FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 542.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 22
Od svih paketića dobio Robertsona i Marquinhosa untreadable, ako kroz ovih tjedan dana uleti OTW Hakimi, uzet ću Van Dijka i sa obranom sam miran neko vrijeme, od OTW pokupio Malena, Saula, otključao Camavingu, zbog duplica otključao Andre Silvu i Shaqiria, još imam u quick sellu jedno 5 84 igrača, pa čekamo novi SBC, tako da je prošlo donekle okej, čak i kad nisam dobio +85 igrača iz dva 100k paketića

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 22

Jel igra netko na PC-u da koristi Dualshock 4 controller? Pada mi fps kad mi je joystick ukljucena i osjecam onako stuttere u igri a ne bi trebalo biti.. 

0 0 hvala 0
14 godina
playertwo kaže...

Jel igra netko na PC-u da koristi Dualshock 4 controller? Pada mi fps kad mi je joystick ukljucena i osjecam onako stuttere u igri a ne bi trebalo biti.. 

Ja koristim i sve je okej, ali mi je bio menu glitchan. Probaj ovaj fix : Fifa mapa - fifa setup mapa - config - i dodaj u zadnji red AUTO_LAUNCH = 1 . Meni je to pomoglo.

VISCA BARCA
9 godina
neaktivan
FIFA 22

A znam, promijenio sam to al mi se cini da je na trialu bio onako smooth gameplay, nisam igrao do danas kad sam si joy nabavio i udem i onak osjecam stutter neki u igri, mozda je do fife, a ne do joya.. A dal ides ono preko Steama kao Fifu pališ ili si skinuo ds4 Windows? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2021 18:41 (playertwo).

0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Kupovao si packove coinsima. I moja baka zna da je to blesavo.

Jebe mi se za coinse, to vratim u jednom danu. Boli me što nisam ništa dobio pa niti slučajno. Packove otvaram da nešto dobijem. Čovjeka veseli kada dobije bilo kakvu vrijedniju karticu a boli kada otvoriš hrpu packova i ne dobiješ ništa.

14 godina
playertwo kaže...

A znam, promijenio sam to al mi se cini da je na trialu bio onako smooth gameplay, nisam igrao do danas kad sam si joy nabavio i udem i onak osjecam stutter neki u igri, mozda je do fife, a ne do joya.. A dal ides ono preko Steama kao Fifu pališ ili si skinuo ds4 Windows? 

Nista od toga, samo ukljucio joystick, instalirao drivere i sve radi.

VISCA BARCA
8 godina
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Kupovao si packove coinsima. I moja baka zna da je to blesavo.

Jebe mi se za coinse, to vratim u jednom danu. Boli me što nisam ništa dobio pa niti slučajno. Packove otvaram da nešto dobijem. Čovjeka veseli kada dobije bilo kakvu vrijedniju karticu a boli kada otvoriš hrpu packova i ne dobiješ ništa.

A nista onda, najbolje uplatiti 10 listica lota i onda biti u soku sto nisi pobrao megamilijune.

Daj ozbiljno, igraj igru na nacin na koji ti se svida i to je to, jebote mtx u igri.

17 godina
sexytoiletpaper kaže...

A nista onda, najbolje uplatiti 10 listica lota i onda biti u soku sto nisi pobrao megamilijune.

Daj ozbiljno, igraj igru na nacin na koji ti se svida i to je to, jebote mtx u igri.

Ne pričamo o lotu već o jebenoj igri koju kupiš svakih 12 mjeseci. Packovi su sastavni dio futa. Da bih uživao u igri prije toga trebam nešto dobiti u packu i zaraditi na marketu. Bez toga nema uživanja u igri. Ako te igra jebe konstantno i ne dobijaš ništa u packu, gubiš volju za igrom. Isto kao i kada te jebe momentum u igri pa pogodiš 5 stativa a iz prve poluprilike primiš gol. Osjećaš se u oba slučaja blentavo. Otvaram od prvog dana na dva acc preview packove i do danas nisa  dobio pack koji bih mogao kupiti. Svaki dan dobijem karticu ratinga 78/79. Jučer sam oborio rekord i dobio karticu ratinga 84 vrijednu manje od 2k coinsa pa je pack opet neisplativ. Pa jebem mu mater da bar slučajno ne mogu dobiti jedan dan pack koji vrijedi bar 10k coinsa? Ne shvaćam ništa ovo tragično, samo kažem. Sutra je novi dan i otvaram dva rare mega packa pa da vidim je li moguće išta dobiti. I tako iz dana u dan... Igru ionako slabo igram a slaganje sbc i otvaranje packova mi je još uvijek interesantno.

9 godina
neaktivan
Jack Black kaže...
playertwo kaže...

Nista od toga, samo ukljucio joystick, instalirao drivere i sve radi.

A uspio rijesit problem, lockao sam na 60fpsa i to je to.. Cudno kak je menu samo na 30fps i vise ne ide, uzas.. 

13 godina
FIFA 22

Ja guram loptu u prostor s Brunom na 5m - on krivo dodaje, a panj s Lacroixom driven dodavanje iz svog šesnaesterca na napadača koji je na mojih 20m savršeno 

Možda da uzmem Lacroixa i stavim umjesto Brune da mi razigrava napadače???!!!

Igram malo prije protiv drugog panja... taktika mu je bila da raspolovi ekipu na dva dijela - jedni u obrani, drugi u napadu.

Čim dobije loptu otraga ide driven pass na napadače.

Počne utakmica, ja imam napad, izgubim loptu na njegovoj polovici, on doda na beka i šus lopta u prostor za njegovog napadača.

Dakle, ta lopta je prošla kroz moja dva igrača i savršeno došla na nogu napadaču koji zabija.

Pomislih, jebemti, ovaj je pronašao jebeni glič i sad će me isprcat.

Je kurac, to je bila jedina lopta koja mu je tako prošla cijelu utakmicu - na moju sreću.

Ali jebem mu mater u pičku, zašto takve lopte uopće prolaze?!?!?!?!?

Pogotovo što ih panjevi odigravaju s nikakvim karticama, karticama koje imaju passing zakurac i onda kad mi se tako doda nekoliko puta, a meni Bruno promaši čovjeka na 5m - momentalno izgubim volju za životom.

Ovo s Rivalsima i napredovanjem odnosno nemogućnosti padanja u niže divizije je teški kurac.

U jednom trenutku ću doći u diviziju u kojoj mi nije mjesto i onda ne znam što će biti!?

Najbolje mi je što nema nikakve kazne za poraze.

Možeš izgubiti 10 partija zaredom, pobijediti jednu i napredovat ćeš na tablici - WTF?!?!?!?!??!

Kad smo kod Rivalsa... da li ima negdje omjer pobjeda i poraza ili su to maknuli da psihološki djeluju na nas tako da neznajući da smo loši igramo i dalje??

Čim uđeš u Friendlies, odmah gore piše omjer pobjeda i poraza, ali u Rivalsima toga nema - ili sam debil pa nisam vidio?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Ja guram loptu u prostor s Brunom na 5m - on krivo dodaje, a panj s Lacroixom driven dodavanje iz svog šesnaesterca na napadača koji je na mojih 20m savršeno 

Možda da uzmem Lacroixa i stavim umjesto Brune da mi razigrava napadače???!!!

Igram malo prije protiv drugog panja... taktika mu je bila da raspolovi ekipu na dva dijela - jedni u obrani, drugi u napadu.

Čim dobije loptu otraga ide driven pass na napadače.

Počne utakmica, ja imam napad, izgubim loptu na njegovoj polovici, on doda na beka i šus lopta u prostor za njegovog napadača.

Dakle, ta lopta je prošla kroz moja dva igrača i savršeno došla na nogu napadaču koji zabija.

Pomislih, jebemti, ovaj je pronašao jebeni glič i sad će me isprcat.

Je kurac, to je bila jedina lopta koja mu je tako prošla cijelu utakmicu - na moju sreću.

Ali jebem mu mater u pičku, zašto takve lopte uopće prolaze?!?!?!?!?

Pogotovo što ih panjevi odigravaju s nikakvim karticama, karticama koje imaju passing zakurac i onda kad mi se tako doda nekoliko puta, a meni Bruno promaši čovjeka na 5m - momentalno izgubim volju za životom.

Ovo s Rivalsima i napredovanjem odnosno nemogućnosti padanja u niže divizije je teški kurac.

U jednom trenutku ću doći u diviziju u kojoj mi nije mjesto i onda ne znam što će biti!?

Možeš izgubiti 10 partija zaredom, pobijediti jednu i napredovat ćeš na tablici - WTF?!?!?!?!??!

Kad smo kod Rivalsa... da li ima negdje omjer pobjeda i poraza ili su to maknuli da psihološki djeluju na nas tako da neznajući da smo loši igramo i dalje??

Čim uđeš u Friendlies, odmah gore piše omjer pobjeda i poraza, ali u Rivalsima toga nema - ili sam debil pa nisam vidio?!

Ljudi koriste iste taktike ko i na prosloj fifi. Odigras ne beka, bek through ball na spicu ili krilo, ulaz unutra i gol. 

Omjer pobjeda i ostalog vidis kad udes u stadion. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
FIFA 22

Meni je Bruno preloš. Ozbiljno razmišljam prodat ga dok je još iznad 150k. 

Što je najžalosnije, njegov passing mi nije ništa bolji od B.Yedderovog kojem mi je to jedina mana, inače mi je extra napadač, a imam Halaanda, Martiala, Jesusa, itd. Ali toliko mi diže tlak sa netočnim dodavanjima da je to strašno, znači niti jedna jedina lopta poslana trokutom s B.Yedderom mi nije prošla kud sam stisnuo. Al nijedna. Sad sam počeo vraćat cam-u i cm-ovima pa s njima odigravat i bar 50% prođe kak treba. Ali s Yedderom, nemoguća misija, a zabija ko na traci.

Golmane sam malo prokužio, i zabit gol je sada puno lakše, pogotovo sa l1+r1+šut. To tu i tam nešt obrane, ali većina uđe, dok finesseovi vrlo rijetko. A visoke šuteve zabijam bez problema samo sa igračima sa jako dobrim shooting statsima, npr Suarez mi je mrak za to kad igram sa španjolcima.

Aaaali, naletio sam na par jebenih gličera. Lik puca samo neki retardirani šut, vidim da je namješten na finesse, ali šut izgleda kao polu-lob polu-finesse, i šta je najjadnije zabio je takvih 5 komada na tekmi. Ne pratim jubito ni ništa u vezi za igru, pa nisam u toku, ali ne kontam jel to neki jebeni glič ili neki jeben čit, pošto meni kad pucam finesse golmani brane 99% šuteva, baš ono ak sam ga slučajno uhvatio na krivoj nozi onda prođe, i to od stativu, ostalo što mu je bliže, ne da brani nego hvata u ruke, a pucam sa igračima koji imaju finesse trait. I onda naletim na ekipu tu i tam, koja puca SAMO finesse, i ulazi im sve, jer moj golman na njihovu kretnju prije šuta sa ono, 25m, izlazi na peterac, i lopta ga više lobuje nego što je to finesse. Moji pokušaji vraćanja golmana na crtu ne pale. Sad, jel to čit, il neki glič da na neku određenu fintu prije finesse šuta golman automatski leti naprijed, bez obzira što u 16ercu ima igrača ispred njega, ne znam, al je iznimno retardiran dio ovog cirkusa od igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
jopis kaže...

Što je najžalosnije, njegov passing mi nije ništa bolji od B.Yedderovog kojem mi je to jedina mana, inače mi je extra napadač, a imam Halaanda, Martiala, Jesusa, itd. Ali toliko mi diže tlak sa netočnim dodavanjima da je to strašno, znači niti jedna jedina lopta poslana trokutom s B.Yedderom mi nije prošla kud sam stisnuo. Al nijedna. Sad sam počeo vraćat cam-u i cm-ovima pa s njima odigravat i bar 50% prođe kak treba. Ali s Yedderom, nemoguća misija, a zabija ko na traci.

Golmane sam malo prokužio, i zabit gol je sada puno lakše, pogotovo sa l1+r1+šut. To tu i tam nešt obrane, ali većina uđe, dok finesseovi vrlo rijetko. A visoke šuteve zabijam bez problema samo sa igračima sa jako dobrim shooting statsima, npr Suarez mi je mrak za to kad igram sa španjolcima.

Aaaali, naletio sam na par jebenih gličera. Lik puca samo neki retardirani šut, vidim da je namješten na finesse, ali šut izgleda kao polu-lob polu-finesse, i šta je najjadnije zabio je takvih 5 komada na tekmi. Ne pratim jubito ni ništa u vezi za igru, pa nisam u toku, ali ne kontam jel to neki jebeni glič ili neki jeben čit, pošto meni kad pucam finesse golmani brane 99% šuteva, baš ono ak sam ga slučajno uhvatio na krivoj nozi onda prođe, i to od stativu, ostalo što mu je bliže, ne da brani nego hvata u ruke, a pucam sa igračima koji imaju finesse trait. I onda naletim na ekipu tu i tam, koja puca SAMO finesse, i ulazi im sve, jer moj golman na njihovu kretnju prije šuta sa ono, 25m, izlazi na peterac, i lopta ga više lobuje nego što je to finesse. Moji pokušaji vraćanja golmana na crtu ne pale. Sad, jel to čit, il neki glič da na neku određenu fintu prije finesse šuta golman automatski leti naprijed, bez obzira što u 16ercu ima igrača ispred njega, ne znam, al je iznimno retardiran dio ovog cirkusa od igre.

Znaci sa low drivenom pucas 1v1 sa golmanom?

Kovačić
17 godina
neaktivan
Dao sam igri dva tjedna i ja sam u soku sto su oni isporucili. Nešto se ljudi rugaju s pesa? Pa 3x vise ruganja treba ovome smecu ili ako ne igri barem onome tko je ovo kupio. Skripta se vidi vise nego ikad, golmani ili brane ili ne brane izmedu nema. Jos kad sam vidio onaj bundle za 150k coinsa odljepio sam hahahh. Dosao sam do 3 div rank 1 i odjednom magicno ne mogu dodat precizan pas s prve vec 4 tekme haha, brisite to smece dok vam je jos ostalo nesto dostojanstva.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Mislim da nećeš doći u diviziju gdje ne pripadaš, nego će s vremenom svi biti divizija 1 ako nema ispadanja. Oni koji budu prije tamo su bolji igrači, ali bi cijeli player pool s vremenom trebao tamo završiti. Jedino ne znam jel matchmaking funkcionira po onom skill ratingu ko u 21 ili te matcha s bilo kojem igračem iz trenutne divizije.

A ovo za glitch udarce izvana, mislim da je to timed udarac, to bi trebalo biti ono kad stisneš šut i onda opet stisneš prije nego igrač puca.

8 godina
cicek kaže...
Dao sam igri dva tjedna i ja sam u soku sto su oni isporucili. Nešto se ljudi rugaju s pesa? Pa 3x vise ruganja treba ovome smecu ili ako ne igri barem onome tko je ovo kupio. Skripta se vidi vise nego ikad, golmani ili brane ili ne brane izmedu nema. Jos kad sam vidio onaj bundle za 150k coinsa odljepio sam hahahh. Dosao sam do 3 div rank 1 i odjednom magicno ne mogu dodat precizan pas s prve vec 4 tekme haha, brisite to smece dok vam je jos ostalo nesto dostojanstva.

Sori, mozda sam ja glup, ali koja je to treca opcija izmedu golman je obranio i golman nije obranio?

17 godina
FIFA 22

Znači nakon predstavljanja HyperMotion technology, pomislio sam da ćemo konačno igrati igriv nogomet i da igrači neće na terenu stajati kao balvani ili se ponašati kao balvani. Tim više jer su snimali tekme 22 profesionalna igrača koji su na terenu simulirali nogometnu utakmicu i ponašanje svakog igrača na svakoj poziciji. Ja bih volio vidjeti tu snimljenu utakmicu i usporedio bih je s ovim što su nam oni dali a dali su nam u taktičkom smislu isto govno kao i svake godine do sada. Četiri igrača obrane stoje na centru a niti jedan pored jedinog napadača? Je li moguće da su tako igrala 22 profesionalna igrača i da su oni to prenijeli u igru ili je ovo samo isti isprdak igre s novim brojem a sva sranja su ostala ista? U prvom primjeru obrambeni glavom ispred mog igrača izbacuje loptu prema centru a raspored mojih igrača u odnosu na jedinog napadača je krajnje zanimljiv. U drugom slučaju lik je presjekao loptu i odmah uposlio svog jedinog napadača a moja obrana stoji jednako kao i u prvom slučaju, krajnje nezainteresirana na zbivanja na terenu. Koji je smisao da imaš 4 igrača u obrani a niti jedan ne stoji pored napadača. Ovo je pravljenje budale od svih nas.

Dodavanja u ovoj igri nemaju nikakvog smisla. Imaš rupu između dva obrambena igrača bar 5m i hoćeš dodati loptu u prostor kroz tu rupu i da tvoj igrač uleti iz drugog plana, nema jebene šanse. Od 10 puta 8 puta ne mogu pogoditi toliku rupu već protivničkog igrača. Pa nisam jebeno slijep da ne vidim kuda želim i kako je logično dodati loptu. Moj igrač stoji desetak metara ispred mene i hoću mu dodati u noge igra doda ili prebrzo pa čista lopta ode u aut ili dodaje u for koji presječe protivnički igrač. Pa nisam budala da ne vidim protivničkog igrača, zato i želim dodati svom igraču u noge. Najviše od svega me živcira kada probijem liku stranu a svi moji igrači stoje desetak metara iza mene i uopće me ne prate. Nemam kome dodati i dok ih dozovem ili gubim loptu ili je moram iz izgledne pozicije vratiti skroz u obranu. Druga situacija sličnog napada je krajnje smiješna. Sada moj igrač koji me prati i trči s kontra strane trči dva metra ispred mene i ne mogu mu dodati loptu jer je u zaleđu. Znači imamo igrača koji trči  recimo lijevom stranom terena i ima ispred sebe sve igrače obrane i on ko debil trči brže od njih da bi ušao u zaleđe kako mu ja ne bih mogao dodati loptu i postići gol. Drugog razloga nema.

U prošloj fifi se događalo da jednu loptu oduzimamo po tri puta. U ovoj fifi jednu loptu oduzimam po 5/6 puta i ona se uvijek nekim čudom vraća protivniku a kada je i oduzmem moj igrač se toliko bori s tom loptom da je ne može dodati prvom do sebe već je gubi od igrača kojem je oduzeo loptu. Frustrirajuće. O onim situacijama kad sam u ziceru a protivnički igrač iza mene koji me kao magnetom privlači i spriječava mog igrača da pukne loptu nema smisla govoriti jer je to stara fora iz fife. Lik mi samo priđe s leđa i nakon toga moj igrač u čistoj šansi puca u prazno jer ne može pogoditi loptu. Kako, zašto? Što više igram ovu igru ona je veće smeće nego prošla fifa. Ja u ovoj igri nakon desetak dana ne vidim nikakav napredak u smislu kvalitete igre već hrpu novih frustracija kojima nas je počastila ekipa iz Kanade. Usput, danas sam otvorio nagrade od SB, dva rare player packa i još sam jedan dobio za 100 finesse udaraca i najbolja kartica u ta tri packa neka ratinga 83 kartica. Smiješno. Ove godine nagrade su tako poticajne da prosječan igrač nema ama baš nikakav motiv sjediti i igrati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Golman ili brani sve ili ne brani nista. Etoga jel ti sad jasnije? Vidim da ti fali paznje pa evo da ti poklonim malo da lakse zaspis danas. U ovoj fifi ili ne mozes zabiti nista ili zabijas sve izmedu nema. Ti velis treca opcija. Ima vise od tri opcije i cak puno puno vise. Moze lopta uc u raslje moze golman skinut, moze kroz noge biti gol moze proc preko ruke. Vise gledat nogomet manje igrat fifu.
17 godina
neaktivan
Golman ili brani sve ili ne brani nista. Etoga jel ti sad jasnije? Vidim da ti fali paznje pa evo da ti poklonim malo da lakse zaspis danas. U ovoj fifi ili ne mozes zabiti nista ili zabijas sve izmedu nema. Ti velis treca opcija. Ima vise od tri opcije i cak puno puno vise. Moze lopta uc u raslje moze golman skinut, moze kroz noge biti gol moze proc preko ruke. Vise gledat nogomet manje igrat fifu.
10 godina
neaktivan
FIFA 22

Odigrao sam na ps5 2h od 10h triala i pitanje je da li ću uspjeti odigrati sve do kraja. Na prvi pogled sve super, prva tekma je ok prošla, tj. nisam se obazirao na fifa kerefeke i skripte jer ajde, desi se to šta se desi, ali onda sljedeće tri utakmice živčani slom. Gol sa centra nakon šta sam poveo 1:0, moji nikoga ne čuvaju, protivnikov igrač krivo doda prema mom golmanu, ali onda uskaču stoperi koji su se potrudili iz petnih žila stić tu loptu (oba stopera, bili su sljepljeni) i naravno odigrat protivničkom napadaču u noge (ništa od toga nije bilo naređeno) koji je lobao golmana dok je stajao u ničijoj zemlji. Druga situacija, protivničko krilo je samo ko duh uz aut liniju i kad je dobio loptu protrčao je kroz mog bočnog i nabacio na 16m gdje defanzivni vezni sa volejom gađa stativu od koje se lopta odbija u mog golmana i u gol. Bilo je još situacija kao npr. da sam sa igračem uz aut liniju i dotrčava moj drugi igrač i izbije onom kojeg kontroliram loptu u aut... Ovo su neki primjeri, ostale sam potisnuo jer sam previše traumatiziran.

Da se osvrnem na animacije, lijepo to izgleda, u nekim situacijama savršeno, ali nažalost previše je onih gdje to ispada neprirodno, a i pomalo se exploita. I kako je movie rekao, snimali su 22 igrača kako igraju, kako je moguće da su u nekim situacijama napadači sami ko duhovi? I dalje imaju onaj problem kod izbijanja za koji tvrdim da je teško skriptiran jer se lopta uvijek odbije (izbaci se lopta) napadačkoj ekipi tj. igraču, a ne npr. između dva igrača i slično. Tu pes rastura, u tim random stvarima, a pogotovo u udarcima na gol, fizici lopte i kako to većina zove tromost igrača jer ne može igrač od 190cm biti isto okretan kao neki od 165cm. Kad sam gledao njihove prezentacije bio sam oduševljen time šta rade fiziku lopte iz nule, ali mi djeluje skoro identično ko u prijašnjim nastavcima, kao da lopta nema težinu.

Da ne bude sve crno vidi se neki pomak, ali opet je sve to premalo s obzirom šta su najavljivali i kako su predstavljali nextgen fifu, kao da su znali (ne bih se čudio da jesu) da će konkurencija failat pa su napravili mali pomak, a veće stvari možda čuvaju za ne daj bože situaciju, npr. iduću godinu ako se desi čudo i konkurencija izbaci konkretan proizvod, a ne ovo šta su dali.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 22

S kakvom ekipom igrate? Ja inace uvijek igram s englezima, ali ove godine sam odlucio na svabe jer sam packo inform Nkunkua, OTW Malena i Mbabua. Haaland nije nesto prebrz s loptom, ali ima dobra utrcavanja, a zabija apsolutno sve. 

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
17 godina
acmilan2 kaže...
jopis kaže...

Znaci sa low drivenom pucas 1v1 sa golmanom?

Da. Yedder, Jesus, Halaand, to trpaju u kut dolje po zemlji bez problema, jedino mi Martial voli zahvatit nekak bezveze pa odleti 5m od gola, ko da ima outside foot+curve 199 statistiku....

14 godina
neaktivan
FIFA 22

TOTW Nkunku iz ovog današnjeg 75+ rare sbc packa... not bad za tri srebrna i tri brončana :p

edit: haha, idući pack od onog L&N hybrid eto ti TOTW Hradecky.... još mi samo neki OTW fali :D

edit2: ok, nisam ni gledao pack nakon walkouta prije zadnjeg edita, kadli ono...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2021 19:36 (MBuda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
cicek kaže...

Ajde malo caja od kamilice, mozda malo trave popusiti uz to i smiriti i ohladiti. Ako ovo igrica radi od tebe, cisto se bojim kako se ponasas u stvarno stresnoj situaciji.

17 godina
neaktivan
Koja stresna situacija momak? Fifa je tebi stresna situacija? Onda nemam lijepe vjesti. A ti mozes popusit sto hoces i kome hoces zaboli me. Igra je smece i uvreda za zdrav razum i to je cinjenica.
14 godina
neaktivan
FIFA 22

S kakvim timovima igrate trenutno? Meni su uglavnom iz paketa ispadali englezi pa sam složio zasad ovu ekipu. Jesus i Richarlison su zbilja dobri za pocetak u napadu, Bailey mi se isto dosta sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 22

Ja sam išao slagati bundesligu, cijene igrača u premiershipu su malo previsoke. Igram od petka (standard edition) i uspio sam ovo složiti. Dobio sam Kimpembea u packu od squad battles nagrada, otišao je za 40k tak da je to svakako dosta pomoglo.

0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 22
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2021 13:35 (sexytoiletpaper).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 22

Jel postoji koji patch ili nešto takvo da se licenciraju juve, lazio i ostali iz serie a + hrvatska? 

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mac23 kaže...

Jel postoji koji patch ili nešto takvo da se licenciraju juve, lazio i ostali iz serie a + hrvatska? 

Ne

I am over 9000!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice