Valjda je jasno da su ovu tekmu gore igrala dva youtubera za svoj clip, pa pokusavali sto vise tih rainbow flickova i ostalih shema. Sumnjam da ce to prolazit kad se bude igrala prava tekma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Valjda je jasno da su ovu tekmu gore igrala dva youtubera za svoj clip, pa pokusavali sto vise tih rainbow flickova i ostalih shema. Sumnjam da ce to prolazit kad se bude igrala prava tekma.
Jesu, samo je problem kaj će to svi pokušavati raditi. Na jednog normalnog protivnika dobijat ću pet ovakvih. Tako je nebitno hoće li to prolaziti ili neće već kaj to nema veze s nogometom i kaj mi je tako zamorno igrati. Gdje je nestalo ono kada me izigraš, stvoriš višak, gurneš igrača u zicera itd. Ovo je za mene cirkus.
Jesu, samo je problem kaj će to svi pokušavati raditi. Na jednog normalnog protivnika dobijat ću pet ovakvih. Tako je nebitno hoće li to prolaziti ili neće već kaj to nema veze s nogometom i kaj mi je tako zamorno igrati. Gdje je nestalo ono kada me izigraš, stvoriš višak, gurneš igrača u zicera itd. Ovo je za mene cirkus.
E to je jedini nacin da se stvori sansa u ovom novom pesu inace 1 na 1 nemas nikakvu sansu i taj deo mi se i najvise svidja tamo.

Isti engine, isti zahtjevi kao i do sada...
Dakle, na temelju jedne tekme se zakljucilo kako ce to svi radit. Pa jebemu :D
Fala Bogu, nije ostalo još puno do izlaska igre pa ćemo vidjeti, no svakako me se sjeti kada počneš igrati. Volio bih da si u pravu ali nekako sam uvjeren da će ovo biti najdraži potez svakog drugog igrača ove godine...
Fala Bogu, nije ostalo još puno do izlaska igre pa ćemo vidjeti, no svakako me se sjeti kada počneš igrati. Volio bih da si u pravu ali nekako sam uvjeren da će ovo biti najdraži potez svakog drugog igrača ove godine...
Nema logike da bude. Jer kao prvo nije ga jednostavno izvest, drugo ne uspije uvijek. Ja sam uvjeren da su oni ovdje to gurali kako bi pokazali taj novi shooting, kojeg ako tajmiras kako treba zabijes fenomenalne pogotke. Ako se i ubude guralo to od strane ekipe... nek guraju, sigurno im nece prolaziti a to je samo plus vise za nas koji mislimo malo ozbiljnije igrat.
Počelo je odbrojavanje. Top 100 najbolje ocijenjenih igrača. Dali su si truda kako bi promovirali kartice i usput se dobro zajebavali na svoj račun ... inače, R.I.P. Robben, Vidal, Kompany...
https://www.easports.com/fifa/ratings/fifa-19-player-ratings-top-100
Moze li se igrati fifa 19 Ultimate Team bez PSN-a?
Samo Squad Battles... Ostalo nista.

Počelo je odbrojavanje. Top 100 najbolje ocijenjenih igrača. Dali su si truda kako bi promovirali kartice i usput se dobro zajebavali na svoj račun ... inače, R.I.P. Robben, Vidal, Kompany...
https://www.easports.com/fifa/ratings/fifa-19-player-ratings-top-100
Perisic 86, Insigne 88
To me prvo ubolo u srce iako po meni ima jos kikseva...
Eh kad nema niti jedna druge nogometne igrice koje bi nas zadovoljilo. Da se Konami udostoji uloziti nesto novca u PES tako da ga digne na noge i zapapri konkurenciju ono k. Zato EA moze uz minimalan trud raditi smece od igrice i mi cemo morati to igrati jer ne postoje druge nogometne igre. A i tesko da ce fifa 19 biti gora od fife 18 premda znam da mogu i to nadmasiti.
Eh kad nema niti jedna druge nogometne igrice koje bi nas zadovoljilo. Da se Konami udostoji uloziti nesto novca u PES tako da ga digne na noge i zapapri konkurenciju ono k. Zato EA moze uz minimalan trud raditi smece od igrice i mi cemo morati to igrati jer ne postoje druge nogometne igre. A i tesko da ce fifa 19 biti gora od fife 18 premda znam da mogu i to nadmasiti.
Ove su se godine cak iz konamija i potrudili popraviti gameplay, al nedostatak licenci i loseg onlinea odlucuje koju od ove dvije lose nogometne igre kupiti

Jbg kad se nema nista drugo kvalitetno za odigrat na trzistu. Biras izmedu dva govna, ono manje govno i to je to. Ne vidim problem.
Ove su se godine cak iz konamija i potrudili popraviti gameplay, al nedostatak licenci i loseg onlinea odlucuje koju od ove dvije lose nogometne igre kupiti
Nije toliko stvar u licencama koliko u siromašnom dijelu igre. Igrači su naučili na WL, SB, SBC, online divizije. Igrači su naučili da se proizvođač igre brine o igri cijelu sezonu. Svaki pes zamre do svetog nikole a fifa tek tada počinje svoj pravi život. Fut je aktualan u petom mjesecu jednako kao i u 10 mjesecu. Pes više nitko ne spominje u to vrijeme. Krajnji domet igrača pesa je ona stara mantra o gajbi pive i dva frenda. Igrači fife su tu mantru napustili prije više od jednog desetljeća.
Fut sam počeo igrati 2012 godine i tada nisam znao što su online problemi jer je sve radilo besprijekorno. Danas krajek 2018 igrači pesa pričaju o online problemima. To su pravi problemi pesa a ne licence koje ionako svatko ubaci prvom prilikom. Ljudi kupuju igru da bi igrali online, da bi igrali nešto poput WL, divizija, da bi se zabavljali s nečim poput SBC ili da bi skupljali poene i otvarali packove u nečem poput SB. Dakle, fifa nudi sve ono što pes ne nudi. Pes čak nije u stanju to niti iskopirati od fife što je najžalosnije.
Kad ce zvanicno objavit izlazak dema?
Nemas se stsa kladit,dobio si okladu u startu.
Davno sam narucio igru,samo cekam izlazak.
Kad ga ugledaš. Sutra izlazi zadnjih 10, tj. najboljih 10 kartica u futu i vrlo vjerojatno nakon toga sljedeći dan izlazi demo. Znači u četvrtak.
13.tog izlazi demo
Ne zna se u koliko sati?
Ne zna se u koliko sati?
a vjerojatno 19:00
Nevjerojatno, kroosu dignut pace za 17 a suarez samo 3* skill. Modrić jako lijepa kartica a ronaldo i messi na ST.
Nevjerojatno, kroosu dignut pace za 17 a suarez samo 3* skill. Modrić jako lijepa kartica a ronaldo i messi na ST.
Kroos i Modrić veći passing od Messija žalost
Nije jedina, imaš ih koliko hoćeš... svake godine isto. Mislim, znam kako daju ocjene igračima ali opet mi nije jasno kako to na kraju ispadne. Pa ne može igrač jedne godine imati pace 40 i nešto a dvije godine kasnije 67. Messi skill 4* a igrači s 5* to što napravi messi neće napraviti da imaju tri života.. Ibri skinu ocjenu za nekoliko bodova a vrate mu skill 5*? I da dalje ne nabrajam... mislim da ne treba oko toga trošiti vrijeme već uzeti kartice koje ti odgovaraju i za koje ćeš imati budžet.
Kross i Modric vec passing od Messi... Jasno da ce imat, ne vidim problem sa tim.
Skill moves također. Jer se Skill moves gleda kao kolicina driblinga tipa sombrero, zidanov spin, bicikl i ostalo... Messi to ne radi, Messi ima svoje zig-zag trcanje sa perfektnim nacinom drzanja lopte u posjedu i eksplozivnost pri prvom koraku.
Dobro je da nemamo puno high rated igraca, jer bi to bila drama igrat onda.

Sta je tu zalost? Jel i igru glavom trebo imat vecu od mandzukica npr? Zna se kakav je igrac messi i gdje je dobar i gdje pravi razliku. najbolje da mu sve 99 stave