FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.250.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 20

E kako bi sad sjeo jedan fb casilas, ko kontra nakon precke. :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Eto imam i dokaz da je lag kompenzacija big dil u fifi. Jucer navecer i danas cjeli dan mi je max brzina 4,2mbps. To je podjeljeno na barem 5 uredaja. Koliko je los internet mogu vidjet da mi mob skida update cjeli dan i nikak da skine. Video od 360p mi ocitava na jedvite jade uz par buffera. Ali fifa radi bez trzanja :D I danas sam dvije samo stigao pobjeditiobje bez delaya i bez laga. :D znaci delay je tu namjerno da bi "ujednacio" uvjete dva igraca.

Btw morao mi je danas doc tehnicar s tcoma da mi zamjeni router, a koji naravno nije dosao. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 19:27 (cicek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Pa u biti FIfa i sve ostale igre troše jako malo prometa. Trebali bi svi na 1Mb down-up biti i više nago zadovoljni konekcijom. JEdino je bitan ping i koliko smo udaljeni od servera, a mislim također i infrastruktura odnosno koliko je susjeda/sugrađana/sunarodnjaka u datom momentu na internetu.

I također mislim da svi ovi problemi Fife izlaze iz loših servera i lošeg netcodea. Po meni je igra dosta dobra (single player, sama fizika itd, ima bugova ali što je savršeno...), ali infrastruktura EA, naša hrvatska i općenito kompezacija mrežnog igranja cilu ovu priču dovodi do apsurda.

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 19:45 (daseparo).

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Neki dan sam gledao TOTS Grimalda kao zamjenu za Rousilona i danas ga dobijem u untadable packu.

A štos je što sam u međuvremenu složio Vidala pa mi više ne treba.

Sad ću par dana gledat Eusebia na merketu, kao fol da ga hoću kupit pa me baš zanima hoću li ga dobit u packu :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Jebote, fakat ne kuzim ove ljude u EA-u. Zakaj jedan PIM Puyol ima tak lošu karticu, jedan od najboljih obrambenih igraca unazad 10-15 godina, uopce nije bil spor kak ga EA prikazuje sa ovih 73 pace cini mi se, uz to mu daju tak loš agility i balance ko da ima 2 metra, a po mom sjecanju bio je dosta agilan i brz, uz to sjecam se da je znao radit i one rulete tu i tam po terenu i takve gluposti, jedan odlican igrac.. Steta da su mu dali tak usranu PIM karticu, mislim 94 rejting, odlican defending i phyisical, al ove bitnije stavke koje ti trebaju u ovom trulom gempleju su tolko loše da ovu karticu spustaju u jedan jadan nivo. Mogu nabrojat hrpu ikona koje su fakat jadne u gempleju, da mi se plače jebote, a tu neki pimpeki kentovi kurci palci su nenadjebivi..

EDIT: jos je puyol jedno vrijeme igrao i RB-a.. i kao on mi ima 50 nekaj agility i balance, kak da ne

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 21:09 (playertwo).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 20
playertwo kaže...

Jebote, fakat ne kuzim ove ljude u EA-u. Zakaj jedan PIM Puyol ima tak lošu karticu, jedan od najboljih obrambenih igraca unazad 10-15 godina, uopce nije bil spor kak ga EA prikazuje sa ovih 73 pace cini mi se, uz to mu daju tak loš agility i balance ko da ima 2 metra, a po mom sjecanju bio je dosta agilan i brz, uz to sjecam se da je znao radit i one rulete tu i tam po terenu i takve gluposti, jedan odlican igrac.. Steta da su mu dali tak usranu PIM karticu, mislim 94 rejting, odlican defending i phyisical, al ove bitnije stavke koje ti trebaju u ovom trulom gempleju su tolko loše da ovu karticu spustaju u jedan jadan nivo. Mogu nabrojat hrpu ikona koje su fakat jadne u gempleju, da mi se plače jebote, a tu neki pimpeki kentovi kurci palci su nenadjebivi..

EDIT: jos je puyol jedno vrijeme igrao i RB-a.. i kao on mi ima 50 nekaj agility i balance, kak da ne

Koda je EA ikad znao ocjeniti igrace kad ni ne gledaju nogomet.

12 godina
daseparo kaže...

Pa u biti FIfa i sve ostale igre troše jako malo prometa. Trebali bi svi na 1Mb down-up biti i više nago zadovoljni konekcijom. JEdino je bitan ping i koliko smo udaljeni od servera, a mislim također i infrastruktura odnosno koliko je susjeda/sugrađana/sunarodnjaka u datom momentu na internetu.

I također mislim da svi ovi problemi Fife izlaze iz loših servera i lošeg netcodea. Po meni je igra dosta dobra (single player, sama fizika itd, ima bugova ali što je savršeno...), ali infrastruktura EA, naša hrvatska i općenito kompezacija mrežnog igranja cilu ovu priču dovodi do apsurda.

Igra je smece bila konekcija dobra ili ne. Bez obzira na delay lopta i dalje prolazi kroz stopala i dalje se lopta odbija kao fliper mozes je uzeti 16 puta ali je nisi uzeo, mozes promasiti sve zicere mozes promasiti prazan gol. Bilo delaya ili ne igra je i dalje smece tesko. Jeli i vas nervira kada stisnete L1 da vam igrac krene trcat prema naprijed i onda vas igrac se zabije od zadnjeg obranbenog i tako uvijek. Toga u fifama 14,15,16 nije bilo igraci su uvijek zaobilazili jedno drugo i onda zbog nekog razloga u fifi 17 ili 18 oni su maknuli sustav za detekciju i poceli su se sudarati napadaci sa obranom.

17 godina
FIFA 20

Ne da je smeće, nego je kancerogeno smeće.

Isto kao što je svaki drugi igrač u 8. diviziji kancerogeno čitersko smeće. Likovi koriste cijeli dijapazon asisteva iz onih finih 30€/mj 'pomagala', ofsajdi od 5-10m koji se ne sude, penali di ih niko ne dira, njihovi fauli se ne sude apsolutno za ništa, golove daju sa igračima koji imaju šut 50-60 a iz voleja sa 30m, itd itd itd. Pokušavam riješit Laportea, pao sam opet iz 6 u 8., i vidim da je u 6oj milina za igrat. Ovdje u 8., što gori tim, to je šansa da je kreten čiter 150%. Kad mi dođe panj sa 5-6-7 ikona u timu, znam da je jednostavno debil koji ne zna igrat, al kad dođe lik sa 79 timom, a ima 83 b.yeddera ili slične jazavce, kažem 150% je šansa da je čitersko smeće jer jednostavno ne može ga igra gurat tako, sudili bi se bar ofsajdi i fauli....

Kao što smo već davno zaključili, ne mogu smeća kanadska koji nogomet ni na tvu nisu vidjeli napravit nogometnu igru. NE MOGU. Jer su imbecili.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Igram DR da naguram 20k poena i da napokon sutra vise uzmem 2x Ultimate pack za petak. Nadam se da ce skoro 21k poena bit dosta. 

Jako puno ekipe je toksicno, odraduju jebeni objective i nista drugo osim kompletnog zatvaranja se ne dogada u ovoj tekmi. Doslovno sam imao tekmu gdje sam ja uputio 5 udaraca na gol a protivnik niti jedan. On je i dalje stajao u svojih 16m i niti milimetra nije mrdao. Sigurno bi bilo jedno 15 udaraca prema njegovom golu da ih 10 nije zavrsilo u bloku.

Isto tak. Jako puno ekipe radi ovaj ''11 first owner'' i to sa igracima da ti pamet stane. MOTM Neymar, Prime R9, Ikona svakakvih vrsta, TOTY KDB, Kante... kako jebem vam majku. Prvu dobru karticu nakon Zanettia, a da nisam SBC radio, sam dobio danas u vidu Thiaga. Koji je jebenih 110k prema marketu. 

Ali tekma koja mi je bila vrh je bila protiv 70 chema ekipe. Neuer na golu, 4 chema. 5 obrana ko iz picke. Ja napadam, on kontrira i tap gol. Tako je zabio do 3-0... onda sam uzeo gumicu i povezao gljive ( tu je netko naveo tu ideju, top stvar ). Pa daj mi odjebi sa takvom spikom, za koji kurac imamo chemistry onda. Da bi mi jedan igrac dosao u pljunuo u facu nakon kaj je 3 puta uspio pobjec sa WBY mojem PM Ramosu. Na drugoj strani ja sa Diego Costom ostavim PM Davida Luiza 5m, on je za 3s bio na njemu i sastavio ga u pod da je ovaj odmah dobil injury. Koja je to pizda materina? Jel ne mogu dvije strane imati jednake uvjere pri igranju? Neki zazivaju P2P spajanje. Pa da opet imamo debile koji ce palit torrente. Ovi majmuni u EA jednostavno ili nemaju kliker da skuze kako je u EU populacija koja igra FIFAu i nogomet puno brojnija od debila u SADu. Od svih podrucja gdje trebaju serveri oni naguze server u Svedsku sunce te jebalo. Na drugi kraj hemisfere. Da stisnu jedan Server u Spanjolsku, jedan tu kod nas ili u Srbiju... kompletna centralna europa ti je pokrivena. Koju nas pizdu materinu jebu ovako. Kak da slozim ekipu kad mi svaki igrac koji nema Agility i Balance preko 85, u tekmi sa delayom, potpuno beskoristan. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
FIFA 20

Ja nisam u zivotu igrao fifu niti me nogomet bas nesto pretjerano zanima (gledam repku i to je to). Pratim ovo sta vi pisete pa je meni vec pun kurac. Ne mogu ni zamisliti koliko frustracije u vama budi

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kako jockey po defaultu treba stojati, assisted ili manual i kako vi igrate?

Sad usao da odigram jednu i nisam skuzio odma da mi je na assisted prebacilo nekako, nisam se mogao sastavit u obrani jbt. Izvukao nekako jedva 4:3 pobjedu, prelako primio 3 gola, on mi kraj obrane ko pored panjeva prolazio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Koje igrace cemo imati u red picku?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

I? Kaj je uletilo? 

Ja sam dobil Grimalda i Godina. Godin bude odlican za SBC a Grimaldo kao neki SS, makar mislim da bi i on mogel uletit u neki SBC :D  Uz njih su jos dosli Dembele kojeg imam i Bentacur koji su vrijedni spomena. Pakete cuvam za sutra. 

Opet nisam Rank II, za 500-600 bodova. Jedna pobjeda. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

jel koristi tko fifa infinity patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Sta mislite hoce li rasti cijena ovim efl TOTS-ima nakon izlaska iz pekova iduci tjedan? I kad ih se najviše isplati prodavat.

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

0 0 hvala 0
13 godina
zlurad kaže...

Sta mislite hoce li rasti cijena ovim efl TOTS-ima nakon izlaska iz pekova iduci tjedan? I kad ih se najviše isplati prodavat.

Tesko. Kartice su tesko sranje. Mozda ode gore par tisuca cisto jer ih ne bude u paketima. Al inace... Slabo ih ljudi zele u ekipi.

Drugi put prode centar u 45+4 od 2+ i zabije. Onda ja ne mogu gol niti pogodit, niti zabit. Da bi on zabio sa ovim hrđavim portugalskim govnom nakon kaj sam mu 3x oduzeo loptu sa Baresiem. I naravno... Nakon toga opet u 90 lagano. 

12 godina
FIFA 20

Jeli postoji neki cheat da kad uzmes loptu da si je onda uzeo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Jeli postoji neki cheat da kad uzmes loptu da si je onda uzeo?

The technology isnt there yet

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo ja upisao 20. Pobjedu za redom. :D ovaj drag back je tak op da je to strasno. Puno penala sam pucao u zadnjih 6-7 tekmi kad sam malo polovio taj drag back jer kad se njegov vvd ili ferdinand odluce uzeti loptu oni nejdu praznih ruku van tog duela. I ako bas ja u tom trenutku idem radit drag back nes ce se desit ili ce ferdindan otic s loptom ili mojom kopackom. I tad cesto sudi penal. A tipovi protiv kakvih igram nakon 7. Pobjede su strasni. Bez neymara se nit ne igra. I svi stalno rade onaj bicikl na mjestu ne znam kaj im to znaci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2020 16:20 (cicek).

2 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Evo ja upisao 20. Pobjedu za redom. :D ovaj drag back je tak op da je to strasno. Puno penala sam pucao u zadnjih 6-7 tekmi kad sam malo polovio taj drag back jer kad se njegov vvd ili ferdinand odluce uzeti loptu oni nejdu praznih ruku van tog duela. I ako bas ja u tom trenutku idem radit drag back nes ce se desit ili ce ferdindan otic s loptom ili mojom kopackom. I tad cesto sudi penal. A tipovi protiv kakvih igram nakon 7. Pobjede su strasni. Bez neymara se nit ne igra. I svi stalno rade onaj bicikl na mjestu ne znam kaj im to znaci.

Ja sad cekam nagrade sutra u 19h da otvorim. Trenutacno sam na 660k. Douglasa Costu sam prodal i plan je kupiti SS Mendya da zamijeni Gattusa. Onda bi najrade slozio Boatenga, prodao Varana i ubacio Thiaga unutra. Nakon toga bi se trebao Bernardo Silva povuc na klupu. Samo kaj me sad jebe kaj nemam zamjenu za Bernarda Silvu.

Ter stegen, Roberto Carlos ( Grimaldo ) - Ramos - Boateng - Zanetti, Mendy - Kante - Thiago, WBY - Hazard - ( ? ). 

Mozda SS Vinicius, pa bacim WBY na klupu a Jovicu u igru. 

EDIT: Pogledajte sliku, ovo je isto opcija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2020 17:04 (SimeKZ).
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Ja sad cekam nagrade sutra u 19h da otvorim. Trenutacno sam na 660k. Douglasa Costu sam prodal i plan je kupiti SS Mendya da zamijeni Gattusa. Onda bi najrade slozio Boatenga, prodao Varana i ubacio Thiaga unutra. Nakon toga bi se trebao Bernardo Silva povuc na klupu. Samo kaj me sad jebe kaj nemam zamjenu za Bernarda Silvu.

Ter stegen, Roberto Carlos ( Grimaldo ) - Ramos - Boateng - Zanetti, Mendy - Kante - Thiago, WBY - Hazard - ( ? ). 

Ovo izgleda mocno. :D

Evo meni poraz u 24. tekmi.

Onaj 97messi, ovaj plavi phillips su tekmu sami dobili. Al neka gg. :D Do 85 je bilo 4-4. A press i owerload je igrao do 80 bez problema i tad su mu poceli kaskati lagano. I tad mi 1v1 gol sansu u 83' promasio pogba i ovaj do 90 zabio dva komada. Al jovic i dalje igrac utakmice. :D

13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Onaj 97messi, ovaj plavi phillips su tekmu sami dobili. Al neka gg. :D Do 85 je bilo 4-4. A press i owerload je igrao do 80 bez problema i tad su mu poceli kaskati lagano. I tad mi 1v1 gol sansu u 83' promasio pogba i ovaj do 90 zabio dva komada. Al jovic i dalje igrac utakmice. :D

Necu lagat kad bi reko da u 99% mojih poraza, moj igrac bude igrac utakmice. Teski apsurd.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Necu lagat kad bi reko da u 99% mojih poraza, moj igrac bude igrac utakmice. Teski apsurd.

Da znam zato jer igras nogomet, a ne log trough ball...

Evo i remija. Script was too strong with that one. :D

13 godina
neaktivan
Ajmo savjeti za neki upgrade, jest da nemam nesto coinsa, tek 3 tjedna igram.
Da li bi bilo pametno Messia na CF prebaciti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Nedavno sam složio Vidala na savjet kolege i pokazao se pun pogodak.

Imam ovog zelenog Mendyja kojeg planiraš uzeti i igrao sam neko vrijeme s njim, nije loš, ali Vidal je za njega doktor nauka.

Vidal:

- jak je k'o bik

- čudno dobar pas ima (pišem čudno jer mislim da još do sada nije dodao niti jednu loptu pogrešno i kad je frka s njim dodajem bez problema)

- kad je gužva negdje i pičvajz budi siguran da će on biti unutra - vrlo često je na pravom mjestu u pravo vrijeme

- ima neku čudnu animaciju za oduzimanje lopte, kao da ima nogu od 2m zna ponekad uzet loptu protivniku

- napad ga pretjerano ne zanima - to će ovisiti i o tvom stilu igranja, ali on će prije gledati da te obrani od kontre nego da ti pomogne u napadu

Meni igra u paru sa Blancom i oba su na balanced, a Vidal je taj koji čeće ostaje otraga.

Kad sam igrao s parom Mendy - Blanc onda je Mendy bio taj koji je stalno bio u napadu.

Doduše, zabio sam s njim dosta golova, bez obzira što ima loš shooting, znao je zabiti prilično često za CDM-a.

Ukratko, ako ti treba CDM koji će ti pomagati u napadu onda Mendy, a ako ti treba CDM koji će ti ojačati obranu onda Vidal.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 20

Moze li mi netko ko igra na pc provjeriti je li I u njega pri ovim postavkama igra jako ubrzana 

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2020 18:41 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Zašto nonrare CONEBALL kartice računa kao rare kartice prilikom otvaranja packova ? U SBC ih prepoznaje kao nonrare, kad ih hoćeš quicksellat idu za 300 coinsa kao i nonrare, ali jedino kad se otvara pack računa kao rare karticu. Ima 2 mjeseca kako se ovo događa.

Ako će gameplay za vikend ligu bit kao danas, nema smisla registrovat se za istu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Izasao guaranted "Bentacur" SBC i trazi 85 ekipu, jesu oni normalni?

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Jel sutra englezi izlaze ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Moze li mi netko ko igra na pc provjeriti je li I u njega pri ovim postavkama igra jako ubrzana 

Ne bi smjela biti. Poslikaj i specifikacije kompa. Meni je na svim postavkama ista samo je izgled drugaciji. Stoga da ja igram na 144fps zbog monitora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2020 19:52 (cicek).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice