FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.011.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 19
Danas u packu Aguero, IF Pelegrini i untradable CL Nacho.
13 godina
FIFA 19

U packu od SBC-a sam ubo Davida Silvu, ušao u 4. diviziju, osigurao gold 2 nagrade i zadovoljan sam.

Kolega Ruya pita jel tko dobio sličan gol?

Meni je danas lik triput pucao u blok, tri igrača oko njega i svaki put se na njega odbije lopta... golman isto bio blizu, al šupak nije htio uletit u gužvu i zgrabit loptu sve dok ovaj iz četvrtog jebenog šuta nije zabio - ALT+TAB momentalno - ne jebem bodove u takvim situacijama.

Patch - nisam čitao patch notes pa ne znam što su drkali, ali nešto su gadno zajebali:

1. imam nekakvo krčanje u zvuku stalno, a pogotovo kad zabijem gol, onda postaje jače - znači svuk sjebali.

2. servere su sjebali jako ili nešto vezano uz patch.

Znači, do danas sve utakmice koje sam odigrao su bil besprijekorne, bez laga, trzanja i slično.

Danas nije takav slučaj.

Jednu utakmicu sam igrao i praktički nisam upravljao s igračima... stisnem dodavanje, ovaj ne dodaje, stisnem opet - ništa, stišćem brzo po tipki, ne jebe. I to ne jedanput nego više puta u toj partiji.

Osim toga, prebacivanje na igrača sa delayom od 2-3 sekunde... onda ja mislim da ne hvata tipka pa stisnem ponovo, a kad igra prebaci ja upravljam s nekim kojeg niti ne vidim na ekranu.

To je bilo u jednoj rundi - utrpao mi lik 2 komada dok nisam mogao igrat - ALT+F4.

- još jednu partiju sam imao gdje nije bio lag da mi trza i prekida i da mi komande ne rade, ali nekako mi je sve bilo malo sporije nego inače.

Ne znam što su čačkali i jesu li čačkali po serverima, ali nije dobro.

E da, jednu partiju odigram do kraja, izgubim 2-1 i kad mi se trebalo učitati sve ono kad partija završi meni tu stane, vrti onaj krug i vrti dok nije puklo - lost connection with server - neki kurac.

Izbacilo me iz FUT-a i računalo mi kao da sam stisnuo ALT+F4.

To vidim da često pišete da vam se događa - meni danas prvi put.

Nabijem njih i njihovo prčkanje i pečiranje na kurac.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Meni su serveri bili normalni ali isto sam cuo neko krcenje mislio sam da je do slusalica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Meni su serveri bili normalni ali isto sam cuo neko krcenje mislio sam da je do slusalica

Dečki, to ja plačem kaj opet ništa u packovima nisam dobio. Evo, i žena mi kaže da se stišam.

10 godina
FIFA 19

Losa igra, jako losa. Sad mi zao sto sam uopste i kupio. Stvarno se nadam da mi je ovo poslednja fifa. Ovo je veci ping pong nego prosle godine. Nije mi samo jasno sto je kupimo svake godine a jebe nas uzduz i popreko 😂 jbt

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Meni fakat nije jasno o kakvom ping pongu je rijec. Pa vec nakon drugog pasa lopta leti krivo. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
deathlegend kaže...

Kako dobit pristup marketu na fut app, tj. koliko i sta triba igrat da dobijen pristup

Takodjer me ovo zanima,netko?

Origin_Steam: hrka11
10 godina
SimeKZ kaže...

Meni fakat nije jasno o kakvom ping pongu je rijec. Pa vec nakon drugog pasa lopta leti krivo. 

Kako nije, iz prve hiruski precizni pasovi. Ovako pas nije prolazio ni prosle godine. Ja za cas iz 3-4 pasa sam pred protivnickim golom. Prazan prostor je neverovatno op ove godine takodje. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
8 godina
ruya kaže...
SimeKZ kaže...

Kako nije, iz prve hiruski precizni pasovi. Ovako pas nije prolazio ni prosle godine. Ja za cas iz 3-4 pasa sam pred protivnickim golom. Prazan prostor je neverovatno op ove godine takodje. 

Ajde vici kada ces danas biti slobodan da odigramo tekmu! Jucer sam uzeo novi headset tako da mozemo i zajedno psovati majke!

13 godina
neaktivan
FIFA 19

u 5 dodira dodem do gola svaki drugi put.

kad igram protiv AI na legendary moram duplat na njegovom igracu da bi mu presjekao loptu jer sve dodaje kao da su svi luka modric.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Ekipa koja je sada fora s ovim tempiranim šutem? Obvezno ili ne? Ja sam to čudo isključio i primjetio sam da mi strelica iznad igrača kojim upravljam zna trepnuti zeleno prilikom šuta. Igram kao i u prošlim fifama i uopće se ne obazirem na to novo sranje. Jučer me je baš išlo i nisam imao izgubljenu tekmu, jer sam u pogon ubacio ove loan igrače iz kataloga. Zabijao sam i golove i van kaznenog prostora kao i obično (finesse shot).

Mnogo je golova padalo iako sam ja bio taj koji je na kraju lomio tekme u svoju korist. Vidim i dalje je prisutno ono sranje, čim zabiješ, odmah poslije primiš i tako do reze 5-4. 

Heading je OP ali ništa čudno. Jučer sam ih se nazabijao i to sa Grizijem (2 nakon kornera u istoj tekmi).

Još jedna stvar mi je zapela za oko i to sasvim slučajno, kada sam uhvatio jednog od svojih napadača kako prilikom šuta punim djelom stopala ne gleda ni loptu ni gol. Glava lagano u stranu prema bočnoj tribini...kao i jedno lagano potkopavanje lopte s moje strane koje je prošlo, ali koje nema veze sa stvarnošću i koje se kosi s fizikom. 

Primjetio sam i neke ultra brze passove koje ne možeš pratiti golom okom, kao da igra sama odluči stisnuti R2 prilikom passa i poslije 3-4 tekme osjećam kao da će me glava početi boljeti. 

Volim igrati na Old Traffordu i u zadnje 2 fife zelena nijansa travnjaka mi je bila ok, za razliko od nove FIFE, gdje mi se ta nijansa ne sviđa i grafički odvratno izgleda, kao u nekim tekmama MLS lige. U demo-u je to mnogo ljepše izgledalo.

Općenito osjećaj kod zabijanja gola očajan, a vratar i dalje brani kao da je otresao 3 litre kave. Ima ljepih animacija ali one ne dolaze do izražaj zbog brzine gameplaya. 

Sve u svemu igra i djeluje kao bučkuriš svega i svačega, baš kao i one prosute boje koje označavaju x prilikom ulaska u igru.

The Commissioner of Football

2 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

kad igram protiv AI na legendary moram duplat na njegovom igracu da bi mu presjekao loptu jer sve dodaje kao da su svi luka modric.

I to je jedini način kako AI igra. U sekundi izmjeni par kirurški prezinih dodavanja da mi se zavrti u glavi. Nebitno s kim igraš jer sve momčadi igraju isto. Brzi ping pong i tako godinama. Dobijem AI recimo 7-0 a na kraju tekme ja 80% točnih dodavanja a AI 88% a da mi nisu uputili udarac po golu? Jedan messi čim primi loptu od prve ju dodaje. Još nisam doživio da me je probao preći, povući loptu ili nešto kreirati. Ovo je toliko jadno da nema smisla o tome govoriti. Tamo davno, početkom stoljeća sam govorio da je fifa nogomet bez duše. Danas to opet čiste savjesti mogu to reći.

Napraviti ovakvo nerealno sranje s tolikim budžetom i tolikom vojskom ljubitelja koji kupuju igru te u startuznaš da prodaja neće zakazati je strašno. I za kraj sva jad i bijeda fife sažeta je u jednom udarcu. Odigram povratnu loptu nanekih 18 m na koju lijepo natrčava eriksen. Štelim se da je pukne punom nogom u kontran kut a on puca unutarnjim dijelom stopala s 18 m te lopta dobija kontra felš i od stative ulazi u gol? Sve je nerealno utom udarcu. Dolazak na loptu, način udarca s te daljine, putanja lopte, felš lopte i na kraju sam pogodak. Što dodati? Sranje od igre epskih razmjera.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Otvorio sam nagrade sada, uzeo sam onaj untradeble, nisam brojao ali brijem da je bilo 2 mega packa i jedno 6 gold rare.

Najjaci igrac Benzema. Drugo niti jedan igrac iznad 79 rating 

Da im picka mila materina prokleta.,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

I to je jedini način kako AI igra. U sekundi izmjeni par kirurški prezinih dodavanja da mi se zavrti u glavi. Nebitno s kim igraš jer sve momčadi igraju isto. Brzi ping pong i tako godinama. Dobijem AI recimo 7-0 a na kraju tekme ja 80% točnih dodavanja a AI 88% a da mi nisu uputili udarac po golu? Jedan messi čim primi loptu od prve ju dodaje. Još nisam doživio da me je probao preći, povući loptu ili nešto kreirati. Ovo je toliko jadno da nema smisla o tome govoriti. Tamo davno, početkom stoljeća sam govorio da je fifa nogomet bez duše. Danas to opet čiste savjesti mogu to reći.

Napraviti ovakvo nerealno sranje s tolikim budžetom i tolikom vojskom ljubitelja koji kupuju igru te u startuznaš da prodaja neće zakazati je strašno. I za kraj sva jad i bijeda fife sažeta je u jednom udarcu. Odigram povratnu loptu nanekih 18 m na koju lijepo natrčava eriksen. Štelim se da je pukne punom nogom u kontran kut a on puca unutarnjim dijelom stopala s 18 m te lopta dobija kontra felš i od stative ulazi u gol? Sve je nerealno utom udarcu. Dolazak na loptu, način udarca s te daljine, putanja lopte, felš lopte i na kraju sam pogodak. Što dodati? Sranje od igre epskih razmjera.

Back to PES generacijo

Who bolan cares
15 godina
C3c1l kaže...

Otvorio sam nagrade sada, uzeo sam onaj untradeble, nisam brojao ali brijem da je bilo 2 mega packa i jedno 6 gold rare.

Najjaci igrac Benzema. Drugo niti jedan igrac iznad 79 rating 

Da im picka mila materina prokleta.,

Ja istu nagradu uzeo, najjači IF maquaire ,, ostalo ne valja ni za SBC

Who bolan cares
8 godina
TheMaverick kaže...

Ekipa koja je sada fora s ovim tempiranim šutem? Obvezno ili ne? Ja sam to čudo isključio i primjetio sam da mi strelica iznad igrača kojim upravljam zna trepnuti zeleno prilikom šuta. Igram kao i u prošlim fifama i uopće se ne obazirem na to novo sranje. Jučer me je baš išlo i nisam imao izgubljenu tekmu, jer sam u pogon ubacio ove loan igrače iz kataloga. Zabijao sam i golove i van kaznenog prostora kao i obično (finesse shot).

Mnogo je golova padalo iako sam ja bio taj koji je na kraju lomio tekme u svoju korist. Vidim i dalje je prisutno ono sranje, čim zabiješ, odmah poslije primiš i tako do reze 5-4. 

Heading je OP ali ništa čudno. Jučer sam ih se nazabijao i to sa Grizijem (2 nakon kornera u istoj tekmi).

Još jedna stvar mi je zapela za oko i to sasvim slučajno, kada sam uhvatio jednog od svojih napadača kako prilikom šuta punim djelom stopala ne gleda ni loptu ni gol. Glava lagano u stranu prema bočnoj tribini...kao i jedno lagano potkopavanje lopte s moje strane koje je prošlo, ali koje nema veze sa stvarnošću i koje se kosi s fizikom. 

Primjetio sam i neke ultra brze passove koje ne možeš pratiti golom okom, kao da igra sama odluči stisnuti R2 prilikom passa i poslije 3-4 tekme osjećam kao da će me glava početi boljeti. 

Volim igrati na Old Traffordu i u zadnje 2 fife zelena nijansa travnjaka mi je bila ok, za razliko od nove FIFE, gdje mi se ta nijansa ne sviđa i grafički odvratno izgleda, kao u nekim tekmama MLS lige. U demo-u je to mnogo ljepše izgledalo.

Općenito osjećaj kod zabijanja gola očajan, a vratar i dalje brani kao da je otresao 3 litre kave. Ima ljepih animacija ali one ne dolaze do izražaj zbog brzine gameplaya. 

Sve u svemu igra i djeluje kao bučkuriš svega i svačega, baš kao i one prosute boje koje označavaju x prilikom ulaska u igru.

Ne ali tu i tamo dobro dode. Dodaje ti preciznost i snagu na sut i kao simulira savrsen kontakt sa loptom. Fora stvar po mom misljenju i unosi mali skill check. Treba malo da se naviknes i treba ostati miran kada pucas da ne bi bezveze udarao gumb za pucanje.

Ajde da ti se desi jednom, aaaaaaaaaaaaaajde dva puta, ali ako ni nakon dva puta sto ti je prosao ne mozes obraniti ili barem napraviti prekrsaj namjerno onda je to cisto tvoja greska.

Heading je jako snazan i zato treba imati obrambene koji su visoki i u stanju skociti. 90% igraca ce ici na prvu stativu, postavis nekoga tipa Kessie, Thomas, Miranda ili sl. ispred njih i mogu se jebati ako nemaju Lukakua.

Ovo nisam iskreno iskusio, igram na Co-op kameri tako da je mozda cisto pitanje brzine pokreta kamere.

Ne bih se slozio. Golmani su dobri ove godine i brane stvari koje bi i u stvarnosti branili. Tu i tamo odu totalno u debile, kao sto su vec pokazali na par videa gdje stoje pored lopte i jedu kokice dok se panicno branis. Jucer sam igrao par tekmi, u jednoj je lik sa druge strane izletio sa golmanom i ubacio sam na blizu stativu bez problema. Drugu tekmu sam kada je izletio pokusao na dalju, kao u 18ici i skinuo je jer golmani izletavaju kvalitetnije nego u 18 gdje su voljeli trcati ravno prema originalnoj poziciji igraca sa loptom. Treca tekma pak sam sa Belottijem dosao u priliku na 8m od gola, i umjesto da samo pospremim u blizi kut iz sve snage, ja sam isao protiv zakona fizike i na dalji kut, desna noga iz ubacaja s desne strane nije u stanju kvalitetno opaliti u dalji kut i to je ok.

11 godina
FIFA 19

Na ps storu sam kupio one fifa pointse 10 dolara cisto da otvorim koji paketic.

Mogu li to aktivirat na racun preko fut weba ili kako to uopce da aktiviram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
hrka11 kaže...

Na ps storu sam kupio one fifa pointse 10 dolara cisto da otvorim koji paketic.

Mogu li to aktivirat na racun preko fut weba ili kako to uopce da aktiviram?

Radije odi igrati Draft, ako nista drugo Single Player Draft. 300FP, stavis na Beginner i dobijes bolje nagrade nego da za iste FP samo kupis paketice.

11 godina
sexytoiletpaper kaže...

Radije odi igrati Draft, ako nista drugo Single Player Draft. 300FP, stavis na Beginner i dobijes bolje nagrade nego da za iste FP samo kupis paketice.

Ma ok to,ali me zanima zasto mi se nisu jos pojavili pointsi.

Kupio sam ih preko US accounta u storu i sve ok proslo,ali se u igri ne vide tj. ne vidim ih preko fut weba.

13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Ma ok to,ali me zanima zasto mi se nisu jos pojavili pointsi.

Kupio sam ih preko US accounta u storu i sve ok proslo,ali se u igri ne vide tj. ne vidim ih preko fut weba.

Izadji iz FUTa i ponovno udi.

11 godina
C3c1l kaže...

Izadji iz FUTa i ponovno udi.

Ma to sam prvo probao.

Bojim se da bi moglo bit ograniceno radi regije.

CD sam kupio kod nas,a fifa pointse u ps storeu prek US accounta.

Mislio sam da CD nema nekakvo ogranicenje,da je to samo kod digitalnih izdanja.

13 godina
FIFA 19

Na kojem accountu ti je aktivirana Fifa? Ako nije na US onda si bacio lovu... Ako je, onda pricekas da sjednu.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Uzeo untradable nagrade iz division 5 rank 3, uletio IF stark kojeg sam ionako mislio uzet za ekipu, nacho, ruffier, savic, girou i ostali koji će bit ok za pokoji sbc :D

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 19

OTW kartice primaju update samo na IF ili na sve? Jer pratim goretsku OTW i sad se pojavila njegova plava CL kartica 84,a otw je ostao isti 83.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Na kojem accountu ti je aktivirana Fifa? Ako nije na US onda si bacio lovu... Ako je, onda pricekas da sjednu.

Fizicko je izdanje igre tako da sam mislio da to nece imat veze s regijom.

Igrao sam je i na hrv i na us acc,da je digitalna kopija igre onda ok,ali ovako mi je to bezveze.

16 godina
neaktivan
Ovo sam.dobio uz fifu,jel vrijedi to sta ako se ide prodavat?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovo sam.dobio uz fifu,jel vrijedi to sta ako se ide prodavat?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dodinho kaže...

Evo, mislim da jače od ovoga ne mogu više. Jako sam zadovoljan jer nisam ni kune dao na pointe i ne namjeravam.

Sad samo ostaje igrati Weekend ligu i otvarati untradable packove.

Cuj ne moze bolje. TOTW kartice, TOTY kartice, TOTS kartice?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
8 godina
FIFA 19

Evo info za D4,

Rank 1 - 65k / 1 Mega, 1 RarePlayers / 2 PrimeGoldPlayers, 2 RarePlayers (Untr)
Rank 2 - 50k / 1 RarePlayers, 1 JumboPremiumGold / 2 Mega, 2 JumboPremGold (Untr)
Rank 3 - 34k / 2 Mega / 4 Mega (Untr)

4. i 5. rank su bezveze.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Odradio ona 2 hybrid SBC-a, znači 6 prime gold packova, 2 mega packa i 2 rare mega packa + ovih 6 packova od nagrada šta mi leglo danas, znači otvaram tih 16 packova koji bi svi trebali bit jebeni i najjači igrači Kagawa, Henderson i Guliano hahahaha pa ti reci.

Planiram uzet sad nekog na LW iz premierlige za najviše 70-80k coinsa, jbg  za Hazarda, Manea i Sanea nemam, šta preporučujete od ovih ostalih ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice