strane igram protiv ljudi koji igraju presing od prve do zadnje minute u istom tempu. Ja ne primjećujem da se njegovi igrači nešto posebno umore. I dalje idu kao zvrkovi a moji jedva hodaju. No tih prvih 60 minuta stvarno možeš takvim presingom ubiti protivnika i natjerati ga da izađe van. Probao sam par tekmi čisto iz znatiželje ali ne mislim tako igrati. No interesiralo me pa sam probao. Nije mi jasno zašto to ne ograniče vremenski jer nije normalno da te protivnik siluje cijelu tekmu bez posljedica.

13 godina
movie kaže...

Nije mi jasno zašto to ne ograniče vremenski jer nije normalno da te protivnik siluje cijelu tekmu bez posljedica.

Nije ni meni, ali vjerojatno mulci ne bi igrali ovu igru da nemaju pomoćne presinge, autotacklove i ostale pizdarije.

Ja u prvoj diviziji, a bogami i u Elite kad sam bio prošlu sezonu, ako mogu na prste jedne ruke nabrojat igrače koji su sami igrali i pratili igru.

Sve se svodi na presing i svi u napad - Kimpembe otraga i ti ne možeš ništa.

Izigraš mu sve ove naprijed što su ostali, a otraga čeka Kimpembe i ekipa, stoje ispred igrača pa ti dodaj loptu.

Što se trošenja stamine tiče, tu sam primjetio da moji troše više stamine od njegovih, a to mogu obasniti jedino činjenicom da moji moraju trčat za njegovim navijenima, a pošto ja ne igram presing, moji se troše zbog toga.

Pogotovo kad naletim na likove koji rašire formaciju na najjače kad su u napadu i onda mi dodaju preko terena, vamo-tamo.

Ja trčim čas na jednu, čas na drugu stranu i naravno da mi se igrači umaraju.

Evo, sad igram jebeni rivals 1. divizija - svi isto majku im jebem - svi presing.

Ne mogu dodat loptu jer njegovi imaju noge od 2m i sve blokiraju ili su ispred mog igrača i jedna najmanja greška, oduzeta lopta, on je u kontri s 5 igrača.

Vodio sam maločas jednu 2-0 - ta dva gola sam mu zabio dok nije upalio presing i sve u napad poslao.

I onda se sve naglo okreće - s lakoćom mi lik presijeca lopte, u napadu opkoli moj šesnaesterac sa svima i samo rokanje - izjednači on na 2-2.

Zabijem mu za 3-2 u 83' i sav sretan pomislim da ću dobit papka jer blage veze nema.

Aha, hoću kurac, u 91' trči s Insigneom po lijevom boku, kao dribla me a pojma nema, i iz očaja nabaci loptu i naravno njegov glavonja pored mojih zabije za 3-3.

Ja da sam cijelu utakmicu nabacivao, ne da ne bih zabio, nego moji loptu ne bi takli.

Nakon toga sam popizdio i iduću partiju promijenio taktiku, nećete me jebat pička vam materina gličerska.

Zabijem mu odmah gol, oduzmem loptu dok je pokušavao odmah s centra zabit gličerski gol i fino sam se dodavao do besvijesti.

Jest, oduzeo mi je loptu dvaput, zbog jebenog presinga, ali sam ju brzo vratio.

Jebo sam ga tako do 40' i kad su mu se igrači razletili po cijelom terenu i ostavili mi prazan prostor - fino akcija u tri poteza i gol za 2-0.

Lik momentalno quitao.

Jebe me samo što to meni nije zabavno i ne mogu tako stalno igrati.

Ja igram da zabijem čim više golova i da se zabavljam, ne shvaćam ovo kao igru na život i smrt što je kod mnogih očito slučaj.

I uvijek ista priča, ja igram i iz akcija pokušavam zabit gol - jebe me igra i golmani pa ne zabijam kao prije često, a oni samo presing, lupanje s 25m, izdrkavanje s driven dodavanjima, golovi iz odbijanaca, napucanih lopti bezveze i sl.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
FIFA 22

ne nije fora ni u upaljenom presingu niti gubljenju stamine jednostavno stavite ovu formaciju i ove postavke i vidjet ćete , evo ja sad ovako igram i ušao sam u elite i već imam 7-0 s ovom momčadi i ovim postavkama

nekaj su valjda izjebali jer kad kreće protivnikov napad vaših je uvijek 4 igrača u presingu ,cdm je uvijek u sredini i pokriva centar, krila postoje i to su ova dva cm-a i kad krenete vi u napada imate po 4-5 igrača naprijed,

neznam kak opisati ali evo probajte pa ćete vidjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne nije fora ni u upaljenom presingu niti gubljenju stamine jednostavno stavite ovu formaciju i ove postavke i vidjet ćete , evo ja sad ovako igram i ušao sam u elite i već imam 7-0 s ovom momčadi i ovim postavkama

nekaj su valjda izjebali jer kad kreće protivnikov napad vaših je uvijek 4 igrača u presingu ,cdm je uvijek u sredini i pokriva centar, krila postoje i to su ova dva cm-a i kad krenete vi u napada imate po 4-5 igrača naprijed,

neznam kak opisati ali evo probajte pa ćete vidjeti

To ti je takav dan. Nije do formacije.

10 godina
FIFA 22

Da li je netko probao nabrijanog 86 Kulusevskog na RW? Zasad mi je tamo običan Chiesa i polovično sam zadovoljan, a mislim pojačat tu poziciju. Najviše me privukao Kulusevski, ali se dvoumim između njega i 84 Bernardeschia.

Isto dvojba za RB, trenutno je tu Dumfries i nisam nešto sretan sa njim, dvoumim se između 85 Florenzia i 85 Cuardada, da li ih je netko isprobao?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice