Već me treći puta od izlaska la liga totsa smradovi trollaju sa Ocamposom. Vrh.
Ja sam slagao večeras 4x za redom ovaj tots guaranteed, prvi puta kovačić, a imam ga već, a onda svaki put 92 rated igrač, ali sve beskorisni iz kojekakvih divljih liga, pa sam svaki put tog uvalio u taj isti sbc za drugog. Sutra probam još, da vidim kak će sutra bit, čim dođe prvi ispod 90, stajem
.
Sbc je "dobar" jer za 82 ekipu postoji velika sansa za 90+ karticu, ali.... Ko se nada dobit neku top karticu moral ih bude malo više napraviti ili bude imal jebačke sreće da nekaj dobije. 😁
Ja sam ih napravil par... Ginter, Brandt, Rajković, neki japanac 85 rated, Hradecky, Ocampos i 3 kolumbijca 90+ rated. Dakle ništa korisnog za ekipu, samo fodderi.
Slično ko i prime icon pack, pražnjenje kluba, samo kaj je ovo ajde jeftinije i isplativije.
Ovo je moje iskustvo, možda je moj pack luck u kurcu pa ne mora bit pravilo da neće nekom drugom nekaj dobro doć. :)

.
. Sva sreća pa su Ibro i Rebić odradili svoje.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
. Pa da igram sa bronze igračima još bi mi to bilo logično donekle da ne znaju dodat loptu, al sad kad imam maltene cijelu momčad sa 99 passing igračima, e pa jebemu mtr više i igri i svemu onda ako takav igrač nije u stanju dodat tri lopte u noge.
, jer iovako momci rade svoj posao dobro, veći problem je shebani (očito nerfan u zadnje vrijeme) totsf Ter Stegen, a totsf Oblaka sam ulupao u sbc